نقل قول نوشته اصلی توسط Totan Khan نمایش پست ها
عارف جان دقیقا حرف منم همینه که بقیه تو مسائلی که بهشون مربوط نمیشه دخالت نکنن!
من اگه حرفی اینجا زدم فقط واسه این بود که بچه های ساید خودمون نه ساید های دیگه مطلع باشند که چه اتفاقی داره می افته...
چون این موضوع بین دو تا ساید ne , se هستش و بعید میدونم به سایر دوستان ربطی داشته باشه
فکر میکنم شماهم با این حرف من موافق باشی عارف جان
بله کاملا موافقم. این که چرا فلان اکانت تو ساید شما دهکده زده به خود شما مربوطه و همینطور مسائل دیگه که مربوط به روابط بین 2 ساید هست.
من خودم اصلا به اینجور مسائل کاری ندارم کلا. بازیه دیگه، قرار نیست همیشه به یه حالت مشخص پیش بره، گاهی وقتا هم اینجوری میشه. مهم اینه که بازیکنا خودشون رو آماده کنن و بجای بحث بیهوده و وقت کشی تو فروم، به مسائل مهمتر رسیدگی کنن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
تا جایی که ما یادمونه 3 نفر فیک گذاشتن 1 نفر با 1 دونه رعد فیک گذاشته بود 2 نفر دیگه هم قبل این که اتکشون لند بشه آیتم های قهرمانشون عوض شده بود

اگه ملاک به اینه ما هم 2 بار فیک گذاشتیم رو مرتاض یونیک و بچه های se کتیبه ی مرتاض یونیک رو 2 بار جابه جا کردن

- - - Updated - - -

عارف جان شما عزیز مایی :X
شما تاج سری :x

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود بر شما، ممنون از اظهار لطفتون. از قدیم گفتن دژکوب مرگ داره ، ترک نداره

شما بزرگواری مخلصم

امیدوارم سرور خوبی داشته باشید همتون.
سربلند، پیروز و دنباله دار باشید.

پی نوشت: وقتی دیدم بعد این همه مدت تا پست گذاشتم چند نفر منو شناختن و چند تا درخواست دوستی برام اومد کلی ذوق کردم، دلیل این که دژکوب ترک نداره همین دوستیاس، با خیلیها کل کل داریم توی سرورا ولی سرور که تموم میشه تهش با هم دوستیم تا سرور بعدی. امیدوارم دوستانی که جدید هستند هم احترام همدیگرو نگه دارند و فقط به فکر پیدا کردن دوست و ایجاد روابط جدید باشن و نه توهین و آزار هم.

پی نوشت 2 : برد و باخت همه جا مهمه حتی اینجا پس جدی بازی کنید ولی بازیو جدی نگیرید
شایان جان افتخار بدی در خدمتت باشیم این سرور، خوشحال میشم. کدوم اکانت بازی میکنی؟