دوست عزیز لطف کن در مورد شمال شرق شما یه نفر کلا نظر نده
با شاهکاری که زدی !
خوش باشی
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما" میپرسم از آرمان و اگه حرفت درست باشه باید در مورد مصطفی هم برات گفته باشه
دوما" درباره متا گفتی و حرف من کاملا" درسته اما فکر کنم اشتباه فکر کردی ما متا کردیم در صورتی که شما متا کردید و خودتون رو خیلی ضعیف تر از اس ای وحتی شمال غرب دیدی
شاید اشتباه ما بوده که میخواستیم با ضعیف ترین ساید بازی متا کنیم ( البته طبق گفته حرفای شما چون من از دوستان نپرسیم درباره متا و غیرش )
اما بزرگترین اشتباه این سرور رو شما کردید که قبل از اومدن کتیبه ها متا کردید و علنا" تارگت اس ای شدین
پلنرای اس ای میتونن کاری رو که سرور 12 ایران انجام شد رو ایجا هم بکنن با زدن یک اکانت کله ساید مقابل رو بهم بریزن ( به دلیل تک بعدی بودن سایدتون ) و از دور خارج بشین .
توی تمام سرور های که ما بودیم برنده سرور بودیم (به جز سروری که صادق 100 کرد که اونم باز به خاطر قول علی کینگ اس ای به صادق بود)
اسپم :| ادمین کجایی دقیقا" کجایی ؟!
آنتی ادمین :فایل پیوست 1583
ولی در کل امیدوارم فقط جلوزن اس دبیلو نباشید و این موضوع تو کتیبه ها معلوم میشه
کلا بحث در مورد متای شمال شرق و جنوب غرب تو فروم به اندازه کافی بهش پرداخته شده
از درک بالای یه عده از دوستان تو جنوب شرق که صرفا تبریک گفتن و ارزوی سرور گرمی رو کردن تشکر میکنم
از اون دسته دوستانی هم که صدای گریه هاشون از دیشب پشت مرز شمال شرق باعث شد تا صبح نخوابیم هم از خداوند منان صبر و تحمل آرزو میکنیم
شاد باشید و خوش
مانی
درود بر دوستان گرامی
1 ماهی نبودم و امدم تو فروم یه سری مطالب رو دیدم که شاخ در اوردم
اول اینکه در سرور j1 اکانت tavahom که برای دوستمون احسان شانیز بود که به بنده روز ازاد سازی کتیبه ها pm داد که یه اکانت دارم تو se با
همرش میخوام کتیبه جنگ اموز کوچیک رو که 3 خونه ایم هست رو بزنم و بفروشم حالا اگه میخواهید یا الان 10کی گلد به من بدید یا به ساید دیگه میفروشم از جمله nw
بعد ما بخاطر ساید که قراره یه نفر توش کثیف کاری کنه بعد از یه عالمه صحبت کردن و نتیجه نگرفتن زدیمش به واندر و گفتم میل اکانت خودمو زمانی که خواستیم 100 کنیم چنج میدم برات
ولی عقده ای که شکل گرفته بود باعث شد تو سرور i3 و j1 حسابی بیان کثیف کاری کنن کتیبه ها رو ببرن همرارو بزنن در دیوار دف رو بزنن در دیوار
این ها همش بخاطر این بود که موفق نشده بودن اولین کثیف کاریشو به اتمام برسونه
و در اخر پس از به سرانجام رسوندن کثیف کاریشون قیافه ی حق به جانب گرفتن که اره شما کثیف کاری کردید نه دوست عزیز کثیف بازی با جلوگیری از کثیف بازی تو سایدت فرق داره و اینکه این همه افتخار سرصدا کردن نداره
چون تمام سرور های که بازی کردید فقط و فقط تونستید با کثیف بازی یه کاری کنید وگرنه به صورت سالم چیزی ازتون ندیدم
این همه نوشته هم صرفا جهت روشن سازی قضیه بود که همه چهره واقعی شما ها رو بشناسن
پ ن1 :فایل پیوست 1585
پ.ن2: در ضمن تازه به دوستان خوبمون در جنوب شرق اضافه شدم . سورپرایز خوبی واستون نگه داشتم
- - - Updated - - -
در ضمن برای اینکه سوتفاهم پیش نیاد
اکانت tavahom رو احسان جان 1 هفته قبل از کتیبه ها خریدی
اون هم گفتی از یکی از دوستای ماهان
حالا چرا بعد از سرور فینال که سرور j1 شروع شد ماهان یا دوست ماهان امده تو se اکانت زده
یواشکی اکانتو کشیده بالا و موقع کتیبه ها تهدید به بلند کردن کتیبه کردید رو خدا داند
پس الکی ادعای se باز بودن فقط بخاطر ساید بازی کردن نذار
چون تنها دلیلی که امدی توj1 برای خریدو فروش اکانت و سود کردن بود و 100 البته کثیف بازی
آقا مانی مبارک . ایشاله موفق باشین . فقط امیدوارم اسم واندر ، واندره شمال شرق باشه . و جریانای فینال قبلی تکرار نشه که 60نفر ناراحت بشن .
