-

نوشته اصلی توسط
Dread
الآن ما فقط متای غرب میشناسیم با متای شرق
حالا شما نمیتونید صلاح برید با هم دیگه هیچ ارتباطی به ما نداره
و یه کم برو عقب تر ببین با چه افتخاری، این King Of Se اومده بود فیدرای gholam رو زده بود و با افتخار هم ریپورت گذاشته بود

)
بعد این 10k پاپ که دیشب از اکانت Fox کم شد همش پاپ کپش بوده؟ یا فیدراشو زدین؟ =))
فیدر زنی واسه شما افتخاره واسه ما بازی کثیفه؟
و از دوستان گرامی خواهش می کنم جواب این king of se رو ندید، عصبانی میشه خود زنی میکنه بعد یه بلایی سرش میاد ما جواب مامان باباشو چی بدیم؟ =))
عزیزم غلام دف ساز نبود
اما اشکالی نداره نامردم اگر کل فیدارتون رو 0 نکم تا هتون یاد بدم فیدر زنی چقدر کار کثیفی هست
حالا با بهانه های واهی کارتون رو توجیح کنید
از قدیم میگن: شب دراز است و غلندر بیدار
حالا بشینید ببینم چند مرده حلاجید
-
ویرایش توسط ZartVam : 12-20-2014 در ساعت 06:36 PM
دلیل: لینک
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
عزیزم غلام دف ساز نبود
اما اشکالی نداره نامردم اگر کل فیدارتون رو 0 نکم تا هتون یاد بدم فیدر زنی چقدر کار کثیفی هست
حالا با بهانه های واهی کارتون رو توجیح کنید
از قدیم میگن: شب دراز است و غلندر بیدار
حالا بشینید ببینم چند مرده حلاجید

