خدایی اتحاد نوبا که نباید بگن!!!!!! باید بگن اتحاد مولتیا!!!!! والا!
به هر حال تبریک بابت کتیبه مرتاض بزرگ
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایی اتحاد نوبا که نباید بگن!!!!!! باید بگن اتحاد مولتیا!!!!! والا!
به هر حال تبریک بابت کتیبه مرتاض بزرگ
سلام به همه سروران و دوستان عزیز من اولین پستم و تو فروم فقط به این دلیل دارم میگذارم که مهدی جان به اتحاد من میگه اتحاد مولتی ها مهدی هیچ کدوم از اکانت های اتحاد من مولتی نیستن تقریبا اکثر دوستان سرور اولشون هست و بسیار تلاش کردن و زحمت کشیدن البته نقش ایمان کویر نمیشه نادیده گرفت .
ضمنا از من گذشته رستگار شم :d
عجب .
رضارخان من نگفتم شما پلن رفتی .اما اون روزی که همر ها لانچ شد گفتی کاش از اکانت lusifer میرسیدم لانچ کنم.
اونروزا سرما خورده بودم اگر یادت بیاد.
آقای محمد رضا .منم از بازی با شما متاسفم.
بعدشم چرا قسمت قسمت از حرفهای منو میزاری.
اونحرفی که زدم گفتم اگرمن در دروغ گفتم کسایی که بودن.
زاووش و عارف بودن.
خودتون چندتا بیاحترامی به کاربرداشتی؟ درضمن نصف سوالات منو جواب ندادی.
راستی وقتی جمع میشین بازم راجع به قهرمان 1 سرور بودن حرف میزنید ؟؟
من درست نمیتونم تایپ کنم. توی شرایطی راحتی نیستم برای تایپ کردن.
بعدا میام شفاف سازی میکنم.
آقای مدیا و علی پرو و مصطفی که به من پی ام میدین بس کنم. میبینید ما میکشیم کنار دیگران خودشون دوست دارن.
و آقای محمد رضا فکر نکن دو تا پست منو کپی کردی خیلی کار شاخی کردی. میام و در خدمتتون هستم.
- - - Updated - - -
کلا این که آدم سر حرف خودش بمونه و چیزیو انکار نکنه باید مرد باشه.
من سر هر حرفی که زدم میمونم و تا آخرش هم میمونم.
دقیقا محمد رضا خودت برو دوباره پست آخرتو بخون و دوره کن .ببین چیزی میفهمی ازش ؟؟
درود به همه دوستان
با پوزش از ادامین محترم که درباره سرورهای قدیم عکس میذارم ولی اعتبار ما زیر سوال رفته باید اعاده حیثیت کنیم :p الکی مثلا موش کوچولو ما رو ضایع کرده
یه پست از موش کوچولو دیدم ( ادمین محترم توهین به کسی نمیکنم اسم اکانتشون همینه) ما رو به چالش کشیده به ویژه پروفایل خالی از مدالمون رو گفتم یه چند تا عکس بذارم خاطره بازی بشه واسه همه بچه های قدیمی مخصوصا بچه های جنوب غرب این سرور که عکسهایی که میذارم برای سروریه که 4یا 5سال پیش همبازی بودیم با هم و اونها جنوب غرب بودن مثل الان و من جنوب شرق باشد که رستگار شویم
میدونم قهرمان سطح 92 خیلی چیز عجیبی برات نیست ولی موش کوچولو ورژن 3.6 کتیبه برای هیرو نبود یا اگه میمرد سطل نبود تا زندش کنی پس سطح دادن به قهرمان پیر آدم رو در می آورد
اوه اوه مدافعین چی میگه؟ یادش بخیــر چهارم سرور بودیم اون بغل لینک دهکده ها هست می بینی؟ 2تا واندر اون هم ورژن 3.6 رو اکانت واویلا
اونها رو بی خیال؛ رنک 1 مهاجمین اون هم توی ورژن 3.6 با اون همه بازیکن قدر و شاخ
این تاپ 10 رو همینجور بی خودی دوستش دارم.
آقا این ها همش 3.6 بود شاید بگی به درد نمیخوره 4باشه بیتر تره
ای بابا این چی میگه؟ اسم اکانت ما که توی دژکوب ثبت شده واسه همیشه عجب!
دیدم مدال دوست داری گفتم یه ذره مدال هم نشونت بدم
این هم حسن ختامش که یه سرور به عشق آقا کریستین رونالدو و رئال مادرید با نام کهکشانیها رفتیم توی سرور تهش مثل آقا رونالدو همه رکوردها رو شکوندیم
20 میلیون پوینت دفاع برای یه اکانت
سربلند ؛پیــروز ودنبالـه دار باشید.
