باسلام
کاربران و بازیکنان عزیز میتوانند در این بخش به گفتگو در رابطه با سرور بپردازند.
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
کاربران و بازیکنان عزیز میتوانند در این بخش به گفتگو در رابطه با سرور بپردازند.
باتشکر
سلام
تشکر از شما برای ایجاد تایپیک از بقیه دوستان هم می خواهم که در فروم فعال باشن که فروم هم مثل بازی گرم بشه.
دوتا همر جنگی که امشب قرار بود همر های ما رو با چک کردن انلاینی از طریق نامه دادن صفر کنند (عامو این روش های خیلی قدیمی شده ها ;) )
http://uupload.ir/files/8m8x_1.jpeg
http://uupload.ir/files/eje_2.jpeg
تا بوده مولتی اکانت بوده من تا به حال سروری بازی نکردم که توش مولتی بازی نباشه
حالا 5-6 سال پیش مولتی بازی سنتی بود از چند سال قبل صنعتیش رواج پیدا کرده
وقتی مولتی بازی غیرقانونیه از وی پی اس و سایر روش های تغییر آیپی استفاده میشه
الان ادمین آزاد گذاشته و از یه خرج بیمورد هم جلوگیری کرده و من به شخصه ازش تشکر میکنم که تظاهر و ریا رو کنار گذاشته و صاف و روراست از خودمون نظر خواسته
من به شخصه مخالف مولتی بازی هستم به شرطی که بشه از مولتی بازی همه جلوگیری کرد وقتی نمیشه جلوگیری کرد ناچارا باید رو آورد به مولتی بازی
مقایسه شما اصلا منطقی نیست. وقتی ازاد نیست طرف با هزار تا بدبختی و کلک 2تا 3تا نه 4 تا مولتی میکشه که تا اخر سرور 2 تاش هم بن میشه. اما الان میبینی یکنفر 20تا 30تا مولتی داره!
اگه واقعا طرفدار برابری و مساوات بین بازیکن ها هستی باید وضعیت اول رو ترجیح بدی که به مساوات نزدیکتره نه اینکه تشکر هم بکنی. همه نمیتونن 20تا مولتی داشته باشند
غیر از اون تظاهر و ریاکاری در کار مولتی هانتر نبوده، اصلا موجودیتش به دلیل مقابله با مولتی بازی هست . چه دلیلی برای ریا و تزویر داره؟! :eek:
بله مولتی بازی بود کسی هم منکرش نیست که نبوده و مولتی هانتر همه رو مچازات میکرد
ولی همینکه اونهایی که تخلفشون محرز بود مجازات میشدن باز تا حدی مقابله میشد با این پدیده
نفس این بازی این هست که شما بیاید یک اکانت مقابل یک اکانت قرار بگیره نه اینکه یک اکانت بیاد جلوی کسی که 100 تا اکانت داره وایسته بازی کنه
خدا رو شکر این سرور اسپید بالاست اثرات این آزاد بودن مولتی بازی رو تو آخر بازی خواهیم دید
صبح امروز ساعت 4 بعد از اسکاتی که اکانت pofak از اکانت amsh کشید اتک های از سوی NW لانچ گردید برای چیف کردن که با دیوار رو به رو شدن;)
http://uupload.ir/files/eaet_5.png
http://uupload.ir/files/nfvk_capture.png
بعد واقعا تیم پر ادعا این هم روش فیک زدنه داداش یکم به خودتون بیاید بازی فقط گلد آپ نیست ها;) این روش ها و پر کردن ارودگاه با این نوع فیک خیلی قدیمی شده:cool:
http://uupload.ir/files/5cak_4.png
بیش از یک میلیون دف تو ده جمع شد بود در کم تر از یک ساعت که واقعا جای تقدیر داره از دوستان عزیز بالخص محمد تهی عزیز و علی اسکای تشکر می کنم.
سلام و درود به تمام بازیکن های محترم دژکوب
چه اونهایی که توی این تورنومنت فینال هستند، چه اونایی که نظاره میکنند...
دروغ نگم از سال 95 نیومده بودم فروم، آخرین باری که اومدم زمان احسان شانیز و الیسا بود:D که ته مولتی بازای عالم بودن توی زمانی که مولتی بازی آزاد نبود;);)
گویا سرور قشنگی پیش رو داریم
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
حالا که ما اومدیم لطفا یکم فروم فعال تر باشید دیگه
کمی به جاذبه ی بازی بیافزایید:o
اوووف، چه قشنگ حرف میزنم:p:D
منتظر پست ها و تصاویر اتک های قشنگتون هستیم
واقعان با حرف دوستان موافقم
این سرور که مولتی آزاد بود
یه سرور باشه مولتی کشی ممنوع باشه خرید و فروش هم ممنوع باشه البته اگر اینچوری بشه بنظرم یک مقدار سرور ریزش میکنه از لحاظ پلیر ولی باز پلیرهای اصلی و سالم و قابل برمیگردن به سرور به مرور
وضعیت خرید و فروش در بعضی سرورها به حدی شدید بود که طرف عکس پیژامه باباش رو گذاشته بود سر در دهکده بفروشه گفتم پسر خوب این پیژامه باباته حرمت داره نه لذت ! گفت پول سیگار ندارم
مورد بعدی هنوز شما تو مترو تشریف ببرید گاها میبینید دستفروش میاد میگه واندر ساید کامل اکانت ! کتیبه یگی بخر سه تا ببر
سلام به همه یکی بیاد اینو واسم روشن کنه.... اکانت رومن قهرمان تو ماجراجویی گرز میاره.... مگه داریم
مگه میشه؟؟؟؟؟
در مورد بعضی ها حرف میزنند که واندر رو ۶۰۰ فروختن
رفتن تو بورس????????????????
عبزی ها
دنگ مارم نداد
راست میگه بنده خدا هر چی هم سال به سال میریم جلو بر اساس تورم مبلغه بیشتر میشه
اول 300 بعد 600 اول اکانت بعد واندر ، فکر کنم کم کم برسه به فروش سرور با مبلغ 700 هزار تومن
شما بیخیال شو به رلت برس
طرف هر سرور فارم میشد حالا 2سال نبودیم 3 تا واندر صد کردن لات شدن
مقصر شما نیستید بلکه ماهان مقصره که شماهارو شاخ کرد
پ.ن: به قول بچه ها واندر فروختم که با پولش رفتم بورس خخخخخخ وگرنه 20 سال کار میکنیم پولمون کجا بود
پ.ن2: شما به همون که گفتم برس خودتو پشت زنا قایم نکن
- - - Updated - - -
راستی قبل از اینکه حرف بزنید یکم تحقیق کنید ضایع نشید
اون واندری که رو لول 98 چنج میل شد برا امیر پرشین (اون موقع محدودیت لول نبود) واندرش دست ماهان هلسیکر بود نه من و مهاجمین هم من داشتم میگرفتم که ماهان داد به امیر . و من ساید دیگه بودم و بعد از اون اتفاق بین من و ماهان شکرآب شد که بحث فروش واندر توسط ماهان بود که خود ماهان بعدش دلایل این چنج میل رو گفت و توضیحاتش تقریبا منطقی بود که گویا از اولم قرار بوده رو ایمیل امیر باشه که خود ماهان بیاد میتونه شرح بده.
هر کسی از من اکانت یا واندر یا ساید خریده یا به من گلدی داده ( به غیر از m5) که امیر گلد داد براش واندر 100 کردیم. اونم گلد رو اکانتای ساید زد توسط ممد هیرو، بتونه ثابت کنه به تعداد گلدی که اثبات کنه 2برابرش گلد میدم. برا فروش هم اگر تونست ثابت کنه فروختم 10 برابر اون پولو بهش میدم.
اما من میتونم ثابت کنم این دوستان متامون رو بخاطر 40 کی گلد فروختن به امیر پرشین. اگر این دوستان هم از خودشون مطمئن هستن اعلام کنن اینجا ثابت بشه چیکار میکنن تا مدرک و خود امیر رو بیارم توضیح کامل بده.
