نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
اولا لازم نیست کسی به شما توضیح بده علی اشرفی وقت داره یا نداره !
جزوافتخارات دژکوبیت هم هست فکر کنم تو دومین پستت اومدی پست کسی مثل علی اشرفی رو نقل قول کردی بچه خوبی باشه میگم یه امضا هم بهت بده بشرطی که فقط خودت باشی نه بری کل بچه های مدرسه اتون رو هم بیاری
مورد بعدی دقیقا دژکوب برای همه ما ارزش مرگو زندگی رو نداره ! که بخوایم تلفن دستمون بگیریم به هر کی تو سایدهای دیگه زنگ بزنیم که ما رو نزنید !
یا زمانی که رومون اتک هست 10 دقیقه یه بار بریم روم گارنای متای مخالف یه لنگه پا وایستیم گردن کج کنیم ببینیم رو ما ریل هست یا نه !
تمام این حالتهای عصبی شما رو طرز بیان توهین آمیزتون و ... رو صرفا به پای این میذارم که فقط همین 4 تا دونه تروپ براتون مهمه ! چیزه مهم دیگه ای یا ندارید یا نمیتونید پیدا کنید
برای همه رقیبامون هم احترام قایل هستیم
اکانتهاتون رو کباب میکنیم ولی با همه این رفتارهاتون واژه خر داغ کردن رو براتون تعریف نمیکنیم !
برو حالشو ببر منم ریپلایت کردم

cyrous

من پست کم میذارم چون به شعور شما احترام میذارم میگم خدا رو چه دیدی شاید خودتون فهمیدید

علی اشرفی از نظر تو قابل احترام از نظر من تمام بچه های هر 4 تا ساید قابل احترامند برا من تو هر سروری که واسه دلم بازی کردم بین نفر اول و نفر اخر سرور فرقی نبوده
دژکوب ربطی به سن و سال نداره هرچند که مطمئن باش سنم بهم این اجازه رو میده که جواب شما دوست عزیز رو بدم

وقتی من دژکوب رو به عنوان یه سرگرمی شروع کردم بچه های اتحاد zafar به حمایت از لیدرشون shah esmaeil با سرور های ir خداحافظی کردن همون سال اولین سرور اسپید ایران استارت خورد ولی من پلی نکردم

امثال شما رو تو این سالها زیاد دیدم همین سرور قهرمانان سال قبل همه میگفتن یه بچه 13 ساله رو گذاشتن رو اکانت Lima داره پلی میده بعد که همون بچه 13 ساله 200 تا دهکده جنوب رو تو 2 روز پروند دیگه کسی نگفت بچه 13 سالش بوده خخخخ

دوست من متن من رو به دور از زمان عصبانیت مطالعه کن انشاالله این فکر که من یه بچه مدرسه ای هستم و الانم خیلی عصبانیم ازت دور میشه

علت ریپلی کردن پست اقای اشرفی به سخره گرفتن یکی از دوستان بود
دوست عزیز یه سوال ساده هم از شما بپرسم؟ کسی که ایدی های فرومش توقیف شده به دلیل توهین به بقیه کاربران 12-20-2014 8-03-59 AM.png
کسی که سطح ادبش اینقده که میاد بدون هیچ دلیل خاصی تو روم شخصی من فحش ن ا م و 3 میده به من و لیدرهای ان ای
و کسی که رو حساب رفاقت رمز یه اکانت رو داره اونجوری میکنه باهاش وخیلی چیزای دیگه ما ازش دیدم که اینجا جای گفتنش نیست ! این شخص رو شما به دونه از کاراش و پستاش فرومش اعتراض نکردی بعد چی شده احترام به بقیه اینقد واسه شما مهم شده که با یه سوال من اینجوری بهتون برخورده ؟ میشه لطفا این سوال رو جواب بدین چون واقعا برام عجیبه
ضمنا دوست عزیز زندگی شخصی من و اینکه کی بیام فروم رو بخونم یا کی اکانتمو حذف کنم یا کی پست بذارم به کسی جز خودم مربوط میشه ؟