پی نوشت میام درباره این سرور هم چند تا آنالیز از اکانت خودم و خودت میذارم ببینم چند چندیم موش کوچولو
درود بر همگی
میومدم فروم ولی با گوشی حسش نبود تایپ کنم و پستم مثل پست شایان جان زیبا نبود البته الآنم نیست ، شایان جان یادت میاد یه سرور توی فرومش از شعر های ایرج میرزا استفاده میکردم افکار همه ی غیر هم سایدی هام ریخته بود به هم خخخخ اوضاعی بود
شایان جان 45کی گندم خور هجومی توی دفش بود ، البته سوارش کمتر بود ولی باز هجومی بود ، البته که این ها همر نیستن ولی خوب نظر شخصی من دف با همر یا همون هجومی بود ، ما شاگرد شمام نیستیم شایان جان شاگرد درجه 2 حساب کنی ممنون میشم بوس
افتخارات شما برای خیلی ها محرض هست و برای خیلی ها هم که تازه کارن یا حتی توی سرورایی که شما بودین و اونها نبودن خوب شاید ممکنه نا شناخته شما بزرگواریتون برای اکثریت ثثابت شدس
ما هیچ عکسی نداریم از سرورا قبلمون ینی ما هم ممکنه در شرایط مساوی شما قرار بگیریم که نیاز باشه عکس رو کنیم شایان جان ؟
شما بدون عکس برای ما ثابت شده ای
-------------------------------------------------------
فاتب دیگه چیز خاصی برای گفتن نداره ، اک هجومی که همر نداشته باشه واقعا بازی روش خیلی ناراحت کنندس ، البته که اگه اس ای اجازه بده و مارو نیاد بزنه شاید برای آخر بازی همون اندازه همر که داشتیم رو بکشیم بیرون خخخخخخ
-------------------------------------------------------
یادش بخیر اسپید راند 3 بود اگه اشتباه نکنم یهخ تیم خیلی خوب بودیم توی ان ای اسم اکمون Eblisiha8 بود ، من بودم امین ابلیس بود علی خان خوله بود ، 30آمک بود و چند نفر دیگه ، از امین ابلیس خیلی چیزا یاد گرفتم ، بزرگترینش مردونه بازی کردنه ، مردونه حرف زدن توی بازی ، جوری باشی که حرفت برای ساید های دیگه هم ارزش داشته باشه
---------------------------------------------
نمیدونم چرا ولی خوب احساس میکنم اون جوونمردی توی دژکوب نوین از بین رفته ، اکثریت مثل دنیای واقعی دارن توی بازی هم زیرو رو میکشن دارن عوض منافع ساید به منافع شخصی فکر میکنن ، برای به دست آوردن خاستشون حداغل چند نفری رو نربان میکننن ، البته توی این سرور همچین چیزایی نداریم ما ، اینا واسه سرور بغلیه
------------------------------------------------
سرور 8 راند 1 اک لب مرز ما 4 ماه خاموض بود ولی 1 دونه اتک روش نیومد ، همون سروری بود که با سعید آخیلیوس اینا آشنا شدیم ، عارف رو که نگم براتون ، برای دیدن بچه ها تا مشهد با حسین فاتب رفتیم ، چه دورانی بود ، مهرداد فاتب زمانی که میخاست ازدواج کنه من رو دعوت کرد و از من مثل یک دوست دیرینه پذیرایی کرد ، اینقدری که پیش من بود پیش فامیلاش نبود ، خیلی روزهای آرمانی بود
همین رفطارها ما رو پایبند رفاقت هایی کرد که شاید 1 بار بیشتر نتونیم هم رو ببینیم ولی تا پایان عمر دلتنگو دلواپس هم هستیم ، این ینی رفاقت زیر مجموعش عشق به رفیقت
---------------------------------------------
نمیدونم چرا ولی همینجوری یه هویی شد که پست گذاشتم
--------------------------------------------
بچه ها فکر میکنین بشه توی این چند روز پایانی امتیاز هجومیمون رو به 1 میل برسونیم ؟
درودی دوباره
یه دوتا عکس از پست قبلیم جا مونده اونارم بذارم تا برسیم به این سرور
اون چند تا عکس که دیدی افتخارات شخصی اکانت بود
این ها افتخاراتیست که به عنوان یه لیدر برای منطقه جنوب شرق کسب کردم توی سروری که بازی 3به 1 علیه جنوب شرق بود
از 6نفر اول مهاجمین 5تاش از جنوب شرقه :) فکر میکنم میلاد پرشین یه رکورد هم گذاشته باشه با بیش از 2میلیون پوینت هجومی :)
باز هم افتخاری دیگر پاپ بازی هم بچه های ما اول تا سوم شدن ؛ حیف عکس اکانت کالیگولا رو ندارم بذارم تمام 120 تا دهکدش لب مرز بود
ببین چه امنیتی توی جنگ 3به 1 برای اکانت لب مرزی فراهم کردم که ایشون هم توی . آی آر رکورد زدن البته 3روز بعدش یه اقا حمید نامی توی یه سرور دیگه فکر میکنم 122 تا دهکده زدن.
خوب حالا برسیم اینجا
الان با توجه به uid اکانت شما که 2883 هست یعنی همون هفته اول یا در نهایت هفته دوم ثبت نام کردی و اگه درست بازی کرده بودی الان باید دست کم 18 تا ده و با توجه به این همه تایم که جنگ آموز توی 3تا دهت بوده ؛ نمیگم 3تا همر ولی 1بیگ همر باید اند گیم روکنی و 2تا همر جیبی که باید نشست و دید تا اندگیم اگه بودی.
اما اکانت من با توجه به این مدال
هفته 11 بازی ثبت نام کردیم و با توجه به مدالی که این هفته گرفتیم
الان 9 هفته هست که اکانت ما داره بازی میکنه و اکانتی که ماه سوم و فقط 1ماه قبل کتیبه ها تازه ثبت میکنه و میافته ته نقشه دیگه نمیره دنبال همر سازی و این جینگولک بازی ها ؛ میاد که مثمر ثمر باشه یعنی چی ؟ میاد کراپ آپ میکنه مثلا میشه پارکینگ توی فیدر هاش هم دفاع میسازه برای کمک به منطقه.
خلاصش کنم برای اکانتی که ماه سوم بازی تازه ثبت کنه توی هفته 20 اکانتمون خوب رشد کرده و پاپ باز نیستیم وگرنه این هفته هم میشد مدال گرفت.
شما برو به اکانت خودت برس
در مورد افتخارات در کل سرور ها هم من کلا یه سرور a1 بازی کردم که اون هم مثل اینجا دیر استارت زدم ؛ چون تازه اون موقع با این سایت آشنا شدم و اکانت باز کردم ببینم باگ داره یا نه یا اصلا در سطحی هست که بازی کنم یا نه همین .
به هر حال ما نوب شما خوب.
سربلنـد؛پیـروز دنبالـه دار باشید
درود بر دوستان فروم ،
یادش بخیر دژکوب ایران اینقدر تو فروم کلکل کردیم مثه بعضی ها عقده نداریم هی پست بزاریم و رجز بخونیم ؛
ولی اینجای کار این حرفت درست نیست مهدی خان ، نسنجیده حرف نزنید ، همچین میگی اتحاد مولتی ها ! هر کی ندونه فکر میکنه تو اتحاد خودت کسی مولتی نداره !
میتونن با اینقدر تلفات کتیبه بزنن میزنن ، شما هم تونستی بزنی بزن ، ولی با این حرفا ارزش کار کسی رو پایین نیار .
Milad - Bad_Zat
درود
آقا تاپ 10 چی میگه؟
فکر کنم اومده بودن چکمــه رو ببــرن http://www.pic4ever.com/images/chase.gif
ولی گزارش شده که الان اینجورین http://www.pic4ever.com/images/122fs329172.gif
من که نمیتونم صحنه رو ببینم http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
تبریک جانانه به سیامک و بقیه دوستان اکانت فاتب و کل دوستای جنوب غربی
سربلنـد؛پیــروز ودنبالـه دار باشیـد.
- - - Updated - - -
آقا کسی لینک نمیذاره ایشالله؟
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــوم یا اوی
اومدن ولی چه اومدنی ؟
همر اول
فایل پیوست 1300
بعد یه اینسرت کردیم
همر دوم
فایل پیوست 1301
شایان جان تقریبا برای دیستروی اومده بودن اما کله شدنی نبود برای تخریب و داعش بازی اومدن ولی خوب با اینکه دیشب شب چهارشنبه آخر سال بود و همسر با قواله و بی قواله بچه ها اجازه نمیداد بیاییم رو اک ولی خوب باز دف خوبی جمع شد ، البته ما ام ام نکردیم به دلایلی
جا داره تشکر کنم از عارف عزیز ، زاوش و مصطفی ی گل و نیمای عزیزم که واقعا این دفی که شد همش دسترنج این 3 اک بود و بس
ممکنه از اسب بازی افتاده باشیم ولی از اصل بازی نیوفتادیم عزیز جان حالا باز یه 3 تا عکس دیگه هست که بذارم اینجا با هم کمی لذت ببریم
رنک 1 مهاجمین
فایل پیوست 1302
رنک 1 مدافئین
فایل پیوست 1303
رنک 1 قهرمانها
فایل پیوست 1304
یه کم به ما بر خورد این جریانات ، اک ما 2 هفتس همش تشنج داره اصلا به زندگیمون درست حسابی نرسیدیم ولی بعد این دیگه از این خبرا نیست ، یک فیک رو ما بیاد یه جورایی دیگه آلرژی پیدا کردیم جوابش رو به محض دیدن شمشیر قرمز میدیم ، البته اک برای شایان جان هست ایشون امر کنن اک فاتب در خدمت ایشونه
دوستان اکانت من حذف شد. خداحافظ همگیتون. امیدوارم سال خوبی داشته باشین. گزارشهایی که دوستان کم لطفی کردن و نصفه و نیمه گذاشتن رو من کامل می ذارم.
فقط یه اکانت همستر حمله کرد. نه اکانت دیگه ای. ولی خب از دوستان زیادی باید تشکر کنین برای دف کردن در مقابل همستر. در ضمن اثری از اینسرتی که مدنظر دوستان هست بین دوتا حمله اصلی دیده نمیشه. جو ندین لطفا :)
باقیمونده مدافعین اتک اول رو حساب کنین. همونا تو اتک دوم فقط دفاع کردن.
یه هامر لژیون هم داشتم که نزدم. گذاشتم اگه دوستان خواستن قبل از رسیدن اتک من دهکده صفر کنن باهاش اینسرت کنم. ترجیح دادم دفاع کنن برام. که البته اون هم لازم نشد دیگه.
هی یادم میآد یه چیزایی :)
در ضمن هامری که می بینید داشت دو روز لاست می داد. وگرنه وضعیت بهتری داشت.
شاد و پیروز باشید.
فایل پیوست 1305فایل پیوست 1306
عجب زاوش و مصطفی پس من چی(:
بچه های فاتب تبریک میگم دیوار قشنگی بود.
دوستان این سرور رو که خراب کردید حداقل سرورهای دیگه کلا نیاین که و.سط کار حذف نکنید(مخاطب بی خاصیت)
درود سیامک جان
تبریک میگم. شما لطف داری به من عزیز دل
علی رغم میل باطنیم دیگه مستقیم جواب میدم بهت چون حرفت خیلی سنگین بود
این عکس رو ببین
این رو همه جا بهش میگن همر سنگین واندرزن؛ تازه هنوز 40 روز دیگه کارگاه و سربازخونه و اصطبلش (کوچیک و بزرگ )با کتیبه شارژ بود.
فقط یه زنگ زدم بهش کفتم میلاد صلاح در اینه که با این همر + یه همر دیگه برای اکانت هویج که 7کی رم داشت به جای این که وایسیم بعد ها واندر بزنیم الان باید بریم کپ صفر کنیم نیومد بگه همـــــــــــــــــــــر من واندرزنه گفت هر جور صلاح میدونی.
مجموع نیروهات اندازه پیاده نظام این همر نمیشه میای میگی جلو همستر باید دفاع از چندین اکانت باشه؟
از این که موجبات شادی ما رو در این آخر سالی فراهم میکنید ممنونم.