کسی که حرف از فروش میزنه باید به اطلاعش برسونم فقط پایگاه خبری ما به اندازه کل سرمایش ارزش داره پس الکی جو نگیرید
مجددا سلام دوستان یه چیزی بگم همینجا
با اینکه چشم دیدن امثال مانی و پیام رو ندارم و خودشونم میدونن دری وری زیاد گفتن و میگن و خواهند گفت اما همونطور که یکی مثل امیر پرشین هم منو دور زد تو سرور اما بعد سرور با هم بیرون بازی در ارتباط هستیم، یا بقیه کسانی که تو بازی شاید بحث و دعوا کنیم ولی بیرون بازی مشکلی نداریم. و یا مثل مصطفی سیکو تو بازی سر اکانت و پلن بحث کنیم ولی بیرون بازی با هم اوکی باشیم. در باره این دو نفر هم همینه دعوای تو بازیمون سرجاشه و شایدم هیچوقت درست نشه ولی بیرون بازی با هیچکس مشکلی ندارم و لطفا برخی افرادی که دارن از این دعوا به نفع خودشون سواستفاده میکنن بگم هر چی هم بگین مشکل شخص من با این آقایون مربوط به بازیه. حالا درسته اینا چرت و پرت میگن و واقعا نمیدونم منظورشون چیه حالا بر فرض مثال یه آدمی اصلا پولدار نباشه این آدم حق بازی نداره؟ از نظر این دوستان پس هر کسی که پول نداره اهل فروختن اطرافیانش و... هست؟ این افکار زشت و خطرناکه شاید کسی نیاد ادعا کنه و هی نگه من پول به اندازه خودم دارم و فلانقدر گلد میخرم ، این دلیل نمیشه بگید طرف بی پوله پس از کجا میاره بازی میکنه
درسته سالهاس بازی میکنیم ولی خداروشکر تا الان گلدمونو خودمون دادیم اصلا آقا شما پولدار و ما فقیر
موندم اگر گلد دادن به کسی رو تحقیر میدونین چرا خودتون به کسانی که باهاتون بازی میکنن گلد میدید؟؟ قصدتون تحقیر پلیرتون هست؟ پس بخاطر یه بازی بهتره خودتونو خراب نکنید.
این سرور هم تموم بشه دوباره میریم سر کار خودمون تو تالار بورس و دفترمون و عمرا سمت بازی نمیایم تا سالیان بعد.
این پست هم آخرین پستم تو این سرور بود چون بعضی ها بخاطر یه واندر و بازی دارن سواستفاده میکنن و رفاقت براشون یعنی واندر و بازی و پوینت
پ.ن: کسی شماره ماهان داشت برام بفرسته
پ.ن2: دعواهای تو سرور مال تو بازیه ما که بیرون نمیبریم کسی اگر میخواد ببره بیرون خودش میدونه و زنگ آخر دم در وایسته
پ.ن3: مصطفی جان شما خودت باید دنگ بدی داداش تو دیسکورد میگم دنگ چیو:d
زر میزنه همش...
من با تو دوستم؟
عمرا با توعه اکانت فروش کاری ندارم
برو گمشو
بیرون از بازی میخوام سر به تنت نباشه، بقیه نمیدونم اینو ولی من که میدونم، قضیه اون همری که فروختی 600 رو خودی بلند کردی چی شد؟ (شایعه جدید:D)
کلا دو سرور من و تو با هم بازی کردیم، اندازه انگشتای دستت دژکوب بازی نکردم ولی هر سروری بازی کردم مردونه تا تهش بودم
حالا اینو بگو خدایی تا حالا توی بازی، سر اکانت و پلن دعوا داشتیم؟
اسم خودتو خراب کردی واسه یه واندر که فروختی، چرا میخوای منم خراب کنی؟؟؟ آخه من کی دعوا کردم با کسی؟؟؟
مهربون تر از من دیدی اصلا؟
خخخخ
اولش فکر کردم دارم ازت تعریف میکنم ولی الان که دوباره خوندم ر ی دم بهت:D:rolleyes:
خدا 4 تا رفیق مثل من بهت بده دیگه دشمن نمیخوای خخخخخ
میدونم انتقاد پذیر نیستی ولی من انتقادمو میکنم
تا تقی به توقی میخوره بهت بر میخوره، از محیطی خوشت نمیاد، سعی میکنی محیط رو عوض کنی
الان به خاطر 4تا حرف میگی آخرین پستمه
در صورتی که خودتم میدونی اینجا فقط واسه هیجان دادن به بازیه، نه بیشتر
رفتن و رفتن و رفتن، با عوض کردن محیطی که نمیپسندی، بهت آرامش نمیده داداش گلم
وقتی بتونی بمونی و مشکلتو حل کنی از ته قلبت به آرامش میرسی و آرامش در کنار سلامتی، بزرگترین نعمت الهی ه
امیدوارم بازم فعالیت کنی و پست بذاری
بنده به شخصه اگه همه فعالیت کنند خیلی خوشحال میشم
متحد یا رقیب هم نداره
قشنگیه های بازی به همیناست
خدایی دیگه باید برم الهیات درس بدم
حس میکنم رفتم مرحله بعد:p:cool:
پ.ن (خخخخ): هنوز جای دنگای قبلی که دادم درد میکنه، دیسکورد رو بنداز شنبه:eek:
از کی تا حالا فارم سرور 1000 شده اسکاتر ؟ نکنه زیر دلت درد گرفته سایدو میخوای تارگت کنی !!! به قول دوستان قدیما فروم حرمت داشت هر کسی نمیومد که پست بزاره پسرم
http://uupload.ir/files/bu4j_photo_2...7_18-27-17.jpg
مثل پلیرهای ما بچه خوبی باش آفرین برو اون ته صاف بشین بزار بزرگا کارشونو بکنن /.
فعلا که توتال لیدر و گلد بدتون هزار بازه خدا رو شکر من هزار اصلا نبودم( بی احترامی به دوستان هزار باز نباشه که همشون پلیرهای خوبی هستن) جای شکرش باقیه شما فعلا برو ببینم یه پک گلد بهت می ده بزرگتون یا نه بعد بیا عزیزم چیزی بنویس خوبه وقتی شناختی نداری چیزی نگی کسی نمی گه شما بلد نیستید حرف بزنید
عزیز دلم اگه نمیدونی نشونه ی بی اطلاعاتیت نیست، نشونه ی بی تجربگیته
گلد ساید شمال غرب رو من دارم میدم نه دوست هزاربازتون
و همچنین نمیدونی که توتال شمال ذغرب توی این سرور کارو چپ دسته
و اون قسمتی که گفتی خدا رو شکر هزار باز نیستم، یعنی الان پشت لیدرتو خالی کردی؟ خخخخخ
فکر میکردم من اون دوستی هستم که از صدتا دشمن بدتره، شما خودت تنهایی 100تای منی
خخخخ
موفق باشی واقعا:d
عزیز دلم من کجا تفرقه انداختم یا اینکه خدایی نکرده گفتم بازیکن های خوبی نیستند؟
اتفاقا من من چند سال پیش یه سرور هزار با تیمم رفتم، و توی سرور هزار با تیم گلوری کنار هم بازی کردیم، دوتا تیم یکی شدیم اگه یادشون باشه ما تیم خیری بودیم
توی پروفایل هم مدال هاش هستن
شما هم تجربه کنید خیلی باحاله
ولی الکی نری ها، یه هفته ای که هیچ کاری نداشتی برو
مثلا توی اون هفته قصد غذا خوردن یا دسشویی رفتن نداشته باش اصلا:cool:
خلاصه قسمت اول صحبتت برای ما حجمه درست نکن و حرف او دهنمون نذار، که تا حالا فقط آبرو جمع کردیم، خدایی نکرده خراب نشیم واسه یه بازی...
قسمت دوم صحبتتون، واقعا واندر روی هر ایمیلی 100 بشه، اون ایمیل توتال یا گلد ساپورتر سایده؟
این حرف یعنی طرف گلد میده برنده شدن رو میخره؟ یا یعنی گلد میده لیدر شدن رو میخره؟:D
این نکته رو از من داشته باشه یادگاری، توی این بازی اونی که از همه پولدارتره بهترین نیست، دژکوب اصلا بازیه پولدارا نیست
توی این بازی اونی که از همه بیکار تره، بهتره
این بازی اصلا بحث پول نیست، چون شما نمیتونی نیرو بخری (به استثنا سرورهای VIP که دفاع میشه خرید)، نیرو با زمان به وجود میاد، زمان رو هم نمیتونی بخری و متوقف کنی
پس مهم نیست کی گلد میده کی توتاله
حتی مهم نیست روی ایمیل کی واندر 100 میشه
تنها چیزی که مهمه، اینه کدوم تیم با هم هماهنگ هستند و با هم قشنگ تر بازی میکنند
و طرز فکر کدوم تیم پلنری خلاق تر از بقیه ست:rolleyes:
اگه لنگ ایمیل و افتخاراتی، من همینجا از امید جان عزیز درخواست میکنم، مردونه همه امتیازات روی ایمیل منو بگیرید و به اکانت ماهان سامورایی اضافه کنید... با تشکر
اون گلدهای روی ایمیلم هم نصفشو بهشون بدید...
