سلام شایان . حاجی جواب نامه هامو نمیدی دیگه . بعد دوسه سال دوباره پیدات کردمااااااااااااااااااااا ااااا
کوچیکت مهیار با کلی شرمندگی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شایان . حاجی جواب نامه هامو نمیدی دیگه . بعد دوسه سال دوباره پیدات کردمااااااااااااااااااااا ااااا
کوچیکت مهیار با کلی شرمندگی
چه فرومی شود اینجا http://www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif
زاوش میام میخورمت ها :او
ای بابا :)) من اونجا بازی نمیکنم . فقط دوستام هستن همینطوری میرم رو اکشون نگاه میکنم اینور اونور رو :|
امیر عباش که دگــــــــــــــر هیچ :دی
ااوه اوه همه راضی بودن در سطح تیم ملی فقط نمیدونم چرا اخرش ما خائن شدیم :دی بیخیال گذشته ها :دی
موقع اومدن به جنوب غرب : آرش عزیز و بکس جنوب :)) http://www.pic4ever.com/images/khosh.gif
بکس شمال غرب مخصوصا" مهدی الدیری بود بود اگه یادتون باشه :دی http://www.pic4ever.com/images/97.gif
ما قصد جسارت نداشتیم دوست عزیز
از قضای روزگار من جوانم و جویای نام :دی
ای ای چوب کاری چیه :| حقیقت رو گفتم ....
آقا یه سوال اگه گفتین این سیبیلو کیه و این سبزه کیه؟ :دی
http://www.pic4ever.com/images/129fs4468377.gif
سلام به شما دوست عزیز
بله حق با شماست شما توانایی زدن حرف ارزان قیمت رو داری رو داری من اینو منکر نمی شم !(هر کاری با خودم کردم نتونستم مثل خودت از ادبیات سطح پایین استفاده کنم )
ااما دوست گرام من از طرف دوستام اجازه ندارم اسمی بگم یا به موردی اشاره کنم حتی با این که عصر روز گذشته مفصل پای صحبت عزیزی نشسته بودم و یکی از موارد صحبت همین موردی بود که شما اون رو به عنوان حرف ارزان قیمت مطرح فرمودید ! (اینو گفتم که یک تاریخی ثبت شده باشه که اگه روزی لازم شد و امکانش بود حرف ارزان قیمت ما خریدار پیدا کنه ) بنده نه قصد دخالت در کار دوستانم در ساید های دیگه رو دارم نه این اجازه رو به کسی میدم که تو کار سایدی که من توش پلی می کنم دخالت کنه ! (البته کسی هم تا این لحظه این کار رو نکرده )اگه اینم حرف سطح پایینیه دیگه ببخشید ! دست ما از این بیشتر بر نمیاد !
اما در کل یه حرف دوستانه با تموم عزیزانی دارم که این مطلب رو می خونن به نظر شما ایا ممکنه همه یک ساید یه لیدر رو قبول داشته باشه ! شک ندارم که تصدیق می فرمایید نه همه امار سایدهای خودشونو دارن می دونه کی از اتحاد زده بیرون کی تیم درست کرده و غیره نیازی به اسم بردن نیست ! چه درست چه غلط این اتفاق داره می افته اینکه گفته بشه مثلا چندتا پلیر تو ساید ممکنه لیدری رو قبول نداشته باشن به نظر دوستان حرف بی قیمتیه یا احیانا به کسی توهین شده ! این فقط اتفاقی هست که افتاده !
داداش گلم زود جوش نیار فقط می خوایم فروم گرم شه درچهارچوب درست با هم کل میندازیم
اما حرف شما به نظرم حرف خوبی بوده و اصلا هم حرف مفتی نبوده کسی داداش منو نمیشناسه که بخواد منو قبول داشته باشه یانه !
خوب دیگه واسه همین دوستان اصرار دارن شمارو بشناسن باید ببینیم طرف حسابمون کیه!و اما در مورد این بحثی که میفرمایید تیم تشکیل دادن و اتحاد زدن و .... هیچکس ناراحت نیس و هرچیزی دلیل خودشو داره که قطعآ شما بی خبری بگذریم خلاصه از همه ی این حرفا میشه نتیجه گرفت نسنجیده نباید حرفی زد مخصوصآ در رابطه با ساید رقیب.
خیلی دوستت دارم محمد جان ، فوش ما همون ماچ خیس از لباته خخخخخ
آقایی عزیزم
محسن همیشه خطر ناکه خخخخ ، حالا بذار وقت کتیبه ها عزیزم
درود هادی جان
درود شایان جان بل اخره ما باید همه جا موجبات آزار دوستان رو فراهم کنیم حتی توی فیس بوک ، خوشحال شدم همون اکانت جمعیت پایین بعد 3 ماه میدونم چه کارا که نمیکنه
باسلام
اگه منظورتون از کسی که لیدر را قبول نداره این اکانته که اصلا احتیاجی به بحث و نظر دادن ما و شما نیست.
خودشون میان و در این مورد توضیح میدن. هرچند که از اسم اتحادش و متحدینش و توضیحات اتحادش مشخصه.
مطلب دیگه اینکه من هم تا قبل از این سرور هیچکدوم از بچه های شورای لیدری را نمیشناختم.
طی یکی دو جلسه گفتگو و حضور تو گارنا به راحتی میشه فهمید که کیا اومدن بازی گروهی کنن و کیا به فکر منافع شخصی خودشون هستن.
فکر میکنم چه عطا و چه من و چه بچه های شورای لیدری جنوب غرب به این نتیجه رسیدن که میتونن با همدیگه کنار بیان
و اگه مشکلی هم وجود داشته باشه با صحبت کردن حل میشه. (با سن و سالی که من از این عزیزان سراغ دارم توقع حرکت دیگه ای نیست)
حالا اگه شما اصرار داری که اینطور نیست
با پستهایی که دوستان میان و میگذارن و توضیحاتی که عطا میاد و میگه (من ازش خواهش میکنم حتما بیاد)
وضعیت مشخص میشه
هرچند که اصلا احتیاجی به این کار هم نیست
اون چیزی رو که ما باید بدونیم.... میدونیم
فقط یه مطلب مهم میمونه و اونم اینکه اگر دوست دارید تو بحثهای این فروم شرکت کنید و جواب از بچه های sw بگیرید از این به بعد اسم اکانتتون را مشخص کنید.
البته حضورتون تو فروم به اختیار خودتونه
ولی جواب دادن به پستهای کسی که نمیشناسیم در اختیار ماست.
سپاسگذارم
آرش جان :ایکس
داش نیازی به توضیح نیست که :)
اگه مشکلی بود حتما چند روزه حل میشد که خدا رو شکر خروج عطا جان از اتحاد کاملا با هماهنگی بوده و مشکلی وجود نداره حالا ساید های دیگه هر جور که دوست دارن دربارش فکر کنن :)
بعد دوست عزیز شما به جا این که بیای مشکل ساید مارو پیدا کنی ساید خودتو بپا که پلیرات دارن کم کم همه از سرور فرار میکنن :) دیگه نام نبرم که در جریانی اینو فک کنم :)
خب عرض ادب و احترام دوباره خدمت آرمان عزیز
ما هر چی زیر پست های ارمان جواب میذاریم اصلا تحویل نمیگیره :)
شاید نشناخته که خب مشناسه یا شاید نمیخواد تحویل بگیره که اون حرفش جداست
انگشت های دست با هم برابر نیستند هر انسانی تفکرات و عقاید وحتی رفتار گوناگونی داره برا همینه وقتی یه آدم حرف میزنه بیشتر توجه میکنیم ببینیم چی میگه با چه دیدگاهی هست و همچنین از نظر شخصیتی چگونه هست
شک نکن تو هر ساید اختلاف نظری وجود داره و حتی گاه گاه اختلاف نظر ها باعث دوگانگی هم میشه و تو مسیر هر کار گروهی یا تیمی هم ممکنه پستی و بلندی باشه که شکی در اون نیست ، اما هر کس به گونه ای این مشکلات رو درک میکنه و حتی بیان میکنه
اینو همیشه به یاد داشته باش اگه قرار بود افراد توی کار جمعی و گار گروهی به مشکل و اختلاف نظر بر نخورند که مدیریت و در اصل رهبری(لیدری) معنی و مفهومی نداشت
به قول پروفسور دمینگ مدیر خوب مدیریست که از نظرات و عقاید مختلف در جهت رشد استفاده کند (کاری که دقیقا عارف داره انجام میده برا همین عاشقشم :*)
حالا جدای از همه این بحث ها به نظرم چند حالت داره که تو یه ساید اختلاف نظر نباشه
یا اینکه همه اکانت ها مولتی هستن و در دست یه تعداد محدود
یا اینکه هر کسی داره برا خودش بازی میکنه و ساید براش مهم نیست
یا اینکه اصلا نظری از کسی گرفته نمیشه و اکانت قوی تر مثل حکومت های قدیم همه رو سرکوب کرده :دی
ازتون خواهش میکنم ناراحت نشید فقط جهت اطلاع بود
درست است پاییز زندگی واقعی تمام شد پاییز این سرور تابستان سال دیگر است دوستان :دی
صبر کنید :)