نقل قول نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN نمایش پست ها
درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
موفق و پیروز باشی.

سجاد
سلام سجاد

خوبی دادا

سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol