-
lost.jpg

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
بیکاری هم بد دردیه ها
نشستم هی پست میخونم بعد میرم تاپ 10 نگاه میکنم ، هر چی فکر میکنم رابطه بین حذف و روی لاست بودیم دفاع نکردیم و ما داریم میریم سرور مال شما
و
تاپ غارت نمیبینم

هم دارن حذف میکنن هم تاپ غارتن هم رو لاستن چون نبودن که غارت بزنن (خودشون گفتن چند تا پست قبلتر)
خوبه حالا وقت ندارن غارت بزنن و چون وقت ندارن دارن میرن؛ وقت داشتن چه غارتی میکرد اکانت؟
چی بگم والله؟
سربلند؛پیـروز ودنباله دار باشیــد.
پی نوشت : موش کوچولو دلم باز شد؛ بازم بیا برات بستنی هم میخرم

اگه روی حذف نبودیم که الان رنک یک تا سه بودیم 
می خوای چندتا صفحه از این گزارش ها برات بفرستم داداش؟
ویرایش توسط Hamster : 03-17-2015 در ساعت 07:18 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hamster
lost.jpg
اگه روی حذف نبودیم که الان رنک یک تا سه بودیم

می خوای چندتا صفحه از این گزارش ها برات بفرستم داداش؟
درود بر دوستان و بزگواران
چندی روزی به خاطر کسالت نبودیم خدمتتون که از وقتی برگشتیم شاهد فیدر زنی هستیم شکر خدا حداقل فیدر زنی رو بلدن
نمیخواستم پست بزارم ولی این یکی خیلی سنگین اومد برام
تو رنک1 غارت یا3رو به نظرت خیلی راحت میتونی بگیری درسته؟ حالا بیا یه شرطی بزاریم 1 هفته نه بلکه1ماه بهت فرصت میدم رنک1رو بگیری اکانتم رو بدون هیچ حرفو حدیثی حذف میکنم البته بدون پوش!
به قول شایان باید10رو رد بشی بعد بیایم خدمتتون
بد بختی اینه که وقتی هیچ کس همر لانچ نمیکنه و حرکتی انجام نمیده همه میگن سرور ...ده یا سرد و بی روحه و بد بختی بزرگ تر از اون اینه که وقتی هم بخوای همر لانچ کنی میگن اقا رو حذف بودیم!
خوب برادر من وقتی رو حذفی چرا10روز رو همه اکانت های فیک لیست میری ؟چرا رنک2 غارت رو میگیری؟ مردم ازاری داری یا میخوای تحریک کنی یکی بزنتت و بعد بهونه برای حذف داشته باشی؟ میخوای بازی کنی مثل مرد بازی کن نمیخوای بدون حرف و حدیث حذف کن برو
س11 ای ار با1اتحاد 2ماه کامل درگیر شدم امار نیرو های اکانت از900 کی اومد زیر30کی 10بار کراپ لاک شدیم ولی باز ریکاوری کردیم خودمون رو و شخصیتمون رو خراب نکردیم واندر پاکسازی شد تحویل ساید شد و بعد اروم رفتیم رو حذف! مثل بچه ادم! یدون درگیری بدون فروم نویسی و بعد از حذف شدیم قهرمان بازی!
و در مورد دوست عزیزمون که رو اکانت کراو لاگین داشته و ماجرای قورباغه هفت تیر کش رو به زبونش انداخه عرض کنم خدمتت برادر عزیز
زمانی که رنک1غارت بودی امار نیرو های ما دو برابر شما بود! مدرک دارم و میتونم حرفم رو اثبات کنم!
تاپ غارت بودن و یا برای مدال بازی کردن دلیل بازیکن بودن نیست و رفتن به تاپ مستلزم داشتن اکانت خوب نیست تاپ خیلی راحت میتونی بیای شرط اینه که بازی خودتو بکنی بدون خود کشی و اروم بیای تاپ و ثابت بمونی!
خیلی ها هستن تا هفته20 مدال هارو درو میکنن بعد میبینن هیچ چی نیستن اک رو میزارن رو حذف یا بدون حذف خودشون میرن اما از پروفایلشون عکس میگیرن میگن ما فلانی بودیم! نه عزیز دل هیچ چی نبودی!
بزار همینی که هستی تو ذهنمون باشی بیشتر از این خودتو خراب نکن مهره سوخته وقتی مشخص میشه که دیگه مهره اصلا نباشه و پشت سرش جریانات و اتفاقات پشت پرده بیاد بیرون
اما شما با وجود حاظر بودن و فعال بودن فکر میکنی مهره سوخته هستی
باید تو محدودیت ها شکوفا شد این هنر نیست که همه بیان حمایتت بکنن بشی فلانی!
(مخاطب خاص خوب بدون) با رفتنت و یا با بازی نکردنت و یا با خراب کردن خودت ! تنها یک چیز رو ثابت میکنی اینکه هیچ چی نیستی!
وقتی راهی رو میری اگه جلوت مشکلی نداشته باشی راهتو اشتباه انتخاب کردی دژکوب درست مثل زندگی ماست اینجا نتونی خودتو وفق بدی و مشکلات رو از سره راه برداری
خدا عاقبتت رو تو زندگی بخیر کنه
و در نهایت چیزی رو شروع نکن و اگر کردی حتی اگه مردی بازم تمومش کن!
امید وارم موفق باشی
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hamster
بابا تو رو قرآن تو از پروفایل حرف نزن. من اصلا روم نشد عکس پروفایلت رو بذارم. ماشالله دلاوری هات از سر و روی اکانتت می باره. رنکینگت تو کل سرور هم که کلا معلومه. آمار نظامی ات هم که مثلا انقدر بالا بود از اکانت های شاخ سرور بودی. تو فقط مسئول دیالوگ اتحادتی. اون هم به خاطر توانایی که در بی ادب بودن داری. همین. پس سعی نکن با کل کل کردن با بزرگ تر از خودت به خودت بها بدی. الان که فکر می کنم می بینم هر چی بیشتر باهات حرف می زنم دارم حد خودم رو پایین تر می آرم.
ُلام داداشم.
خوشحالم از اینکه با هم توی یک سرور بازی کردیم.
خواهشی ازت داشتم.
تحت تاثیر کل کل ما قرار نگیرید.
ما هرچند کل کل میکنیم ولی به هم بی احترامی نمیکنیم.
از شما هم به عنوان داداش کوچیکتر میخوام سعی کنید با لحن بهتری با هم صحبت کنید.
مرسی عزیز.
موفق باشی.
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN18809
بعدشم یک همر از اکانت lusifer قرار بود بره که آقا reza.khan گفت نرسیدم سر تایم بزنم.

