-

نوشته اصلی توسط
arman2
سلام به همه دوستان و محمد رضا جان
والا خبر اتک رو که دادان بهم و تایم ها!! رو گفتم این کتیبه رو دف کنید یا جابجا
بچه گفتن که که رفته رو بزرگ اگه ریل هم باشه بعیده بتونه ببره چون کتیبه انبارش رو تازه گرفته
حد اقل 3 روزه دیگه باید دستش باشه تحلیل دوستان این بود ه منم پذیرفتم کالا رو هیچ کدوم از اتک ها دف نکردیم این بار حتی جنگ یونیک
همانطور که دوستمون هم گفت بدون پلن بود و تاییم بندی ها همه در و دیواری زده شده بود فقط تایم درست رو همین بود که تحلیل بچه ها هم درست بود حالا اگه شما می فرمایید که اشتباه نکردید و سوتی نبوده موقع حمله و توجه نکردیدکه احمق رفته رو بزرگ و نگرفتنش بخاطر عدم جابجایی کتیبه بوده خوب بحثی ایست جدا ولی تحلیل من اینه که موقع لانچ این موضوع رو لحاظ نکردید اینم ایرادی نداره پیش میاد حالا اگه تا شب کتیبه انبار جابجا شد خوب من می پذیرم که کارش نموم شده بوده و عدم همانگی باعث این مسئله شده در غیر این صورت همون که گفتم می زارم به حساب اشتباه پلنر این اتک
اما یه نکته نمی دونم از بد شانسیه ماست از چیه این سومی باره که گریز بچه های ما کار نمی کنه و بی خودی لاست میدیم اینو کجای دلم بزارم البته این می تونست خیلی بدتر باشه خدارو شکر که قبل اتک یکی از بچ ها اومد رید اکانت رو زد وگرنه لینکی میشد دیدنی از خفت شدن کامل یک هامر بازم جای شکرش باقیه فقط 7k 'گرزی پرید اونم فدای سر ارمین عزیز الان احمقت رفته رو جنگ اموز 50 پوشت می کنم سریع جبران کنی
دژکوب بدون این جور لینک ها و این جور حملات اصلا حال نمیده از همه بچه هایی که نمی زارن هیجان بازی بخوابه تشکر می کنم یه کوچولو فرصت پیدا کنم
مصطفی جان هم بر گرده منم سعی می کنم بازی رو برای شما هم جالب کنم و تو بازی مشارکت بیشتری داشته باشم تعدا پلیرهامون اتقدر نیست که در یه لحظه بتونیم رو دو یا سه تا ساید پلن بریم فعلا داریم از خجالت یه سری بچه کوچولو که گذاشتن رو حذف در میام البته نمی دوم چرا حذف هم نمیشن !!!شاید اکانت مال خودشون نیست !! شاید یکی که خودش می خواست اکانت رو کتیبه اش بخره بهش ندادان بعد رفته همه جا پشت ما مزخرف گفته و البته هنوز هم ما احترام نگه می داریم و اسمش رو نمی گیم به احترام سلا م علیکی که با رفیقمون داشته اکانتشو فروخته ایمیلشو نداده !! شایدم تو اخرین لحظه دیده یه اتحاد تو ne هنوز داره نفس می کشه گفته بزار اینوهم بتر کونم بعدش برم بگذریم خلاص این که چشم عزیزان سعی می کنیم nw هم بیاد تو بازی و چند تا لینک هم ما بزاریم اینجا و تحلیل کنیم
خوش حال شدم بالا اخره یک نفر هم از شمال غرب اومد فروم پست گذاشت
ارمان جان
نه همری که لانچ شده بود همر بود! و نه پلن یه پلن حساب شده این همر باید دیوار بشه که انشا الله همین کارو باهاش خواهیم کرد
Untitled.jpg
کارم با کتیبه انبار توی24ساعت تموم شده بود عزیز دل!
قرار بود دیروز منتقل بشه که به خاطر درگیری و شلوغ بودن سره عارف موند برای تایم دیگه
این عکس مال زمانیه که همر لانچ شده و قبلش هم هماهنگی لازم جهت جابجایی
باز هم تشکر از تحلیلتون
از این به بعد منتظر لینک های زیبا از جنوب غرب خواهید شد
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن