اینجا داریم نظر خودمونو میدیم پستمونو به دلیل اسپم پاک میکنن
شک نکن الان پستت حذف میشه
اینجا حق نظر دادن نداری پستت حذف به دلیل اسپم
نظر شخصی ما میشه اسپم لوووول
راستی بچه ها کلمه فازت چیه میشه فحش توجه داشته باشین
منتظر هستم اکانتم مسدود شه :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا مدت هاست این بحثو ماهان من کردم چندین بار به خود امید پیام دادم به خودشون تذکر دادم اما جو گیر شدن
طرف میگفت من مدیره بخش اموزشم نمیتونم تو سرورا دخالت کنم بد بیشتر ویرایش و حذف پستو خودش داشت تو سرورا :d
اصلا معنی* و مفهوم کل کل رو متوجه نشدن هر حرفی* رو میگن توهین
حالا ما چیمون سر جاشه که همیشه اصرار دارن هر پستی باید سر جاش باشه خیلی* وقتا یه انتقاد یه حرف که به ظاهر مربوط به اون سرور نیست ولی* خیلی* مربوطه اتفاقا اما چون مدیرا تو جریان اصلا نیستن فکر می*کنن مربوط نیست
مدیرا اصلا نباید انقد دخالت کنن تو کار بازیکنا جز اینکه بخوان قدرت خودشونو نشون بدن اما با این شرایط آقا درشو تخته کنید
sepehr
green man
درود
همیشه هرجایی چه مجازی چه دنیای واقعی وقتی مدیری کار رو جدی میگیره و قوانین رو اجرا میکنه 90% آدمها باهاش مشکل پیدا میکنن ، این برمیگرده به ذات ما که کلا دوست داریم یلخی و باری به هر جهت زندگی کنیم.
بابت توهین هایی که به بنده شخص شما میکنی چون حق شخصی خودم هست اعمال مدیریت نمیکنم.
علی آقای چیفر هم یه زمانی مدیر بودن و گذشت دیگه مدیر فروم نیستن و اما مولتی هانتر بودن ایشون شما مطمعن هستید یا شما هم شک دارید؟
دیگه دلیلی نمیبینم بحث رو در این مورد با کاربران ادامه بدم در صورت ادامه نارضایتی از اینجانب میتونید به مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها نامه بدید تا بنده رو عزل کنند.
اما تا زمانی که بنده مدیر ارشد انجمن هستـم اجازه نمیدمم توهین و فحاشی و تمسخر حریف توی این انجمن نرواج داشته باشه. از نظر شخصی بنده یک انجمن متروکه بهتـر از یه انجمن سرشار از فحاشی میباشد.
درود
دقیقا مساله اینه که شما زیادی بیش از حد جدی گرفتینقل قول:
همیشه هرجایی چه مجازی چه دنیای واقعی وقتی مدیری کار رو جدی میگیره و قوانین رو اجرا میکنه 90% آدمها باهاش مشکل پیدا میکنن ، این برمیگرده به ذات ما که کلا دوست داریم یلخی و باری به هر جهت زندگی کنیم.
لازم نیست حتما با فحاشی و توهین به کسی بی احترامی بشه شما هم به روش خودت داری این کار رو میکنینقل قول:
بابت توهین هایی که به بنده شخص شما میکنی چون حق شخصی خودم هست اعمال مدیریت نمیکنم.
آدم بیکار باشه هر کاری انجام میده دیگه کف خواب فروم نبود که بلافاصله ریپلای نمیداد پستمونقل قول:
علی آقای چیفر هم یه زمانی مدیر بودن و گذشت دیگه مدیر فروم نیستن و اما مولتی هانتر بودن ایشون شما مطمعن هستید یا شما هم شک دارید؟
مشخصه مشکل از کجاست کاری کردی که ماهان هم شاکی شدهنقل قول:
دیگه دلیلی نمیبینم بحث رو در این مورد با کاربران ادامه بدم در صورت ادامه نارضایتی از اینجانب میتونید به مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها نامه بدید تا بنده رو عزل کنند.
شما خودت باعث بدتر شدن جو انجمنی در کل خسته نباشینقل قول:
اما تا زمانی که بنده مدیر ارشد انجمن هستـم اجازه نمیدمم توهین و فحاشی و تمسخر حریف توی این انجمن نرواج داشته باشه. از نظر شخصی بنده یک انجمن متروکه بهتـر از یه انجمن سرشار از فحاشی میباشد
دوستان مثلیکه اینجا رو دوباره با چت روم اشتباه گرفتین. نخواستم پست هاتون حذف کنم. لطفا تمومش کنین ممنون. مرتبط با موضوع تایپیک بحث بشه لطفا
با تشکر
داداش موضوع تایپیک چیه خوب؟
خوب یکی بیاد تکلیفمونو مشخص کنه یعنی چی میگیم فازت چیه میگه فحش دادی شما خودت بگو این کجاش فحشه که برداشته پست رو پاک کرده؟
لطفا به جای بستن تایپیک و این جور کارا جواب درست و حسابی بدین.
الان شما رئیس جمهور بودین کسی میومد اعتراض میکرد اعدامش میکردین؟
پس لطفاً اگر بعد پست شما مدیر دیگری هم اومد چه ارشد چه بخشی ، زیر بخشی و ... جواب کسیو داد و این حقو به شخص کاربر مخاطبش هم بدین که بیاد جواب بده ، مثل امروز من نشه ، البته من به احترام خود مدیر ارشد MOD AdMirAl اون موقع ادامه ندادم.
قانون هم برای همه هست!
شما میتونید پست منو پاک کنید به شرط اجراش
باتشکر
لطفا" با رعایت قوانین انتقادات خود را ارائه کنید.
تاپیک باز شد.
باتشکر
سلام خدمت کاربران عزیز
بنده به عنوان مدیریت کل انجمن از دوستان خواهشمندم با رعایت قوانین حرف حسابشون رو اینجا بگن تا منم پاسخگوی شما عزیزان باشم.
امیدوارم انتقاد های شما درچارچوب یک انتقاد خوب و عادلانه باشد.
لطفا انتقاد ها یا شکایات خودتون رو بگید تا بررسی کنیم اگر اشتباه از مدیریت بوده امیدوارم عذرخواهی مدیریت رو پذیرا باشید اما اگر اشتباه از شما بوده امیدواریم که قوانین رو بیشتر مطالعه کنید و ما رو در اداره انجمن یاری کنید.
ما سعی در بهتر شدن انجمن داریم نه اینکه باعث آزار و اذیت شما کاربران عزیز شویم.
باتشکر
هادی
آقا هادی مدیره شما داره میگه من حاضرم انجمن سوت کور باشه یه انجمن مورد رو ترجیح میدم بد شما میگی* میخواین جذاب تر بشه
مدیریتی که زیر نظر شما دارن اینجا سانسور می*کنن خیلی* آدم*های اید*ال بینی* هستن یا شایدم خیلی* رویائی فکر می*کنن
آخه نمی*شه که کل کلی صورت بگیر بدون اینکه یکم تیکه انداختن توش نباشه نمیگم به هم باید فش بدن یا توهین کنن اما باید یکم تیکه انداختن باشه که طرف مقابلو تحریک کنه
اکثر این بچه*ها تو فروم ایران هم بودن ۱۰۰برا بار اینجا کل کل بود اما پستی پاک نمی*شد
حرف زدن در باره خریدو فروش تو فروم باعث خریدو فروش تو سرور نمی*شه اتفاقای خارج فروم حتا خارج بازی داره می*افته فروم فقط یه جائی* برای گرفتن اطلاعات و کل کل
sepehr
green man
از تمامی کاربران عزیز و مدیران انجمن خواهشمندم با توجه به اینکه در روزهای نخست سال جدید هستیم و به تازگی عید نوروز رو جشن گرفتیم کمی آستانه تحمل و سعه صدرمون رو بالاتر ببریم. چه مدیران چه کاربران. همینقدر که مطمئنم کاربران خوبمون در تمامی پست ها غیر از خالی کردن هیجانات بازی انگیزه بی احترامی و تمسخر به کاربر دیگر که انسان و هموطن خودشه رو نداشته اند مطمئن هستم که مدیران خوبمون هم فقط و فقط قوانین رو به صورت محض اجرا نموده و سلیقه خودشون رو دخیل نکرده اند.
اما مشکل و این تنش ها از عدم احترام متقابل بین ماست. اون کاربری که در هنگام خشم و یا هیجان پستی میذاره که نیاز به حذف یا ویرایش داره مطمئنا بعد از فروکش کردن خشم و هیجان در گذاشتن پست دقت بیشتری خواهد کرد و با هدایت مدیران و تمرین و ممارست در آینده نزدیک حتی در بالاترین حد خشم و هیجان رعایت قوانین فروم رو خواهد نمود و این وظیفه بنده و مدیران انجمن هست که تا رسیدن کاربران به این درجه از پختگی دست اونها رو بگیریم و با مهربانی هدایتشون کنیم.
و در مقابل مدیری که بدون هیچ چشمداشتی داره وقت با ارزش خودشو تو انجمن میذاره تا اینجا محیط سالم و صمیمی داشته باشه نیاز به همراهی و درک توسط کاربران داره. قطعا تهمت زدن به مدیری که فقط داره وظایفشو انجام میده راهگشای این تنش ها نخواهد بود.
از دو طرف خواهشمندم به همدیگه احترام بذارید و تو این سال جدید این رویه پرخاشگری و اتهام زنی رو بذاریم کنار.
سلام
خوب شما از چه لحاظ میگید رویائی؟
تیکه انداختن رو مونده چی تعریف کنیم ؟!
من دیروز اکثر پست های که حذف شده بودند یا تذکر و اخطار دریافت کرده بوده اند را بررسی میکردم به موارد جالبی برخورد میکردم که واقعا جا میخوردم که چرا مدیر ها به ایشون فقط تذکر داده اند !
بیاین کمی واقعه بین باشیم کل کل های که میکنید دور از اصول انسانی و مذبی و دینی ما ایرانی ها می باشد - کل کل باید در چارچوب خودش باشه ما که مخالف کل کل نیستیم , چون کل کل باعث می شه انجمن جون بگیره و رونق پیدا کنه اما کل کل های که انجام میدین واقعا خوب نیستن !
حرف از انجمن آی آر زدین , بله خیلی ها اونجا بوده اند و کل کل کرده اند - اونجا پست ها پاک نمیشد چون واقعا همه حرفه ای پست میزاشتن - یادمه پست های که ارسال میشد به قول خودمون انقدر به طرف مقابل فشار وارد میکرد که طرف مقابل میومد تو انجمن فحش میداد ! اما اینجا چی؟ تیکه های بد و بعضی مواقع فحش مینویسیم و انتظار داریم مدیریت کاری نکنه !
من نمیگم حق با ماست شما دوستان هم حق دارید ولی مدرکی ارائه نمیدین که این پست هیچی نداره و پاک شده ! وقتی هم ما مدرک میدیم که به این دلیل پست حذف شده بهونه میارید که دارین جانب داری میکنید !
در مورد خرید و فروش هم باید عرض کنم که در قوانین انجمن و بازی نوشته شده است که هر گونه بحث در مورد خرید و فروش ممنوع می باشد و ما باید طبق قوانین عمل کنیم.
پس ماهم پیشنهاد میدیم اگه با این طریقی که کاربران انتظار دارن فروم رو محیا نمیکنین و آزادی بیان رو محکوم میکنین در فروم رو تخته کنین خودمون با کمک بچه ها تالار گفتمان بدون سانسور برای بازی بسازیم . خرجش یدونه اسکریپت نال شده ویبولتین , my bb , php-bb یا ipb و غیره + یه هاست و دامین معتبره
کاملا مخالفم با شما چون اتفاقا من یه پستی که از خودم پاک شده بود*و* به امید جان دادم لینکشم دادم خود امید جواب داده من هیچ مشکلی* تو پست شما نمی*بینم که براش اخطار هم در یافت کردین
۸۰درصد پستایی که پاک میشن وضعیتی مثله پست منو دارن اما آره یه ۲۰درصدم مناسب نیست من کاری به اون ۲۰درصد ندارم به اکثریت پستا کار دارم اونقدر به این حرفی* که میزنم مطمئن هستم که همه جوره پاش وایسم
اتفاقا کلّ کلّ*های اینجا خیلی* از محترم تره چون بچه هایی که اینجا هستن اکثراً باهم دوست هستن اما کسایی که اونجا بودن خیلی* وقتا غریبه بودن
بعد قوانین اگه همیشه بخوان اجرا بشن سنگ رو سنگ بند نمی*شه تو زندگی* خودتون هم نگاه کنید چند درصد قوانین به طور صد درصد اجرا میشن ؟خیلی* وقتا نحوه اجرای قانون از خود قانون مهم تره اینم فقط به تجربه مجری قانون بر میگرده
یه کاربر معمولی مثل من انتظار داره در کنار کامل اجرا شدن قوانین آزادی بیان باشه یا حتی مدیرای انجمنو هم خود کاربرا با نظر سنجی انتخاب کنن . پستی که فضای کل کل رو بهم میزنه پاک بشه نه این که هر پستی. کلکل سالم با کمی تیکه انداختن چه اشکالی داره؟
وقتی آدم توی دوراهی باشه بین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنه . وقتی هیچ فروم دیگه ای جز اینجا واسه بحث و گفت و گو وجود نداره به ناچار کاربرا اینجا رو انتخاب میکنن
من انکار نمیکنم , ممکنه پست های به صورت اشتباهی یا عمدی پاک شده باشند در این صورت من انتظار دارم که به مدیر مربوطه پیغام داده بشه و دلیل این عمل پرسیده بشه و اگر پاسخی در یافت نشد به بنده یا امید جان پیغام بدین مطمئنن ما رسیدگی میکنیم.
خوشحال میشم نامه ی که به امید دادین به منم بدین تا بررسی کنیم.
امکان انتخاب مدیرای انجمن از طریق نظر سنجی موجود نیست.
ما با تیکه انداختن مشکلی نداریم اما تیکه داریم تا تیکه ! تیکه ها اکثرا" بی احترامی به شخصیت کاربران هست.
با عرض سلام
همکار شما آقای MODADMIRAL فاز کل کل و از ما میگیره بعد میاید میگید کل کل کنید؟ تایپیک رو شلوغ کنید بازی هیجان داشته باشه؟
ایشون مشکل خاضی با بنده داشت که پست من رو پاک کرد تو تایپیک فینال؟
شما اونجا پست بنده رو ببین بی احترامی صورت گرفته به کسی؟
به چه دلیل پست من رو پاک کرده؟
خوب چه کاریه ما پست بزاریم شما بیاین پاک کنید خوب پست نمیزاریم.
به قول حاج احسان شانیز my bb , php-bb یا ipb و غیره + یه هاست و دامین معتبره. شما دنبال افزایش کاربر و جذابیت سرور هستین یا اینکه دونه دونه ماها کم بشیم؟
Milad
درود به همه کاربران
نکات جالبی رو توی این صفحات از 3روز پیش تاالان میخونم که همه اعتراض به مدیریت هست و خوب از اونجایی که تعطیلات هست و من همیشه آنلاین هستم (مثلا من امرئز6:30 صبح تازه خوابیدم و 10 بود تلفنم زنگید بیدار شدم) در نتیجه تمام پست ها رو توی تمام تاپیکها به محض گذاشته شدن میخونم یه جورایی باید من رو بکنن مدیر فروم چون از همه فعالترم :دی مثلا پست سهیل پرزیدنت رو من فکر میکنم بعد خودش اولین نفر بودم که دیدم اتفاقا خود من هم گزارش کردم اون پست رو به مدیریت، خوب توی اون فحاشی بود درست بعد اون دیدم همه رختن اینجا که چرا پست پاک شده، همش استرس داشتم مدیریت نیاد بگه فلانی گزارش کرده ما پاک کردیم.
یا مثلا آقا میلاد دیشب پستی گذاشتن توی سرور فینال که مربوط به سرور اسپید 3 بوده و بی ارتباط بوده با تاپیک پاک شده و تمام این اعتراضات از این پست سرچشمه میگیره که در پایین میذارم ، متاسفانه دوستان فکر کردن که پیمان مدیر فروم هست و مورد حمایت
که البته خود من هم همین تفکر رو داشتم و احساسم این بود که جانبداری شده تا این که این پست رو دیدم
اما یه توضیح بدم ، ببینید دوستان ما زمانی که اینجا ثبت کردیم تیک قبول قوانین رو زدیم ، چه قوانین خوب باشه چه بد باید اجرا کنیم چون قبول کردیم
نمیتونیم قانون رو تفسیر به رای کنیم.
خود من فروم بازم شدید ،چنان طرف مقابلم رو ترور شخصیتی میکنم که طرف تا یه هفته توی خونشون میشینه گریه میکنه یا همخر لانچ میکنه رو من و دیوار میشه. میتونیدد نمونش رو در تاپیک e1 ببینید. اما جوری پست میذارم که هیچ مدیری نمیتونه حتی یه ویرایش کوچیک بکنه.
سعی کنیم با هم مهربون تر باشیم
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.
این پست رو بعنوان یک مدیر سابق اون هم مدیری که صرفا در حوزه آموزش فعالیت میکرد ولی به هرحال پست های تالار مدیریتی رو میدید میذارم
1- چه ایرادی داره مدیران فروم و آموزش رو همه بشناسن این کار یک حالت مفید هم داره بعنوان مثال داغترین فروم سرور رو d3 داشت به گواه آمار همین فروم صرفا شناخت اینکه اکانت پارتیزان یک اکانت مدیریتی بود خیلی از بچه های ساید تو پست گذاشتن رعایت بیشتری میکردند کمترین اخطار و حذفی رو داشتیم با اینکه حتی خود من هیچ قدرتی تو بحث فروم سرور ها نداشتم و اگه پستی رو هم میدیدم که خوشم نمیومد مثل کاربر عادی باید ریپورت میکردم ولی اینکه از همه تیم هایی که حضور دارند یک نفر آدم عادل و منصف نقشی تو مدیریت فروم داشته باشه این جو خیلی بهتر و آروم میشه
2- نحوه انتخاب و تغییر بیش از حد مدیران ! کلا شبیه تیم های عربی شده اینجا چند تا مدیر کلا عوض شده و تغییر کرده !
3- تنها و تنها تیم مولتی هانتری باید ناشناخته بمونه ! زمانی که از لحاظ رزومه و مقبولیت و توانایی یک مدیر مورد قبول 80 درصد کاربرها باشه کسی نقد مغرضانه ای نمیتونه بکنه !
4- مورد چهارم این انتقاد کلا از امید عزیز و هادی هست شما از طرفی میخواین فروم گرم باشه و از طرفی قانون رو اجازه اجرای کامل نمیدید مورد داشتیم اکانت فروم بوده جریمه اش از بن دائم هم گذشته بود باز هم رفع بن میشد و یا سر یه اعتراض ساده و معمولی خیلی راحت بن میشد یا اخطار میگرفت
5- ویرایش یک پست اصولا خنده دار هست ! با احترام این رو عرض میکنم اگه تغییری توی پست هر کاربری میدید باید بهش تذکر داده بشه خودش ویرایش کنه نه اینکه مدیر محترم هرجاش رو دلش خواست خذف کنه !
6- گرفتن تعهد از مدیر فروم هر سرور که به هیچ وجه تو اون سرور بازی نکنه در صورت حتی لاگین اکانت مدیریتیش حذف بشه !
