اکانت من در اختیار ساید قرار گرفته
دو روز دیگه نگید دنبال ترحم بوده و جرات حذفشو نداشته
نمایش نسخه قابل چاپ
اکانت من در اختیار ساید قرار گرفته
دو روز دیگه نگید دنبال ترحم بوده و جرات حذفشو نداشته
سلام علیکم
شاعر میگه :
هر دم از اين باغ بري مي رسد تازه تر از تازه تري مي رسد.
این هم مولتی اکانت جنوب غرب در اتحاد دوم شمال غرب
خوب اینکه از این .
یکی از دوستان گفتش که بنده توی گروه تلگرام فحش خیلی زشت ( :)))) ) میدم به ایشون .
همه ضرب المثل " دروغ گو ، کم حافظه است رو شنیدیم " . دوست گرامی . شما که مولتی نداری . شما که پاک بازی . شما که خوبی . میشه بپرسم چطوری از گروه تلگرام ما آمار داری ؟!
بازم دمت گرم تو گروه بودی و فحش های بدی خوردی و صدات در نیومده .شما از اونایی که زمان جنگ سرد ، روسیه به همچین جاسوسی نیاز داشت تا کل دنیا رو بگیره :))
شما یه اسکرین شات از فحاشی من بده ، من قول میدم هرچیزی که بخوایی بهت بدم :)))
کسی این دوست عزیز mohsen.2pac رو میشناسه ؟! کدوم اکانته . اصلا هست توی سرور یا مثل اون دوست کف خواب دیگمون یه سرور دیگه خورده ، اومده کف خواب شده :)
آقا محسن اگه هستی توی سرور که لطف کن تو امضات بزن کدوم اکانتی :)
شما منو یاد یه بابایی توی تیم پرشین میندازی . همه گلد و خرج و مولتی مال یکی دیگه بود . حتی ایمیل اکانتی که روش بازی میکرد . بعد میومد از گندگی و بازیکن بودن صحبت میکرد . داداش گلم شما حتی اختیار اکانت خودت رو نداری . در مورد سایدت صحبت نکن خواهشا بزار بزرگ تیمت که خرجی همه رو میده بیاد صحبت کنه . شماها لایک کنین ، عشق کنین :))
خوب بریم سر بحث بزرگ ساید :)
صادق جان ، تلاش خوبی کردی واسه اینکه بچه ها رو سر لج بندازی تا حذف کنن و شما به مدال های دوست داشتنیت برسی :)
در نوع خودش جای تقدیر داره . قسمت شد و هم سایدی شدیم یه وقتی (زبونم لال ) مدیریت فروم رو میدم دستت و به بقیه میگم فقط لایکت کنن . تنهایی تو فروم میتونی سرور رو جمع کنی . مرحبا :))
داداش گلم ، ما بدون مولتی ، بدون پوش ، بدون گلد ، همری نشون سرور دادیم که شماها با اون میزان مولتی و رید نتونستی بسازی . دیگه چرا داری میگی ما تو بازی هیچی نشدیم و داریم بهونه میاریم :))))
میخوایی بیام اینبار از رو خودت رد شم ؟! :)
میخوایی دوباره 20 موج فیک بزارم روت ، کل سایدت (کل مولتی ها ) 48 ساعت آماده باش بخورن :)
اصلا میخوایی بیام واندرت رو کلین کنم چیف کنی حال کنی ؟! دیگه اینقدر خرج نکنی ؟!
یا میخوایی بیا آبادی های ده 1 منو بزار تو رید . منم غارت کنم . تو از من غارت کنی . رنک 1 رید رو بگیری ، عقده ها کمتر شه ؟! :))
چندین بار گفتم . باز هم میگم . دلیل حذف ما ، پانیش بی دلیل ما بود که البته مولتی عوضش داره لطف میکنه و همه مولتی اکانت ها رو داره بن میکنه . دوست داشته باشیم حذف میکنیم نداشته باشیم نمیکنیم . شما هم خیلی مردی و دم از مردونگیت میزنی اسم اکانتت رو بزار تو امضاء ، بعدش ببینم جرات داری بازم تو فروم ادعا کنی یا نه :)
بقیه دوستانی هم که روی حذفن دلیلشون فقط واسه اعتراض به مولتی بازی بیش از حده . حالا چه مولتی بازی شمال غرب ، شمال شرق ،جنوب شرق (lol خود ساید مولتیه :) ) و یا جنوب غرب (دیار پاک بازان دژکوب ) . مطمعن هم باشید اگر مشکل حل بشه ، نه من و نه دیگر دوستان حذف نخواهیم کرد .
پ ن : بیایید بدون چادر بازی کنیم و کمی مردونگی داشته باشیم :)
پ ن : یه مرد بیاد جانشین ما شه . چک کنه ریدمون رو :)
- - - Updated - - -
راستی گلم ، اینکه داری رایززنی میکنی پروفایل 2 صفحه بشه ، تاثیری نداره ها . اون مطلب ها نوشته شدن واسه آدمایی که استقلال دارن توی بازی و توانایی درک حرف حق رو هم دارن :) شما خودتو دررگیر نکن :)
شما با همین کافر همه را به کیش خویش بیند هم ثابت میکنی که خودت مولتی بازی و از اول سرور گیر دادین ما هم مولتی بازیم :)
فایل پیوست 2676
من نمیدونم توی ساید ما مولتی داره ، توی اتحاده ما ! یعنی توی ساید خودش نداره ؟ خداوکیلی شدنیه ؟ اگه نیست من بخندم
آقا نیما همه از همه چی خبر دارن ، اکانت ها دونه دونه داره بن میشه ، اکانت های خریداری شده بن شده ، اکانت خریدار بن شده ، خودتونم میدونین ، اومدی اینجا داری میگی 6:40 تایم داشتی که هیرو بفرستی ؟ :))))))))))))
آهان خوشحالی تونستی یه مولتی بیاری توی ساید ما که با همر ناقص از روی 37 تا هیرو رد بشیم و هی تکرارش کنی ؟
دلیل حذف رو توی تلگرام گفتم ، انقد مغلته نکن ،
خب خیلی اسرار داری مولتی نبوده ؟ بیا با علم بهت ثابت کنم ! میدونم داری خودتو گول میزنی ، ولی با اینا بهت ثابت میشه ، هرچند خودتم به من گفتی که مولتی بودن:)
دفاع های پیاده از اکانت B.S.G بوده ، (سرعت نیروی پیاده زیاد نیست ) پس سواره هم میتونه برسه ، و همچنین اکانت های نزدیک هم نیروی نیزه دار و پیادشون میتونه برسه !
