سلام دوست گرامی
اینکه پست بالاتر لینک رو گذاشته من موقعی که پست رو میزاشتم دوستمون لینک رو نذاشته بودن
ولی کلا چندبار این سوال رو دوستان مطرح کردن که چرا مهاجم مخفی میشه
1- در فروم دژکوب قدیم رسم بود که مهاجم رو مخفی کنیم و به خاطر همین هم اخطار دریافت میکردیم که چرا مهاجم یا مدافع رو بدون اجازه صاحب اکانت لینکش رو میزاریم
2- فقط صاحب اکانت میتونه لینک رو کامل بزار توی فروم و با اجازه ایشون و گذاشتن لینک بدون اجازه صاحب اکانت به دور از انسانیته به خاطر همین من لینک رو مخفی میکنم و تعداد کشته شده های اصلی رو میزارم
این هم یه لینک دیگه
http://dejkoob.ir/ir/report/1069918941e
موقعی که اعلام کردیم این بازی برای ما یه بهونه برای دوستی بیشتره باور نکردن بعضی از دوستان چون که این بازی اصلا برای ما مهم نیست همین که در کنار دوستانمون باشیم بسه ما موقعی که میخواستیم واندر صد کنیم همر بکشیم بیرون و .... همه این کارها رو کردیم
هیچ موقع بچه های اس دبلیو از ان دبلیو ترسی نداشتن و برعکس این که اون اتفاقات افتاد به خاطر چند تا پلیر بود که با جو بچه های اسپید قدیم اشنایی نداشتن و بعضی ها هم میخواستن از اب گل الود ماهی بگیرن که متاسفانه بعضی از دوستان مون حذف اکانت کردن
اگه بچه های اس دبلیو اون موقع توی اتحادهای ان دبلیو نمیامدن مطمئا کسانی که میخواستن منطقه رو به هم بزنن به اهدافشون میرسیدن کم توی همین فروم ندیدم اگه بچه های اس دبلیو میترسیدن الان باز هم توی اتحادهای ان دبلیو بودن که میبینیم اینجوری نیست
درمورد جنگ اموز هم این راهی که شما رفتین گرگهاشو ما کشتیم