نوشته اصلی توسط
cyrous
بله عزیز چرا پاسخ ندم به هر حال مدیران زحمت کشیدن این فروم رو راه اندازی کردن برای همین پرسش و پاسخ ها بگذریم که بعضی از همین مدیران تو همین سرور در حال بازی هستند و بساطی شدن برای بازار گرمی این فروم و این سایت (به کسی برنخوره )
دوست عزیز من ن از پیامهای خصوصی و مطالب گذشته فروم خبر دارم ن کار های اون اقا رو تائید میکنم تعداد پستهای من شاهدی هست بر گفتارم
هروقت هم که کمابیش اومدم فروم دیدم دو طرف دارن در کمال بی ادبی همدیگه رو متهم میکنن به بازی کثیف
یه کتیبه یه روز با یه پلن رفت یه روز هم با یه پلن برگشت همین خیلی خیلی ساده
شما که از نظر سنی خودتون رو بزرگتر از اون شخص میدونید اومدید سن اون ادم رو بهونه ای کردید برای به سخره گرفتنش حتما با خودتون گفتید حالا که کتیبه رو ازش زدن بذار یه حالی هم من بهش بدم
من یه دونه از پستهای ایشون رو تائید نکردم که حالا بخوام تکذیبش کنم یا به حالت برعکس
خیلی اتفاقی پست شما ررو تو فروم دیدم با خوندنش از لحن شما خوشم نیومد
هر کس اختیار داره اکانت خودش چه تو شرق چه تو غرب دوست داره بفروشه یا اصلا همینجوری بده به یکی از دوستانش شاید زمان بازی نداره اک رو میده به اتحادش
اما اینکه چند نفر پسوورد یه اکانت رو داشته باشن یا ایمیل یه اکانت رو کجاش جای توجیح داره بازم میگم برام فرقی نداره کدوم اکانت دارم کلی میگم
به شما گفتم فروم رو تا اخرش دنبال کنید چون قشنگ نبود با گذاشتن یه پست با اون محتوا در ادامه حضورتون رو کمرنگ ببینیم
زندگی خصوصی هر شخص به خودش مربوطه اما هرکنشی طبیعتا یه واکنشی رو به همراه داره
بازم بطور واضح تر میگم علت اعتراض من به پست شما افتابی شدنتون زیر نور ماه اونم تو شبی که بهتون خبر دادن چکمه رو از فلانی زدن