به من ربطی نداره این داستاناش فقط خواستم همدردی کرده باشم با اکانت های بازمونده از اتحاد قهرمان . شده خودم بیام ش.ش دفاعی بسازم ، ولی دوست دارم متا ربطی به واندر نداشته باشه و رفیقامون خودشون ww بالا بدن (چون فک کنم 80% ساید NE رو میشناسم و همه رفیقامونن و پتانسیلشو دارن)
یه نکته هم به دوستان بگیم یکم فکر کنین روش بد نیست
مسعود Barin یه حرف باحالی زد . پلن پلن پلن سوپر پلن . اولترا پلن
پلنی که نرمال اجرا میشه مثلا 30 ساعت (60 ساعت گندم دادن به همر و دفاعی که هست ) و کلی تایم وسطش هست که بشه کاری انجام داد. و باید انقد دقیق باشه که تارگت تو این همه ساعت معلوم نشه
پلنی که اجرا میشه تو اسپید موقعی اجرا میشه که اکانت تارگت تو اتحاد چراغش سبز شده و آفلاین شده . :)
پلنی که سر 4 5 ساعت تموم میشه و طرف بیدار میشه میبینه هیچی نیست :) این اسمش پلن ملن نیست . این مزده بیدار بودنته چون با اینترنت dial up هم بزنی درست و تمیز اجرا میشه
دوم اینکه نامردیه . اکانت تو اتحاد حرف داشته باشی و تایم آنلانی در بیاری (رندوم بزن دمت گرم :) )
هیچ منظوری نداشتم از این حرف چون بازم ادامه میدن. فقط در جواب تایید حرف مسعود بود و دل نوشته :):)
با عرض سلام و درود به رفقا و اونا و اینا
( متا ) :
واژه ی غریبیه در دنیای دژکوب {دژکوب}...
میتونه با سایدی بسته بشه ولی به نفع ساید دیگه ای باشه
میتونه با سایدی بسته نشه ولی تا ته بازی حفظ بشه
میتونه بین دوتا ساید بسته بشه ولی زده بشه زیرش
میتونه بین دوتا ساید بسته بشه ولی میشه سوء استفاده
و...
معنی متا قبل کتیبه برای همه مشخصه و معلومه هر سایدی چیکاره بوده توی این مدت...
پ.ن:
جهان، استخوانیست بی مغز، صائب
به پیش سگ انداز این استخوان را...
آنتی ادمین: فایل پیوست 1586
میلاد جان اگه در جریان باشی تا الان 4.5 باری به دوستان فشار گفتیم بیاید نرمال پلی بدید .
ما مردش بودیم از سرور نرمال اومدیم اسپید بازی کردیم و همین تیم فشار تو حسرت اکانت ما بودن . در حدی که روزی 3.4 بار فقط تو گارنا ازاکانت ما تعریف میکردن .
دوباره هم میگم اقایه فشار یه سرور بیا نرمال زیارتت کنیم .
اون موقعس که دیگه نمیتونی چراغ بگیری ؛
نمیتونی تو 2ساعت کپ صفر کنی .
Masood Brain
بابا مسعود جان اونجا این ... که دارن بدرد نمیخوره!!!!! این فشارا دوتا پلن e1 رفتن یه کاری شد سایدشون که همر توش نموند!!! اونجا تک گرزی یه چیز مسخرس واسه پر کردن اردوگاه و این تنها روش اتک زدنشونه!!! والا اینا در حد نرمال نیستن!!
مهدی جان
یکی دو باری سرور e1 رو اکانت یکی از بچه ها لاگین کردم و فقط در حد همین که سرور و نگاهی بندازم .
یادمه تیم فشار حدودا 2.3 برابر شما اکانت خوب داشت و اینجا پلنر واقعی معلوم میشه ، با این وجود حتی نتونستن یه پلن اجرا کنن .
و ساید شما با پلن های خوبی که انجام داد یکی یکی اکانت هایه تیم فشار رو محو کرد .
همین اقایه سجاد مرلین یه همر 120 ک تبری داشت که انقدر موند موند تا اخرش صفر شد .
پ.ن : سجاد جون تو عشق منی ، یه وقت ناراحت نشی از این حرفم .
همونطور که خودتم میدونی این یه بازیه و درون بازی همیشه رو به روی هم بودیم ،
ولی بیرون بازی من کوچیکتم هستم .
آخه مسعود یه چیزی بگو که آدم خندش نگیره
اگه ir رو میگفتی یه چیزی وقتی اینجا سرور با ۶۰۰نفر استارت میشه دم واندر ۱۰نفرین تو ۴تا ساید دارین دوره همی تلاش می کنید که ناتار ۱۰۰ نکنه شما ۱۰نفر باهم تو یه اتحاد ۱۰۰ کنید اینم میشه سرور که بخوایم بیایم
هروقت تو سرور نرمالی تو اینجا ۲میل دف جمع شد چشم میام نرمال فشارتون میدیم :D
SEPEHR
GREEN MAN
سلام به همه پلیرهای عزیز
خواهشمندم راجع افزونه ها و ابزارهای غیر مجاز حرف و پستی ندین که مجبور به برخورد باشیم. :)
ممنون از دقتی که جهت سالم نگه داشتن فضای بازی و فروم، بخرج میدین.
موفق و شاد باشن
خداییش اینو راست میگه :)
یه سرور نرمال یا حداقل 2 ایکس باید ران شه به عنوان فینال ! :)
فینال 25 ایکس خداییش یه خورده زیادی سریعه !:)
آنتی اسپم:
فایل پیوست 1587
سپهر اینکه پلیر نیست مشکل کل سرور های این سایته . سیاست مسولین سایت برای اجرای اینهمه سرور چیه رو باید از امید پرسید .
پلیر هست اما سرور ها زیادن . هرکی رو میزنی حذف میکنه و میره سرور دیگه :)
درود
صرفا جهت اطلاع
ســرور نرمال واندر هنوز استارت نخورده
حدود 1میلیون دفاع
حالا استارت بخوره به بالای 80 برسه چقدر میتونن بچه ها توش دفاع بریزن؟
آیدین جان راضیم ازت آبرو داری کردی
سربلنـد،پیـروز ودنباله دار باشید
پی نوشت: تو بیا دفاعش با من!
سپهر جان از دوستت صادق سوال بکن چقدر دف رو واندر فلوید تو j1 بود که بکشون کرد(2 میل) تازه بپرس چقدر تو بقیه دهکده ها بود (1میل) این یک سوم دف جنوب شرق بود
- - - Updated - - -
سلام بر شایان بزرگ
اقا دف ما قبل لاست خوردن 3 میل رو واندر بود و بقیه پارک الان اس ای این شکلی شده
خیلی* هم عالیی ولی* این دفی که دادین با این دفی که من میذارم قابل مقایسه هست ؟؟
فایل پیوست 1588
همین دفی که شما گذاشتین یه همر ۲۵۰ک گرزی بخوره بش خب کلین میشه دیگه نمی خواین بگین همر به این میزان تو نرمال نیست
در ضمن منم نگفتم سطح نرمال بازها پایین گفتم سطح نرمال های الان پایین هیچ لذتی نداره
NEW RECORD FOR DEFF
sepehr
green man
جواب بقیه دوستانی که از سرور j1 فشار خوردن نمیدم . حرف که کنتور نمیندازه . تازه کیلومتر هم نمیندازه :)) پس بزار بزنن :))
همون سرور که میگی e1 اولا هیچکس پلن نرفت از تیم فشار
همشو بچه های ساید زحمت کشیدن بردن توی دیوار
اون 120k تبر هم نبود 140k بود
بعدشم کسی نتونست صفرش کنه
خودت که دیدی اشتباه تایپی بود توی اینسرت :))
اینجا هم بحث سرور i3 نه سرور های نرمال
همین که بعضیاشون قرار نبود 3x بازی کنن .حالا اومدن زیر پرچم بقیه توی se که شاید یک 1% احتمال بدن بردن و بگن ما هم بودیم :)))
حتی شنیدم سوپر پلنرشون اومده دف سازی :)))
پ.ن : مسعود این یک بازیه . رفاقت ما بیشتر از این حرفاس :) از حرف حق ناراحت نمیشم:)
دوستان به تاپیک سرور k1 ، j1 ، final
تفاوت های سرور سه ایکس و یک ایکس !
ما نرمال بازها خوبیم ، شما اسپید بازها نه !
تبلیغ لینک های سرورهای نرمال
اقتصاد بدون نفت
صنعت کشت قهوه در برزیل !!
خوش اومدید
فقط راجع بع سرور سه ایکس چیزی ننویسید اسپم محسوب میشه
با تشکر !!
پ.ن. من موندم اینا رو بنیتو جان چرا اعمال قانون نکرده تا حالا !
نیش دوست از نیش عقرب بد تر است
نیش دوست از روی کینه نیش عقرب عادت است
پس بزن عقرب که دردت کمتر است
تبریک به se
پ.ن : گرگ مثل سگ نیست گاز بگیره , میدره جر میده
wolf sw
- - - Updated - - -
تنها دلیلش این بود بار ها اومدی توی چنل گفتی همرمو با اینکه راضی نبودم کلشو کوبیدن دیوار و هیچ همری برای کتیبه زدن ندارم و بچه های اتحاد هم هیچکدوم جلوزن و همر برای کتیبه بهم نمیدن و حالا شدم دفساز اتحاد با 150ک محافظ! من اگه اکانت رو خریدم یکی از دلیلاش این بود که نری منت کسایی رو بکشی که رفیق نما هستن به قول خودت! سر شوخیا و رفاقتی که داشتیم چه با تو وچه با حسین بهت اونطوری میگفتم کمی استرس بگیری ! اگه میخواستم کثیف کاری کنم بدون که به خودت بگم اینکارو میکردم ( عاقلانه تر نبود؟)
بعد از اینکه شمشیر ها وشوالیه ها تیکه تیکه خوردن به واندر 35ک شمشیر سالم برنگشت؟ نمیتونستم با همون 35ک شمشیر کتیبه بلند کنم بفروشم؟ صبحشم اکانت خسارت سنگینی خورده بود هرکسی هم جای من بود همینکارو میکرد , اما من چیکار کردم؟ همر رو دادم دست خودت باهاش کتیبه بزنی واسه اکانتت
یا رفیقاتو بشناس یا نمک میخوری نمکدون نشکن
به به اقا سپهر گرینمن
سپهر جان فکر نکنم با این نحوه ی بازی و . . . به تایم کتیبه ها که حدودا 4 ماه هست برسید یا به دلیل کمبود منابع در 1 ایکس با روش های ریدی که دارید بتونید از 20 کی گرزی بیشتر همر بندازید
دیگه مثل 3 ایکس هم نیست بخوای کپ مولتی بکشید بالا رید بدید و . .
باید واقعا کسی که 1ایکس بازی میکنه پلیر باشه
وگرنه اسپید بالا + 40 50 کی گلدی که شما ها میزنید و 50 تا فیدر میزنید همه منابع رو میریزید تو 1 ده که 1 همرشاخ کشیدن بیرون کاری نداره
منظورم همتون نیست ولی 90 % تون چرا
چون از بچه های 3 ایکس بازتون تو 1 ایکس دیدم که به 1 2 ماه نرسیدن
با سپاس :d
- - - Updated - - -
بحث سگ و گرگ نیست
چون با شیر جدالی نیست
وقتی تو چنل صحبت کردیم بهم pm دادی که یه اک خریدم حالا هم میخوام بفروشمش یا 10 کی گلد یا ب.. یا اگه هم نخواین کتیبه میزنم اکانت هم میفروشم ش غ یا ج غ و عکسای pm های که به بچه های ش غ یا ج غ داده بودی و بحث خرید کتیبه اکانت و . .. بود
یا pm های که دال بر این بود اکانت رو 1 هفته هست از ماهان یا دوست ماهان خریدی که امده بودن توی اس ای خرابکاری همشون با عکس موجود هست
ما هیچ گونه کثیف کاری نکردیم تنها گناهی که پای ما نوشته شده اینه که از کثیف بازی در سایدمون جلوگیری کردیم اون هم بعد از اطمینان کامل از اکانت و نیتی که داشتن
وگرنه رفاقتمون برای من جدا از بازی هست چون ارزش رفاقت بیشتر هست تا یه بازی مجازی
ولی درست نیست زحمت و تایم و پولی که بچه های یه ساید گذاشتن تنها یک نفر بدون در نظر گرفتن هیچی بیاد خراب کنه
- - - Updated - - -
به به سجاد جون
اینجا هست که میگی
همین که بعضیاشون قرار نبود 3x بازی کنن .حالا اومدن زیر پرچم بقیه توی se که شاید یک 1% احتمال بدن بردن و بگن ما هم بودیم ))
حتی شنیدم سوپر پلنرشون اومده دف سازی ))
دوست عزیز حداقل مثل شما ادعا 1 ایکس بازیمون میشه بعد از چند سرور ناکامی در1 ایکس نمیریم 3 ایکس که . . .
همین سوپر پلنر هم که میگی 2 تا سرور 1 ایکس رو با اقتدار زد سایدای دیگه رو هم ترکوند
این یه تیکه رو که میگی
یک 1% احتمال بدن بردن و بگن ما هم بودیم ))
ما مثل شما نیستیم که بیایم 3 ایکس زیر تیمی دیگه بازی کنیم فقط مدال بگیریم
این حرف ها همه صرفا برای بازی هست/ولی بیرون بازی i love u (بریم دوتا )
نوید من که هر سرور 1x هستم.
اگه واسه مدال بود که 2تا 3x حداقل اکانت میساختم برم اتحاد برنده :))
سرور زیاد کنارشون بودم که حتی اکانت نساختم ;)
هنوز 1x بازی میکنم و خواهم کرد.
سرور فینال 3x هم خودتون و لیدرتون وعده دادین که با اقتدار میخوان بیاین :)))
انشالا بعد خدمت سربازی با تیم کامل 1x میامو بهتون خبر میدم.
سرور d1 هم بودیم و 100 کردیم . یادتون نره اونجا هم بعضیاتون بودن.همون که همیشه تیمش تقدیم میکنه :))
بیرون بازی بریم دوتا :D
رفع اسپم :
فایل پیوست 1591
چه تاپ10 خوبی
با سلام خدمت همه دوستان
خصوصا دوستان پاک باز ما در جنوب شرق !
صحبتم رو با یه خواهش از مدیریت آغاز میکنم و اینکه حرفهای خصوصی زده شده رو در صورتیکه دو طرف رضایت داشته باشند اجازه پخش تو فروم رو بدند
علیرضا
یه عکس از پست تلگرام بین من و جعفر رو گذاشتی تو فروم
لطف کن همه رو کامل بذار نه اینکه فقط یک قسمتش رو ببری و بذاری ! بعد از اون عکس تلفنی صحبت شد و اکانت از حذف برداشته شد تا به شمال شرق برگشت داده بشه ! 120 ساعت بعدش پیام من رو تلگرام علی کینگ اس موجود هست که درخواست بک شدن اکانت رو داریم !! بحث پول پرداخت شده به جعفر عزیز پیش اومد دقیقا هم به ایشون اعلام شد پرداخت میکنیم اکانت رو به ما پس بده بعد اکانت حذف شد ! این از این
در هر صورت چند تا سوال واضح میکنم دونه دونه جواب بدید جواب خودم رو هم این پایین میذارم !
1- قبول دارید تو شمال شرق اکانت خریدید ؟ یا خیر ؟؟
2- قبول دارید این کار دخالت بیجا تو تمامیت ارضی و سیاستهای شمال شرق بوده یا خیر؟؟
3- قبول دارید اکانتی رو که خریده بودید راضی به حذفش شدید که دفش تو شمال شرق استفاده نشه یا خیر؟؟
4- حذف اکانتهای دف ساز شمال شرق با فرض اینکه شما به قول خودتون مشکلی با شمال شرق ندارید جز این رو نشون میده که در آینده میخواید زیر حرفتون بزنید؟
5- هفته سوم سرور با دوستان اتحاد هیروز تو شمال غرب مگه متا نگردید؟ درخواست متحدی نزدید؟؟ کسی اومد اینجا بهتون بگه شمال غرب زیر پرچمتون شد یا فلان و چنان ؟؟! یا به تصمیم و نظرتون احترام گذاشته شد !
6- شمال غرب زیر اتک شما رفت شما دقیقا چی کار کردید ؟ غیر از این که نشستید نگاه کردید ؟ متحدتون که به حرف شما اعتماد کرده بود زیر اتک های حنوب غرب ضربه خورد؟؟
7- مسبب دو تکه شدن شمال غرب کی بود و کی هست ؟ کسی جز شما که دوره افتادید دونه به دونه زنگ زدن و وعده و وعید دادن ؟! در عمل هم صفر !
8- شمال شرق به میل شما رفتار نکرد چون برخورد شما روچه با خودش سر دو تا اکانت دفساز پیش و پا افتاده و استفاده از پسورد سپهر و ... دید انتظار که نداشتید من بخاطر رفاقت بیرون بازیم یا اینکه کل سایدم رو بهتون بفروشم که بیام واندر رو اکانت خودم بردارم شما کمک کنید؟؟
9- میلاد جان شما یه سرور تو شمال شرق بازی کردی ، قبل از شروع سرور هم به من زنگ زدی گفتی من نمیخوام با جنوب غرب متا باشم میخوام درگیر شم با جنوب غرب جواب من چی بود ؟ گفتم من نمیتونم بهت قول بدم که حتما درگیر شیم امکان داره متا باشیم ، امکان داره درگیر شیم ولی اگه صد در صد میخوای درگیر بشی برو جنوب شرق چون با جنوب غرب درگیر میشن غیر از اینه ؟ ما اگه بردن به هر قیمتی برامون مهم بود یا حریفمون جنوب شرق بود هیچوفت تو و آرمان تموچینو نمیفرستادیم اونجا ! یا مهرداد پکر عزیز رو که لیدر من هم بوده و ازش قول گرفته بودم شمال شرق پلی بده رو خودم زنگ نمیزدم که بره جنوب شرق که دوستان قدیمی اش هستن !
10- سه راند رو جنوب غرب اتک لانچ کردید حتی نذاشتم سپهر یه دونه دف به جنوب غرب بده که بازی برابر باشه از اول با جنوب غرب متا بودیم ؟ دف شمال شرق میرفت رو جنوب غرب ثابت نه همر زئوس صفر میشد نه نان کپ تازه استارت خورده فور فان معنی بیطرفی که در واقع به ضرر جنوب غرب بود یعنی این برحورد حنوب غربی که زیر اتک بود چی بود ؟ 2 تا اکانت هایی که دف ساز بودن تو شمال شرق و خریده شده بود رو بک داد با اینکه زیر اتک بود ! برخورد شما چی بود دو تا اکانت شمال شرق الان دقیقا کجاست ؟؟
دوستان یک هفته هست دارید سر یه تصمیم که اختیارش با شما نبوده و باید بهش احترام بذارید بحث میکنیم !
هنوز درک و فهمتون نرسیده که شاید 4 تا اکانت دف ساز از یه آدم گشنه بتونید بخرید
ولی پلیرهای شمال شرق شرفشون رو به شما نمیفروشن
به یکی زنگ زدید بیا بریم بیرون دلمون تنگ شده واست !
به یکی زنگ زدید قول گلد و کمک مالی دادید !
به یکی زنگ زدید قول واندر و کتیبه دادید !
به یکی زنگ زدید تمام مرده و زنده اش رو ردیف کردید که این کار رو نکنه !
به خدا یه بازیه بشین بازیتون رو بکنید ببخشید شمال شرق با تمام تلاشهای شبانه روزیتون دو تیکه نشد که شما راحت کارتون رو بکنید من از شما معذرت میخوام !
جعفر جان اکانتهای دف ساز حنوب شرق انباراش سر ریز نشن خوب تعدیل بزن !
شاد باشید و خوش
باسلام
دوستان عزیز که به مدیریت اعتراض دارند :
- میتوانند اعتراض خود را از طریق پیغام خصوصی به بنده یا مدیر ارشد ارسال کنند تا جواب قانع کننده ی بگیرند , در غیر این صورت با تذکر یا بن مواجع خواهند شد.
- طبق قوانین کلی (انتشار و حریم خصوصی افراد) انتشار هر گونه عکس , چت و غیره در مکان عمومی ممنوع می باشد.
- طبق دستور های ارائه شده استفاده از کلمه قبلی بازی به هر نحوی (با فاصله , بدون فاصله , انگلیسی و غیره) ممنوع بوده و کلمه دژکوب جایگزین آن می باشد.
- اگر در محتوای هر پستی (طولانی , مهم , دارای رفع اسپم و غیره) یک مورد تخلف وجود داشته باشد بی درنگ پاک خواهد شد (ویرایش در موارد خاص انجام خواهد گرفت بنا به تشخیص مدیر مربوطه) لذا در ارسال پست های خود کمال دقت را داشته باشید .(در صورتی که پست شما پاک شده , میتوانید از مدیر مربوطه پست خود را در قالب نامه درخواست کنید تا قسمت های مورد دار حذف کرده و از نوع به ارسال پست اقدام نمایید.)
و در آخر دوستان لطفا اول بپرسید بعد ناراحت شید ما هم مثل شما دوست دار بحث و گفت گو در انجمن هستیم.
باتشکر
سلام به همه دوستان
لازم هست مطالبی رو درباره شمال غرب و اتفاقات پیش اومده توی سایدمون رو بگم تا دلیل 2تکه شدن شمال غرب کاملا مشخص بشه
ما نه کاری به جنوب شرق داریم و نه کاری به سایدهای دیگه اما باید همیشه طرف حق بود
مشکلات من با آقای عطا ( بید وحشی) از زمانی شروع شد که وقتی وارد سرور شدیم گفت من وقت بازی نداریم و تو بیا اتحادارو بکش بالا و منم که اومده بودم تا شمال غرب بازی کنم قبول کردم اما بهش گفتم شما حق دخالت نداری که مثل سرور فینال نشه
در سرور فینال آقای عطا حدود 3 تا 4 میل دف از روی اکانتهایی که خریده بود یا با گلد پلیرهای اکانتها رو راضی کرده بود براش دف بسازن داشت و دوست عزیزمون سینا سینامی هم اونجا حضور داشت اما در طول سرور که اتک روی شمال غرب میرفت ایشون دف رو به پلیرهاش نمیداد و روی اکانتهای خودش ثابت ربخته بود تا اونجایی که همه نان کپ هاشون یکی پس از دیگری 0 می شد و کتیبه هاش هم دست جنوب غرب میرفت و شاهد عینی این ماجرا احسان شانیز هست. در سرور فینال بنده خدا سینا اونقدر از دست اتفاقات شمال غرب حرص خورد که برای من تو این سرور عبرت شد که نزارم همون اتفاقات بیفته.
حالا این سرور نمیخواستیم این اتفاق بیفته و از روز اول روبروی آقای عطا واستادم و ایشون قبول کرد که همه چیز با من باشه اما برخی مسایل رو با ایشون هماهنگ کنم ولی زمانی که وارد اتحاد ایشون شدیم یه سری دسترسی ها رو باز نمیکرد و هر روز یه جوری روی اعصاب آدم راه میرفت که تصمیم گرفتم از همین اول سرور روبروش واستم نه اینکه بزارم موقع کتیبه ها و واندرا برسه و مثل فینال شمال غرب حرفی برای گفتن نداشته باشه و یه ساید سوخته باشه از همینجا بود که دو دستگی در شمال غرب به وجود اومد ( و شاید یکی از دلایل دو دستگی شمال غرب رک گویی خود من بود که بارها به اقای عطا رک گفتم سرور فینال ... زدی و این سرور اجازه نمیدم مثل فینال بشه.) الان هم ناراحت نیستیم که این اتفاق افتاد چون میگن جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعت هست.
ایشون باسایدهای دیگه در مورد اینکه مارو بزنن صحبت کرده بود و تمامیت تلاشش رو برای این گذاشته بود که سایدی پیدا بشه که اول اتحاد مارو بزنه بعد با اونا متا بشه حتی تا جایی که به من گفته بود قبل از سرور با شمال شرق متاشون رو بسته بودن و با مانی حرفاشون رو زده بودن که خدا میدونه این حرف چقدر صحت داره.
در مورد جنوب شرق هم ما با دوستان توی جنوب شرق متا نکردیم بلکه نپ بستیم و ازشون خواستیم چون شمال غرب پلیر نداره اویل بازی کمکمون کنن که بعد از یه مدت پلیر چندتا اکانتی که نبودن دوباره برگشتن و الان هم با هیچ سایدی نه متا هستیم و نه نپ.
ترجیح میدیم تا زمان واندرها هیمنجوری ادامه بدیم و با هیچ سایدی متا نبندیم اگر خوردیم نوش جونمون اگر هم نخوردیم که ناز شستمون
دوستان اینجا اومدیم که کمی وقت بگذرونیم و دور هم شاد باشیم پس بازی رو جدی نگیرید و به جون هم نیفتید که 4 روز دیگه همو بیرون دیدید مثل بازی تیکن یهو تو خیابون به جون هم نیفتید و جنگ خیابونی راه نندازید
روز همگی بخیر
مجتبی
در نهایت ارامش بازی کنید
1-آره
2- چرا قبول داریم ولی اگه SW سهیل میخرید تجاوز به خاک Ne نمیشد ؟ خب ما خواستیم دست ساید رقیب نیفته دیگه مشتی
3-سوال گنگ است و قابل فهم نیست
4- بله
5- آخه یه چیز کوچیک بود و با سیاست و این حرفا الکی هم همه نکردیم که بگیم آره کلی بحث کردیم که متا شدیم
6- خو این سوال یعنی اینکه میخواید NW رو بندازین به جون SE - خودش یه سیاسته دیگه جوابه چی بدم آخه ؟ (البته جوابش اینه که لیدارا باید حرف بزنن راجعبه این داستان با خودشون)( نه اینکه SE بیاد ُُSW رو بزنه بعد بیاد به SW بگه دیدی NE واست هیچ کاری نکرد ؟ (سیاست 2 به هم زنی )
7- (سیاست 2 به هم زنی )
8- یا زیر پرچم SE یه زیر پرچم SW دیگه
9- این دیگه مخصوصه . من نگفتم با SW درگیر شیم (الان آقا ماهان از دست من ناراحت میشه). گفتم متا شیم ولی واندر همدیگه رو بزنیم نه اینکه یه واندر بدیم بالا . گفتم چرا خودت سپهر و....... واندر بالا ندن ؟ بریم واسه ساید دیگه بازی کنیم ؟ شما منو آرمانو فرستادی SE ؟ بحث SE رفتنم خیلی خیلی قبل از سرور شروع شده بود . آقا سپهر در جریانه که چقد باهاش صحبت کردم . حتی گفتم شما واندر خودتونو بدین بالا من خودم دف میدم بهتون ولی زیرپرچم نباشین . حالا من یچی میگم ماهان ناراحت شه . شما نبودی میگفتی منم از این وضعیت خسته شدم ؟ شما نبودی H3 گندم ماهان گندم واندر ماهان گندم دفاعی های دفکوردیناتور ماهان رو میدادی آخر بازی هم واندره خودتو کیلین کردن ؟ شما نبودی همرت که چسبیده به بیگ سرور بود رو با هدف انبار غذا زدی رو واندر ماهان ؟ شما به شایان shangfie زنگ نزدی واسه i3 ؟ king SE ؟ شما نبودی گفتی تیم ندارم وگرنه 100 بار تا الان میزدمشون ؟
10- اینم چیزی نمیفهمم . چون کلا اطلاعات اشتباهه
11- هم اینکه فقط و فقط به خاطر مورد 9 جواب دادم آقا مانی چون حرفا رو چیزی که به نفع خودتون بود گفتین .
آخرای حرفاتونم بازم داری میگی SE کثیف بازی میکنه . اشکال نداره
من که دیگه بازی نمیکنم این سرور و فینال هم میام با خودتون ولی با رمان نوشتن کسی برنده بازی نشده
بچه های ما همه واسه فان میان فروم :) :دی
بچه های ما به پلیر های شما زنگ میزنن ؟
قول واندر ؟ دل تنگی ؟ سنگی ؟ رومی ؟ زنگی ؟بحث متا SE NE خیلی جدی بود و من خودم 4 بار حضوری با علی کینگ اس ای حرف زدم . ولی نگاه کنین کسی که خواب باشه 2 بار صدا کنی بیدار میشه ولی کسی که خودشو زده بخواب دیگه..................... . اینه دیگه حکایتش
خودت میگی این یه بازیه بعد به ما میگی درک و فهم ندارین ؟ آقا ما نفهم . ما خنگ . مارم خدا آفریده والا .
فقط همینو از خودم بگم که رمز 7-8 تا اکانت خوب SW و 4-5 تا از بچه های NE که همه رفیقامن داشتم . خدا شاهده یک بارم لوگین نکردم نگاه کنم .چه برسه برم روش 24ک گلد رو به باد بدم و همرش رو به باد بدم /
بازم شرمنده یه سرور لیدر ما بودی و کلی حال دادیم به هم از این به بعدم همینطوره ایشاله
موفق باشین
یه صحیت هم به همه لیدر های خوب سرور
سعی نکنین با سیاست ، کسی یا سایدی یا هر چیزه دیگه رو خراب کنین
کل سرور بهتون افتخار کرد . اوکی . ولی براردره من یه کار کن خودتم به خودت بابت انسانیتت افتاخر کنی
سالم و شاد و سربلند باشین
Milad
200t
علی جون
مصطفی جان یدونه باشین واسه ما باشین :ِِِd
خسته نباشید به کل SE
شاد زی مهر افزون
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
کل متای SW و NW در دیوار KING_SE ....
650k دفاع ....
لینک اتک ها رو بدین ممنون میشیم
تبریک من به شما واسه دیواره خوبتون :))
قبل لند اس دبلیو :))))
قبل لند ان ای :)))
--------------------------------
بعده لند اس دبلیو :OOO
بعده لند ان ای :|||||||| متا باکی بستیم اس ای بود یا اس دبلیو
بچها اس ای (y)
حمید معصومی نژاد روم =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
از نظر یک ناظر خارجی این پلن به سود sw بود چون گندم منفی زیاد داشتن زدن که دفاع se رو کلین کنن :cool:
پ ن : خبر رسیده بعضی ها هم عید شروع شده پیک شادیشون گرفتن سرشون شلوغ شده
خب چیزی که مشخصه اینه که
همر هلسیکر رو لاست بود و باید دیوار میشد
اکانت فرند هم پلیر نداشت باید دیوار میشد
بقیه اکانت ها هم پلیرهاش شورش کردن
اینجوری شد که اونجوری شد
در کل سود با جنوب غرب و شمال شرق بود هر کس سود ساید خودشو میبینه )؟(
کسی هست که قانع نشده ؟؟
پ.ن:کل دفاع ی طرف هیرو من یه طرف :))
در کل تبریک به بچه های خودمون و تبریک به سایدای دیگه که زحمت کشیدن و اکانت کشیدن بالا
باشد تا باز هم مسرور شویم
تبریک به آرمان و علی کینگ اس ای عزیز بابت دفاع خوبشون
مبارکه :)
اقا داستان چی بود؟
گزارش شده با هزار ذوقو شوق اومدن .
فکر کنم اینجوری http://www.pic4ever.com/images/chase.gif
http://dejkoob.ir/ir/report/16592bd536a
ولی گزارش شده که الان اینجورین http://www.pic4ever.com/images/122fs329172.gif
من که نمیتونم صحنه رو ببینم http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
تبریک جانانه به علی و بقیه دوستان جنوب شرق
شاد زی مهر افزون
شاعر میگه یا علی گفتیم پلن اغاز شد
شیش تا همر دیگمون هم دیوار شد
واینک دوستانمون که اساتید سرورای ۲۵ایکس و صد ایکس و هزار و سیصد افرین ایکس هستن بدنبال پیدا کردن بهونه ای تازه برای فرار از این سرور همراشونو به دیواری به نام کینگ اس ای کوبیدن تا شاید در سرورای نام برده افتخاری دیگر کسب کنن
باشد که همگیشان سربلند باشن
به نام اس ای همگی از ایستاده و سرود هیبیب هووورا سر میدهیم
بهانه ای در کار نیست دوست عزیز خوب دیوار کردین مبارکتون باشه
تا آخر سرور میمونیم و ادامه میدیم حتی اگه تک تک اکانتها و تک تک ده ها 0بشن پلیر های ما میمونن و بازیو تا تهش ادامه میدن :)
اینجا 1ایکس نیست تا یکی دیوار شد یا اکانتش خورد یا همرش پرید حذف کنه بره
سلام.یه پست عجله ای بزنم تا بعد.
تبریک به علی و تیمش بابت دفاعشون.خسته نباشید هم به اون کسانی که وقت گذاشتن بیدار بودن برای پلن.
یه عده هم که کلا نخودی هستن و تاثیر تو هیچی نداشتن هم کلا هیچی.
ایرادات پلن هم جاش اینجا نیست گفته بشه چون من یکی خیلی مشکل دارم با بعضی چیزهاش.اما دمتون گرم بخاطر بی خوابی هاش و اذیت شدناش.
اونایی که پلنر هستن میدونن پلنرها از همه بیشتر برای سایدشون زحمت میکشن.
پ.ن:یه خواهش از همه.کسایی که کل کل میکنن یه نگاه به خودشون بندازن و سطح خودشون ببینن بعد اگه میخورد سطحشون به طرف مقابل کل کل انجام بدن.خیلی هم خوبه.
پ.ن:فارم شدیم دیگه بریم سرور 25.خخ
داشت یادم میرفت انگار از اکانت ما کمکی فرستادن یکی از فیک هارو .وجدانن ناراحت میشم کسی برگردونه یا دیگه رو اون دهکده طرف اتک گذاشته بشه.به حرمت اون نیروهام اونا باید تا اند گیم بمونه اونجا.
ویرایش:یکم سطحتون ببرید بالا.اونای که تجربه زیاد دارن میدونن این تایم سرور بحث و کل کل و همر دیوار شدن ها و دف کشته شدن ها هیچ تاثیری تو برنده شدن اتحادی برای اند گیم نداره.فقط برای گرمتر شدن سرور و هیجانه و بحث روحی روانی.همین.بعضی ها جوگیر نشن.