سلام به همگی دوستان . ظاهرا اینجا فقط شمال غرب چادر زده ! بحث همر و وقت دادن به متای ما شد باید عرض کنم خدمتتون شما اگه 1 اکانت جاسوس داشته باشین توی اتحاد های این 3 متا متوجه میشین این 3 متا رو هم 5 پلیر یا شاید کمتر هم حتی نداره ! اتحاد ها چراغ قرمز و حتی خاکستری فراوون داره بیگ همرها ( نه چندان بیگ ) ! داره لاست می خوره . مثلا همین لیدره ما طفلی رفته ماموریت اکانتش دسته کیه ؟ دسته همه !!! هرکی میاد میره روش یه چیزی میزنه واسه خودش . کتیبه چکمه دستشه اصلا کاربردی نداره واسش فقط روش جا به جا میشه که مثلا نیفته دست شما ها !! خلاصه بگم کسی نیست که وقت بذاره . شخص خودم اگه به 5 اکانت از 1 اتحاد 18 نفری سر نزنم همین دمپایی ها هم از بیگندمی میمیرن .
----------------------------------
گفتین لیدر نداریم ! شخصا کاملا با تمام وجودم با این قضیه موافقم ! موقع آزاد شدن کتیبه ها این قضیه کاملا واضح بود . همر های جنوب شرق از ساعت 7 که کتیبه ازاد شد تا 2/5 ساعت بعد لانچ نشد ! چرا ؟ چون برنامه ریزی نشده بود * فقط یه دستور داده شده بود که بدون برنامه اتک ندین !
عکس تاپ غارت دادید اینو هم بگم یه اکانت گول به دلیل سرعت زیاد نیروهاش و ظرفیت حمل نسبتا خوب با دف هم می تونه بره تو تاپ و یه اکانت توتن با پاپ بالا اگه تو 20 تا ده 5 ک گرزی داشته باشه خیلی راحت میاد تو تاپ غارت . پس دلیل نمیشه چون 4 نفر از متای 3 تایی تو تاپ غارتن همر داشته باشن .
یه چیز دیگه هم هست که اونم پخش شدن پلیر تو بازیه . شما تو کله سرور سرچ کنین ببینین چند تا پلیر تو جنوب شرق به عنوان مثال با پاپ بالای 2 ک هست ؟* یا مثلا یه نام آشنا تو این ساید وجود داره آیا ؟* مثلا وقتی میگن LEO طرف 1 هفته دژکوب .ir بازی کرده باشه میشناسه کیه اما بگن مثلا G0D یا Silver چی ؟! اومدم تو جنوب شرق اکانت زدم گفتم همیشه اینجا بودیم بازم هستیم اول سرور هم اکانتم King Roman بود که به لطف یکی از لیدر های شمال شرق گلد اکانتم رفت و نیروهام زده شد به دیوار هفته 3 یا 4 بازی 2 تا از پلیر های شما سر این قضیه مدال دفاع گرفتن ! مولتی هم نه گلدو بک داد نه به طرف مقابلمون پانیش یا حتی اخطار داد ! اول سرور تا 5 6 روز دنبال 1 اتحاد تو SE میگشتم که وظایفو رد کنم !!! اما پیدا نمی شد چرا ؟ چون پلیر نداشت .
-------------------------------
یه مشکل دیگه هم اینطرف هست که اونم عدم اعتماده ! به یارو میگم تایم لند همرت کیه ؟ میگه چرا ؟ میگم می خوام پشتت لانچ کنم اگه نزدی بزنم . میگه نه حاجی دیوار شم بهتره تا لاشخوری کنی ! یعنی تهه استدلاله ها !
-------------------------------
مشکل بعدی سوتی دادن پلیر ها ! شخصا وقتی اکانت oops رو چکمه بزرگ pedar bozorg اتک بود حضور داشتم و میدیدم هیرویی که K.L.H لانچ کرده بود رو . در همین حین یه نفر ریل زده بود از اکانت پدر بزرگ رو جنگ آموز بزرگ اکانت Man.J که هیرو هم داشت . به کسی که لانچ گرده بود اتکو گفتم خزانه تارگت زدی دیگه ؟ گفت آره ! ما هم دل خوش کردیم به حرف یارو و گریز دهی که روش اتک بود رو فعال کردیم که کتیبه بزرگ از رو اکانت برداشته شه و از اون طرف یه بزرگ دیگه زده شه . حالا اتک خورده ! چی شد ؟! همر رد شد اصلا دف جلوش نبود اما انبار غذا زد ! ما هم مات و مبهوت موندیم رو اکانت .
-----------------------------
شخصا تا حالا 1 ریال هم گلد نخریدم رو اکانت و به لطف چکش های پلیر هایی چون manhunt و ghatele briclee تا الآن گلدم تامین شده ! به حذف کردن باشه منی که 1 ریال خرج نکردم خیلی راحت تر میتونم از اونی که 300 400 تومن گلد خریده حذف کنم اما موندم به خاطر 2 3 تا پلیر که دارن واقعا بازی می کنن . طرف 4 همر داشت شخصا دیده بودم 4 تاشو خیلی هم قدرت تخریب بالایی داشت . 1 همرش دیوار شد حذف کرد ! یعنی 3 همر هیچی عملا . من با اینا چیکار کنم ؟!
-----------------------
خسته شدم از بس تایپ کردم دیگه بقیشو خودتون بنویسین ! نوکر همگی پلیرای با مرام حسن - Silver
اینو یادم رفت بگم حیفم اومد نگفته بمونه ! یه پلیر داشتیم اینور خیلی شاخ بود . فیک میزد چجورم فیک میزد ! یه روز ریل زد به جنگ آموز کوچیکه Man.J همرش هم رد شد اتفاقا اما کتیبه جا به جا شده بود . حالا طرف عصبانی شده که سرور مشکل داره و شمال غرب پسورد ساید مارو داره ما هم توجهمون جلب شد گفتیم داداش چرا اینو میگی ؟
گفت :* 1 هفتس دارم فیک میدم به طرف جا به جا نمی کنه همین الآن که ریل زدم جا به جا کرده !!! حالا حدس بزنید کی بوده ؟!!!