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
مگه نمی گفتید غلام جاسوس بود.؟ مگه نمیگید میخواستیم خودمون بزنیمش؟ حالا چی شده براتون مهم شده اون اکانت؟
اون اکانت الآن به آغوش گرم شرق برگشته. به هر حال شما فیدرزنی کردید، چه ربطی داره ما میخواستیم بزنیمش یا نزنیمش؟ قبول داری فیدر زنی کردی یا نه؟
حالا من کار به جنسیتت ندارم که مردی یا نامردی، به من ربطی نداره
ولی کنجکاوم بدونم رو چه حسابی میگی gholam دفساز نبوده؟ رو اکانتش لاگین داشتی؟ اصن این دفساز بوده دفشو هم گذاشتیم تو کپ چنتا از بچه ها، اینقدر هم مرد بوده که اتک اومده روش بک نداده =))
خیلی جالبید به خدا، همچی با قاطعیت درباره ی اکانتا حرف میزنین انگار رو همش لاگین دارین و همه چیزو میدونین!
پ.ن: دایه بودن بهتر از بچه بودن و کثیف بازی کردنه، همینایی که شاکی میشن چرا دف ش.ش از کپشون بک شده، این اکانتی که دفش بک شد چکمه ی ش.ش دستش بود. همرش با جنگ آموز ش.ش شارژ شد. کار ندارم که چه هزینه هایی ش.ش برای این داد که دفش بیاد رو کپ شما و همرش بخوره به دیوار شرق! آقایون پاک باز =))
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Dread
اون اکانت الآن به آغوش گرم شرق برگشته. به هر حال شما فیدرزنی کردید، چه ربطی داره ما میخواستیم بزنیمش یا نزنیمش؟ قبول داری فیدر زنی کردی یا نه؟
حالا من کار به جنسیتت ندارم که مردی یا نامردی، به من ربطی نداره
ولی کنجکاوم بدونم رو چه حسابی میگی gholam دفساز نبوده؟ رو اکانتش لاگین داشتی؟ اصن این دفساز بوده دفشو هم گذاشتیم تو کپ چنتا از بچه ها، اینقدر هم مرد بوده که اتک اومده روش بک نداده =))
خیلی جالبید به خدا، همچی با قاطعیت درباره ی اکانتا حرف میزنین انگار رو همش لاگین دارین و همه چیزو میدونین!
پ.ن: دایه بودن بهتر از بچه بودن و کثیف بازی کردنه، همینایی که شاکی میشن چرا دف ش.ش از کپشون بک شده، این اکانتی که دفش بک شد چکمه ی ش.ش دستش بود. همرش با جنگ آموز ش.ش شارژ شد. کار ندارم که چه هزینه هایی ش.ش برای این داد که دفش بیاد رو کپ شما و همرش بخوره به دیوار شرق! آقایون پاک باز =))
عزیزم کثیف بازی کردید حداقل کارتون رو گزدن بگیرید
تو همه سرورها شمال شرق معروف بوده به نامردی و کثیف بازی کردن
جنوب غرب تا بحال جتی 1 باز هم بازی کثیف نکرده
اکانت غلام هم به قول شما جاسوس بود آقا اصلا مال خود بچه های شمال غرب بوده دلشون خواسته 0 کنن. الان شما چرا داری بالا پایین میپری؟ حالا براتون مهم شد؟ آخییییییییییی
در ضمن ما تا الان بازی کثیف نکردیم اما از این به بعد میکنیم
همینجا اعلام میکنم هر اتفاقی توی شرق افتاد شخصا به عهده من هست و نیاید بقیه رو متهم کنید. چون خودتون خواستید که اینجوری بازی کنید. از پسورد زدن گرفته تا همر خوردن تو در و دیوار و زدن فیدرها رو از این به بعد خودم به عهده میگیرم ببینم چند چند میشیم
در ضمن رو این حساب میگم دفساز نبود که چند بار خود منو زده بود
-
یه خبر خوش:
2و3 تا اموزش اخر سرور براتون میخوام بذارم یکم بازیتون پیشرفت کنه بعد هی بیایید بگید ما بدیم.
1:طریقه صحیح ویو چیدن
2:لو نرفتن دهکده همر 100% تضمینی بدون درد و خونریزی
3:زدن پلن بدون نیاز به چک کردن چراغ
اثر انگشت پطروس:l0l
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
اکانت غلام هم به قول شما جاسوس بود آقا اصلا مال خود بچه های شمال غرب بوده دلشون خواسته 0 کنن. الان شما چرا داری بالا پایین میپری؟ حالا براتون مهم شد؟ آخییییییییییی
همینجا اعلام میکنم هر اتفاقی توی شرق افتاد شخصا به عهده من هست و نیاید بقیه رو متهم کنید. چون خودتون خواستید که اینجوری بازی کنید. از پسورد زدن گرفته تا همر خوردن تو در و دیوار و زدن فیدرها رو از این به بعد خودم به عهده میگیرم ببینم چند چند میشیم
عزیزان لازم نیست فروم بیاین بشینین از شاهکار هایی که کردین و میخواین بکنین تو فروم اعلام امادگی کنین . هر کاری لازم میدونین بکنین
مشکل 2 طرف اینه که گند کاری 1 پلیر رو گردن کل 2 طرف شرق و غرب میندازیم و بازیکن هایی که واقعا در جریان موضوعات نیستن هم عجولانه میان حمایت میکنن . دوستان 2 طرف شرق و غرب واقعا بزگان و افراد قابل احترامی داشتن و هنوزم هستن که واجب احترامند . تر و خشک رو با هم نسوزونید .
دژکوب یه بازیه از بازیتون با دوستانتون لذت ببرید .
شب 28 صفر وفات پیامبر اکرم {ص} رو هم به همه ی دژکوبی های عزیزتسلیت عرض میکنم .
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
مجتبی جان موردی شما اعلام کن کثیف کاری شمال شرق چی بوده ! یه دونه چکمه کوچک از اکانت خارج از مجموعه اتون زدیم با اینکه میدونستیم باهاتون متا نمیشیم همون شبی که با جنوب شرق متا کردیم پس دادیم الان شدیم کثیف پسر خوب؟
کثافت کاری من از جنوب غرب ندیدم تو این سرور فقط یه سوال از نظر شما پسورد گیرآوردن همر خورد خورد کوبیدن کتیبه با تک هیرو زدن با اکسس داشتن رو اکانت ، کثافت کاری محسوب میشه یا نه ؟ اگه آره ساید متات این کارو کرده چون به نفعته ساکتی؟
شماهرجور راحتی سالم بازی کردن اصولا وظیفه هست نه لطف !
فیدر زنی هم بازی کثیف نیست ولی یه روالی هست که معمولا با توافق رعایت میشه رجوعت میدم به آغاز فیدر زنی اکانت سلطان! اکانت غلام !که لینک هاش هم اومد کلی هم به به چه چه شنیدیم از دوستان
پسرخوب این یه بازیه حرص نخور زندگی واقعی هم خیلی مهمتره شاد باشی