درود به همه دوستان

با پوزش از ادامین محترم که درباره سرورهای قدیم عکس میذارم ولی اعتبار ما زیر سوال رفته باید اعاده حیثیت کنیم الکی مثلا موش کوچولو ما رو ضایع کرده

یه پست از موش کوچولو دیدم ( ادمین محترم توهین به کسی نمیکنم اسم اکانتشون همینه) ما رو به چالش کشیده به ویژه پروفایل خالی از مدالمون رو گفتم یه چند تا عکس بذارم خاطره بازی بشه واسه همه بچه های قدیمی مخصوصا بچه های جنوب غرب این سرور که عکسهایی که میذارم برای سروریه که 4یا 5سال پیش همبازی بودیم با هم و اونها جنوب غرب بودن مثل الان و من جنوب شرق باشد که رستگار شویم

میدونم قهرمان سطح 92 خیلی چیز عجیبی برات نیست ولی موش کوچولو ورژن 3.6 کتیبه برای هیرو نبود یا اگه میمرد سطل نبود تا زندش کنی پس سطح دادن به قهرمان پیر آدم رو در می آورد

اوه اوه مدافعین چی میگه؟ یادش بخیــر چهارم سرور بودیم اون بغل لینک دهکده ها هست می بینی؟ 2تا واندر اون هم ورژن 3.6 رو اکانت واویلا

اونها رو بی خیال؛ رنک 1 مهاجمین اون هم توی ورژن 3.6 با اون همه بازیکن قدر و شاخ

این تاپ 10 رو همینجور بی خودی دوستش دارم.

آقا این ها همش 3.6 بود شاید بگی به درد نمیخوره 4باشه بیتر تره

ای بابا این چی میگه؟ اسم اکانت ما که توی دژکوب ثبت شده واسه همیشه عجب!

دیدم مدال دوست داری گفتم یه ذره مدال هم نشونت بدم

این هم حسن ختامش که یه سرور به عشق آقا کریستین رونالدو و رئال مادرید با نام کهکشانیها رفتیم توی سرور تهش مثل آقا رونالدو همه رکوردها رو شکوندیم

20 میلیون پوینت دفاع برای یه اکانت

سربلند ؛پیــروز ودنبالـه دار باشید.

پی نوشت میام درباره این سرور هم چند تا آنالیز از اکانت خودم و خودت میذارم ببینم چند چندیم موش کوچولو