7-یا به مدیرانتون که انتخاب کردید و بنظر من هم برخیشون بنظر بنده هم مقبولیت برای این مقام رو ندارند رو کلا قبول دارید که بحث جدایی هست و یا براساس راندمانی که دارن تنزل درجه پیدا میکنند و خطر حذف رو هم دارن اینکه یک مدیر بیاد خیلی راحت نظر غلط ارائه کنه - تهدید به اخطار یا حذف کنه -نظر شخصیش رو راحت بصورت سلیقه ای ارانه کنه بازتاب داره نتیجه اش هم همین میشه که میبینید
8- مورد بعدی بحث با کاربران ساده عزیز و مدیریت هست تو فروم ای ار هر مدیری 1200 تا گلد میگرفت یعنی 2 تا بالاترین پک ! ولی اینجا چون سایت مستضعف هست گلدی ارانه شده در حدود ماهی 200 تا بوده ! گلد اکانتهای مدیریتی رو شفاف و ثابت کنید نه بر اساس نظر و سلیقه خودتون مسلما کسی برای 200 تا گلد علاقه ای به مدیریت نداره مگر اینکه بخواد بعنوان ابزاری ازش استفاده کنه
با سلام
خوشم نمیاد پست کسی رو ریپلای کنم ولی در جواب شما باید بگم که دلیل پاک شدن پست بنده بی احترامی بوده که میگن من کردم در صورتی که هیچ گونه بی احترامی من به کسی نکردم دوست عزیز . ولی تا اونجایی که متوجه شدیم و کسی جوابمون رو نداد از مدیرهای محترم البته فعلا ما به این نتیجه رسیدیم که نباید به کسی که مدیر فروم هست جوابشو بدیم باید اجازه بدیم اونا جلو بیفتن در صورتی که غقب بیفتی پستا همه یا پاک میشه یا تاپیک بسته میشه والا 4تا سرور آی آر بازی کردیم همچین قوانینی ندیدیم که اینجا گذاشتن طرف به قول خودشون فحاشی میکنه پستش پاک نمیشه ولی پست ما به دلیل اینکه گفتیم فازت خوبه به دلیل بی احترامی پاک میشه. شایدم مشکل خاصی تو سرور با بنده دارن یا ساید مقابل هستن از ما روشون حمله هست اینجا دارن تلافی میکنن. :دی
AXE-MAN
این ارسال توسط MOD AdMirAl حذف شده است.
دلیل
بی ارتباط با موضوع تاپیک، استفاده ار واژگان نامناسب
اینم دلیلی که پاک شده پست بنده.
برای مثال اکانت ما وقتی support بود هفته ای 600گلد میگرفتیم(حالا200اش اضافه میومد هر هفته به کنار! ) که بعدا هم گلد به پول تبدیل شد و کارکنان توی شرکت رسمی که تو ونک تهران بود کار میکردن
به قدر کافی ضعف مدیریتی اینجا برای کاربران آشکار شده و به نظر من باید یه تغییر توی ساختار فروم ایجاد بشه
توی همین تاپیک انتقاد صفحه های 23456 راجع به نقل و نبات و عید و ... کلی اسپم شده ! هیچکدومشون پاک نشده ولی پستای اعتراض آمیز و تخریب شخصیتی صفحه های آخر پاک شده!
- - - Updated - - -
نمونه پست های اسپم :
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=928&p=15891&viewfull=1#post15891
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=928&p=17032&viewfull=1#post17032
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=928&p=17115&viewfull=1#post17115
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=928&p=17176&viewfull=1#post17176
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=928&p=17177&viewfull=1#post17177
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...8845#post18845
شایان عزیز
این نمونه پست شماست که اصلا ارتباطی به سرور مربوطه نداره و مربوط به ای ار هست
و پست میلاد هم تنها جوابیه به پست سرور فینال از سوی یک کاربر بود و انضمام یک عکس از سرور قبلی
برخورد دوگانه که میگم دقیقا همینه !