نوشته اصلی توسط
lucifer18822
رضا خان از اکانت من میخواست همر لانچ کنه؟؟؟؟؟؟ نههه!!

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام
قضیه چیه من یه مدت نبودم / کلا من تو این سرور مگه بودم / الان دارین میگین من پلن ریختم!!!!!!!!!!!!!!
عجبا

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN18809
اگر دروغ میگم .کسایی که اونجا بودن بیان بگن سجاد دروغ میگی.
این یه تناقض!

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN18809
(ویرایش شده توسط مدیریت)
(ویرایش شده توسط مدیریت)
(ویرایش شده توسط مدیریت)
(ویرایش شده توسط مدیریت)
(ویرایش شده توسط مدیریت)

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN18820
ُ
ما هرچند کل کل میکنیم ولی به هم بی احترامی نمیکنیم.
از شما هم به عنوان داداش کوچیکتر میخوام سعی کنید با لحن بهتری با هم صحبت کنید.
مرسی عزیز.
موفق باشی.
اینم لحن بهتر شما که یه پستتون 5تا مورد بی احترامی داشت

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN18812
راستی میدونی چرا اون اسم اومده روت ؟
قورباغه هفتیر کش که خودم برات نام گذاری کردم .
چون هیچوقت فکر نمیکردم تو یکی واسه من شاخ بشی.
فکرشو کن ..
دیگه حرفی ندارم ..
متاسفم که تا الان با شما هم ساید بودم
ما شاخ نیستیم سجاد جان،شاخها همیشه جاشون یه جاهای ناجوریه
شاخ شدن تو این سرورها خیلی سخت نیست،آدم موندن سخته عزیز

نوشته اصلی توسط
Need4Relax17652
رفتارت نشون میده که سن و سالی نداره سجاد جان
به عنوان یه بزرگتر بهت میگم که خیلی زشته که آدم اراده ی کنترل حسادتش رو نداشته باشه و هرجا که میشینه علنا" نشون بده
اولا" که افغانیا مشکلی ندارند که اینهمه ذکر و خیرشون رو میکنی...ثانیا" متاسفم برای شمایی که بچه های مشهد رو افغانی میدونی.
یکم بیشتر به خودت نگاه کن،ببین با این رفتار چندتا رفیق مونده برات؟ببین اصلا" کسی قبولت داره؟
امیدوارم یکم به خودت بیایی
سجاد جان کمتر مظلوم نمایی کن،سعی کن راست گفتن رو تمرین کنی،حداقل پیشه خودت
امیدوارم یکم به خودت بیایی
ویرایش توسط MOD Winter : 03-18-2015 در ساعت 02:44 AM
دلیل: به درخواست کاربر
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
این یه تناقض!
[/B]
سلام
قضیه چیه من یه مدت نبودم / کلا من تو این سرور مگه بودم / الان دارین میگین من پلن ریختم!!!!!!!!!!!!!!
عجبا
ویرایش توسط Reza.Khan : 03-18-2015 در ساعت 02:38 AM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن