خوب ادرس بده دیگه کجایی دقیق ادرس بده راستی علیرضا (hawk) ، علی هم هستش باهات یا نه ؟
MosTafa
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب ادرس بده دیگه کجایی دقیق ادرس بده راستی علیرضا (hawk) ، علی هم هستش باهات یا نه ؟
MosTafa
اوه اوه! اینجوری که تو نوشتی مخصوس با س دندونه دار، معلومه که بدجور خوابی دیدی برام ، من فرار کنم برم http://www.pic4ever.com/images/122fs329172.gif
حمایتم فکرکنم 2-3 روز مونده، مراجعه که کن به کفتر پروفایلم ولی یه کار نکن کارمون به ناخن کشیدن و مو کشیدن برسه http://www.pic4ever.com/images/42kmoig.gif
آخرین تاپ 10 سرور:
فایل پیوست 1871
سلام
حتما بد بودی دیگه !
عزیزالله رو زدم نیومد کشتم نیومد التماس کردم نیومد :دی دیگه معتادیش به سطح بالاتری ارتقاع یافته اون بازی های گوشی هست اونا رو میگم :دی
ببه به آقا آرش سزار
خوش اومدی , آرش جان اومدی جنوب غرب؟
آنتی ادمین :دی :
http://l1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=195 حالا دیگه حله :دی
درود، خوش آمدی! آرشی؟ http://www.pic4ever.com/images/bad_boys_20.gif
- - - Updated - - -
به به، خوش اومدی مجتبی عزیز. بیا نگران نباش، این همه بازیکن اینجان، یکی پیدا میشه کمک بده
لطفا این کفتر رو بزار پروفایل من نمیتونم ببینم کی آزاد میشین
فایل پیوست 1874
[QUOTE=Hawk;24354]لطفا این کفتر رو بزار پروفایل من نمیتونم ببینم کی آزاد میشین
[/QUOTE
علیرضا داداش خوش اومدی اقا یه اکانت درویشی داریم به پلنر و صاحب اکانتم نیاز داریم خواستی بیا باهم فارم بشیم;)
از تجربیات ارزندتونم استفاده میکنیم یاد میگیریم مسئله آموزش عارف هم نتیجه میده:cool:
محمدرضا اسپارتان
اتحاد d.k کدوم ساید هست؟
درود
ریپلای میکنم که بدونی برا ریپلای کردن کسی ازت اجازه نمیگیره ، آقای مثلا بازی بلد !
فکر کنم سرور 1000 رو گرفتی ! sw 20 میل دف داشت ! کدوم سرور ؟؟؟
اولا اکانت بدذات مال من نبود ، اکانتی که ایمیلش دست من نباشه و پلنش رو من نریزم اکانت خودم نمیدونم ، در ثانی ما مثل شما نیستیم که رو دوستامون فیک بزاریم و سر یه بازی رفاقت ها رو خراب کنیم ؛ حافظ دست تنها بود منم مدتی بهش کمک کردم ، تهمینه هم دفاع میخواست منم بهش دادم ، همینطوری که این سرور حافظ توی ج.غ دفاع بخواد بهش میدم ، رفاقت برای ما اولویت داره بر بازی ، ولی برای شما این بازی کل زندگیتون شده !!
باز خوبه نوید سر رفاقتی که داشتیم باهاش و بچه های شمال شرق ، موقع حذف چکمه کوچیک رو داد به ما و بعدا هم دادیم به ساید !
مثل اینکه یادت رفته تو جفت پلن های زدن کپ lol:D و بیگ همر ali21... آخرین همری که خورد و هر دو بار تلفات هم داد ، همر کپ اکانت بدذات بود !!
تو همونی که هیچ وقت همرت رو نمیخواستی لانچ کنی و تا اخر هم نکردی و فقط غارت کردی و ساختی ، آخرش هم با همون همر دفاع کردی ؟ :D آفرین ...
مدیونی اگر این پست رو بخونی :)
----------------------------------------------------------
عارف ساید ج.غ خیلی شلوغ شد ، یکم پاس بده ساید های مجاور تا بازی یکم بالانس بشه :)
غارت رنک یکم به قول دوستان کمی مشکوکه :D ، چرا بدون تلفات تو این تایم سرور داره اینقدر غارت میکنه !
فایل پیوست 1878
پ.ن ؛ چرا ج.ش اینقدر خلوته :(
والا کلی رفاقت دیدیم توی این سرورا کلی مرام دیدیم .
ولی ندیدیم یه پسر بخاطر یک دختر به ساید مقابل دفاع بده ..
منو آرش سرور 10.ir همبازی بودیم با عارف هم سرور قبل همبازی بودیم رفاقت داریم .همدیگرو دوست داریم.
یعنی الان توی سرور که متا نیستیم اینا باید دف بدن به من ؟؟
از همر اکانت شما هیچ استفاده ای نشد. هر چی لانچ بود من میزدم با زاووش. دیگه من خودم در جریان بودم.
اکانت lol:D همر زدی شما که کلا 1کی تلفات ندادی .جو نده. از اکانت خودم کپشو صفر کردم.
2تا همر داشتم . با اولی همرم جلو زن شدیم نان کپ علی 2113 پرید :))
هنوز چت گارنا هست...
جو نده آقای حرفه ای ...
آنتی هیستامین :
آرش ؟ عارف ؟ هادی آشپز ؟ یکی نیست به ما دعوت نامه بده ؟ :)))
سفارت آپ کنید دیگه .. عشقتون میخواد بیاد :دی
فایل پیوست 1879
دف ساز ساید با ما جراجویی:دی
خیلی بده واسه مرد بگن حرف زد و عمل نکرد ؛
گفتی پست رو نمیخونی و ریپلای نمیکنی ! :)
من نمیدونم چرا به تو اینقدر فشار اومده من اون سرور با اون دختره رفاقت کردم ؟ :rolleyes: :rolleyes: :D
یک جوری هم میگه دفاع دادی انگار دفاع تو رو بهش دادم ! خودم 10ک محافظ ساخته بودم براش فرستادم ، تو که با همرت دفاع کردی دیگه چرا از دست من دلخوری ! تقصیر منه ج.ش اومد تو رو زد ؟!
اون رفاقت و مرامی هم که تو میگی دیدی ؛ ارزشی نداره اگر فقط در حد حرف باشه ، رفاقت و مرام به متا و ... نیست ، رفاقت یعنی این که مسعود Brain بره توی SW مثلا اک بزنه بعد از ش.ش روش همر لانچ شه ، مطمئن باش من سزار هامو براش پشتیبانی میفرستم ، این یعنی رفاقت .
همین کار رو برای همه 5 تا اکانتی که توی پروفایلم نوشتم و خودم بهشون گفتم بیان این سرور هم میکنم .
رفاقت > بازی
10 تا سرور بازی کردی همه سرور ها یا حذف کردی یا زدنت ، اخرش هم یا رفتی رو اکانت دیگران و زیر سایه اونا بودی ... یا با بهانه هایی مثل وقت بازی کردی ندارم و جدی بازی نمیکنم و ... پیچوندی ! بعد میای از پلیر های دیگه ایراد میگیری ! میگی این پوش میکنه اون مولتی بازه اون کثیف بازی میکنه و... یکی نیست به خودت بگه هر موقع خودت در حد دیگران بودی بیا نظر بده !
یه یادی هم بکنیم از پلیر هایی که واقعا پلیر بودن و بی ادعا همرشون رو لانچ کردن و الان امثال شما دارن خودشون رو جای اونا جا میزنن ؛
http://s2.img7.ir/w7sOe.png
دم زاوش و مصطفی گرم ؛
بعد آقا سجاد مریلین میاد میگه من " با اولی همرم جلو زن شدیم نان کپ علی 2113 پرید "
اینقدر همر اون اکانت Bad_Zat تلفات داد که شده بود 20ک شمشیر و 7ک کاتا !! مثلا همر واندر کوب بود بعد پلنر فوق حرفه ای شما می اومد از این همر به عنوان اینسرت شکن استفاده میکرد !
ختم کلام ؛
بحث در مورد سرور های گذشته هیچ فایده ای نداره علاقه ای هم ندارم ادامه بدم ، شما اگر پلیری این سرور بازی کن ببینیم چه میکنی ، فقط آخرش نیای بگی من جدی بازی نمیکردم و کار داشتم و نبودم و دف ساز بودم و ... ؛
-------------------------------------------------------
آنتی اسپم ؛
ببینیم این کتیبه های ما چقدر چکش میخوره :cool:
فایل پیوست 1880
دوستان کمتر غارت کنید به ما هم منابع برسه :(
فایل پیوست 1881
با سلام خدمت دوست عزیز داداش غارت نفر اول هیچ چیزش مشکوک نیست بسته به بازیکن داره مشکلی هست به مولتی نامه بزن بگو چرا اخه چرا واسه چی اینجوریه سرور بابا یه کلاس واستون می زارم بفهمید چه جوری میشه غارت کرد بدون تقلب راستی سجاد داداش دمت گرم شما دیگه نگفتی چرا باز اولیم اخه میدونی چرا اک رو.من اونم اکانت منصور و من چرا اوله ؟
پی نوشت : داش عارف کجایی دقیقا کجایی که باز بیای مثل سرور K1 واسه همه توضیح بدی اخه ما دیگه خسته شدیم !!!
MosTaFa
درود میلاد جان
والا ظاهر قضیه نشون میده جنوب غرب شلوغه ولی در اصل از همه سایدها خلوت تره http://www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif
غارت رنک 1 در جنوب شرق به دلیل خلوت بودن سایدشون امری طبیعیه به نظر من مشکوک نیست.
اگر بررسی کنیم عوامل مختلف بر میزان غارت رو، تراکم اکانت های غارتگر در منطقه مهمترین عامل در میزان غارت هست بعدش میزان نیرو و لوپ غارت و لیست فارم و .... من و شما الان داریم رید میزنیم. خوب حالا گزارش ها رو اگر ببینی متوجه میشی که تعداد حمله های خیلی زیادی روی واحه ها میاد
دوستان دقت کنید از نظر تولید منابع کلا 3 نوع واحه داریم:
1- واحه 25% : این واحه در هر ساعت 70 واحد منابع تولید میکنه. 40 تا از اون منبع خاص خودش و از منابع دیگه هر کدوم ساعتی 10 واحد
2- واحه 50% ترکیبی: این واحه در هر ساعت 100 واحد منبع تولید میکنه. از اون 2 تا منبع خاص خودش هر کدوم 40 واحد و اون 2 تای دیگه هر کدوم 10 واحد
3- واحه 50% خالص: این واحه در هر ساعت 110 واحد منابع تولید میکنه. 80 واحد از منبع خاص خودش و از بقیه هر کدوم 10 واحد
طبق این اطلاعات و این که میدونی هر واحه در هر ساعت چقدر منبع توش تولید میشه، حالا بررسی کن میزان حملات روی واحه ها در هر ساعت رو.
یه واحه 25 درصدی رو تحت نظر داشتم دیشب ، توی یک ساعت حدود 30 تا حمله روش اومد که من دیدم، حالا خارج ازاتحادی ها که میزنن من اونا رو نمیبینم. ولی حتما میزنن بازم. حالا این وسط شوالیه رومن بود، گرزی، لژیون، دلاور :9 خلاصه جنس جور بود ولی من ندیدم کسی بالای 9 تا دونه منبع ببره.
این مطالب رو بزاریم کنار مطلب اول، حالا شما حساب کن غارتگر تو منطقه ات کم باشه یا نباشه :) در حال حاضر جنوب شرق چیزی نشون نمیده و کسی نیست ظاهرا لذا این دوستمون احتمالا داره از این قضیه استفاده میکنه. البته اینم بگم تاپ که ریست شد ایشون یهو 50 کیلو رید زده بود، در حالی که بقیه تو همون حدود 3-4 کیلو بود ریدشون. لذا نمیگم که کاملا هم داره پاک بازی میکنه چون به نظر من یه مقدار شیطنت هم میکنه :) ولی در نهایت اگر کسی درست رید بزنه و طبق قاعده، حتما راهشو به تاپ 10 باز میکنه. این دوستمون هم تا مدتی میتونی از این امتیاز بهره گیری کنه، بعدش یهو از روش رد میشن بچه های جنوب غرب http://www.pic4ever.com/images/cowboypistol.gif
- - - Updated - - -
درود مصطفی جان
توضیحات در حد سرور ارائه کردم برای بچه ها طبق فرمایش شما.
به امید بازی سالم و پاک در سرور
دوستایی که میان فقط کل کل و مسخره کردن بیان یخورده مطالب آموزشی که بچه های قدیمی میزارن رو بخونن تا بیشتر به بازیآشنا بشن و بجای این حرفا بچسبن به بازی تا لذت ببرن
نکات ریز رو داره عارف جان میگه بهش دقت کنین مطمئنا غارتتون میره بالا
ممنون عارف جان از توضیحاتت
عباس
مرسی عارف جان از توضیحات دقیق .
ماشالا کریلوید و حفظ کردی :)) دمت گرم .
با توجه ادامه صحبتات خواستم یه نکته ای بگم (البته واسه دوستان تازه وارد )
منابع توی آبادی به صورت یکجا ریخته میشه . یعنی به صورت تولیدات دهکده یا ناتار نیست .
بعضیا فکر میکنن اگر هر 5 دقیقه غارت بزنن ،بیشتر منابع میاره یا مثلا اگر 2بار پشت سر هم غارت بزنن که این کار اشتباه محض.
فقط باعت اتلاف وقت و غارت کمتر میشه ..امیدوارم عزیزان از این نکته توی غارت کردن استفاده کنن..
کلا قبلا یک امکان از طرف سرور بود (نمیدونم هنوز هست یا نه) که اگر توی 20 ثانیه یک تارگتو پشت سر هم غارت کنی،به جز دفعه اول بقیش خالی میومد.
و جمله معروف :
مهم نیست چقد نیرو داری و غارت میکنی مهم اینه درست غارت کنی ...
پ.ن : بعضی از دوستان رزومه خودمو بهتر از خودم میدونن . چه حرفا در میارین :)) من دیگه حرفی ندارم . جایی که نبودی فقط نامه پاک کن بودی نظر نده . با مصطفی نامه هاتونو میخوندیم :))))))دیگه حرفی ندارم...
پ.ن 1 : استاد عارف ببخشید در حضور شما اظهار نظر کردم ;)
پ.ن 2 : هنوز نمیخواین دعوت نامه بدین ؟ آقا منو میخوان فارم کنن :))) (الکی مثلا میتونن)
فایل پیوست 1884
نزنید آقا درست نیست همش دیوار میشین :))
کوچیکتون ســـجاد
ضمن عرض سلام خدمت دوستان و یاران من اواسط اون سرور رفتم، خدمت و اکانت دست حاج میلاد که به گردن منم حق داره بود ، خبر ندارم چی* شد اصلا اکانت الان اینجا دارم می*شنوم یه چیزایی با اینکه هم سجاد هم میلاد خیلی* عزیزین واسم باس بگم که سجاد تو که همر نمیزنی خخخخخ همون موقع من بودم اوضاع همین بود و با شخصیتی که همه از من میشناسن باس بگم به دختر جماعت هیچی* نمیدم چه برسه دفاع پس میلاد کار توام اشتباه بود دیگه گذشته*ها گذشت بچهای خوبی باشین بیاین منو پوش کنین سریعتر ده ۲ رونق پیدا کنه
درود بر اساتید بزرگ
اقا اول سرور دادو بیداد راه انداخته بودید شمال غرب پلیر نداره:cool: مام دلمون میخواست حذف کنیم بریم شمال غرب ولی دیر شده بود خخ:cool:
http://uupload.ir/files/j46l_untitled11.jpg
این عکس یه چیز دیگه نشون میده البته یه سریا هنوز بیرونن و غارت بالایی هم دارن;)
الان یکی بیاد یه تحلیلی بزاره ببینیم چند چندیم
دوال شدیدا نیازمندیم تکی نمیرسم کسی بود خبر بده
مخلص همگی محمدرضا SPARTAN
کم پلیر ترین ساید جنوب غرب هست و بیشترین پلیر متعلق به شمال غرب یا ne هست
سلام عزیز
خوبی عشقی ؟
والا ما هم چون میدونستیم اگر خودت بودی هم همر میدادی موقع لانچ هم از این کارا نمیکردی عصبانی شدیم .
ولی کلا کسایی که توی اون زمان بودنو این حرکاتو دیدن خیلی ناراحت شدن..یکیش مصطفی همشریتون دیگه ..
به هر حال گذشت ..
لینک بده پوشت کنم عزیز دلم :))
شما جون بخواه ..
دف ساز شخصی نمیخوای ؟ پارکینگ؟ هرچی خواستی بگو :))
ســـجاد
یکی sw پیدا نمیشه دف ساز بشه نبود ؟حداقل منبع کمک کنید
کار خوبی کردین :) اینجوری شمال غرب هم وارد گردونه بازی شد به صورت قدرتمند.
حالا بریم سروقت عکس و اطلاعات توش و بررسی کردنش http://www.pic4ever.com/images/63izs7n.gif
عرض شود که تقریبا همه اتحادها و اکانت ها رو بررسی کردم. در حال حاضر اونجوری که نشون میده شمال شرق از همه جلوتره. ولی اینجوری نشون میده و دراصل خیلی شکننده خواهد بود در ادامه چرا که تعداد بازیکنای داخل شمال شرق زیاد هست درست، ولی بازیکنای با تجربه اش نسبت به تازه کارا خیلی کم هستند. کار خیلی سختی خواهند داشت لیدرای شمال شرق در هدایت این ملتشون
شمال غرب هم در حال حاضر داره خوب نشون میده، تاپ غارت و رنک پاپ برای اون تعداد بازیکن خیلی خوبه منتهاش به شرطی که تداوم داشته باشه و موقتی نباشه. چون بررسی کردم دیدم 15 کراپی های نسبتا خوبی بین مرزهای شمال شرق و شمال غرب هست اگه دنبال دردسر باشن دو طرف، مرز نا امنی خواهند داشت و بازی به شدت مهیج میشه.
جنوب شرق از نظر بازیکنای با تجربه به نظر خلوت میاد. لذا فعلا میزاریمشون کنار تا ببینیم کسی میاد یا نه. البته دوست غارتگرمون به شدت جلب توجه کرد در تاپ غارت و احتمالا براش مشکل ساز خواهد شد این جلب توجه
بریم سر وقت ساید برنده http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif، ببخشید بریم سروقت جنوب غرب :)
جنوب غرب دارای تراکم اکانت کمتری نسبت به شمال شرق و شمال غربه، ولی عوضش چن دتا امتیاز بزرگ داره که میتونه کمبود اکانت ها رو جبران کنه
اول اینکه تیم فعلی که ساکن هستن در جنوب غرب، چندین بار همبازی بودن و هماهنگی نسبتا بیشتری دارن و بچه ها اخلاق هم رو میدونن
اکثر اکانت ها حداقل دارای 2 بازیکن با تجربه هستن و نظم خاصی در پیشبرد اهداقشون دارن که در ادامه بازی مشخص میشه.
و اینکه احتمالا بهترین کار تیمی رو در جنوب غرب خواهیم داشت چرا که بچه ها قبلا نشون دادن با هم باشن، 3 تا ساید رو هم حریفن، اونم نه اینجا بلکه در سرور های آی آر و حتی یه کوچولو کام.
پ.ن: از اتاق فرمان اشاره میکنن هنوز دیر نشده، حذف کنیم بریم NE ثبت نام کنیم :D
جنوب شرق باتجربه نداره تا اینجایی که هستم بییشتر تازه کار هستن برا یادگیری اومدن ولی با گلد تونستن بکشن بالا
- - - Updated - - -
نه بابا مث اینکه ی حرفه ای پیدا شد mamut
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان بخصوص اغا عارف گل. دستتون درد نکنه در مورد تحلیل زیباتون ولی فک میکنم دارین کم لطفی میکنین در مورد جنوب شرق. انشالله اینده بهتر خواهد شد چون فعلا حداقل گرفتاری پلیرای ما زیاده. امیر هستم از اکانت MaSter
با تشکر
- - - Updated - - -
شما چرا خیال میکنی تا یکی میاد بالا یعنی با گلد اومده بالا؟ باز من شما رو دعوت میکنم به اینده بازی و سرور. مرسی
اره با گلد کشیدن مگه چقد انلاینن که اینقد سریع میشکن بالا
ممنون از لطفت
اما حقیقتش اینه که من دارم زیر سایه ی مصطفی و مرتضی بازی یاد میگیرم
بیشتر اوقات هم همین دو برادر رو اکانت هستن
فکر میکنم که هنوز زوده بخایم قضاوت کنیم
پلیر های خوبی دارن ساید های مختلف
در مورد ساید،من هنوز فکر میکنم شمال غرب پلیر کم داره و حد اکثر در حال حاضر سومین سایده
امیدوارم بتونیم روند رو به رشدی داشته باشیم
پتانسیل داریم اما باید بالفعل بشه
شک نکنین برای برد بازی میکنیم
کاش ما هم آرش و عارف داشتیم تو سایدمون،آرش یادشه تو K1 به محض اومدنش ساید رو بهش سپردم،هرچند آشنایی قدیمی و شناخت زیادی نداشتم ازش،ولی پلیر ها نیازی ندارن با سر و صدا خودشونو ثابت کنن
اتفاقا همه میدونن هرکی سر صدا بیشتر راه میندازه تو خالی تره
برای جنوب شرق هم آرزوی موفقیت دارم،و اصلا دست کم گرفته نمیگیریمشون
چون پشت کار عالی دارن همیشه
در آخر بگم منم از بچه های All.stars بازی یاد گرفتم وقتی رو اکانتشون بودم، هر سه تاشون
و لطف زیادی در حق من داشتن و دارن الانم دارم از بازی با مصطفی و مرتضی هم لذت میبرم هم آموزش میبینم
- - - Updated - - -
مرسی که همیشه پخته تحلیل میکنی
خیلی موافق نیستم با بخشی از صحبت هات
ما همه ی بازیکنان ش غ رو نگه داشتیم و سعی میکنیم درگیری داخلی نشه و آموزش بدیم
در حالی که شما نیاز به آموزش سایدتون نداری
کافیه هماهنگشون کنی
ش ش هم قویه و قوی میمونه ایشالا
نیاز به لیدری قوی و پخته دارن که قطعا توشون پیدا میشه و میتونه مثل ساید شما خودشو جمع و جور کنه
به شرطی که حذف دسته جمعی رخ نده همه ی ساید ها میتونن مدعی برد باشن
اما کار ما سخت تره
Man.j
درود بر شما امیر جان!
بنده جسارت نکردم خدمت عزیزان جنوب شرق. گفتم که الان در حال حاضر چیزی نشون نمیده جنوب شرق پس بزاریم کنار از صحبت ها مون تا یه مقدار شفاف تر بشین. اگر بد متوجه شدین منظور منو، عذر خواهم، حتما بد گفتم که اینجوری برداشت شده http://www.pic4ever.com/images/4xvim2p.gif
در کل هیچ وقت هیچ رقیبی رو دست کم نگرفتم و نمیگیرم، اتفاقا همیشه رقبایی که در سایه کار میکنن بیشتر پیشرفت دارن و نقش مهمتری دارن تا اونایی که پر سرصدا هستن. امیدوارم که جنوب شرق هم خیلی خوب و آماده وارد گردونه رقابت شده باشه تا یک بازی کاملا مهیج و داغ رو تجربه کنیم
درود
دوستان به نظرمن الان نمیشه تشخیص داد کدوم ساید قوی کدوم ضعیفه هنوز اول سرور خیلی از اکانتها چند هقته بعد شروع میکنن به نیرو سازی پیشرفت میره بالا خیلی ها بیخال بازی میشن ابنم در نظر بگیرید لیدری ساید هم خیلی خیلی مهمه
من که نوبم کل زحمت اکانت رو دوش سمکو هستش چون تعریف کردی یه دنده کباب تو طاق بستان مهمون من
ولی چون ما رو چسبوندی به جنوب شرق برات نه دوغ میگیرم نه نوشابه تا یکم تنبیه بشی
ولی چون تو اتحاد اصلی نیستیم بعضیا شاید فکر کنن داریم تک روی میکنیم یا برا خودمون بازی میکنیم ولی اینطور نیست یکم بیرون موندیم تا دوستان جدید رو بهتر بشناسیم دوستانی که قبلا با من بازی کردن سیستم من رو میدونن کلا در اختیار ساید هستم و طبق دستورات لیدر مخصوصا که افراد اصلی ساید رو هم میشناسم و از الان این جور در نظر بگیرین که خود ارش و عارف رو اکانت هستن
من نمیدونم چرا صحبتا تمام حول اینکه کدوم ساید قویه کدوم ساید چی چیه میگرده
ماشالا حرفه ای کم نداره این سرور
این نوع قیاس ها برای سرور نرمال تو این تایم زوده و باید زمان بگذره
هر هفته ممکنه خیلی چیز عوض بشه
اگر خدا بخواد بازی خوبی رو در کنار هم انجام خواهیم داد
اینطور که معلومه دوسته عزیزم علی گرین هم هستند و خیلی های دیگه:d
سرور خوبی در پیشه پلیر باتجربه زیاد هست و همچنین تازه وارد هایی که درحال یادگیری هستند البته باید گفت که اقا عارف این برنامه اموزش به تازه کارهارو پایه گذاری کرد نباید این کارشون رو از یاد ببریم چون خیلی به نفع سرورها هست
M3nTaL ایشون خیلی به من در این سرور کمک کردن و راه کار های بازی رو یادم دادند وقعا از ایشون ممنونم
دوستان عزیز با اینکه تازه کار بودم ولی بدی از ما دیدین ببخشید متاسفانه دیگه نیستم تو این سرور و سرور های دیگه تا تابستون بای فعلا