فایل پیوست 2567
فان: اینم از ده زدن سم سکند .وسطشم اینسرت شکن فرستادیما;)
فان: جناب آقای سیاوش ملقب به spartacus ورود شما به تاپ غارت به مدت 15 دقیقه و 33 ثانیه را تبریک عرض میکنیم .
(از طرف بچه های جنوب غرب)
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 2567
فان: اینم از ده زدن سم سکند .وسطشم اینسرت شکن فرستادیما;)
فان: جناب آقای سیاوش ملقب به spartacus ورود شما به تاپ غارت به مدت 15 دقیقه و 33 ثانیه را تبریک عرض میکنیم .
(از طرف بچه های جنوب غرب)
داداش حسابی داریم کار میکنم این سرور میخواهم 40 تا 50 مونتی بکشم گوله کنم برم نفر اول غارت انقدر کسی نتونه بخونه چقدر غارت کردم
منتظر باشید:d
میشه ما هم گاهی بزنیمشون . حداقل نفر 10 تاپ بشیم :)
آنتی http://m1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
با سلام و عرض ادب
امید وارم سرور خوبی داشته باشین
میخواستم یه تجلیل در مورد سرور داشته باشین
ممنون
میلاد
سلام به همه دوستان عزیز
آخر هفته هفت سرور هست تقریبا و گفتم بیام یه آماری بدم و برم :)
اول از همه بریم تاپ 10 بازیکنان
خوب اینم تاپ 10 اتحاد ها
نکته قابل توجه اینه که ما تنهایی اندازه اتحاد جنوب شرق غارت کردیم . در اون حد جنوب شرق خلوته :)
20 اتحاد اول
همین عکس کاملا نشون میده چه خبره این سرور :|
رسما 8 اتحاد هست و بقیه ...
حالا این وسط خیلی از اکانت ها هم مولتی هستن و مال دوستان :)
فکر نکنم 50 تا پلیر هم داشته باشه این سرور و اگه به همین شکل پیش بره باید متای 4 تایی علیه ناتار ببندیم :)
اینم 20 نفر اول
و در نهایت بنا به مشاهدات عینی ( ;) ) ، جنوب غرب بابرنامه اومده و از همین الان اطراف واندرشون پر شده .
فقط باید دید کسی حوصله و تحمل بازی توی یه سرور خلوت رو داره یا نه :)
افشین
خب الان حذف کنیم یا بعدا:p
salam
یه نگاه به اک انداختم دیدم نصف سربازام بیکار تو اک نشستند
گفتم شاید بات از کار افتاده دیدم ن داره میزنه
یکم دقت کردم با این پیغام مواجه شدم
از هر دهکده فقط میتوان 3500 حمله زد
خب ما رفتیم رو حذف الان تو l1 که محدودیت 5000 حمله هست نمیتونیم نون همر رو بدیم اینجا کردیدش 3500 تا و در کل اکانت 7000 تا؟؟؟
اصن خوبید؟؟
اینجوری باید هر 4ساعت گلد بزنیم تعدیل بزنیم دیگه
اگه گلد میخاید بگید ما نفری یه پک بخریم شما این قوانین رو ول کنید
ما اگه این محدودیت 3500 تا برداشتخ نشخ بازی رو ادامه نمیدیم
همون 5000 تا هم به زور داریم همر نگه میداریم بابا
قطعا میتونن
مگه میشه نتونن ؟
مشخصا چون سایت فکر منافع شخصی خودشه نه راحتی و لذت بازیکنا این کارو نمیکنه
حالا میخواد ۱ایکس باشه ۱۰۰ایکس باشه ۱۰۰۰ایکس باشه
وقتی که تعداد محدود اتک مجبور میشه که گلد مصرف بشه پس این یه چیز منطقی هستش که سایت برای جیب خودش این کارو نکنه:rolleyes::rolleyes:;)
میلاد
سخن بزرگان:
خوشگل تو با خودت چی فکر کردی اومدی اینجا ده زدی
.
فایل پیوست 2626
سلام خسته نباشید ، دفاع خوب بچه های sw که یه خسته نباشید بهشون میگیم بابت این دفاع ( با تاخیر )
امیدوارین از این حرکتا زیاد باشه تا سرور براتون گرم باشه و با این تعداد کم پلیر و تعداد بالای مولتی اکانت ، یه لذتی چیزی توی بازی باشه
2-3تا اینسرت قشنگ هم طبق آمار بنده آقا نیما وسط پلن زدن و دیگه اونو حوصله نداشتم بزارم :)
خب همینجورم که از تاپ پیداست اکانت منتال چیزی از ارزشاش کم نشده :)
ولی یه چیزی واقعا هر سرور اذیت میکنه ، نتیجه بازی و همه چی رو تعداد مولتی ها مشخص میکنه
حدود ساعت 2-3 شب لانچ شده همر ، تا 3-4 ساعت بعدش دفاع اکانت 2 برابر شده ( با توجه با جاسوسی ) و 37 تا هیرو جمع شده ، واقعا توی مغز میگنجه که ساعت 2 شب 37 تا پلیر بیدار باشن همزمان ؟ :) یا 2 شب کل سایده همدل دفاع رو 2برابر کنن و 3 تا هم اینسرت بزنن ؟ :) با این همه فاصله ی بین سایدی ؟ :)
مثلا این اکانتی که توی ساید nw دهکده زده ، خیلی راحت 5-6 تا پلیر داره که هر کدوم اکانت منحصر به فرد خودش و مولتی های منحصر به فردی دارن :)
خیلی بده واقعا با یه اکانت مولتی این حرکت رو بزنن ، خب اگه ما بزنیمش چیزی نشده ، چون یه فیدر از یه مولتی کم شده ، ولی اگه نتونیم بزنیم نتیجش میشه این تلفات سنگین ( این جمله ارزش اکانت مولتی رو کاملا نشون میده )
کاره مدافع عالی بوده ، میدونم اینو ، همه هم میدونن ، اینسرت های سنگینی با توجه به فاصله زیاد ، زده شده
ولی بحثم اینه مولتی بازی کم شه
ساید خریداری نشه
پ.ن 1 : همر اکانت کامل نخورده ، 3700تا رعد + 8600 تا شمشیری + مخلفات نرسید که زده شه :)
پ.ن 2 : آقا صادق حرف بالا که نوشتی یه اغراقه ، حرفی که من زدم این بود که توی ساید حریف ریجست نکنین ، که بعدا ثابت میکنم ، البته نیازی نیست کسی که این حرکتا رو میکنه خودش وجدان داره :) اگه تونست اسم خودشو بزره تمیز ما هم حرفی نداریم :)
پ.ن 3 : ساید نخریم :) همانا که خداوند ساید خر ها رو دوست ندارد :)
پ.م 4 : اکانت من خسارت زیادی دید ولی خب باز جیگر میخواد این تام از سرور بهترین اکانت سرور همرش رو اینجوری بیاد واسه ساید بذاره وسط :) جیگر میخواد:)
پ.ن 5 : همونطور که مدالای ایمیل من نشون میده ، به جز سرور فینال نرمال بقیه سرور ها زحمت کشیدم برا ساید که نتیجش شده این مدال ها ، دوستان هم با خبرن ، سرور فینال 3 ایکس 20 30 تا پلن موفق با پلنای ماهان ، سرور i3 هم 2تا همر نان کپ اول بازی کردیم تو دیوار برا ساید + 5 میل دف ، سرور K1 خالی کردن واندر اول بازی ، منظور اینکه کلا مهم نی واسم این اعدا ارقامه جلوی نیرو ، برا ساید بازی میکنم همیشه
دم همه بچه های سرور هم گرم که نامه زدن و بابت همرمون بهمون خسته نباشید گفتن
فعلا یه مدت تو سرور نیستم ، کسی از ما دلخوری داره ، امیدواریم دل گنده باشه و ببخشمون
اگه به نا حق هم حرفی زده شده بازم شرمنده
موفق و سلامت باشید زیاد تا
کوچیک همگی
میلاد
سلام به همه دوستان :)
میلاد جان این سرور دیگه ارزش بحث و فروم و پست و .... نداره . طرف 2 ساید رو گرفته دستش و توی 2 ساید دیگه هم حداقل 10 تا اکانت مولتیشه .
