sathe lunch ba ply dadane shomam balast be mola
http://dejkoob.ir/ir/report...2f,10635077414
be mot ghasam plan ali asghari tar az in nadidam
نمایش نسخه قابل چاپ
sathe lunch ba ply dadane shomam balast be mola
http://dejkoob.ir/ir/report...2f,10635077414
be mot ghasam plan ali asghari tar az in nadidam
طرف اومده ادعا میکنه ما اسپید بازیم !
اونوقت نرمال بازا با روزی 2 ساعت آنلاینی کل سایدشون رو اتوبان کردن ! چاله چوله هم نداره
دم از سابقه هم میزنه ترکیدم از خنده
خدایی سرور باحالیه خوش میگذره
دوست عزیز شما به این میگی پلن علی اصغری :)
اگه تایم هارو میگی با فاصلست وقتی همر میخوره و ریل نیست خودمون اینکارو کردیم ...
بعدم تو همین ثانیه جنگ بزرگ و معماری یونیک هم زدیم ...
پلن شما علی اصغری نیست 21 موج کاتا میرید رو مولتییی یا حسییییین همشم دیوار میشه :)))
شما یه دونه ای ;)
ما انقد مرد هستیم منم منم نمیکنیم ...
کسی کتیبمونو میزنه میریم میاریم :))
پلنی هم لازم نبود تو روم خود sw نشسته بودیم همرارو لانچ کردیم قصد ما این بود بکوبیم حذف کنیم هنوزم قصدمون همینه ;)
فقط تارگت چنج شده ...
پلن هایی هم که ما از شما دیدیم پلن نبوده ...
21 ریل گزاشتن مولتی زدن یا کتیبه بردن تو تایم اف بودن بدون تلفات ...
شما پلن جیمز باندیاتو برو ما همون علی اصغریامونو میریم ;)
http://dejkoob.ir/ir/report/10646189821
چشمان یونیکو پس گرفتیم اونم نه با 500تا کاتا با ی همر چون ما چشم بصیرت نداریم ک بازیمونم زیاد خوب نیس
پ.ن علی دهیروز مهدی زنگ زده میگه چرا 25k گرزی تلفات دادی تو ک گفتی اینا نوبن رست هم میگه موندم
خبر امد خبر در راه است ....
«مهم»دوستان لطف کنید احترام متقابل رو حفظ بفرمائید.
پست های توهین آمیز حذف شد اگه پست توهین آمیزی مونده و از دستم در رفته! برام ارسال کنید تا حذف کنم.
لطف کنید به هم احترام بذارید.
یه اخطار هم واسه دوستانی که از عبارات امداد غیبی و این مسائل و این تهمت ها استفاده می کنند دارم. اگه مسئله مستند و قابل اثباتی دارید شجاعتشو داشته باشید و تو یه تاپیک مجزا مطرح کنید تا سو تفاهمتون برطرف بشه و الا اگر چیزی شنیدید یا چیزی می خواهید بگید که بهانه ای باشه برای توجیه شکست در بازی، مدیریت به هیچ عنوان این استراتژی تخریب رو نمی پذیره و ممکنه فعالیت فرد خاطی در انجمن ملغی بشه.
و در جواب شما:
خیر دوست عزیز اگه شما برای لانچ رو اکانت های دیگران بری به مشکل ip نمی خوری. حتی اگه برای شارژ نیرو هم رو اکانت شما بیان همینطور.
هر اکانتی که پلیر مجزا داشته باشه به مشکل نمی خوره.
اما اگه به قول خودمون 4 نفری بخواهید جور یه اتحاد 20 نفری رو بکشید بله به مشکل می خورید. شاید تو دات کام به مشکل نمی خوردید و شاید به همین خاطر اونجا تعدادی از پلیرها با همین روش اسم و رسمی پیدا کردند. اما اینجا با تخلف نمیشه شاخ شد و حق دیگران رو ضایع کرد.
اگر محدودیتی هست برای رقیب شما هم هست. پس حرفهای شما و گلایه از سطح سرور قول معروف «زمین کج» رو تداعی میکنه.
توجه توجه دود غلیظی شمالغرب رو فرا گرفته !
هر همری به دژکوب بیشتر میدهد صفا گلچین روزگار امانش نمیدهد
اقا ما که خوردیم :))
بدم خوردیم :دی
دم بچه های جنوب شرق گرم ...
زودتر دست جنبوندن ...
متاسفانه من خواب بودم دیشب تا 4 5 بیدار بودم یک سوم دفاع هم روی اکانت نبود 17 دقیقه مونده بود اتک ها بخوره پاشدم برم دستشویی دیدم :)))
حتی هیرومون هم تو دفاع نبود :دی
دیگه خدایی دراین حدم نوب نیستم ...
بازم دمشون گرم ... حال کردم ...
کوچیک همه
سهیل
بنا به توصیه دوستان عزیز شمالی مبنی بر ضرورت زدن پلنهای جیمز باندی توسط نوبهای جنوب شرقی ، جنگ آموز یونیک رو زدیم ، کپ و نان کپ هم صفر شد
:d
با تشکر از پلنر و لانچر و اکانتهای درگیر در ماجرا و آقای ..... پوریان در واقع الهام از پلنهای ایشون گرفته بودیم