نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 71

موضوع: بحث پیرامون سرور g50.a

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran.Black_war نمایش پست ها
    لینکو ببین میفهمی که بنده خزانه رو زدم

سطل زدم قهرمانو زنده کردم که شیپور قهرمان تلفات همر اصلیمو کم کنه
    درود دوست عزیز من جسارت میکنم دخالت میکنم ولی شما که توتن هستـید بهتر نبود برای این که تلفاتتون بیاد پاییـن وقتی قرار بود پشت شما یکی دیگه هم بره شما قهوه خونتون رو روشن کنید تا تلفاات بیاد پایین؟

البته با توجه به پست شما من احتمال میدم همر بعدی اگر واقعا همری بوده بعد شما بدون کاتا رفته که کلین کنه بعد شما با تک هیرو بردارید اگه فرض رو بر این هم بگیریم باز ترتیب لانچ اشتباه بوده اول ایشون باید میومد دفاع رو سبک میکرد و بعد شما میزدین روی دفاع کمتر کلین میشد کتیبه رو هم بلند میکردید

در ضمن فکر میکنم که اسلحه نیروهای شما هم 20 نیست چون این چیزی که من میبینم اگه 20 بود تلفات به جای 52% میشد 70 %

نکته دیگه ای که به چشم میاد عدم تناسب سواره و پیاده اکانت شماس فکر نمیکنید 100کی گرزی نیاز به 33کی شوالیه داشته باشه؟
    به هرحال یه سری مسائل توی بلند کردن یک کتیبه دخیل هستند و نیاز داره که شورای لیدری منطقه برای کتیبه های روی ززمین پلن جامع داشته باشن . توصیه اکید ما توی سرورهایی که خودمون بازی میکنیم این هست که پلیرها توی کارنا قبلش با ما هماهنگ باشن تا بگیم چه کسی روی چه کتیبه ای لانچ کنه.

این پستی که من گذاشتم صرفا بیان نکاتی در مورد جمع کردن کتیه از ناتار هست و قصد زیر سوال بردن کسی و یا تایید رفتار اکانت دیگه ای رو ندارم.
    موفق باشید و از بازی لذت ببرید.

پی نوشت : ممکنه این پست ایراداتی داشته باشه چون سرکار هستم و این پست کوتاه حدود 1ساعت طول کشید تا تکمیل شه پیشاپیش پوزش میخوام.
    ویرایش توسط MOD AdMirAl : 03-01-2015 در ساعت 04:56 PM