چرا وقتی لیدر سایدت میگه بدون منت هیرو فرستادن (اکانت O.N.E) چرا بدون منت نیروی پیاده و سواره نفرستادن ؟ :)))))))))))))))))))))))))))))))
یعنی کلی دفاع پیاده و سواره هم میتونست برسه از ساید همدل و هماهنگ se-sw :) یعنی اکانت ها فقط 37تا هیرو داشتن ؟ دفاع نبود توشون؟ :) یعنی توی ساید منسجم و همدل sw با 3تا اتحاد قوی دفاع سواره نمیرسید ؟ وقتی پیاده رسیده و بازم میتونست بیشتر برسه ، چرا سواره نرسید ؟ یعنی جز سواره های B.S.G کسی توی ساید همدل سواره نداره:)))))))))))
قانع شدی یا باز بیشتر بازش کنم ؟ ( زیرساخت دارین میدین بالا توی مولتیا واسه غارت یخورده ام دف بسازین توش بفرستین که بعد بگین بابا پلیر داشته )
من عادت ندارم کسی رو جلوی جمع حرفشو نقض کنم ، ولی جالبه که صادق میگه میولتی داریم بعد میاد میگه نداریم ، بعد تو به من میگی مولتی بوده ، بعد میای اینجا ُپست میزاری مولتی نبوده ، پس حق بده من خلافشو ثابت کنم
حالا تو خلاف اینو ثابت کن که اکانت لیدر se چرا میگه کوچیک همگی صادق :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
پ.ن : نیما صادق - آخ آقا نیما آقا صادق :) کوچیک همگی هستم ، ولی خب سبک بازیتونو همه میدونن بر پایه ی مولتیه ، الان دارین چی میگین ؟ نیما سروری بازی کردی که کمتر از 15تا کپ غارت کنی ؟ جان من اگه همچین سروری بوده و من نمیدونم بگو :)
پ.ن : مرد باشین بیاین روی اکانت غارتو ببینید ، من توی زندگیم یاد گرفتم از ده حرف بزنم ، :) چون اگه اینجوری نباشه خیلی بهم میخندن( عین الان)
پ.ن چرا آقای ایکس ( آقا نیما ) :) به من میگه میلاد بیا SW بازی کن ؟ چرا میگه به من قول بده که منتال ، دیگه منتال بشو نیست ؟ سوال من اینجاست
آقا با خرید اکانت توتال ساید(خرید اکانت توتال ساید=خرید ساید) + این همه مولتی ، + ریجست توی ساید حریف ، بازم ترس داری که این حرفا رو میزنی؟
پ.ن مهم : آقا میثم I M P E R I A L دلیل حذف رو توی تلگرام گفتم بهتون ، خواهشا به بچه های سایدتون بگین تا آقای ایکس این همه ملت رو فریب نده و فکرشونو به یه سمت دیگه نبره :) آقای ایکس :) به خوده آقای ایکس هم دلیل رو فرستادما ، ولی باز میاد اینجا یه چی دیگه میگه و با کلمات بازی میکنه ، انقدی توش نمیبینم بیاد حقیقتو بگه
پ.ن انقد بچه های بی گناه رو تحریک نکنین بیان اینجو پست بزارن جلو این همه آدم آب شدن ( آقای لیدرای محترم ساید) با خودتونم :)
کوچیک همگی:)))))))))))))))))))))))))))
میلاد
از دو شب پیش 11تا اکانت مولتی بن شده
و ما همچنان منتظریم ببینیم بازی تمیز میشه یا این سایت دژکوب هم به سرنوشت سایت های مشابه دچار میشه
48:12:43 حذف در
Stupid
فایل پیوست 2677
این اکانت آقا نیما که مولتی نیست ، ولی الان داره روی B.S.G بازی میکنه
فایل پیوست 2678
این چیه ؟ عمو میلاد اومده ! چی چی آورده ؟
فاصله ی پایتخت Hell با ده اکانتی که مولتی نیست ( اکانت آقا نیما که داره روی B.S.G بازی میکنه ) 8 الی 9 خونست ! اوکی ؟ مختصات هارو نگاه کنین لطفا
فایل پیوست 2679
و مشخص شده اکانت Hell چرا مسدود شده :)
آقا ایمان نمیاورید ؟
چی بگم آخه ؟ چیزی گذاشتید که بگم ؟
انقد ادعات میشه که بازی بلدی باید این همه سوتی بدی ؟ :) والا ما نگفتیم بازی بلدیم ، فقط گفتیم غارت بلدیم ، به خاطر غارت خوب هم اکانت خوب میسازیم برای ساید و جیگرشو داریم اون همرو بلند کنیم( همر ناقص ) و از روی 37 تا پلیر منحصر به فرد رد شیم :)
پ.ن : به قول ارسطو : آیا مولتی بازی کره درستیس ؟ آیا توی ساید حریف ریجست کردن کاره خوبیست ؟ آیا اکانت لیدر ساید خریدن کار پسندیده ایست؟ نههههههههههههههههههههه :) ولی شما ملاکت برای بازیکن خوبی بودن اینایی هست که با قرمز نوشتم
اوکی شما پلیر خوبی هستی ، چون تعریفت از پلیر خوب یه چیز دیگشت
مثلا یسری دوست دارن آدم بکشن و فکر میکنن میرن بهشت ( گروه داعش) ولی ماها که به خدا اعتقاد داریم میدونیم با این کار میریم جهنم
مثال قشنگی بود برای تعریفت از بازیه خوب ؟
بازم پ.ن : آیا مغلته کردن کاره درستیس ؟
پ.ن : آقا الان میدونی این عکسا وقعیت داره ، بیا لایک کن : )))))))))))))))))))))))
بزار لیدرت بهمه تمیز بازی میکنه
بازم بیای پست بزاری جدیت تر واست ثابت میکنم : )))))))))) حالا خود دانی
به کیش خود بپندار که که که : ))))))))))))))))
کوچیک همگی : )))))))))) صادق ، آخ ببخشید میلاد بودم : ) ولی صادقم هستم : ) صداقت دارم : )
همچنان بگید شلوغش کنید تا به وقتش- این حرفهاتون اتفاقا ما رو خوشحال میکنه که با یه دیوار شدن اینهمه فشار اعمال شده رو شما و البته مراقب صحبتاتون باشید چون بزودی بر علیه خودتون استفاده میشه :دی
حدودا 50 ساعت دیگه وقت دارید : دی
پ ن:چند لیوان اب خنک حتما کنار دستتون باشه دوستان
پ.ن : زیر چدری داداش :)
بیا بیرون :) آشنا میشیم خب :)
فایل پیوست 2680
فایل پیوست 2681
فایل پیوست 2682
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))
پ.ن : لیدرا ، میثم imperial خانوم balck rose ، نیما ، چرا دلیل حذف مارو به زیر چادریا نمیگید ؟ :)
چرا ؟ چرا دوست دارین بچه های سایدتون بیان اینجا ضایع شن :)
چرا اکانت لیدر میخری ؟
پ.ن: آقا من همینجا کل حرفامو پس میگریم و از همه معذرت میخوام :)))))))))))))))))))))))) فقط یکی بیاد عکس بالا رو توضیح بده :) حاشیه درست نکنه ، مغلته نکنه ، مهمتر از همه مرد باشه ، از دهن حرف بزنه ، بیاد جانشینش کنم :) راستی ، زیر چادر نباشه ، اسم اکانت بده ، خرابه تحویل بگیره
اگه از روی 37تا مولتی رد شدن اسمش دیواره ، اوکی ای اهالیه سرور ما رفتیم توی دیوار ، و داریم بخاطرش حذف میکنیم ، چون اکانتمون داغون شد، ولی اهالیه سرور میپرسن چرا هنوز نفر اول تاپ غارتی با اینکه رفتی توی دیوار (37تا مولتی) :)
پ.ن گنده : ما التماس کسی نکردیم که بیاین لایک کنین توروخدا :) به جز افشین با هیچ کدوم از اهالیه لایک کننده هم ارتباطی ندارم و اصلا توی گروه تلگرام نیستم:) ، و 73% درصدشونو اصلا نمیشناسم:) باشد که رستگار شوید ، خب فدات شم تو که راست میگی ، چرا التماس میکنی واسه لایک کردن ؟ :) نه چرا ؟
با لایک شدن خوشحال میشی آیا ؟ :) از این به بعد پست بزار من لایک کنم :) دوس داری دیگه :)
پ.ن : وایسا از سرور برم :) بعد بیا اینجا پشت سرم حرف بزن :) که دستم از سرور کوتاهه :) زرررررررررننننننننننننگگگ گگگگگگ:) آیا تحریک کاره خوبیست؟
سلام خدمت بزرگ چادری سرور :)
خوبی گلم ؟
شما علاوه بر اینکه جزو کف خوابا و انکار کننده های سرور هستی . جزو اون دسته از افرادی که دژکوب رو کامل بلد نیستن هم حساب میشی :)
ببین دوست گلم . دیوار در دژکوب به این شکل هست
دقت کن عزیزم نوشته " هیچ کدام از سربازانتان باز نگشته اند "
الان دقت کردی گلم ؟!
فهمیدی دیوار شدن همر یعنی چی ؟ :)
خوب حالا بریم لینک اصلی رو ببینیم :)
فایل پیوست 2684
دقت کنی اینجا از رو دفاع حریف + باغ وحش حریف + 37 عدد قهرمان رد شدیم و 1/3 همر بگشته . به این در دنیای دژکوب نمیگن دیوار شدن همر :)
دوست داشتی چادر از سر بردار . بیا تو بازی بهت نشون بدم تفاوت دیوار و رد شدن رو .
شما که دیوار سازیت خوبه از چیزی نباید بترسی . در بیار چادر رو از سرت :)))
آخه ماکه بازی بلد نیستیم دلیل نداره بترسین :))
مثل این میمونه یه کماندو از یه بچه با تفنگ آب پاش بترسه و خودش رو نشون نده . خجالت بکش . بخدا الان اگه اینقدر حرف رو به دیوار میزدیم ، به اذن خدا دست و پا در میاورد و میشست پای بازی :)))
شاعر میگه :
حالا یک دو سه چهاراون چادرتو بردار-ما تورو دوست دارم جون ما دست نگه دار
- - - Updated - - -
شاد باشید و خوشحال زندگی کنید :)
کوچیک همتون افشین :)))))
یه سوال واسم پیش اومده!
به نظرتون چرا باید تو سروری که سرجمع 50 تا پلیر فعال داره مولتی الکی یکیو پانیش کنه که بخواد حذف کنه و چنتا هم به بهونه ی اون حذف کنن و سرور بشه بیابون؟
جز اینه کاری خلاف قوانین انجام داده؟چرا هیشکی پانیش نمیشه جز شما؟مولتی باهاتون مشکل شخصی داره؟
شما که ادعا بازی تمیز داری چطور میخواستی از خود sw مارو بزنی؟با سربازان گمنام یا اکانت های گمنام؟
چون اقای x از یه ساید دیگه به پلن شما خندیده و تو پروفایلش اسم شما رو اورده یعنی مولتی ماست؟یعنی اکانتش رو خریدیم؟
حالا مثلا پلن شما دقیق بود و به هدف پلنتون میرسیدین یکی از یه ساید دیگه تو پروفایلش sw رو مسخره میکرد باید نتیجه گیری میکردیم که مولتی شماست یا مثلا اکانتشو خریدین؟
یا مثلا من تو پروفایلم بنویسم مرگ بر B.S.G یعنی مولتی یه ساید دیگه ام؟
راجع به غارت هم گفتم بازم میگم شما روش هاتو واسه خودت نگه دار لازمت میشه،سرورایی که کنار دوستانتون هستین به اونا اموزش بده!
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره،هیشکی هم نمیگه بیا فلانی رو غارت کنیم تا جاسوسمون مشخص بشه،مثل این میمونه یکی بیاد لامبورگینی رو بکوبه به دیوار ببینه کیسه هواش فعال میشه یا نه:) مرد باش و بگو پوش کردم!
سلام بر مرد (نمیدونم مرد بگم یا زن چون نمیشناسم : ) ) غیور ساید همدل جنوب (se-sw) دیگه 2تا یکی کردم راحت شه
اولا از زیر چادر بیا بیرون اقای ایکس جان :)
دوما پست خودتو جواب بده عزیزم ، چرا با آی دی فیک میای پست میزاری ؟ :) ( نگاه به پروفیلش کنین معلوم میشه فیکه :))
من میگم صادق اونجا mm داره میده تو اومدی چی میگی عزیزم ؟ بعد اومده توی تلگرام با یه آی دی فیک بازم گفته کوچیک همگی صادقم :) بابا اول بیا به ایشون یاد بده حداقل اسم خودشو نگه :) بعدش با هم راجعبه چیزای دیگه بحث میکنیم ولی مشخصا اول باید از زیر چادر بیاین بیرون :)
حالا راجعبه پانیش و غارت
بابا من 150 تا چیز میز گفتم ، یه جواب نشنیدم :)
شما کلا 2تا چیز گفتید ، من میگم بیا ثابت کنم بهت ، چرا میگی نمیخوام ؟ خب بیا نگاه کن ، قول میدم وارد اکانت بشی اذیتت نکنم فدات شم:) یا اگه میترسی بگو من از اکانت خارج شم شما بیا نگاه کن ، بعد که تو رفتی من وارد اکانت میشم :) ولی شاید افشین تو قصر ده 7 کمین کرده باشه :)
از چادری ها هم اصلا خوشش نمیاد :)
فایل پیوست 2685
سلام نیما :)))))))))))))))))))))))
فایل پیوست 2686
سلام نیما :))))))))))))))))))))))))))))
فایل پیوست 2687
پ.ن : به یک مرد جهت چک کردن اکانت ما و همچنین اعلام آن نیازمندیم :) مرد باشه فقط :) زیر چادری قبول نیست:)
پ.ن : اول پستت گفتی سوال داری درسته ؟ بیا اینم جواب :) ما نامرد نیستیم تو بپرسی و ما جواب ندیم ولی ما 150تا چیز پرسیدیم یه مرد پیدا نشد جواب بده :)
پ.ن : تا همین الان آنلاین بودا ! پستو که دید رفت با آی دی خودش لوگین کنه :) چرا آخه ؟ ( این قسمت بعد چند دقیقه اضافه شده )
پ.ن : همه میان پست میزارن حرف میزنن ، بعد میگن در حدی نیستی بیام پست بزارم یا اصلا دلیلی نمیبینم پست بزارم:) بابا والا 30 و خورده ای پست گذاشتید : ))))))))))) میشه بگی منظورت چی بوده که اصلا پست نمیذارین؟
تو که مرو در حدی نمیبینی ، چرا میای کف فروم دنبال لایکی ؟ چرا وقتی میخوای پست بزاری میگی بچه ها بدویید فروم:))))))))))))))
پ.ن : وقتی داری دونه دونه بن میشی ( این همه هزینه رو به باد دادی ) اومدی چی میگی اینجا ؟
کوچیک همگی :) چی ؟ نه چی ؟ اگه گفتی ؟ میلاد ؟ نه ؟ صادق ؟ آرههههههههه :)
چند تا پیشنهاد دارم واسه دوستان
1 - با چادر بازی نکنید و وقتی پست میزاری اسم اکانتت رو هم بزار
2 - دلیل پانیش یه چیز دیگه بود . مولتی عزیز یکی از جمله های پروفایل رو تفسیر شخصی کرده بود . که البته توضیح دادیم و قانع شد و مشکل ما هم حل شد
3 - دقت کنی ما به مولتی بازی اعتراض کردیم . شما هم داری میگی ما پوش میکنیم . بسم الله . بفرما به مولتی هانتر ریپورت بده . بزار اکانت بنده رو 24 ساعت چک کنه واسه غارت . فعلا با این که همر نصف شده بازم رنک 1 رید رو دارم :)
حرف شما درست باشه من بخاطر مولتی رید دادن باید پانیش شم بازم . همین هفته و هم هفته های آینده .
دلیل مدرک از پوش کردن شماها هم ما به مولتی دادیم و هفته بعد میبینیم چه میزان از اکانت های سرور حذف میشه .
4 - اکانت مولتی جنوب در اتحاد های شمال غرب هم پیدا شد و بن شد :)
عکساش رو هم گزاشتیم . فقط میخوام ببینم از جنوب غرب شلوف چقدر اکانت میمونه و آیا بدون پوش هم میایید بالا بازم یا نه :)
باز هم میگم ، میایی پست میزاری اینقدر مرد باش و جرات داشته باش اسم اکانتت رو هم بگو . بچه های ما همه مشخص هستن.شما ها که از یه مشت نوب نمیترسی و حرفه ایی هستی ، اسم اکانت بده :) چرا نمیدی ؟ از چی میترسی ؟ میترسی اسم شما رو هم ریپورت کنیم واسه مولتی بازی ؟
تمام اکانت های سرور رو لیست کردم و کم کم دارم میدم مولتی هانتر . از یه دهکده تا رنک 1 . از هر سایدی . میخوام ببینم یه سرور که کسی مولتی نداره بازی کی بهتره . شاید بازم شما زدین که اگه زدین شخصا قول میدم بیام همینجا تشکر کنم از بازیتون . اگر هم ما بدون مولتی زدیم شما مرد باش و دیگه ادعایی نکن
هنوزم میگم . هرکسی فکر میکنه ما مولتی میزنیم . یه نامه بده رو اکانت . به مدت 24 ساعت جانشینش میکنم بشینه لیست رو چک کنه .
فایل پیوست 2688
سلام نیما :)))))))))))))) میدونم خیلی دوست داشتی مثل علیرضا Benito باشی :) ولی خب واسه چیزی که الان هستی خدا رو شاکر باش مرد :) چیزی نشده که:)
منم نمیدونم توی 2 تا اتحاد ما اکانتشون شناسایی شده :) بعد اومده میگه اگه راس میگی چرا پانیش خوردی :) اگه راس میگی مولتی نداری چرا نفر اول تاپی؟
خدایا شکر واسه ی همه چی :)
افشین یه حرفی همیشه به من میزنه الان بهش رسیدم : میگه میلاد وقتی میری رنک 1غارت اونم با این اختلاف، خود به خود فشار بالا میره ، و فشاره بالا به طوره کاملا ناخواسته تبدیل به پست و توهمت میشه :)
و این کسی هم که توهمت میزنه و فشارش بالاست، اصلا نمیتونه بیاد 24 ساعت غارت رو چک کنه ، چون خودشون از اول سرور دارن به هم میگن که میلاد ها غارتگرند :) و همین که نیماتون میاد میگه قول بده دیگه نیستی که من خیالم راحت شه :) برای ما کافیه
آقا نیما درست میگم مرده سرور ؟ یا الان میای با آی دی فیک پست میزاری که دیوار رو نگاه کنین ؟ :))))))))))))
از نیما بپرسین چرا به من گفت بیاد بیا sw بازی کنم ادامه ی سرور رو ؟ آقا نیما فک کردم بهشون گفتی خودت
نفره ایکس هم از سایدتون به من گفت میلاد برای کی پست میزاری ؟ وقتی خودشون اینور همه چیتو قبول دارن! ولی خب طبیعت بازی و کل کل میگه که بیان ذهنا رو منحرف کنن :))))))))))
خب راست میگه دیگه ، انتظار داریم بیان بگن اکانت خریدیم یا توی سایدتون ریجست کردیم ؟
نمیشه که ! : )))))))))))))))))))))) وقتی همه چی معلومه ترجیح میدن ما حذف کنیم بعد حرف بزنن :)
پ.ن : چرا گزارشاتو پاک کردی عزیزم ؟ : ))))))))))) بدو سریع جانشیناتو بردار پسوورد عوض کن : ))))))) رفیقت میگه والا
خیلی خوبین شما : )))))))))))))
کوچیکتم افشین ، صادق ------ آخ یادم رفت میلادم :)
با سلام خدمت تمام بازکنان سرور چه دوست چه دشمن ، چه رقیب ، مولتی باز ، خریدار و فروشنده در کل باید بگم دژکوب چه زمان آی آر و چه حالا که دژکوب اومده و ... این جرف و حدیث ها بوده و خواهد بود .
در کل میخوام بگم احترامات همدیگه رو نگه دارین حالا چه ساید ما و چه ساید رقیب اخه همه یه روزی هم سایدی بودین یه روز رقیب حالا اتفاقی که افتاد باعث شد مولتی یکم به خودش بیاد و قوانین رو درست کنه یا ویرایش کنه در مورد مولتی بازی و خرید اکانت ولی این جور که شاهد هستم حرمت ها داره شکسته میشه از دوستان میخوام مخصوصا ساید خودم که این حرف و حدیث ها رو تموم کنن و بزارن مولتی هانتر کار خودش رو انجام بده با اینکه دیگه در سرور نخواهم بود .
میلاد و افشین عزیز شما تاپ غارت بودین درست دیگه کش ندین این موضوع رو هر کی خواست بیاد رو اک نامه بزنه درون بازی دیگه کوتاه کنید موضوع رو خواهشا
با تشکر
به احترام همین جمله از این بعد چیزی نمیگم
از اولم قرار نبود اینجوری شه ، ولی دوستامون پشت سر ما خیلی چیزا چیدن ، وگرنه همه ی این مسائلی که مطرح شده از اول سرور برای من معلوم بود و بین خودمون 3نفر ( من و افشین + ؟ ) صحبت میکردیم و کسی چیزی نمیگفت و انقدی که الان میبینین پیگیری نمیکردیم ،
همین یه سری چیزا و یسری کسا که ادعای رفاقت داشتن ، باعث همه ی این چیزا شد
ما معذرت میخوایم از بزرگا ، من دیگه توی سرور نیستم ، ( اینکه نیستم نیما میدونه برمیگرده به قبل از همه ی این حرفا و پلن و دفاع این چیزا )
موفق باشین
سلامی دوباره:))
ظاهرا مولتیا بن شدن سوپر پلنرها از فرار ماهیها منصرف:))
تا دیروز فریاد میزدن ما داریم میریمااااااااا امروز لهن ها عوض شده:)) حذف هم جنم میخاد...
عامو چرا تحریکشون میکنین حذف کنن:)) نکنین:)) یکم یواش تر بازی کنین اینام گناه دارن :دی بذارین بازی کنن:))
فکر کنم 30 ساعت مونده به حذف:)) از حذف بر داری صلوات....
پ.ن: پلن دیواررررررررررررررررررررر رررررررررررر شده!! پ ل ن
انتی اسپم: یه تحلیل از وضعیت سرور بذارین ببینیم چندتا مولتی بن شده:-؟
کافر از سرور نری صلوات :دی
شما چون مولتیا خودت شناسایی و زده شدن تز تمیز بازی کردن صادر میکنی وگرنه اگه اکانت v10 و سوگند و ... لو نرفته بودن که الان اینطور به اب و اتیش نمیزدی خودتو
تا قبل اینکه مولتیاتون لو بره که همتون دف ساز ساده ی گلدار بودین مولتیاتون که لو رفت و زده شد شدین مریم مقدس!
اگه ما مولتی داریم و پوش میکنیم خب گزارش دادی،بررسی میشه
فقط واسم سواله وقتی کمتر از ۳۰ ساعت دیگه به قول خودتون اکانتتون حذف میشه چطور میخوای ببینی گزارشایی که به مولتی هانتر دادی بررسی میشه یا نه و اکانتای مولتی بن میشن یا نه؛جز اینه اکانت مولتی داری؟
نشستین با هم گپ زدین و به این نتیجه رسیدین که تو این سرور چیزی نمیشین یه جو راه انداختین که sw فلانه و بیسار و بیاین حذف کنیم!
سلام به همه دوستان عزیز
از همگی خواهش میکنم این بحث بی مورد رو تمام کنند هر کی پوش میکنه یا مولتی داره بهتره داخل بازی گزارش کنید اینجا رو هم از حالت دوستانه خودش خارج نکنید
اکانت هایی هم که مولتی باشن حتما بن میشن پس نگران چیزی نباشید
همگی رو به آرامش دعوت میکنم در ضمن با وجود اینکه تعداد پلیرهای اس دبليو در تاپ تن از باقی سایدها بیشتره اما اصلا ملاک ما نیست و ما به جای اینکه مثل دوستان از درون اکانتمون صحبت کنیم از بیرون و بالای سرور به بازی نگاه میکنیم دلبسته تاپ تن بودن برای لیدر یک ساید خیلی جالب نیست (مخاطب خاص )
پ ن 1: میلاد (Wolfland ) جان خیلی ناراحت شدم که از این سرور رفتی
پ ن 2 : برای همه دوستانی که حذف نکردن امیدوارم سرور خوبی رو در ادامه داشته باشن
پ ن 3 : استاد رو کشتن
دوست عزیز
اکانت v10 از دوستان میلاد بود و اشتباه زده بود اکانت رو . دیدید که هیچ نیروی دفاعی داده نشد بهش . زدین چیف کردین خیلی راحت :)
اکانت سوگند رو هم نمیدونم داستانش چیه . اما باشه شما میگی مولتی ماست ما هم میگیم مولتی ماست . به مولتی هانتر بگید بن کنش اگه مولتیه
هر کدوم از اکانت های سرور رو که فکر میکنید مولتی ما هستن ریپورت کنین . ناراحتی نداره که گلم . همینجور که ما ریپورت کردیم و داریم میکنیم . مشکل ما که حل شد . ببینم مشکل شما حل میشه یا نه :)
باز هم میگم . مرد باش پست میزاری اسم اکانت بزار تو امضا از چی میترسی که نمیگی کدوم اکانتی گلم ؟
عزیزم (sw team) خداییش این پست آخرت باحال بود . کافر از دنیا نری صلوات :))
به خاطر مصطفی عزیز دیگه در این مورد جوابی نمیدیم . خوش باشید .
اکانت v10 اشتباهی زده شد؟لوووول
مگه میشه،مگه داریم؟
به فرض محال که اشتباهی رجیستر کرده باشه،نمیتونست حذف کنه و بیاد پیش خودتون؟یعنی یکی تو یه ساید دیگه رجیستر کنه ۵،۶ تا ده هم بزنه بعد بگه ا ا ا،من میخواستم nw رجیستر کنما!!!
این از اون حرفا بود
چون اشتباهی رجیستر کرد بهش دف بهش ندادین یا چون فاصلش دور بود و*دفتون بهش نمیرسید؟
ما با مولتی داشتن شما مشکلی نداشتیم و نداریم،شمایین دنبال بهونه میگردین!
عزیزم ما 2 تا اکانت رو بصورت رسمی بهت نشون دادم که توی اتحاد های ما بودن و اخراج شدن توسط مولتی هانتر به خاطر مولتی بودن .
شما هم اگه داری مولتی مارو نشون بده .
بازیکن v10 رو نه من میشناختم و نه میدونستم با ماست . وقتی هم پرسیدم کیه ، جوابی که بالا نوشتم رو به منم دادن و منم گفتم اوکی اما دفاع ارسال نشد .
در مورد نرسیدن هم عزیزم شما حداقل 8 ساعت راه داشتی با چیفر . قرار بود دف بدیم کافی بود مثل شما 30 تا قهرمان بفرستیم . گزارش حمله ها رو دیدم بعدا . مطمعنن رد نمیشد اون همر ها :) اما من یکی ندادم و بچه های دیگه هم ندادن حالا بازم اسرار داری مولتی ماست . برو گزارش بده
شما با مولتی بازی ما مشکل نداری ، چون میدونی مولتی نداریم . اما ما بامولتی شما مشکل داریم چون میدونیم دارین . الان هم حتی اگه به حرف لیدرت گوش بدی ، ادامه نمیدی این بحث رو میری تو بازی ثابت میکنی ادعات رو
پ ن : دوست عزیز ، حجاب و چادر واسه خانمها زینت است و محافظ در برابر نگاه نا محرم . با شما نیستا :)
پ ن : چادری نیا ، چادری نمون ، چادری نمیر :)
یه سوال فنی اینکه ما میگیم مولتی ها رو بن کنه یه سریا دیگه ناراحت میشند میگند شما مولتی هانتر رو گذاشتید تحت فشار...
مث اینکه مولتی باز ها رفتند تحت فشار
تا جمعه شب منتظریم....
مهران مدیری میگفت کافیه فحش رو بندازی زمین صاحبش میاد برمیداره الان نقل کار این دوستانمونه چارتا مولتیه دیگه بن میشه شما که مولتی باز نیسید شماها اسطوره ی پاک بازی هسید
( ویرایش توسط مدیریت)
جالبه ساید جنوب غرب و شمال غرب با هم درگیر شدن یک عده توی شمال شرق گذاشتن روی حذف ملت همیشه جو گیر متوجه نیستند که اگر توی هر سرور یک عده بیان ده دوازده تا ده بسازن حتی بروند توی کادر لیدری یک ساید بعد هر وقت دلشون خواست بگن خوب دوستان خوش گذشت بای بای و یک عده رو هم دنبال خودشون بکشونن دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه و اصلا نمیشه بازی کرد چون این یک بازی گروهیه متاسفانه این روال بدیه که داره جا میفته و در نهایت دودش به چشم بازیکن و سایت میره البته یک چیزی ته دل من میگه که این موضوع همچین اتفاقی هم نیست و مدیران سایت باید هوشیار باشن الان اتحاد ما چند تا بازیکن اصلی اش دارن حذف میکنن خوب تکلیف دوستانی که میخوان بازی کنن چیه با یک اتحاد درب و داغون ادامه بدن یا برن یک سرور دیگه و باز همین اش و همین کاسه
من به عنوان اولین نفری که رفتم روی حذف . از دیروز که مشکل حل شد و دیدم واقعا چقدر مولتی داره بن میشه از روی حذف برداشتم و با لیدر های شمال شرق هم از طریق واسطه :) یه خورده پیغام رسونی کردم که حذف نکنن . اما خوب نتیجه ایی نداشت صحبت ها
ما با ساید جنوب غرب درگیر نبودیم . ما با تیم مدیریت درگیر بودیم :)
الان هم تیم مدیریت مشکل رو حل کرده . حداقل مولتی های داخل ساید ما ، بدون در نظر گرفتن اینکه مولتی مال چه شخصی و چه سایدیه بن شدن و همین برام کافی بود
امیدوارم دوستان شمال شرقی هم در تصمیم خودشون یه تجدید نظری بکنن
شاد باشید
افشین
لوووول
پست قبلی که به دلیل لحن نامناسبن(مناسبش چی بود خدا داند)حذف شد
شما هم که کلا دوس داری تو دید باشی،دو سه روز اومدی دم از حذف کردن زدی که ۴ نفر بهت توجه کنن و الانم میگی مشکل داره داره حل میشه دیگه حذف نمیکنم!
به قول صادق از اولش معلوم بود مال حذف کردن نبودی!
تا دیروز از نظر شما کل مولتیا مال sw بود و مشکلتون sw بود الان مدیریت شده و کاری نداری مولتیا مال کدوم ساید بوده؟
الان که موندنی شدی،به گزارش هات هم رسیدگی شده به قول خودت،پس فردا باز میخوای چیو پیرهن عثمون کنی واسه جلب توجه خدا داند!
سلامی دوباره :)
این همه زجه برای حذف :))
ظاهرا صلواتهای دیروز تا الان جواب داده از سرور نمیری :))
خدایی تو فشار بعدی 2 3 روز تامل کن فکراتو بکن بعد اسم حذف بیار وسط :دی
پ.ن: چوب 2سر ضرر ک میگن همینه... بری دررفتی... بمونی شکر خوردی ک رو حذفی :)) حذف هم جنم میخاست ک نداشتی :دپی
سلام خدمت دوستان یکی از عزیزان گفت اکانت Persian_MaNs حذف نمیشه برمیگرده ولی گفتم بهش که وقتی میگیم حذف یعنی جذف .
امیدوارم سرور خوبی باشه و در کنار هم چه دوست چه رقیب ( دشمن واسه میدون جنگه ) با هم سرور رو تموم کنید به دور از بحث و جدل فروم چون شخصیت هر کسی بیشتر از این بازی و چندتا دونه گرزی ارزش داره
پی نوشت : به امید موفقیت شما در تمام مراحل زندگی نه این دنیای مجازی .
MoStafa GOrzi
سلام دوستان این سرور شروع شده ؟؟؟ اگه آره کیا هستن ؟؟؟ کجا هستن ؟؟؟
morV TroOoLL29
- - - Updated - - -
سلام دوستان
طبق خواسته ی دوستان در شمال شرق من فقط از جانب اکانت خودم[NaMehrabooNi] و فقط در همین پست جواب سوال دوستان رو میدم نباید هم بگم چون در سکوت شمال شرق خیلی حرف بود و دوست داشتم به این سکوت ادامه بدیم
درست نیست کسی چشماشو ببنده و دهنشو باز کنه شما که اصلا اطلاعی از مسائل سایدت نداری و میبینی همه اکانتهای خوبتون دارن حذف میکنن و بیخبری از دلیلش لابد جزء تیم نبودی(در ضمن دو روز دیر به گوشتون رسیده،گویا زیادی سرتون توی اکانت خودتون بوده) ،اگه جزء تیم نبودی چرا از تنها موندنت توی سرور حرف میزنی؟تو که تا الانشم تنها بودی(بیخبریت نشون دهنده تکروی بازی کردنت هست)
یا کلا جزء اکانتهای ساید نیستی و الان میخواستی ابراز وجودی داشته باشی توی این فروم
در مورد لیدری ساید که از اول سرور لیدر عوض نشد . كدوم اكانت ١٠ -١٥ تا ده ساخت و وارد كادر ليدري شد ؟
مشکل NE با مدیریت بوده و توضیحی اگه لازم باشه و حرفی لازم باشه بین خودشون و مدیریته سایته هرکسی دوست داره میتونه برداشت شخصی داشته باشه ولی لزومی نداره از تخیلاتش اینجا در مورد یه ساید حرف بزنه و چشم روی زحمت چند ماهشون ببنده (حتی هامر ها روی هیچ پلیری کوبیده نشد و همین میتونه حرف های زیادی داشته باشه)
این از سادگی نیست و جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعت هستش
ساید شمال شرق چه توی بازیش چه بعد گذاشتن رو حذفشون (سکوت)حرف زیاد داشتن برای گفتن
امیدوارم توی این سرور کسی رو از خودمون ناراحت نکرده باشیم و اگه بدی ای بود حقتون بود خوبی ای بود اشتباهی بود(شوخی:P)
این که یه بازیه امیدوارم تک تک دوستان توی همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن حالا فرقی نمیکنه چه اونایی که خوبیمونو میگن چه بدی
همگی خسته نباشین
موفق باشین
میلاد
(بنده فروم رو همینجا میبندم و دیگه بازش نمیکنم پس ریپلای پست جهت ادامه دادن این بحث بی معنی هست)
یا علی
سلام 3باره
ظاهرا سرور باگ داره اکانت منتال حذف نشده d:
ی تحلیل از وضعیت سرور بذارید ببینیم چ خبره :))
سلام به همه دوستان و رقیبان :)
با عشق تقدیم میکنم به کف خواب فروم که اگه اینور کف خوابی نمیکرد ، اونور جنگ یونیک لینک سبز نمیدادن :)
سر کارم و تنبلیم میشه همه رو جدا جدا بزارم . در نتیجه پشت هم میزاریم برین حالشو ببرین :)
به ترتیب میگم ، تاپ 10 پلیر - تاپ 10 اتحاد - 20 پلیر اول - 20 اتحاد اول
حالا بیا باز از باگ حذف سروری صحبت کن که توش نیستی تا دوباره اونور بیایم یه چی دیگه سایدت رو بزنیم :)
پ ن : دوستان عزیز ، این یه بازیه ، یه خورده آروم تر .
ما رو حذف بودیم و برداشتیم . کل سایدم رو هم نزاشتم حذف کنن به غیر از مصطفی عزیز که دلایل خودشون رو داشت .
وقتی گزاشتیم حذف اومدین و ادعا کردین ما دنبال بهونه میگشتیم بریم .
حالا از حذف برداشتیم و ناراحتین که چرا حذف نکردیم
چند چندین ؟!
اکانت خودمه ، گلدش رو خودم میدم . اختیارش هم دست خودمه . لااقل کسایی بیان انتقاد کنن از تیم ما که اختیار اکانت خودشون رو داشته باشن حداقل :)
کسی که حتی جرات نداره اسم اکانت بده ، میاد کف خوابی فروم میکنه :)
نترس عمو جون . از رو حذف برداشتم . فعلا نمیزنمت :)
یادمه قدیما که بچه سال بودم ، مثل خیلی از دوستان فعلی که میان فروم و نظر میدن ، ماها تا لیدر اجازه نمیداد فروم چیزی نمی نوشتیم . وقتی بابای یه خانواده ساکته ، بچه 7سالش نمیره به حریف فحش بده و در بره که :)
پ ن : بازم آمار خواستی بیا بهت پسورد بدم ، خوب و کامل وضعیت سرور رو ببینی . شاید از کف خوابی هات کم شد
پ ن : دوستا عزیز برین بازیتون رو بکنین و با عمل ثابت کنین چیکاره این . نه با پست تو فروم سروری که 50 تا پلیر نداره :) - تاپ 10 همین الان گویای اینه که ما چیکاره ایم :)
پ ن : هنوزم میگم ، هرکسی فکر میکنه داریم مولتی میزنیم ، یه نامه بده مولتی هانتر . یه نامه بده امید . یه نامه هم بده رو اکانت ، بهت جانشینی بدیم :)
پ ن :کافر از دنیا نری صلوات :)
شاد باشید و موفق
چه شما باشی چه نباشی ما بازیمونو میکنیم ساید رو هم سرو سامونش میدیم خیالی نیست جهت اطلاعت من توی جلسه تلگرامتون هم بودم اوایل سرور که به نتیجه ای هم نرسید شما هم برو توی یک سرور دیگه کلی وقت بگذار و هزینه کن ده تا دهکده بزن توی کادر لیدری هم برو بعد بگذار روی حذف به دوستانت هم بگو همین کارو بکنن اسمش رو هم بگذار اعتراض در خواب و این کارت رو در سرورهای دیگه هم ادامه بده قراره یک مدال جدید هم بدن به اسم مدال بیشترین حذف شاید صاحب مدال هم شدی در ضمن توی سرورهای دیگه برو یک ساید دیگه ثبت نام کن چون اگر شمال شرق بیای حتما اکانتت رو با کاتا داغون میکنیم که زودتر حذف کنی و بری و به ده تا دهکده نکشه
فکر کنم زمانی که من شمال شرق بازی میکردم شما اصلا با 4تا قسمت بازی آشنا نشده بودی!4تا ساید رو نمیشناختین!
من به شخصه میگم شما طرز درست موج چیدن رو برای من بگو بعد بیا منو بزن:)))
یه 20تا فیک روم بزار ببینم چطور میزنی منو اینسترت نشی!فکر کنم کل دژکوب با اینسترای تیم من آشنا باشند!
سعی کنیم بدونیم شخص مقابلمون کی هست بعد صحبت کنیم!
راجب وضعیت سرور پست گذاشته شده نه راجب منم منم ها!
در جواب اینطور پست ها باید تحلیل کنید نه بیاید حرف هایی که کسی حتی رقبت نمیکنه بخونه رو بزنید!تقریبا مثل اول پست من که کسی علاقه نداره حرفای الکی بشنوه!
پ.ن:یادم میاد یه مجید بلک هند بود عین شما بود!هی حرف میزد دوتا سرور اومد بازی کرد تا جایی که شد زدیمش!ما زیاد صحبت نمیکنیم بیشتر عمل میکنیم!
پ.ن2:درس عبرت بگیریم بلکه رستگار شویم!
پ.ن3:یکی بیاد تحلیلی پست بده نه حرفای الکی!الان افشین جان گذاشت نظرشو راجب 4تا ساید داخل بازی شما هم بیاید کمی تحلیل کنید!
سلام
اول معذرت به خاطر جواب ندادن به پیامای شخصی،میگه باید 10 تا ارسال داشته باشی تا بتونی پیام بدی و منم ندارم:)
راجع به سرور هم عرض کنم متاسفانه یه جو ایجاد شده که همه چیز رو گردن sw میندازن،حالا درست یا غلط
طبق عکسایی که گذاشتین مولتیایی که تو nw به عنوان جاسوس بودن رو مولتی هانتر بن کرد
تو خود sw هم چنتا اکانت بن شد
درسته که بگیم همشون کار بچه های sw بوده؟از کجا معلوم کار یه ساید دیگه نباشه!
یعنی بقیه سایدا اکانت جاسوس نداشتن و کل اکانتای جاسوس سایدای دیگه از sw بوده؟
تو همه سرورها کثیف بازی هست،سرور فاینال پارسال اگه تشریف داشتین ملاحظه می کردین واسه بردن یه عده دس به چه کارایی که نمیزدن!
اینجا که همه جمع شدیم در کنار درس و دانشگاه و مشغله های روزانه یه کم هم تفریح کنیم اما وقتی یکیو بیگناه میبرن پای چوبه ی دار بازی شکل سرگرمیشو از دست میده و میشه تشنج خالص!
متاسفانه چنتا از اکانتای خوب حذف کردن و هرچی جلوتر میریم پلیر کمتر میشه ولی چیزی که واسم جالبه سکوتیه که ne داره،چراغ خاموش دارن جلو میرن و خودشونو درگیر نمیکنن و به نظر خودم در ادامه ی بازی میتونن خیلی تاثیر گذار باشن
به به سلام علیرضا ایران مگه شما هم این سرور شمال شرق بودی عصبانی شدی کف فرووم :d؟؟ کدوم اکانت بودی ؟؟ - - - Updated - - -
سلام به دوستان عزیزسرورM1 پیشاپیش عذر خواهی میکنم بابت ریپلای این پست که وقتتونو میگیرم ولی خب چندتا سوال برام پیش اومده بود گفتم بپرسم :D ا
سلام مجدد :)
فقط جواب سوال اولت ررو از طرف علیرضا ایران میدم :)
با من روی یه اکانته ، افتخار داده :)
قسمت دوم هم " از قدیم گفتن حرف حق جواب نداره :)
آنتی : http://m1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
قبلا گفته بودم پستی ریپلای نمیشه و این پست فقط به خاطر یکی از دوستان ریپلای میکنم
و گرنه این پست حتی ارزش ریپلای هم نداره
دوست عزیز چقدر تا لان هزینه کردی و به اندازه هزینه و وقتی که برای سرور میزاری صحبت کن
آره درسته ما نتونستیم سایدمونه جمع کنیم برای همین حذف کردیم هر جور که دوست داری فکر کن همونجور که گفتم برداشت ها متفاوته و هر کسی با توجه به ضعف شخصیتیش برخورد میکنه
هامر هایی که کوبیده شد به دیوار و تعداد اکانتایی که حذف شد خودش میتونه پاسخگوی دوستان باشه و نیازی به توجیه نداریم در ضمن تیمی در کار نبوده من نمیدونم فاز دوستان نول هستش انگار!
دوست عزیزمون نارحته انگار از حذف ما عزیزم فکر میکنم با حذف من یک ساید حذف شد پس اینقدر ساید شمال شرق نگو حداقلش اینقدری رفیق شدیم با دوستان که گفتیم حذف همه حتی نگفتن چرا
اما این وسط چه کسانی نارحت هستن ؟؟!!
فایل پیوست 2695
تعداد دهکده ها معلوم میکنه که بازی ایشون خراب شده کاملا (1ماه مونده به کتیبه ها)
و اما از همه جالب تر
فایل پیوست 2696
کپ اکانت تا این تایم سرور عوض نشده بعد این اکانت مدعی عنوان قهرمانی بود میخواست لیدر کل هم بشه
اگه اکانتی هستین که بالای 10هزار گلد خرج کردین هامر هاتون بالا 30ک هست اعتراضتون مورد قبول بود اما روی اکانت 10ک شمشرزن نداری بعد اعتراض هم میکنی ؟
من وقت هزینه اعصاب خودمو اول برای تویی که اینجوری هستی تلف بدم بعد بیام با مدیریت سایت هم کل کل کنم آقا مولتیارو بن کن ؟آقا سرورو ول کردی ؟آقا مدیریتت ضعیفه ؟
آقا میلاد امپرور داره کثیف بازی میکنه ؟
همون جور که دوستان دوست داشتن حذفشونو کنسل کنن ما هم دوست داشتیم و حقمونه حذف کنیم(به کسی هم مربوط نیست) اگه شما با روزی 2ساعت وقت گذاشتن با کمترین هزینه میخوای بهترین نتیجه رو بگیری اشتباه گرفتی داداچ
همین الانشم دیر نشده پس برای ادامه ی بازی میتونی همین 2ساعت تایمت رو بزاری با هفته ای 100-200تا گلد به ادامه ی بازیت بپردازی
متاسفانه یا خوشبختانه کسی توی شمال شرق نیست که بتونه بگه من زحمت کشیدم و شما زحمت من رو پایمال کردین یه سری که خودشون هیچی نشدن ناراحتن از این که چرا شما رفتین خب دوست عزیز زمانی که ما میخواستیم بریم با همه اکانت های خوب شمال شرق که وقت گذاشته بودن صحبت کردیم میخواستی شما هم خوب باشی برای صحبت کردن باهات در هر حال باز به صورت نامه با بعضی ها هم با تلگرام صحبت و خدافظی کردیم
دیگه درباره ی این که شمال شرق چی بود صحبت کردن درست نیست مهم اینه که الان شمال شرق چیه و کیا در شمال شرق ناراضی هستن از رفتن و کیا مدعی قهرمانی بودن !
من عذر خواهی میکنم که مجدد این مطلب رو میگم دیگه به هیچ پستی پاسخ داده نمیشه ما از این سرور رفتیم دلیلی هم نمیبینیم بخوام به یه سری که فقط مدعی هستن پاسخ داده بشه
ای بابا تو هم که هر دفعه بخاطر یکی میای جواب میدی . یبار بخاطر ساید یبار بخاطر دوستان دفعه بعد بخاطر ...
دوست عزیز من صحبتم با شما سر این بود که حذف کردی رفتی . خب تا اینجاش درست ؟؟ حالا به هر دلیلی که داشتی به خودت مربوطه عرض بنده اینه که حالا این بنده خدا اومده یه پست گذاشته درباره سایدش و اسمی هم از هیچ اکانتی نیاورده به شما چه ربطی داره اومدی پاچشو گرفتی و هزارتا چیز بارش میکنی میخوای بری سرتو بنداز پایین برو وگرنه خراب کردن کسی و زیر سوال بردنش کاری نداره عزیز جان .
پسر خوب اگه پست قبلی رو درست مطالعه میکردی منکه تو پست قبلیم گفتم من نوب و فارم سرورم ادعایی نداشتم حرف اضافه میزنی .
اصلا شما بچه پولدار شما گلد دار ما فارم اصلا شما زورو بیا بشین جلو کنترلم دست تو باشه .
اصن تو همه رو زدی فقط مونده زنگ خونه ما بیا اونم ادرس میدم بزن خیالت راحت شه . خوبه ؟؟
دیگه هم در این رابطه جواب پستی رو نمیدم حتی شما دوست عزیز :d
موفق و پیروز و سرزنده باشید