درود بر دوستان گرامی

1 ماهی نبودم و امدم تو فروم یه سری مطالب رو دیدم که شاخ در اوردم

اول اینکه در سرور j1 اکانت tavahom که برای دوستمون احسان شانیز بود که به بنده روز ازاد سازی کتیبه ها pm داد که یه اکانت دارم تو se با
همرش میخوام کتیبه جنگ اموز کوچیک رو که 3 خونه ایم هست رو بزنم و بفروشم حالا اگه میخواهید یا الان 10کی گلد به من بدید یا به ساید دیگه میفروشم از جمله nw

بعد ما بخاطر ساید که قراره یه نفر توش کثیف کاری کنه بعد از یه عالمه صحبت کردن و نتیجه نگرفتن زدیمش به واندر و گفتم میل اکانت خودمو زمانی که خواستیم 100 کنیم چنج میدم برات

ولی عقده ای که شکل گرفته بود باعث شد تو سرور i3 و j1 حسابی بیان کثیف کاری کنن کتیبه ها رو ببرن همرارو بزنن در دیوار دف رو بزنن در دیوار

این ها همش بخاطر این بود که موفق نشده بودن اولین کثیف کاریشو به اتمام برسونه
و در اخر پس از به سرانجام رسوندن کثیف کاریشون قیافه ی حق به جانب گرفتن که اره شما کثیف کاری کردید نه دوست عزیز کثیف بازی با جلوگیری از کثیف بازی تو سایدت فرق داره و اینکه این همه افتخار سرصدا کردن نداره
چون تمام سرور های که بازی کردید فقط و فقط تونستید با کثیف بازی یه کاری کنید وگرنه به صورت سالم چیزی ازتون ندیدم

این همه نوشته هم صرفا جهت روشن سازی قضیه بود که همه چهره واقعی شما ها رو بشناسن

پ ن1 :فایل پیوست 1585
پ.ن2: در ضمن تازه به دوستان خوبمون در جنوب شرق اضافه شدم . سورپرایز خوبی واستون نگه داشتم

- - - Updated - - -

در ضمن برای اینکه سوتفاهم پیش نیاد

اکانت tavahom رو احسان جان 1 هفته قبل از کتیبه ها خریدی
اون هم گفتی از یکی از دوستای ماهان
حالا چرا بعد از سرور فینال که سرور j1 شروع شد ماهان یا دوست ماهان امده تو se اکانت زده
یواشکی اکانتو کشیده بالا و موقع کتیبه ها تهدید به بلند کردن کتیبه کردید رو خدا داند
پس الکی ادعای se باز بودن فقط بخاطر ساید بازی کردن نذار

چون تنها دلیلی که امدی توj1 برای خریدو فروش اکانت و سود کردن بود و 100 البته کثیف بازی