نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan_shangfei نمایش پست ها
    بیکاری هم بد دردیه ها

نشستم هی پست میخونم بعد میرم تاپ 10 نگاه میکنم ، هر چی فکر میکنم رابطه بین حذف و روی لاست بودیم دفاع نکردیم و ما داریم میریم سرور مال شما

و

تاپ غارت نمیبینم

هم دارن حذف میکنن هم تاپ غارتن هم رو لاستن چون نبودن که غارت بزنن (خودشون گفتن چند تا پست قبلتر)

خوبه حالا وقت ندارن غارت بزنن و چون وقت ندارن دارن میرن؛ وقت داشتن چه غارتی میکرد اکانت؟

چی بگم والله؟

سربلند؛پیـروز ودنباله دار باشیــد.

پی نوشت : موش کوچولو دلم باز شد؛ بازم بیا برات بستنی هم میخرم

چرا بیکار ماشالله همش کف فروم مشغولی به تیکه انداختن به پلیرا :d
    هیچ شناختیم از شما ندارم ولی خب دوستان گفتن ظاهرا ید طولایی تو بیکاری داری و تو این بازی تجربه داری با گذشتت کاری ندارم ولی در مورد اکانتت میتونم بگم یه فارم تپلی که به شخصه میخواستم بزنم فارمت کنم ولی خب یسری از دوستان برات سند گذاشتن که پیشکسوته و ... بزار بازیشو بکنه میاد پاپ میزنه میره :d. وگرنه همین الانم ...
    در مورد تاپ هم شما که بیکاری و همش داری بررسی میکنی سرورو اگه رجوع کنی به هفته های پیش متوجه میشی که رنک 2 تاپ بودیم بدون چکمه :(ویرایش توسط MOD CorLeone)
    در حدی هم نیستم بخوام حرفی بزنم یا نصیحتی کنم ولی خب با این سن و سال و سیبیلا فکر کنم یخورده لحن نامه هاتون تنده و چون یکسری از دوستان کم سن و سال هم میان تو فرووم احتمال داره شما یه تیکه بندازی بعد یه جوابی بدن که تا پشت گوشات قرمز شه .
    اره برادر من یخورده رعایت کن و سبک پست گذاشتناتو بهتر کن . اره برادر من برای شما زشته با اون سیبیلا یکی بد جوابتونو بده پس احترامتو دست خودت بگیر .
    موفق باشی

(ویرایش توسط MOD CorLeone)
    ویرایش توسط MOD CorLeone : 03-17-2015 در ساعت 08:22 PM دلیل: استفاده ار واژگان نا مناسب
    یا رب مپسند که لوطیان خوار شوند !!!
    MO30 DaNgeR
    يادت باشد
    همه ي آدمها
    ظرفيت بزرگ شدن راندارند ..
    اگر بزرگشان کنيم
    گُم ميشوند و
    ديگر نه شما را ميبينند
    ونه خودشان را ..

بياييم به اندازه آدم ها
    دست نزنيم!

کلمات کلیدی این موضوع