نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
عزيز دل
شما گفتيد: در سرورهای ir قدیم هم بنده ندیدم کسی کراپ 21 کنه

منم اون عكس را از گوگل سرچ كردم كه بهت نشون بدم كراپ 21 وجود داشته. كاري به اسپيد و نرمالش هم نداشتم.
اون سرور 14 را من اشتباهي تو امضا نوشتم . بعد از اينكه جواب اين پست را دادي عوضش ميكنم
سرور 13 بود . اكانت تاراز
آقاي مدير فروم (سعيد) با من رو اكانت تاراز بازي ميكرد.
خودش اگه خواست مياد ميگه گراپها چند بود.
من تا حالا اسپيد بازي نكردم. از اولين سرورها هم من و سعيد و داداشم امير هميشه با هم سرور نرمال بازي ميكرديم.
هيچوقت به كسي اجازه نميدادم رو اكانتم بياد. چه برسه به اينكه بخوام دنبال دوال بگردم (يه درصد احتمال بده اشتباه گرفته باشي)
هيچ احتياجي ندارم به اينكه بخوام خودم را به شما يا كس ديگه اي ثابت كنم

منم درجواب پست سعيد، مثل شما، گفتم تو سرورهاي جديد نميشه كراپ 21 كرد.
ولي شما اصرار داشتي كه تو قديم هم نميشد.
كه من اون عكس را گذاشتم
اگر خيلي اصرار داري كه قبلا هم نميشد اين كار را كرد (چون منابع نميرسه)
پيام خصوصي بده تا يوزر و پسوورد يه اكانت را بهت بدم.
بري تو اكانت ببيني.
اكانتي كه حدود 4 ماه هست كسي روش بازي نميكنه
اون موقع كراپهاش 20 بود.
وقتي تو اون تايم از سرور كراپهاش 20 شده، تا قبل از آزادسازي نقشه ها (دوباره با كتيبه ها اشتباه نگيري)
از لحاظ منابع مشكلي واسه 21 كردنش نيست
بله بنده گفتم من ندیدم در سرورهای قدیم و من دارم از سرورهای نرمال سال 88 به اینور حرف میزنم به این سرورهای جدید کار ندارم که لیست فارم و این تشکیلات باعث شده ما الان تو سرورa1 غارت به میلیارد بزنیم!اونوقت شما عکس از اسپید گذاشتی که آره اینطوری بوده و بله خوب مشخص هست اسپید 5ایکس با نرمال متفاوته همه چیزش مثل این می مونه من الان بگم همر 1میلیون گندمخور هجومی دارم در نرمال شما بگی در اسپید50ایکس دوست من بیشتر داره!
میشه تاریخ و سابقه بازی خودتون رو بگید جسارتن؟ تا بنده بدونم دارم با کی بحث میکنم وقت هر دوتامون هدر نره دوست عزیزم.

بنده عرض کردم امکانش بوده اما منابعش نبوده و برای تایید و تصدیق حرفم عکس از سرورهایی که در زمان های مشخص گرفتم گذاشتم که نشون بدم تامین منابع میلیون کراپلند میسر نبوده روش گلدکراپ هم رو فقط 2 سطح 19 به 20 رو محاسبه کردم که 40 روز زمان میبره
قبلا منظور بنده قبل از سال اواخر 92 و امسال هست که این سرورها راه اندازی شده قدیم از دید بنده سابقه سرور تست ایران سرور1راند 1 هست قدیم ما با قدیم شما کمی چندین سال متفاوت هست دوست عزیزم.

سرورهای قدیم میشد 21 کرد در محاسبات کریلوید هم هست منتها منابع برای 20 کردن هم بزور تامین میشد.
الان که منابع هست امکان 20 به بالا نیست این در سرور A1 نرمال ، Q500 ، AV500 و 1000 جدید توسط خودم و دوستان تست شده.

دیگه هم قصد ادامه این بحث بیهوده رو ندارم.
موفق باشید.