نقل قول نوشته اصلی توسط ArTaM نمایش پست ها
ممنون از لطفتون ولی من اول متن گفتم که نه تنها این سرور بلکه کلا یکسال بازی نکردم (غیر دوتا سرور اسپید یکی تو این سایت و یکی تو یک سایت دیگه که جهت تست سرورای سایتا اکانت ساختم و متاسفانه نتیجه ی دلخواه نگرفتم)

فقط جهت افزایش اطلاعاتم خواهش میکنم دلیل این معاوضه گیج و احمق منحصر با رژیم منحصر توضیح بدین شاید بنده ام قانع شدم که صد البته با برنامه ی از پیش تعیین شده و پتانسیل سایدتون که من مطلع نیستم رابطه ی مستقیم داره

این دوستمون گفت گیج منحصرو خالی میکنم ش.ش بیاد ببره فکر کنم جدی بود الانم منتظرا که بیان مرتاض منحصر بدون تلفات و تک هیرو از ش.ش بلند کنن :دی
البته قول احمق منحصرم دادن!!!

پ ن:هم از دوستان ش.ش و هم ج.ش معذرت میخوام که تو سروری که بازی نمیکنم اومدم نطق میکنم ولی گفتم حکمت این علاقه به مرتاض منحصر تو این وفور گندم و بیزاری از گیج و احمق منحصر به ماام بگن چون دیدگاه و تجربه من کاملا متفاوته
سلام

والا محمد عزیز همیشه رو قولشون بودن و امشب هم مثل همیشه به قولشون وفا کردن و خیلی شیک و تمیز گیج منحصر رو تقدیم کردن...به لیدرای جنوب شرق پیشنهاد میدم که محمد رو با یه گیج کننده کوچیک طاق بزنن خیلی بیشتر از این حرفا سود میکنن...البته شوخی کردیما محمد ارزشش بالاتر از این حرفاست و با معماری کوچیک هم نباید طاقش زد )))

گذشته از شوخی از نظر بنده هم کتیبه مرتاض منحصر بفرد در شرایط کنونی ارزش چندانی نداره و تحلیل مدیریت سایت هم از با ارزش بودن این کتیبه اینه که چون در نظر سنجی فروم رای آورده بهترینه!!!البته ما پیشنهاد تعویض رو با کتیبه چکمه یونیک هم دادیم به عارف که عارف هم زد زیرش ))

حالا این کتیبه به شمالشرق رسیده...مهم نحوه ی استفاده کردن از این کتیبه است و ما با کمک تمام بچه های شمالشرق سعی خواهیم کرد تا به نحو احسن از داشته هامون استفاده کنیم.

چاری چاپلین خطاب به دخترش یک جمله ی زیبایی گفته
شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی را داشتی ،اما حالا که به آن دعوت شده ای ، تا میتوانی زیبا برقص.