سربلنـد؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
- - - Updated - - -
پی نوشت
این رو الان دیدم
هــــــــــــــــامر؟ لژیون؟ بام ؟ شیـب؟ شیبدار؟
لژیون نیروی دفاعیه پس میشه آنویل نه هـــــامر
بعد هامر یه نوع ماشینه اونی که منظور شماس همــر هست به معنای پتک که یکی از اصطلاحات نظامیه به معنای نیروی نظامی سنگین
سلام بر همه عزیزان e1
شایان جان چه مورال بونوس قشنگی ;)
سیامک جان دف خوشگلی بود ولی ناراحت کننده بابت تبری ها البته 3سوته ریکاوری میشه
حالا هی من هیچی نمیگم هی شما بیا حرف بزن.
من کاری به مسائل و حاشیه ها ندارم. جواب میدم فقط به یه سری از حرفات:
همرت رو لاست بوده: میخواست نباشه! مگه ما گفتیم رو لاست باشه؟!! :D خوب مراقبت کن که لاست ندی! والا!! ما 400-500 کیلو منفی رو ردیف میکردیم صدامون در نمیومد، اینجا که دیگه این همه اماکانات هست پس این حرفا بهونه است. اینا نشون میده بی برنامه بازی کردی. مثل خیلی های دیگه
این که شما میخوای بری و حذف کنی، نشون میده شما بازیکن Midgame هستی. اصولا بازیکنای مثل شما همیشه دنبال توجیه و بهانه تراشی این. میخوای بری؟ برو!! خدا به همراهت رفیق. دمت گرم این مدت بودی با هم بازی کردیم. حرفای دیگه ات نمیدونم چیه!! :eek:
چندتا اکانت لازمه که جلوی همستر وایستن؟؟ دژکوب بازیه گروهیه تیمسار :) بدون کار گروهی کار به جایی نمیبری. حالا شما مدام این 4 تا نیروت رو پرت کن اینور اونور ببینیم به کجا میرسی
شما صاف میزدی تو یکی از دهکده های من تا جوری دیوارت کنم که تا عمر داری دیگه بی حساب کتاب رو کسی دمپایی پلاسیده پرت نکنی. این همر نبود شما زدی، گوشت کوب هم نبود چه برسه به همر :D یه مشت نیروی هجومی که بدون هیچ تناسب رعایت شده ای بدون هیچ برنامه ای، بدون هیچ دقتی همینجوری الکی پرت شد به سمت یکی. اونم دیوارش کرد. خیلی محکم تر از اینا هم میشد دیوارش کرد :) در حد دیوار بلند تر نبود نیروهای شما
شانس آوردی حذف شدی. میخواستم یه جوری دونه دونه فیدرهات رو بزنم با اون رفیقت که دیگه فیدرهای کسی رو نزنین. فکر نکنید هنره. مرد بودین فیدرهای منو میزدین خوب :) اونوقت معلوم میشد کی چیکاره است.
گریزی به گذشته:
فایل پیوست 1313
طبق صحبت های خودت وقتی حرکت قشنگی زدی بیا وسط. الان داری الکی بزرگ نمایی میکنی. یه حمله کردی دیوار شد. من که قشنگی تو حرکت شما ندیدم! فقط یه چیز دیدم! اشتباه بزرگ :) خواستی بگو تو پرایوت بهت بگم اشتباهت چی بوده.
اینکه گفتی بچه ها کم لطفی کردن و لینک رو کامل نزاشتن، شما خودتون وقتی اکانت crow همرچه زاوش ما رو دیوار کرد لینک ناقص گذاشته بودین این عکس دفاع کامل شما در اون حمله که شما ریپورت ناقص رو گذاشته بودین:
فایل پیوست 1314
بریم سروقت این شاهکارت:
من موندم الان چی داری میگی؟ حاجی جون همون سزارایی که به کشتن دادیشون دستی دستی، یه بار با دقت نگاه کن به تناقض:
1- فقط یه اکانت همستر حمله کرد. نه اکانت دیگه ای.
2- ولی خب از دوستان زیادی باید تشکر کنین برای دف کردن در مقابل همستر
مورد شماره 1: مگه اکانت دیگه هم داشتین که بخواد حمله کنه؟ :D
مورد شماره 2: خرف نزنی فکر نمیکنن لالی :) خیلی خودتو گنده دیدی مثل اینکه :D
حالا نقد موارد 1 و 2 از نظر منطقی:
اینجوری میشه گفت که شما انتظار داری وقتی اون همه مولتی اکانت رو غارت زدی و تروپ ساختی و با کلی جریان و مکافات لانچش کردی، اینجا همه بشینن نگاه کنن؟؟ خوبی؟؟؟ روبراهی؟ چه خبرا؟؟
کدوم دوستان زیاد برای دفاع باید ازشون تشکر بشه؟ خوب اول یه اسکات بزن! کتیبه منحصر تو ساید ما دست کم 60-70 کیلو دفاع ثابت داره پسرم :) ما که دفاعی هم نفرستادیم! تازه ظهر بچه ها گفتن ممکنه رد بشه، اینسرت زدن وسط موج ها، که من همون موقع گفتم این میاد با سر و صورت میره تو دیوار چون بازی بلد نیست، فکر کرده بازی فقط به همر زدن و خراب کردن دهکده است :) شما 10 تا همر داشته باشی جلوی کسی که بازی بلد باشه کاری از پیش نمیبری.
مورد جالب تر از فرمایشات شما:
آقا مگه شما اینسرت ها رو میبنی؟
خداییش یه سوال فنی: insert یعنی چی؟ من فکر کنم متوجه نشدی منظور از insert چیه که همچین جوکی رو نوشتی :D :D :D:
بازم سر بزن خوشحالمون کن :)
درود بر همه دوستان انشالله برخلاف من که سرویس شدم شما سالم و سرحال باشید در مورد اکانت واندر و اتفاقاتشم کمو بیش خبر دارم ایشالا بچه ها میان کم کم همه چیو میگن و در مورد خسارتی که از اکانت من به بازی وارد شد واقعا متاسفم یه بی تجربگی محض و یه اعتماد بیجا بود که ایشالا دیگه تکرار نمیشه امیدوارم هرکی بدی خوبی از ما دیده حلال کنه و اینم اخرین پست بنده هستش و ترجیح میدم با این وضعیت دیگه به این بازی ادامه ندم.
با ارزوی موفقیت برای همه بدرود.
سلام داداش گلم
ولکام بکت باشه,چه طوری آشخور؟؟؟ :دی
آقا من یکی حلالت نمیکنم اگه اکانتو حذف کنی :دی
جالبه یه نگاه بنداز کیا لایکت کردن ...
یعنی رو که نیست ....
احسان ضرری که زدی به ساید با این اشتباهت با این پست خشک خالی جبران نمیشه :دی
اگه افتخار بدی بیای رو اکانت رو همون تایمهایی که هستی تو سرور که خوشحالمون میکنی,اگه نه که اکانتو بده دست ساید حذفش نکن
چند روزی نبودم چه قدر پست اومد تو فروم چند تا جوابیه لازمه (یعنی چیزی نگیم میگن لالیم :) حالا بماند که بعضیا در حد ریپلایم نیستن )
اولا شمایی که به تروپ ده دیفالت میگی لنگه دمپایی به یه چوسه تروپه خودت میگی همر حداقل لینک میگذاری کامل بذار
این همر ده یک ما که کلا خودکفا بود
http://dejkoob.ir/ir/report...bb,52005bd7b00
این همر حداقل یه هفته قبل لانچ رو تارگتی بود که دیوار شدیم
کاملا قبول دارم که لانچ همر به ضورت ناقص اشتباه محض بود,باکیم ندارم از اعتراف به اشتباهم,اینقدر که همر تو رفتو آمد بود تو شمال غرب(یه نگاهی به تاریخچه کتیبه ها بندازین میفهمین که دروغ نمیگم) دیگه باورم شد که شمال غرب دف نداره,زیادی دستکم گرفتم شمال غربو که همرو اینجوری بدون اینکه کامل جمع شه لانچ کردم
همینجا از (مصطفی و علی پلیرای اکانتم)عذزخواهی میکنم که همر ده دیفالت اینجوری دیوار شد رو تشخیص اشتباه شخص من.
اما خطاب به شخص آقا سجاد:
خیلی سعی کردم که کلا ریپلای نکنم پستاتو ولی ...
آقا اصلا سایدت دربو داغون! یه مشت نوب تو سایدت ! نه لیدری بالا سر سایدت واستاده, نه دف کردینیتوری,اصلا همه نوبن تو SW شما دقیقا برای کمک به سایدت چه کار کردی؟؟؟!
متاسفی برا سایدت؟! پشیمونی از اینکه تو SW ثبت کردی؟ ما نگذاشتیم بری nw پیش دوستات بازی کنی؟ شما دقیقا برا SW چه کار کردی؟ تو پلنهابی SW و دفاع sw ؟؟هرچی میخوای بگو ولی اون قسمتهای SW for Ever او بیخیال شو! دیگه کاراکتر شما برا کل سرور کاملا مشخصه! دیگه نقش شما رو قضیه اکانت واندر اگه برا سرور پوشیدست,دیگه برا اونایی که تو sw بازی میکنن کاملا مشخصه
من دلیل این همه سیاه بازیو نمیفهمم تو فروم! دیگه همه جوره با اینکه 100% مخالف افکارت و برخوردت بودیم سعی کردیم پرچمتو بالا نگه داریم ولی مثل اینکه شما اصلا متوجه نیستی ...
شایان عزیز اون موقع که میگم سخته این سرورا رو بازی کردن,فاز خداحافظی برمیدارم دلیلش همینه !
اگه سرور 4 راند 2 حذف کردم اکانت insomnia رو به خاطر این بود که احساس کردم حذف اکانت به نفع سایده(نمیدونم ماجرای منو مسیح رو در جریان هستی یا نه) ولی اینجا قضیه کاملا چیز دیگه ایه,اینجا اومدیم برا کمک به بچه ها ولی همین جوری که خودت فهمیدی اون مدیریتی که باید بالا سر ساید باشه نیست,این وسط ما شدیم چوب دو سر گ....
ولی با همه این احوال هستیم تا آخرش,ته تهش میخوایم سرور و ببازیم,باکی نیست
یعنی من غلط کنم دوباره تو این سایت بازی کنم! مگه اینکه 5 تا تیم در حد شانگفی تو سایدم بازی کنند برا endgame.
پ.ن:لعنتی خودت وسط چنل میگی سرور 10 فارممون بودی حداقل یه خورده حرمتو حفظ کن ! :|
پ.ن:آقای سعید خسروی و علی خونریزان و عارف نمیبخشمتون بابت این سرور ...
پ.ن:وقتی علنی بازار و تجارت خونه و انبار و گندمزارو هدف میگیری رو فیدرا,دیگه صحبتو نپیچون حداقل بگو میتونیم فیدر میزنیم :)
پ.ن:تازه اینقدی اصالت داریم یه جور نگاه کن مارو انگار ارادت داری ....
درود
زاوش جان خسته نباشی از پستی که دادی خیلی ممنون چون فکر میکردم شما هم سکوت میکنید ولی همیشه خلاف فکر منو ثابت میکنی:D
البته خوشحال میشم دوستان دیگه هم سکوت رو بشکنند و حرفشون رو رک بزنن و یک طرف رو حداقل انتخاب کنن! این درست نیست که بیای حرف هر دو طرف رو تایید کنی و لایک بزنی! فردا بزنن به تیپو تار همدیگه هم صد در صد میخوای تماشا کنی؟!
به این دوستمون باید مفهوم یک چیز دیگه رو هم بگی
اینکه یک ساید با بازیکن هاش میشه ساید! زمانی که ثبت نام میکنی میای تا به کوارتری که در اون بازی میکنی کمک کنی نه اینکه انتظار داشته باشی همه بازیکن ها برای شما بازی بکنن! و برای منافع شخصی شما قدم بردارند!
و این دوستمون زاوش جان کمک بزرگی به ساید کردن که ما درک نمیکنیم اونم گرفتن مدال و دادن تلفات به خاطر مدال! پایه ریزی برنامه ای که باعث حذف حریف قدرتمند شمال شرق شد که دودش الانم داره چشم هارو میسوزونه و همین طور صد ها پلن دیگر که هیچ ربطی به نیرو نداشت ولی هر چی بگی بازیکن سرد کرده!
از عارف شاکی هستم چون همیشه صبر میکنه و وقتی نتیجه مشخص شد میگه من فلان کار رو کردم تا این نتیجه حاصل بشه!
الان از جریان کل کل من با این دوستمون حدود چند روزی میگذزه و ایشون اومدن پستی رو دادن که اون بازیکن رو همه خراب کرده بودن نیاز به خراب کردن ایشون نبود
در حالی مسائل مهمتری هم هست که با کمک ایشون قابل حل هست ! ما بهش اعتماد کردیم و تا اخر سرور هم پیشش هستیم ولی انتظاراتی هم ازش داریم که یکسری از اونارو میگم
اول اینکه بیاد یه روم گارنا درست بکنه و بچه هارو دور هم جمع بکنه طوری که مثل الان نباشه که اصلا نمیونیم روم اتحاد کجاست! و کلا به چه دردی میخوره؟!
دوم اینکه بیاد به خاله زنک بازی ها خاتمه بده بزرگ ساید هست و حرفش رو خواه نا خواه همه قبول دارن بیاد یکسری مسائل رو تموم بکنه تا بیشتر از این تحمل بعضی ها تموم نشده
مسئله متا رو مشخص بکنه ببینیم کی به کی هستیم من الان بخوام همر لانچ کنم جنوب شرق متا بهم نخورده! شمال شرق کسی نیست که بخوام بزنم و شمال غرب یکی رو بزنی 5تاش حذف میکنه! 2تا بزنی دیگه بازیکن نمیمونه!
احسان عزیز خوش اومدی برادر ولی کاش نمیومدی و اگرم اومدی حداقل یه سرور دیگه میرفتی! درگیری شما با اکانت ترامادول قبل از رفتنتون وجود داشت کاش حلش میکردی و میرفتی
اما باز مهم نیست میخوای جبران کنی؟! فرصت هست 100تا اکانت هست که بازیکن نداره بیا دست سایدت رو بگیر یا اونم نمیتونی اینجا جریان رو کلا شفاف سازی بکن ببینیم واقعیتی که تا حالا شنیدیم با واقعیتی که شما میگین چقدر فاصله داره؟ عایا ما در توهم فانتزی بودیم؟!
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
درود
خیلی ممنون از لطف همتون واقعیتش با اون اتفاق دیگه روم نمیشه کنار بزرگانی مثل شما بازی کنم اما اگه به کمک بنده حقیر نیاز دارید در خدمتم.
در مورد اتفاقاتیم که افتاد بحث میکشه به اول سرور و خیلی طولانی میشه زاوش کامل در جریانه و من بجا اینکه 3روز بشینم اینجا تایپ کنم ترجیح میدم اگه کسی سوالی داشت تو گارنا در خدمتش باشم :دی
درود به همه دوستان
بی ادبی میخوام بکنم و توی کار دوستان جنوب غرب یه دخالتی بکنم ، بعضی مواقع توی زندگی آدم پیش میاد که حال مناسبی نداره و میخواد یه جوری خودش رو آروم کنـه توی دنیای واقعی که نمیشه داد و بیداد کرد پا میشه میاد اینجا آدم ؛گیر به 4تا رفیقش میده؛ میدونی چرا به رفیقاش گیر میده آدم؛ دلیلش اینه که فقط رفیق هست که آدم میتونه سرش داد بزنه به غریبه که گیر بدی میاد میزنه آدم رو شل وپل میکنه؛ رفیق اگه ناراحت بشه فوقش با یه معذرت میخواهی میشه از دلش در آورد؛ پس من وقتی عصبانی باشم رفیقام گیر میدم اونها هم معمولا چیزی بهم نمیگن؛ زیاد قصـه نمیخوام تعریف کنم؛ همه حرفم اینه که مثلا سجاد یه روز حالش خوب نبوده اومده گیر داده به دوستاش؛ سنش کم هست هیجانات کاذب داره ؛ اینجا 4تا دوست که سنشون بالاتره نباید جواب میدادن؛ قشنگش این بود شکر خدا همه موبایل داریم همه شماره هم رو داریم یکی زنگ میزد به سجاد ؛ میگفت دردت چیه اینقدر شلوغ میکنی.
به هر حال گذشته ها گذشته من از طرف آقا سجاد( اگه بنده رو آقا سجاد قابل بدونه) از همه هم سایدی هاش عذر میخوام.
کش ندین صحبت از حذف و غیره هم نزنید. اومدیم حال کنیم با هم .
سربلند؛پیـروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: نشد شب عید یه پلن بریم شمال رو بیابون کنیم خودشون ؛ خود معرف حذف کردن سابیدن به الک که :)
آقا ما کوچیکتیم http://www.pic4ever.com/images/2lxe53l.gif http://www.pic4ever.com/images/130fs1258263.gif
سلام.
دوستان یه چند روزی حالم خوب نبود. فایل پیوست 1337 همش نشسته بودم پایه فروم که گیر بردن به یکی. دیگه زمین گیر شده بودیم کاری نداشتیم که.فایل پیوست 1332
دقت کرده باشید چند رروزی بود نه توی گارنا منو میدیدید نه توی فروم.چون به خودم اومدم. دیدم توی چند روزی که مریض بودم چه کردم .
دیشب با زاووش جان حرف زدیم .اولش کلی بدو بیرا گفتیم فایل پیوست 1333 اما آخرش با خنده و شوخی تموم شد و با بچه ها کلی خندیدیم و دیدیم که ما اصلا مشکلی نداریم با هم.فایل پیوست 1334
بعضیا از اعصبانی و توی حال خودم نبودن من سو استفاده کردن حالا اونا بماند. میزارمش به حساب سیاست بازی.
بله شایان جان مرسی که این پست گذاشتی و از طرف من معذرت خواهی کردی.بعدا از خجالتت در میایم. فایل پیوست 1335
به ادمین فروم آقای MOD CorLeone پیام شخصی دادم که اگر میشه تمام پست های این دو روز منو پاک کنید. ولی گفت چون بعضی از دوستان ریپلای کردن نمیشه.یه دقتی کردم و دیدم بله ریپلای شده. بلاخره یه بحران زمانی پیش اومد و یک سری اتفاقات افتاد .بعضیا اومدن آروم کردن عین یک دوست بعضیا اومدن انگشت کردن که شخصیت واقعی خودشونو به من نشون دادن.
زاووش جان پستی گذاشت اما دلیل نمیشه کسی بخواد سو استفاده کنه و از آب گلالود ماهی بگیره.شاید اونم اعصابش خورد باشه. و من کاملا درکش میکنم.
ممنونم از اونایی که جواب منو ندادن چون ممکن بود من توی عصبانیت حرفی بزنم که حرمتا شکسته بشه و بعدا پشیمون بشم.
اما اونایی که جواب دادن دیگه حرفی ندارم بهشون بزنم چون جوابشونو گرفتن.
و یک جمله میگم واسه پایان حرفایی که زدم :
دوتا برادر گوشت همدیگرو می خورد اما استخونشو رو پرت میکنن. فایل پیوست 1336
پ.ن : از حرفای این چند روز یک وجه مشترک همشون داشتن. اینکه ماجرای اکانت wonder تقصیر من بوده .
من دیگه حرفی ندارم . فایل پیوست 1338
سجاد
چه شده است دوستان!!!!!! محمد رضا یعنی دلت میاد se رو بزنید خدایی!!!!! حالا دور از شوخی اومدم تبریک بگم سا نو رو پیشاپیش به همه هم بازیهام.
انشالاه سالی باشه پربار و خوب واسه همه
سالی باشه نه فقط تو دژکوب بلکه تو زندگیمونم موفق باشیم.
عیدتون مبارک دوستان!!!!
یه رفع اسپم هم بدم پاک نکنن این پسته منو!!!!
چی بدم!!!!!!!
برای متا ما هم منتظر عارفیم. باشد که بیاید!!!!! اقا دیدینش بگین بهش اخه (ویرایش شده توسط مدیریت) بیا یه حالی به سرور بدیم!!!!
عید همه مبارک
با سلام خدمت همه
شنبه عجیبی در پیش داریم
شنبه ایی که ، روز نو میشود ، هفته نو میشود ، ماه نو میشود ، فصل نو میشود ،بیایید ما هم نو شویم ، و انتهای این قصه سرد و سفید همیشه سبز خواهد بود
تا رسیدن سال نو ، تنها یک سلام خورشید باقیست ، پیشا پیش هزاران تبریک
عید واقعی از ان کسانی است که اخر سالشان را جشن میگیرند نه اول سالی که از اینده ان بی بخبرند
اخر سالتون مبارک :o
محمدرضا
Roman BAZ
شاد زی مهر افزون
با خوبي*ها و بدي*ها، هرآنچه که بود؛ برگي ديگر از دفتر روزگار ورق خورد
برگ ديگري از درخت زمان بر زمين افتاد، سالي ديگر گذشت
روزهايتان بهاري و بهارتان جاودانه باد
با آرزوي بهترين*ها براي شما . سال نو مبارک .
.
الهی اونقدر بخندی که صدای خنده هات بشه زیباترین موسیقی کائنات.
(music)
الهی از شادی اونقدر پر بشی که سرریزش همه ی مردم دنیا رو سیراب کنه.
الهی روزیت اونقدر زیاد بشه که امیدی باشی برای رسوندن روزی خیلیا.
الهی همیشه بهترین افکار به سراغت بیان و درست ترین تصمیمات رو بگیری.
الهی اونقدر غرق خوشبختی بشی که تا عمق بی انتهای رضایت برسی.
الهی همیشه تنت سالم باشه و عاقبت به خیر بشی.
الهی که همیشه بهترین حال ممکن رو داشته باشی.
و الهی که خدا همیشه هواتو داشته باشه
آمین
این دعا از طرف من برای شما ...
FaTeB TeaM
MohsenN FaTeB
MahdI FaTeB
MajiD FaTeB
MehrdaD FaTeB
HoseiN FaTeB
.
.
.
