نقل قول نوشته اصلی توسط Totan Khan نمایش پست ها
دادا پیشنهاد من کاملا جدی بود!
حتی میبینی که توتال سایدمون هم تایید کرد!
گیج کننده یونیک داره میاد رو اکانت من خیلی شیک خالی میکنیم براتون خزانه رو تخریب میکنیم بیاید بردارید با تک هیرو برید
برای ماهم مرتاض یونیک رو خالی کنید با یه تک هیرو بیایم ببریم
اگه موافقید 2 تا از لیدرهاتون برای مثال علی گرین که داره پست های ماروهم میبینه بیاد واسه مذاکره
ممنون از لطفتون ولی من اول متن گفتم که نه تنها این سرور بلکه کلا یکسال بازی نکردم (غیر دوتا سرور اسپید یکی تو این سایت و یکی تو یک سایت دیگه که جهت تست سرورای سایتا اکانت ساختم و متاسفانه نتیجه ی دلخواه نگرفتم)

فقط جهت افزایش اطلاعاتم خواهش میکنم دلیل این معاوضه گیج و احمق منحصر با رژیم منحصر توضیح بدین شاید بنده ام قانع شدم که صد البته با برنامه ی از پیش تعیین شده و پتانسیل سایدتون که من مطلع نیستم رابطه ی مستقیم داره

نقل قول نوشته اصلی توسط Need4Relax نمایش پست ها
سلام مجدد
مثله اینکه کتیبه ی گیج کننده ی منحصر بفرد رو هم دوستانمون در شمالشرق تونستند بدونه تلفات بلند کنند...تبریک میگم به خودمون:d
این دوستمون گفت گیج منحصرو خالی میکنم ش.ش بیاد ببره فکر کنم جدی بود الانم منتظرا که بیان مرتاض منحصر بدون تلفات و تک هیرو از ش.ش بلند کنن :دی
البته قول احمق منحصرم دادن!!!

پ ن:هم از دوستان ش.ش و هم ج.ش معذرت میخوام که تو سروری که بازی نمیکنم اومدم نطق میکنم ولی گفتم حکمت این علاقه به مرتاض منحصر تو این وفور گندم و بیزاری از گیج و احمق منحصر به ماام بگن چون دیدگاه و تجربه من کاملا متفاوته