نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
سلام

دوست عزیز از اونجا که من هم تو این سرور پلی میکنم برام مسائلی که عنوان کردید جالب بود

1-مطمئنا روش کتیبه زدن شما اشتباه بوده و کسی که کتیبه رو برداشته هم مطمئنا با کاتا لانچ کرده پس اون اقا هم کتیبه رو حق خودش میدونه و شما بر اساس نوع به دست اوردن کتیبه کمی بد شانس بودید و اون دوستمون هم خوش شانس

2-اگر تو ساید خودتون کتیبه زدید که میگید کتیبه با شما 15 مین فاصله داشته پس او شخصی هم که کتیبه رو زده هم سایدی شما به حساب میاد و اگر شما تو اتحاد ساید خودتون بودید می تونستید به لیدر های داخل بازی نامه بزنید به هر حال اون ساید و اتحاد که بی صاحب نیست اما باز هم در کل اون اقا هم لینک لانچ کردنش رو میذاشت و همه چی مشخص می شد

3- من که یه نوب بیشتر نیستم اما این سرور 50 با بقیه سرور ها که فقط یه مشت نوب مولتی اکانت بالا میکشیدن و بدون درد سر واندر 100 میکردن فرق داره بازیکنهای خوب و بزرگی تو این سرور هستن که تیم خوبی هم تشکیل دادن

موفق باشید
مطمئنا اینکه من اتک دوممو با فاصله لانچ کردم اشتباه بوده و درش هیچ شکی نیست
و اینکه شما میگی ساید شما برو رو اتحادا پلیرا رو باز کن ببین که تو اتحادا از همه سایدا پلیر هست .بنده از ساید خودم اتک دادم و با بچه های ی اتحاد رفیقم که پلیرشون توی ساید خودمه ولی کسی که کتیبه رو زده از ساید و اتحاد دیگه بوده
و در جواب اینکه میگی شما نوبی اینطور نیست و شما استاد و بزرگ مایی
ولی شما یه دوری توی سرور بزنی و بیشتر با بقیه اشنا بشی میفهمی شاید همون 10% که گفتم بالای 18 سال باشن
دیگه خوده مام یه زمانی نوب بودیم و تازه کار درکشون میکنیم . ما مث خیلیا ادعا نداریم از روز اول فاتح ترا بودیم مام نوب بودیم و هستیم و خواهیم بود