دارم بازیکن میخرم غیر مستقیم;););)
خب دیگه همه چیز حل شد، ما با هم رفاقت استارت زدیم، خوب و خوش و خرم برگردیم سر بازی *مثلا شکلک قلب* (نمیدونم چرا شکلک قلب نداره واسه من:rolleyes:)
سلام قناری های توی سرور
قول بدید حرفای پیرمرد یادتون بمونه !!!
دیوار رو ناز نکنید بهتون وابسته میشه :D
http://s6.picofile.com/file/83923149...8_11_08_43.jpg
بحث بعدی اینه که داداش اینا گرزی نینجا که نیست از رو دیوار بپره!!!
http://s7.picofile.com/file/83923149...8_11_08_34.jpg
اینجا بچه های ما رفتن تا سر کوچه نون بگیرن بعد بیان شمارو دیوار کنن
http://s6.picofile.com/file/83923149...8_11_08_47.jpg
در کل اینکه ادم واسه کسی شاخ میشه که از همون فرد تفاوت گرزی و پیاده رو یاد نگرفته باشید !
و یادتون نره اول تخریب بعد همر بعدی:D
- - - Updated - - -
و در کل اینکه
همه برای 5 کی گرزی
5 کی گرزی برای همه :D
http://s6.picofile.com/file/83923159...8_11_29_01.jpg
سلام خوب هستید دوستان خودتون دارن می گن گلد می دیم دیگه :d
- - - Updated - - -
بله وقتی بیایی اکانت داخل sw بیاری بالا برای اینکه بزنید ما رو از داخل ساید اینطور می شه حالا که شما شروع کردید ما هستیم دفاع تون هم خیلی خوب بود از بچه های خودمون هم که همر دادن تشکر می کنم.
سرور سرعتش بالاست آدم بیشتر درگیر اکانتهاست تا اکانت !! با این وضع مولتی بازی
چند تا نکته هم وجود داره خلاصه عرض میکنم با توجه به پست های قبلی
1- بحث خرید و فروش و ..... هر کسی تو این زندگی و بازی میتونه هرچیزی که قابل فروش باشه رو بفروشه این قضیه تبعات داره باید تبعاتش رو هم بپذیزه بهش بگن اکانت فروش واندر فروش ساید فروش تبعاتش هم به خودش برمیگرده ! دیگه باید بپذیره انتظار هم نداشته باشه همه بگن به به تو خوبی !! ممکنه تیمش از هم بپاشه اصلا بازی نکنه قبلا لیدر ساید باشه سایدشو عوض کنه تیمش 60 نفر باشن بشن 6 نفر !! لیدر یه زیر شاخه بشه به خودش مربوطه نه به ما منظورم هم شخص خاصی نیست
2-در مورد تقسیم گلد و گلد دادن یک ساید که من میدم یا اون میده باز هرکسی نظرش محترمه جرم هم نیست خدا رو شکر تو تیم لگاسی همه گلدشون رو خودشون میخرن بر حسب برنامه ای که به اکانتها داده میشه یا اکانتهای کمک تیم گلد پخش میشه الان پول 2 تا پیتزا رو بزاری کنار پول یه پک گلد که باهاش اکانت بکشی بالا در میاد- اینکه با یه سطل گلد هم واسی در سرور هرکسی رد شد بیای بگو گلدت رو میدم بیا بازی کن واسم یه استراتژی هست خوب و بدش هم با ما نیست ما میپسندیم کسی با ما یا علی میگه بخاطر خودمون بگه نه حساب بانکیمون
3- در مورد پلن ساید ها و تیم ها اصولا روال از قبل این بوده که تو اتحاد ها لیدر کل رو مینوشتن بحث های نپ متا و فروم رو اعلام میکردن همه چی مکتوب و مستند میشدفعلا که تنها سایدی که اعلام لیدر کلی کرده شمال غربه
4- سرور شلوعی هست میتونه جذاب باشه لینک ها رو بزارید اینجا ما هم لذت ببریم شاید بر حسب سیاست داخل بازی رقیب باشیم نه رفیق ولی دشمن هم نیستیم میشه تو فروم محترمانه تر و دوستانه تر هم پست گذاشت اگه صلاح دونستید
5-لینک زد و خورد های بالا رو دیدم اکانت داخل ساید رو باید زد اگه دست تیم نباشه طبیعتا هم تلفات داره خسته نباشید به هر دو طرف
پارتیزان مانی
سلام
از تیم مدیریت خواهش می کنیم که هر چه زودتر مشکلات سرور رو رفع کنید واقعا از روز اول مشکلات سخت افزاری هست مخصوصا شب ها واقعا بازی رو برای دوستان سخت کرده:)
انسان متشخص و فرهیخته قرن 21، یه عده اومدن تو دوران قرنطینه اینجا که تفریح کنن. شعور داشته باش نرو رو اکانت پلیرها خرابکاری نکن.
سایر دوستان منو ببخشید به خاطر این لحن واقعا نمی فهمم بعضی ها رو.
یادم رفت بگم دوستان پسورداتون رو شیر نکنید باهم. ممنون میشم. کار ساده ایه ولی کمک بزرگی به ما میکنه.
پسورد شیر نکنید ، پسورد ساده و قابل حدس و تکراری با سرورهای گذشته نگذارید و به هر کسی هم برای جانشینی اعتماد نفرمایید
سلام و درود
ساید همجوار ما دشمن یا دوست فرقی برای ما نداره 10 روز زحمت کشیدن تا این جا رسیدن اما متاسفانه طی حرکتی غیر انسانی و حتی غیر حیوانی تمام نیروهاشون رو به ناتار میکوبن ساید شمال غرب خواستار به عقب برگرداندن سرور است برای توازن بازی و ادامه سروری دور از این حرکات . این سرور سروری بود که برای شما میتوانست نقطه ی شروعی دوباره و اومدن کلی بازیکن برای سرورهای یعدی باشد چنانچه هیچ اقدامی در قبال این حرکت غیر انسانی و غیر حیوانی نشود این سرور آخرین سرور همه ی ما خواهد بود میتوانید آی پی اتحاد من و همپیمان هایم رو چک کنید تا از تعداد بالای بازیکن در ساید مطلع شوید /.
ما از پیگیری قانونی هک و فیشینگ کاملا مطلع بوده و میتوانیم در صورت نیاز اقدامات لازم را اعمال کنیم (خطاب به صاحب بات که من دسترسی به ایشان ندارم اما قطعا اینجا رو خواهد خواند ) /.
منتظر جوابی نیستم لذا منتظر حرکتی از سمت شما هستم /.
با تشکر از طرف لیدر منطقه و تمامی بازیکنان /.
کارو /.
بله حق با شماست اما یه مشکل بزرگ وجود داره.
اگه ما سرور رو برگردونیم. تیمی که این خرابکاری رو کرده یا شاید ندانسته ازین خرابکاری نفع برده، به محض مواجه با شکست یا برای بهانه جویی نیروهای خودشو به اکانت دیگه میزنه و توقع داره که ما باز اقدام کنیم و نیروها رو برگردونیم و پوینت ها رو حساب کتاب کنیم و کسر کنیم و ساعت ها وقت بذاریم. باز همین اتفاق در اکانت دیگه از همین تیمی که داره دنبال بهانه برای حذف میگرده می افته. خلاصه اینقدر این روند ادامه پیدا میکنه که یا ما خسته بشیم یا صدای بقیه تیم ها دربیاد. و اونجاست که همه متفق القول ما رو سرزنش میکنن که شما نباید از اول دخالت می کردید!
و بدتر اینکه هر اتفاقی بیوفته در روند بازی باز انگشت اتهام به سمت ماست که اگه شما دخالت نمی کردید اینطور نمیشد.
