-

نوشته اصلی توسط
papa
الان تو همین سرور شما اگه به 60 نفر اول سرور نگاه کنی 111 تا ده تونستن تاسیس کنن به غیر ده اول خودشون
40 درصد این 111 تا میشه 155.4 ، الان این 155.4 تارو تقسیم کنی به 25 تا میشه به ازای هر 6 روز مثل اینکه یه ده زده شده
پ ن : نوشته فوق صرفا جنب مثالی داره واسه اینکه نشون داده بشه وضع اونچنان که شما میگی هم بد نشده ، بعدشم واسه همه 25 روزه نبوده سرور خیلیا با یک هفته تا خیر ثبت کردن ، و به نظرم تو ادامه سرور زدن ده راحتر خواهد شد به محض اینکه امتیاز فرهنگی دهها از 2000 تا رد شه زدن ده راحت ترم میشه
پ ن : ادامه سرورهای t4.4 مطمئنن میتونه قاضی خوبی باشه ، ولی نظر شخصی من اینه که نیاز به گلد کمتر شده تو این حالت و میزان تولید منابع کل دهکده ها نسبت به حالت t4.2 بیشتر خواهد شد
از نظر شما تو v۴.۴ راحت تر از v۴.۲ میشه بازی کرد ولی باید v۴.۴ رو با خودش مقایسه کرد اونم اینکه الان من تو این سرور هستم با یه روز تاخیر اومدم از روز اول جشن گرفتم البته بخاطر فاصله ده دوم با ده اولم ۴ روز جشن تو ده دومم رو دیر تر شروع کردم(۸۴ ساعت مهاجرا تو راه بودن البته از روز اول اونجا هم تالار خاموش نشده) این در شرایطی که ده سوّمم که ۹۶تا جمعیت داره هم الان توش جشن برگزار شده منابع برای بالا بردن ساختمونا داشتم(تاپ غارت گران نشون میده اینو) و اون چیزیی که امتیاز فرهنگی بالایی میده رو تو اولویت قرار دادم الان ۴ نفر دهکده از ۳ دهکده بیشتر دارن که هر ۴ نفر اثر هنری خریدن این در شرایطی که من یه اثر هنری تو ماجراجویی به دست اوردم ولی اونم فروختم چون برای بازی پول اضافه خرج نمیکنم جا داره بگم چندنفری که یه هفته دیر اومدن و به سه ده رسیدن با خرید اثر هنری بوده
حتی اگه به نظره شما نگاه کنیم این تغیراتی که داده شده فاصله کسی که برای بازی پول خرج میکنه و کسی که نمیکنه بیشتر میکنه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن