آقا مانی مبارک . ایشاله موفق باشین . فقط امیدوارم اسم واندر ، واندره شمال شرق باشه . و جریانای فینال قبلی تکرار نشه که 60نفر ناراحت بشن .
به من ربطی نداره این داستاناش فقط خواستم همدردی کرده باشم با اکانت های بازمونده از اتحاد قهرمان . شده خودم بیام ش.ش دفاعی بسازم ، ولی دوست دارم متا ربطی به واندر نداشته باشه و رفیقامون خودشون ww بالا بدن (چون فک کنم 80% ساید NE رو میشناسم و همه رفیقامونن و پتانسیلشو دارن)

یه نکته هم به دوستان بگیم یکم فکر کنین روش بد نیست

مسعود Barin یه حرف باحالی زد . پلن پلن پلن سوپر پلن . اولترا پلن
پلنی که نرمال اجرا میشه مثلا 30 ساعت (60 ساعت گندم دادن به همر و دفاعی که هست ) و کلی تایم وسطش هست که بشه کاری انجام داد. و باید انقد دقیق باشه که تارگت تو این همه ساعت معلوم نشه
پلنی که اجرا میشه تو اسپید موقعی اجرا میشه که اکانت تارگت تو اتحاد چراغش سبز شده و آفلاین شده .

پلنی که سر 4 5 ساعت تموم میشه و طرف بیدار میشه میبینه هیچی نیست این اسمش پلن ملن نیست . این مزده بیدار بودنته چون با اینترنت dial up هم بزنی درست و تمیز اجرا میشه
دوم اینکه نامردیه . اکانت تو اتحاد حرف داشته باشی و تایم آنلانی در بیاری (رندوم بزن دمت گرم )

هیچ منظوری نداشتم از این حرف چون بازم ادامه میدن. فقط در جواب تایید حرف مسعود بود و دل نوشته