اگر چه قبلا نظرسنجی شده و رای براین شده که دخالتی از سمت ما انجام نگیره...
شما مالک سایت هستید زمانی یک مدیریت رو به عهده میگیرید قطعا میتونید تمام راه کار هارو حتی برای اون حرفی خودتون هم میزنید در نظر بگیرید من قطعا باین حرف شما قانع نمیشم دوستان رو نمیدونم اما برای من قانع کننده نیست هر مشکلی چند راه حل داره اونی که شمام میگی باز هم میتونه راه حل داشته باشه من سایت نداشتم شما داشتی و بهتر میدونی پس میتونی که بهترین راه حل رو در نظر بگیری /.
نظر سنجی در سروری که حتی میشه با مولتی های زیاد در نظر سنجی شرکت کنی معنی نخواهد داشت /.
میاین حرف از مرام و معرفت میزنین
میاین حرف از بازی جوانمردانه میزنین
لطفا انقد حرف نزنین حداقل کمتر زر بزنین خب؟؟؟؟؟
واقعا دیگه حس بازی ندارم
فکر نمیکردم ادم های در این حد عقده ای وجود داشته باشن
بنظر من هم بهتره یک راهکار قانونی و سفت و سخت برای این قضیه در نظر گرفته بشه
هر زمان این سایت اومد شلوغ بشه بازی جذاب بشه براش حاشیه درست شد
سرورهای d3 ، فینال 25 ایکس 94، سرور m5 ، سرور l1، سرور j1 و ..... تا اونجایی که من خاظرم هست بخاطر همین قضایا از رونق و جذابیت افتاد
1- یک روی این قضیه برمیگرده به سایت و دقیقا یک روی قضیه برمیگرده به ما بازیکنان !
قسمتی که برای سایت پیشنهاد میکنم امید جان شما یک مزرعه پر علف هرز داشته باشید هر چقدر هم سم بزنید باز علف هرز رشد میکنه باید گاهی شخمش زد چند تا پیشنهاد کوچیک دارم
1- خرید گلد رو بصورت جابجایی کد محدود کنید هر اکانتی میخواد برای خودش گلد بخره با شماره کارت مخصوص معرفی شده پلیر همون اکانت
2- با مولتی اکانتها بشدت برخورد کنید و کسانی که از اکانت مولتی استفاده میکنند اکانت اصلی هم جریمه بشه
3- مهمتر از همه بحث پسورد هست برنامه ریزی کنید هر اکانتی اگر جانشین دارد صرفا همون اکانت جانشین بتونه وارد اکانت بشه با پسورد اصلی لوگین شدن و یا پسورد جانشینی به جز آی پی غیر از اون اکانت بن موقت بشه
-قسمتی هم که مربوط به پلیرهاست
مشکلی که داریم اینه که رفتارهامون در فضای بای مجازی با رفتارهامون در واقعیت فرق میکنه از زمین تا آسمون هیچوقت حاضر نیستیم هیچکدوم بیافتیم به جون ماشین طرف مقابل آتیشش بزنیم یا پاشو قلم کنیم که نتونه جلومون فوتبال بازی کنه
وقتی اینقدر ترس از باخت داریم که فقط تیم جمغ کنیم که نبازیم بدون شناخت و .... نتیجه اش میشه این !!!
جالب هم همین هست امروز تیم x میزنه تیم y رو میترکونه تلافی سرورهای قبلی فردا تیم y میزنه میترکونه
یک سری قوانین بازدارنده هم باید ایجاد بشه برای این قضیه
سلام
واقعا حرکت غیر قابل قبولی هست از طرف هر کس که طورت گرفته به نظر من بهتره که دیگه از روش تشخیص IP رد بشیم و با استفاده از اطلاعات سیستم یه کد یکتا تولید بشه اقا امید شما که بهتر می دونید می شه اینکار رو کرد مثل کاری که نرم افزارهای که نیاز به فعال سازی دارن می کنن انجام بدن لطفا همر اکانت Yahoo رو برگردونید تلاش کردن شب نخوابیدن هزینه کردن حیفه واقعا اگر این سرور هم از رونق بیوفته دیگه این ساید واقعا درش تخته می شه چون بعد مدت ها هست که می بینم بازیکن های خوب وقابلی تو سرور حضور دارن.