نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
درود بر همه دوستان انشالله برخلاف من که سرویس شدم شما سالم و سرحال باشید در مورد اکانت واندر و اتفاقاتشم کمو بیش خبر دارم ایشالا بچه ها میان کم کم همه چیو میگن و در مورد خسارتی که از اکانت من به بازی وارد شد واقعا متاسفم یه بی تجربگی محض و یه اعتماد بیجا بود که ایشالا دیگه تکرار نمیشه امیدوارم هرکی بدی خوبی از ما دیده حلال کنه و اینم اخرین پست بنده هستش و ترجیح میدم با این وضعیت دیگه به این بازی ادامه ندم.

با ارزوی موفقیت برای همه بدرود.
سلام داداش گلم
ولکام بکت باشه,چه طوری آشخور؟؟؟ :دی
آقا من یکی حلالت نمیکنم اگه اکانتو حذف کنی :دی
جالبه یه نگاه بنداز کیا لایکت کردن ...
یعنی رو که نیست ....
احسان ضرری که زدی به ساید با این اشتباهت با این پست خشک خالی جبران نمیشه :دی
اگه افتخار بدی بیای رو اکانت رو همون تایمهایی که هستی تو سرور که خوشحالمون میکنی,اگه نه که اکانتو بده دست ساید حذفش نکن
چند روزی نبودم چه قدر پست اومد تو فروم چند تا جوابیه لازمه (یعنی چیزی نگیم میگن لالیم حالا بماند که بعضیا در حد ریپلایم نیستن )
اولا شمایی که به تروپ ده دیفالت میگی لنگه دمپایی به یه چوسه تروپه خودت میگی همر حداقل لینک میگذاری کامل بذار
این همر ده یک ما که کلا خودکفا بود
http://dejkoob.ir/ir/report...bb,52005bd7b00
این همر حداقل یه هفته قبل لانچ رو تارگتی بود که دیوار شدیم
کاملا قبول دارم که لانچ همر به ضورت ناقص اشتباه محض بود,باکیم ندارم از اعتراف به اشتباهم,اینقدر که همر تو رفتو آمد بود تو شمال غرب(یه نگاهی به تاریخچه کتیبه ها بندازین میفهمین که دروغ نمیگم) دیگه باورم شد که شمال غرب دف نداره,زیادی دستکم گرفتم شمال غربو که همرو اینجوری بدون اینکه کامل جمع شه لانچ کردم
همینجا از (مصطفی و علی پلیرای اکانتم)عذزخواهی میکنم که همر ده دیفالت اینجوری دیوار شد رو تشخیص اشتباه شخص من.
اما خطاب به شخص آقا سجاد:
خیلی سعی کردم که کلا ریپلای نکنم پستاتو ولی ...
آقا اصلا سایدت دربو داغون! یه مشت نوب تو سایدت ! نه لیدری بالا سر سایدت واستاده, نه دف کردینیتوری,اصلا همه نوبن تو SW شما دقیقا برای کمک به سایدت چه کار کردی؟؟؟!
متاسفی برا سایدت؟! پشیمونی از اینکه تو SW ثبت کردی؟ ما نگذاشتیم بری nw پیش دوستات بازی کنی؟ شما دقیقا برا SW چه کار کردی؟ تو پلنهابی SW و دفاع sw ؟؟هرچی میخوای بگو ولی اون قسمتهای SW for Ever او بیخیال شو! دیگه کاراکتر شما برا کل سرور کاملا مشخصه! دیگه نقش شما رو قضیه اکانت واندر اگه برا سرور پوشیدست,دیگه برا اونایی که تو sw بازی میکنن کاملا مشخصه
من دلیل این همه سیاه بازیو نمیفهمم تو فروم! دیگه همه جوره با اینکه 100% مخالف افکارت و برخوردت بودیم سعی کردیم پرچمتو بالا نگه داریم ولی مثل اینکه شما اصلا متوجه نیستی ...
شایان عزیز اون موقع که میگم سخته این سرورا رو بازی کردن,فاز خداحافظی برمیدارم دلیلش همینه !
اگه سرور 4 راند 2 حذف کردم اکانت insomnia رو به خاطر این بود که احساس کردم حذف اکانت به نفع سایده(نمیدونم ماجرای منو مسیح رو در جریان هستی یا نه) ولی اینجا قضیه کاملا چیز دیگه ایه,اینجا اومدیم برا کمک به بچه ها ولی همین جوری که خودت فهمیدی اون مدیریتی که باید بالا سر ساید باشه نیست,این وسط ما شدیم چوب دو سر گ....
ولی با همه این احوال هستیم تا آخرش,ته تهش میخوایم سرور و ببازیم,باکی نیست

یعنی من غلط کنم دوباره تو این سایت بازی کنم! مگه اینکه 5 تا تیم در حد شانگفی تو سایدم بازی کنند برا endgame.
پ.ن:لعنتی خودت وسط چنل میگی سرور 10 فارممون بودی حداقل یه خورده حرمتو حفظ کن ! :|
پ.ن:آقای سعید خسروی و علی خونریزان و عارف نمیبخشمتون بابت این سرور ...
پ.ن:وقتی علنی بازار و تجارت خونه و انبار و گندمزارو هدف میگیری رو فیدرا,دیگه صحبتو نپیچون حداقل بگو میتونیم فیدر میزنیم
پ.ن:تازه اینقدی اصالت داریم یه جور نگاه کن مارو انگار ارادت داری ....