نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran.Black_war نمایش پست ها
مطمئنا اینکه من اتک دوممو با فاصله لانچ کردم اشتباه بوده و درش هیچ شکی نیست
و اینکه شما میگی ساید شما برو رو اتحادا پلیرا رو باز کن ببین که تو اتحادا از همه سایدا پلیر هست .بنده از ساید خودم اتک دادم و با بچه های ی اتحاد رفیقم که پلیرشون توی ساید خودمه ولی کسی که کتیبه رو زده از ساید و اتحاد دیگه بوده
و در جواب اینکه میگی شما نوبی اینطور نیست و شما استاد و بزرگ مایی
ولی شما یه دوری توی سرور بزنی و بیشتر با بقیه اشنا بشی میفهمی شاید همون 10% که گفتم بالای 18 سال باشن
دیگه خوده مام یه زمانی نوب بودیم و تازه کار درکشون میکنیم . ما مث خیلیا ادعا نداریم از روز اول فاتح ترا بودیم مام نوب بودیم و هستیم و خواهیم بود
بله حرف شما درست هستش تو سرور های سرعت بالا دیگه ساید معنی پر رنگی نداره مخصوصا برای پلیر از همه جا بی خبر که اصن ساید نمی دونه چیه و میگرده برا خودش یه اتحاد پیدا میکنه اما مقصر اصلی پلیر کم تجربه هستش و بعد از اون لیدر محترمی که ایشون رو به اتحاد راه دادن اما اینکه شخص دیگه ای از ساید دیگه ای کتیبه ساید شما رو زده یعنی اینکه شما دیر لانچ کردی باز هم میگم بد شانسی اوردی دادا

اما در مورد سن پلیر ها بله حق با شماست من تو این سرور بالاجبار لیدر شدم و با این مسائل اشنا هستم اما باید کمی حوصله کرد تا بتونیم چند تا پلیر خوب از همین ها پیدا کنیم و بسازیمشون کلا تو این مدت ریزش بازیکن زیاد داشتیم و باید جای اونا رو پر کرد متاسفانه هر چی سرعت سرور بالاتر میره دوستان کم تجربه تر بیشتر و حضور پر رنگ تری دارن

البته تو 3x هم ما این معظل رو داشتیم اما چون تیم خوبی از بچه ها همیشه دور هم جمع میشن ما هم در کنارشون فرصت بازی پیدا میکنیم و فارم نمی شیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Eshbil نمایش پست ها
این دوست عزیزمون کلا تشرف آورد توی دیوار ما و بعدش هم که ما زدیمش با 190 کی گرزی دفاع کرد !
اگه میدونستم اینقدر پتانسیل همر سازی و زدن داره . شخصا میشدم دفسازش !

راستی ، اصلا گولش رو نخورین و نزنیدش دف سنگینی داره . خیلی سنگین
سلام

اقا تو پرو فایلش نوشته دیگه کارش مولتی اکانت کشیدن این اکانتش هم احتمالا یکی از اون بیست تا مولتیش هست دف رو هم با مولتی کشیده

کلا این آقا یونی که خودشونو 50 باز میدونن کارشون فقط مولتی کشیدن دادا سرور قبل هر چی میزدیمشون تموم نمی شدن تا این سرور که اومدن شماها رو دیدن خودشونو نشون ندادن و در رفتن خخخخ