این همه خرج دارن میکنن ، حتما بردن خیلی مهمه واسشون . پس بهتره بزاریم به آرزوشون برسن . واقعا ظلمه اینهمه خرج کنن و بعد یه همر از رو کل دف مولتی هاش رد شه اونجوری :)
من شخصا قول میدم دیگه حتی 1 دونه فیک هم روی کسی نیام :)
یارو رو زدیم ،از رو 37 تا قهرمان و دف اینهمه مولتیش رد شدیم ، بازم فاز گرفته که برنده داستان بوده و میاد با افتخار میگه از حرکت قشنگش که مولتی دارم و با مولتیم توی ساید حریف ده زدم :)
فقط یه جمله میتونم بگم : خدایا شکرت که بهم عقل دادی ، تا از پولم بهتر استفاده کنم :))
- - - Updated - - -
اوه راستی ، میلاد جان اینجا هم خیلی بهشون فشار نیار . دیدی رفت 50 تا تایپیست خرید . بیان 24 ساعت اینجا پست بزارن و لایکش کنن :))
راحتش بزار
من نمیدونم ادمینای فروم چیکار میکنن والا
طرف اومده پست گذاشته کافر همه را به کیش خود پندارد
اگه موردی نداره ، منم بگم سلام افشین چطوری ؟ شب بیا با هم کانتر بازی کنیم :) تورو خدا اینایی که اینجوری میان پست میذارنو از فروم جمع کنین
با 100 تا دلیل و منطق اومدیم حرف زدیم طرف اومده یه اسپم داده کسی نیست پاکش کنه آیا ؟
لایک هم داره جمع میکنه :)
بابا با اکانت مولتی اومدین توی ساید ما ده زدین (کل سرور هم میدونه مولتیه ) بعد با اکانتای مولتی دفاع ریختین ، دیگه خب به قرآن تخلف یعنی این :):) به ولاه :)
بعد اومده افتخارم میکنه
تازه خوبه 37 تا اکانت با 37 تا هیرو و دف نتونسته یه همر رو دفاع کنه ، همری که 8600 پیاده با 3700 تا سواره و + مخلفاتشم نرسیده با اتک:)
( با این همه ستاره ، والا خجالت داره :) )
عزیز جان 3 نفر از ساید خودت به من گفتن حق داری این حرفا رو میزنی :) شما اومدی چی میگی ؟ به قرآن از ساید خودت گفتن :)
آقای لیدرت اومده به اکانت v10 گفته چون نمیناسیمت میزنیمت ، یعنی خیلی غیر مستقیم گفته همشون مولتین ، حتی 1% هم نمیتونیم به کسی شک کنیم ، بعد شما اومدی میگی کافر همه را کیش خود پندارد و لایک جم میکنی ؟ ( واقعا یعنی کسی حق نداره sw بازی کنه چون با تیم کامل اومده ؟
کل سرورای نرمال اینجا اندازه ساید sw اکانت نداره ، سوال من اینجاست بازم نمیخوای بگی مولتی بازی ؟
آیا ادمین نیست این پستا رو جمع کنه از توی فروم ؟
با لیدرت صحبت میکنم قانع میشه خودش میگه 20 تا هیرو ها مولتی بود بعد شما اومدی چی میگی عزیز جان ( خب لیدرت بگه مولتی بود یعنی لیدرت داره میگه من مولتی بازم ، خودم از خودم چیزی ندارم و با پول و مولتی میخوام یه سرور رو بگیرم :) )
اکانتی که توی ساید ما ریجست کردین نامه داده که کجا رو بزنم ؟ بعد جوابشو دادم ،اول خونده بعد نامه رو نخونده گذاشته ،پاپش داره میره بالا و غارتشم داره میکنه:)
یا اکانت دیگتون صبح نامه داده من دارم میرم کاری هست انجام بدم ؟ گفتم نه موفق باشین فقط اگه دوست داشتین اکانت رو بدین به ساید پلیر بزارم روش اگه هم دوست ندارین حذف کنین ،
جواب داده اوکی اگه خواستم برم خبرتون میکن :) توی 30 ثانیه نظرش عوض شده :)
عزیزم تلاش نکن که من با اکانت هایی که تو ریجست کردی بیام تورو بزنم یا آمار دربیاری ازش :)
من این اکانت هارو هم کاری ندارم تا آخر سرور :) وایسادم یه حرکتی باهاش بکنی :) پس در نتیجه من در جریان همه اکانتات هستم :) نمیتونی حرکتی کنی
در نتیجه داری وقت و پولتو هدر میدی :) فقط میتونی تایم آنلانی دربیاری که خب یا اتحاد جدید میزنیم یا اینکه وایمیستیم تام دربیاری و بهت بگین تمیز جون
راستی به آقا صادق بگین روی اکانت خودش B.S.G چرا با جانشینی جوا ب نامه رو میده ؟ :) بعد میره رو اکانت توتال seمیگه که اسم من صادقه ؟ خب داداچ اسمتو یه چی دیگه بگو خب :)
خواهش میکنم سعی نکنین خودتونو خوب جلوه بدین :)
اینم اینسرت سایدتون
فایل پیوست 2637
به به خیلیم عالی
- - - Updated - - -
چیو شلوغ کنیم
هنوز اول بازیه اینحوری شیر تو شیر شده
به احترام تمام دوستی ها ترجیح میدم حذف کنم
همگی موفق باشید
سلام عرض ادب
حالا یه دیواری صورت گرفته چرا فرار ماهیها راه انداختین ماشاالله شما که همه سوپر پلیر و سوپر پلنر بودین:|
تو سرور پروفایل نویسی... تو فروم غزل خداحافظی:|
ساعت 12.5 شب تو تلگرام درخواست ارسال هیرو اومد... بدبختی از 50 تا عضو گروه نزدیک به 20 تاش انلاین بودن...
