نقل قول نوشته اصلی توسط GREEN MAN نمایش پست ها
کاملا مخالفم با شما چون اتفاقا من یه پستی که از خودم پاک شده بود*و* به امید جان دادم لینکشم دادم خود امید جواب داده من هیچ مشکلی* تو پست شما نمی*بینم که براش اخطار هم در یافت کردین

۸۰درصد پستایی که پاک میشن وضعیتی مثله پست منو دارن اما آره یه ۲۰درصدم مناسب نیست من کاری به اون ۲۰درصد ندارم به اکثریت پستا کار دارم اونقدر به این حرفی* که میزنم مطمئن هستم که همه جوره پاش وایسم

اتفاقا کلّ کلّ*های اینجا خیلی* از محترم تره چون بچه هایی که اینجا هستن اکثراً باهم دوست هستن اما کسایی که اونجا بودن خیلی* وقتا غریبه بودن

بعد قوانین اگه همیشه بخوان اجرا بشن سنگ رو سنگ بند نمی*شه تو زندگی* خودتون هم نگاه کنید چند درصد قوانین به طور صد درصد اجرا میشن ؟خیلی* وقتا نحوه اجرای قانون از خود قانون مهم تره اینم فقط به تجربه مجری قانون بر میگرده
من انکار نمیکنم , ممکنه پست های به صورت اشتباهی یا عمدی پاک شده باشند در این صورت من انتظار دارم که به مدیر مربوطه پیغام داده بشه و دلیل این عمل پرسیده بشه و اگر پاسخی در یافت نشد به بنده یا امید جان پیغام بدین مطمئنن ما رسیدگی میکنیم.

خوشحال میشم نامه ی که به امید دادین به منم بدین تا بررسی کنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
یه کاربر معمولی مثل من انتظار داره در کنار کامل اجرا شدن قوانین آزادی بیان باشه یا حتی مدیرای انجمنو هم خود کاربرا با نظر سنجی انتخاب کنن . پستی که فضای کل کل رو بهم میزنه پاک بشه نه این که هر پستی. کلکل سالم با کمی تیکه انداختن چه اشکالی داره؟
وقتی آدم توی دوراهی باشه بین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنه . وقتی هیچ فروم دیگه ای جز اینجا واسه بحث و گفت و گو وجود نداره به ناچار کاربرا اینجا رو انتخاب میکنن
امکان انتخاب مدیرای انجمن از طریق نظر سنجی موجود نیست.
ما با تیکه انداختن مشکلی نداریم اما تیکه داریم تا تیکه ! تیکه ها اکثرا" بی احترامی به شخصیت کاربران هست.