والا محمد جان مشخصه از رو لینک داستان چی بوده دیگه
احتمالا بنا بر خفت بوده که البته ناموفق بوده اتک. یحتمل بازیکن مدافع هم از کسایی بوده که با مجموعه هماهنگ نبوده تصمیم گرفتند بزننش نگو که تا به حال رو هم سایدیت طبق دستور توتال سایدت همر نزدی که ... (هستی؟! بگم بیاد فروم اینجا؟!)
ولی اون چیزی که عجیبه برام اون پست های پاک شدست یعنی سر یه همچین موضوع ساده ای کار به اینجا کشیده شده؟خدارو شکر اصلا اون پست هارو نخوندم ولی از دو طرف دعوا میخام لطفا این داستانارو کف فروم راه نندازین...
شاید این داستانا برای شما انگیزه بازی باشه ولی خیلی هارو مثل من نسبت به بازی و جو حاکم بر اون دلسردتر میکنه
به خدا ما هم کل کل میکردیم تو فروم و هنوزم به جاش میکنیم(اصلا لذتش تو همینه) ولی توهین و بد دهنی ...
پ.ن1:کلا این سرور سه تا ساید داره؟؟از بچه های شمال غرب کسی میاد فروم؟دقیقا چه خبره اونجا؟با این وضعی که اون ساید داره پیش میره متاسفانه بالانس سرور از بین میره.که امیدوارم اینجوری نشه
پ.ن2:چه قدر خوب بود مدیریت فروم جریمه های سنگین تری به جز حذف پست برای این بددهنی ها اعمال میکرد
زاوش جان من به هم سایدیم نزدم من فقط همر بک کردم فرشید لانچید (روحش شاد)
بعدشم داشی ما نکشوندیم به فروم اون جریانو خودشون اول پست فحش گذاشتن بچه ها جوابشون رو دادن...
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم