اقا این همون پستیه که حذف شد :| این بار بدون ریپلای :|
آفرین مصطفی جان لینکارو خوب نگه داشتی ، اگه به لینک گذاشتنه ماهم بزاریم :دی حالا منم بگم کجارو زدم ؟ن نمیگم داداش چون اگه بگم داستان میشه :دی
ولی یه توضیحی راجب پلن هایه اجرا شدت میدم :
1: چن بار به خودت گفتم اینجا هم گفتم بخدا همر آرین 15ک گرزی با 2 ک توتن بود :| چه گیری دادی رو این همر :| نشون به اون نشونی که هفته قبلش یه پلن اجرا شد 25ک گرزی داشت که 9 ک دیوار شد ، اگه یادت نیست عکسشو پیدا کنم و بزارم
2: همر اونجر لاست خورد ، حرف شما درست ، ولی خوب 50ک دفتون رو پروند :| ضمننا اون همر کاتا و رم زیادی نداشت و اولو اخر باید دیوار میشد .
3: اکانت جوکر پلیر فعال نداره :| نمیدونم از اکانتش فهمیدی یا نه :| حتی کتیبه هم باهاش کلین نکردم چون واقعا چیزی نداشت ، اون موقعه ای هم که شما کراپ لاکش کردی عمرا اگه کراپ هاش رو سطح 13 بوده باشه :|
مورد بعدی : من نگفتم رو اکانتت بازی میکنن ، شما به تنهایی تایمش رو داری و از پس اکانت خودت بر میای ، ولی همین که تو کارایه پلن و لانچ کمکت میکنن خودش یه نعمته :دی
مورد آخر عزیزم تو نزنی کی میخاد بزنه ؟ کتیبه چکمه یونیک که داری ، دهتم که لب مرزه ، تایم انلانی مارو هم که در میارید ، بعد توقع داری نزنی ؟
تو 2 ساعت همرت میره و بر میگرده :|
الان بد برداشت نکنی بگی میزنیم هم داستان درست میکنن ولی یزره واقعیت هارو ببین ، من اگه مثل شما دستم تو جیپ بابا باشه ، شبا بیدار باشم ، روزا بخابم ، 1 ماه قبل کتیبه ها جمعتون میکردم ، آره عزیزم اینجوریاس ...
حالا اون دوستانی که تو سرور نبودن، اگه خاستن ماهم لینک میزاریم در جریان باشن :دی
دوستدار شما
مسعود