SiyamaK TURK
هر روزتان نوروز .... نوروزتان پیروز
با عرض تبريك سال نو
ممنون مي شم تبريكات سال جديد رو در تاپيك مربوطه ارسال كنيد
با آرزوي موفقيت براي همه
درود بر همگی
واقعا توس صلح نرفتن سرور زمان تعطیلات نوروز ما رو از زارو زندگی انداخته,جوری که کلا تعژیلات زهرمون شده,تابلو شدیم جلوی فک و فامیل خخخخ,هم ناراحتم هم بی تفاوت نسبت به عکس والعمل مهمونا,ولی خانواده خودمو چه کنم
نگم براتون از این شرایط دیوانه کننده
انشالله همه از تعطیلات لذت ببرن,سرور در آرامشه نظر بچه ها ی هم سایدی و غیر هم ساید چیه؟! بیایین یه کم صحبت کنیم بابت این مسایل
درود
سیامک جان ایام به کامتون باشه والا منم یه چند روزیه دوباره اومدم تو این سرور در خدمت ساید باشم(نه با تیمم) الانم مسافرتم و واقعا این روز صلح نداشتن تو این سرور من دست تنها رو خیلی ازار داده بگذریم.
در مورد اوضاع سرور نظر شخصی من اینکه تا موقع نقشه ها درگیری پیش نیاد چون با این کمبود پلیرر اگه در گیری بشه یه پایان زود رس و مزحک برا سرور رقم می خوره و فرصتی هم برای بازسازی سایدها و اماده شدن برا واندر نمیمونه
لا اقل بزاریم بیبینیم کدوم ساید برنامه ریزی بهتری برا اندگیم داره. :o
درود
من که کاره ای نیستم ولی به نظر من هم این کاررو کنیم تا نزدیک نقشه ها همه ساید ها با هم نپ باشن خیلی خوب مییشه ؛ چون الان کلا توی هر ساید 2تا نصفی پلیر مونده اگه بخوایم درگیر بشیم وو طبق عادتی که من اینجا میبینم همه تا کپشون میپره یا همرشون دیوار میشه حذف اکانت میکنن؛ زمان واندر عارف میمونه و حوضش.
ولی اگه کاری به کار هم نداشته باشیم شاید بشه 4تا کار توی اند گیم کرد و لذت برد.
سربلند؛پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت : سال نو همــه هم مبــارک
درود دوستان
حرفای دوستان جالب بود و منم پسندیدم راستش. منم پایه یه اندگیم خوب هستم. ولی تا عارف عزیز و لیدر محترم ne و اتحاد سجادعزیز قبول نکنن نپ رو احتمال هر اتفاقی هست. انشالاه زودتر دوستان اعلام کنن موضع خودشونو
درود بر دوستان و بزرگواران عزیز دل ما خسته نباشید
قبل از هر چیز درسته همه میگن و تکراری شده ولی چاره ای نیست عیدتون مبارک:D
این چند روزی نبودیم که عید کنیم :) ولی دیگه هستیم خدمت با سعادتتون مهدی لوسیفر عزیز شما تاج سره مایید و اینکه گفتید دلم میاد بزنم به ساید شما و غیره نه امکان نداره
مگر اینکه یه شام مهمون من باشی اول از دلت در بیارم بعد لانچ کنم رو ت:D
در مورد نپ بسیار عالی و پسندیده این کار خوبه و به نفع هر سایدی هست چون بازیکن بسیار بسیار کم داریم و یه مقدار کار سخت شده
باید توافقاتی صورت بگیره که در صورتی که واندر ها تارگت شدن اکانت ها از تارگت بودن در بیان یا یک سری اکانت های رتبه پایین بهشون اتکی داده نشه که خوش و خم همرشون رو بکشن
و خیلی موارد دیگه که قابل بحث هست اینجا بحث متا و جنگ بین دو ساید و غیره دیگه معنی نداره همه باهم باید یه فکری کنیم چون کل4تا ساید در حد یک ساید واقعی نیستن و اینم دلیلش نبود پلیر هست نه لیدر و غیره
پس ما هم از این حرکت حمایت میکنیم که یه جلسه تو روم گرنا انجام بشه با حور کلیه اکانت های تاثیر گزار که هر کی پیشنهادی داره مطرح بکنه ببینیم عاقبتمون چی میشه
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
دوستان بحث نپ که با موافقت اکثزیت دوستان هست و من و عارفم سرش توافق داریم. جزئیاتم که باید حتما برسی شه تو یه جلسه حتما تا ببینیم چی میشه
سلام لیدر جان از بذل توجه شما کمال تشکر دارم به لطف رهبری حضرت عالی حال ما خوب است و ملالی نیست جز چند مورد کوچیک.
از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن بعد ملت و چوبکاری کن اصلا اعدام کن برادر شما کلا غایبی وقتی هستی اوامر داری خواهش من و دیگران که افتخار آشنایی با شما رو از اول نداشتیم نمیدی .
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی ؟
و بالا سر ساید بمونی سایدی که انگیزه از من و امثال من از بین بردی به لطف حضرت عالی باید تو فروم درخواست بدیم و تبادل نظر بکنیم آقا از وقتی کتیبه ها اومدن ما تو صفیم . ولی یادتون نیست بعد دف میخوایین نامه میدین ما هم اطاعت میکنیم منابع میخوایین اطاعت امر ولی برادر من این رسمش نیست تقریبا تو نصف پلن های دفاعیی و هجومی ساید بودم ادعا ندارم ولی حالا شما موندی و حوضت چشم من هم حذف میکنم نه به خاطر این حرف که تو فروم زدی بلکه بخاطر اینکه بدونی جواب درخواست کتیبه نمیدی و بعد نامه میزنن که حذف میکنن نامه میدی که ....
کم گوی و گزیده گوی چون در ....
نیما
سلام دوستان عزیز سال خوبی رو برای همتون آرزو دارم. این سرور خیلی عجیب و غریب بود حد اقل برای من. به جز برو بچه های قدیمی رو حرف هیچ کس نمیشد حساب کرد. ارادتمند همه مهدی
تو این سرور رو اکانت advance بازی میکردم. دیگه واقعا از هر چی بچه بازیه خسته شدم. :)