ما اجازه نداریم بزاریم فردی تو انجمن به خودش یا به هر کسی لقب گذاری بکند.
اگر فردی که بهش توهین شده تو انجمن ثبت نام نکرده باشه و کلا" از پست مطلع نباشه ما باید بشینیم و بگیم عب نداره؟ نه دوست عزیز نمیشه.
ما هیچ وقت از کلمات باید و حتما" برای شلوغ کردن انجمن استفاده نکرده ایم , اگر میگیم با کل کل های مناسب شلوغ می شود انجمن همه ی اینها برای افزایش لذت بازی شما کاربران عزیز می باشد.
در مورد پست شما آخر این ارسالم پاسخ خواهم داد.
دوست عزیز لطفا کمی با خونسردی پست بزارید.
در پاسخ به گزینه ها باید بگم که:
1- سیاست ما ایرادی در شناخت مدیران انجمن نمیبینه و حتی مدیران انجمن میتوانند در سرور ها بازی کنند.
2- تنها چیزی که میتونم بگم این روال عادی یک مجموعه مجازی هست تا افراد شناخته شده و ثابت شوند.
4- بحث زیاد داره , ما تو اجرای قوانین انجمن زیاد سخت گیری نمیکنیم واسه همینه الان اعتراض زیاد شده است.
5- به جای ویرایش کاملا" حذف بشه راضی هستین؟
6- این کار امکان پذیر نیست.
8- لازم به توضیح نیست این مورد کاملا" مدیریتی بوده و حق دخالت در آن به کسی داده نمیشود.
دوست عزیز پست شما رو بنده بررسی کردم و از از مدیر مربوطه پرسش ؛ نتیجه ی که من خودم گرفتم پست شما هیچ ارتباطی با تاپیکی که در ان ارسال کرده اید نداشته است.
چه تغییراتی باید اجرا بشه؟
در مورد قسمتی که بولد شده باید عرض کنم :
هر سیتسمی نقض های دارد که چه عمدی چه غیر عمدی این نقض ها ایجاد می شوند.
اینکه پست های اسپم پاک نشدن ولی پست های اعتراض آمیز پاک شدن دلیل خوبی نیست.
یک مثال : یادمه تو انجمن آی آر یک صفحه پر از عکس های مستهجن بود که 2 روز تمام مونده بودن و هیچ یک از مدیر ها پاک نکرده بودن.
در آخر
بهتر هست این بحث زیاد کش پیدا نکند , خواست شما کاربران اینکه آزادی بیشتری به شما داده شود .
پاسخ به خواسته ی شما کاربران این است که ما طبق قوانین عمل خواهیم کرد و از این به بعد خود بندهبه مدیران و پست های حذف شده و غیره بیشتر نظارت خواهم کرد.
و اگر به موردی معترض شدین لطف کنید به خود بنده پیغام بدین تا بررسی کنم و اگر مدیری گناه کار بود از مدیریت خلع شود.
باتشکر
درود دوست عزیز
من متاسفانه شمارو نمیشناسمم که به اسم خطابتون کنم برای همین میگم دوست عزیز یه وقت حمل بر بی ادبی نشه.
خیـر تنها برای معرفی خودم بود. مفسرین (قرآن،شعرو ...) وقتی میخوان یه بیت شعر رو تفسیر کنن ؛ اول میرن سیاق اون شعر و شان سرودنش رو درمیارن . یعنی چی؟ یعنی اول تحقیق میکنن اون شعر توی چه مقطع زمانی سروده شده و چه جوی بر احتماع حاکم بوده + ابیات قبل و بعد اون بیت مربوط به چیه.
شما هم قبل این که پیروز مندانه این پست من رو بیاری یه نگاه به قبلش مینداختی ببینی چی گفتن ، تا من این پست رو گذاشتم.
اما اون دوست شما، پیمان اومده یه جمله گفته اون دوستتون اومده لینک صفرشدن پیمان رو گذاشته این ،هم توهینه چون ترور شخصیتی کرده پیمان رو و هم مربوط به یه آدم دیگس، حتی لینکی که گذاشته برا خودش نیست از یه آقای ماهان نامی تشکر کرده، و یه سرور دیگه و ربطی به اون دوست شما و اون سرور نداشته اون پست.
اما پست من نه کسی رو زیر سوال برده،نه تخریب کرده کسی رو و فقط یه رزومه از خودم بوده آیا توش اسم شخصی رو بردم؟
این قشنگ نیست که برای ثابت کردن حرفامون بخوایم دیگران رو زیر سوال ببریم.
سربلند،پیـروز ودنباله دار باشید.
داشتم میشمردم حدد 4تا مولتی هانترو 7تا مدیر فروم و فکر میکنم 5تا ساپورت از آی آر توی این تاپیکک پست گذاشتند http://www.memeurl.com/memes/derp3-small.jpg
پی نوشت 2: آقای پارتیزان پی نوشت 1 مربوط به شما نیست سوء تفاهم نشه یه وقت
من دیگه حرفی ندارم
دوست عزیز پستت رو خوندم شاید بهتر بود پست من رو دوباره مطالعه میکردی
من ایرادی به پست شما نگرفتم
از نظر من قرار گیری لینک ، ریپورت ، سابقه و رزومه افراد تو سروری که دارن بازی میکنند چیزه بدی نیست !
تا اونجایی که یادم هم میاد بارها تو ای ار ذکر میشد و قید میشد هیچ مشکلی هم نبود
هیچ ایرادی هم وارد نیست بطور مثال من اکانت آقای x رو تو سرور بورگینافاسو زدم صفر کردم ! اومده تو سرور پاراگونه برا من رجز خونده گذاشتن اینکه آقا من شما رو تو فلان سرور صفر کردم هیچ جاییش مشکل نداره بخصوص وقتی یه تیم با نهایت قدرت داره بازی میکنه یک ساید رو هم کلا شخم زده باشه یکی که تو سرور نیست بیاد بگه شانس آوردید من تو سرور نیستم همه تون رو میزنم ! بعد لینک صفر شدنش رو بذارن میشه توهین؟؟!!!!
این حرف از شما بعیده یک سرور ممکنه من بیام بزنم شما رو فارم یا صفر یا دیوار کنم یک سرور شما همین کار رو انجام بدید
شما تا حالا دیوار نشدید؟ صفر نشدید؟ چیف نشدید؟
هیچ کدوم از موارد بالا برای شما اتفاق نیافتاده ؟!
حالا من دست برقضا لینکی که اتفاق افتاده رو بذارم تو پست احساس میکنی بهت توهین شده ؟!!!
بحث سر برخورد دوگانه هست نه اینکه شما حق نداشتی همچین پستی بذاری
دوست خوبم (کاش اسمت رو میدونستم بهتر میشد صمیمیتر بود)
ببین من میگم ایراد نداره از قدیم لینک بذارم مشروط بر این که مستقیم کسی روو زیر سوال نبریم.
مثلا من اگه جای آقا میلاد بودم همون لینک و پست روو میذاشتم و هیچ مدیری هم نمیتونست پاک کنه میدونی چه جوری میذاشتم؟
بدون ریپلای پست پیمان اون عکس ر میذاشتم زیرش مینوشتم یادش بخیر ما خیلی ها رو قدیما صفر کردیم این سرور هم میتونیم صفر کنیم .
به همین راحتی هم حرفم رو زده بودم هم آتو به کسی نداده بودم.
عزیزمی.
اوه خوشحالم که این رو درست کردیننقل قول:
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 0 مهمان ها)
سلام.به آقا امید بگید مدت زمان ویرایش یه پست رو بیشتر بکنن.من یه پست گذاشتم بعداز یه ربع اومدم ویرایشش بکنم سیستم گفت مدیر سایت مدت زمان ویرایش یه پست رو ربع ساعت گذاشته وبعد از یه ربع دیگه نمی شه اون پست رو ویرایش کرد.