نرین حالا برنج خیس کردیم :دی
پ.ن: کافر همه را به کیش خود پندارد...
شما اگه خیلی انلاین بودی ، همرت جیف نمیشد :|
این که از این . برو دف سازی رو بکن توی ال1 تا بیام فیدراتو بزنم باز بیایی کف خوابی فروم
حذف ما ربطی به اون پلن نداره . مربوط به ضعف مدیریت سرور هستش . شما هم بشین از بازی لذت ببر .
وقتی طرق صحبت کسی هم نیستی ، سعی کن نیایی نظر بدی . اصلا در سطح نیستی که نظر بدی . مولتی بازیت رو بکن و لذت ببر از بازی .
کسایی که میدونن داستان چیه نمیان صحبتی نمیکنن . شما که دف سازی داری نظر میدی ؟ :)
ما نوب ، شما خوب .
همین که با نصف همر از رو دف 37 اکانت رد شدیم ، نشون میده چند چندیم :))
همر ناقص شده ، ده همر پانیش خورده و میدونش اومده پاایین ، بازم به غارتمون نمیرسید . تازه مولتی هم دارین :))
آنتی : http://m1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
میزان فشار زیاد بوده ظاهرا:))
حد را تعریف کنید ؟؟ (19 نمره)
از وقتی همرمون چیف شد وقتمون آزاد شد:))
بازی تمیز را تعرف کنید؟(1 نمره)
یهویی مدریت ایراد پیدا کرد:دی
کافر همه را به کیش خود پندارد چیست؟(80 نمره)
مولتی رید کردن شده افتخار:)) جالبیش اینه دیوار حاشا تا ثریا رفته بالا....
دوردی دگر
یکی از اصول پست گذاشتن بین فلاسفه فروم ترا اینه که تا هر پستی خوندی بهت فشار امد شروع کنی به شماردن از 1 تا 10 جواب نداد 100 نداد 1000 خلاصه تا جایی که اروم شی:دی
مورد بعدی که قبل پست دادن باید رعایت کنید اینکه یک لیوان آب و به مقدار لازم قند داخلش بندازید و روی میز کار یا کامپیوتر یا... قرار بدید خلاصه اینکه دم دست باشه:دی
در مرحله بعد هم به خوبی پست هارو بخونید و ببینید آیا در شان شما هست که اصلا پستی بدید و وارد دعوا بشید یا خیر!؟
بعد اگه تصمیم به ارسال پست گرفتید خیلی با وقار شروع کنی به تایپ کردن و خودتو خیلی دست بالا و سوپر پلیر، پلنر و لیدر و این صحبت ها تو افکارت در نظر بگیری و به معنایه واقعیه کلمه از پستت ای ام شــــــــــآخ بچکه:دی
یکی دیگه از مواردی که باعث جذابیت شما خواهد شد اینه که تو پستت خودزنی نداشته باشی. یعنی لازم نیست بیای خاطرات و افتخاراتت و بگی فقط کافیه بگیه ای ام شـــــــاخ:دی منو محسن قبول میکنیم ازتون:دی
نکته بعدی من شخصی میشناسم لیدر یه اتحاد بود و حذف کرد و کل اتحاد 27-8 نفره باهاش حذف شد اصلا هم مولتی هاش نبودن:| چرا میگید تو این سایت مولتی بازی وجود داره؟؟شما که اصلا مولتی ندارید!! ما نیر همچنین پس این حرفها چیه؟ الان تریپل اچ میاد اعمال قانونتون میکنه بی ادبا!
مورد بعدی هم خرید سایده:|عجب:| ببینید واندر سرور جی وان تو این سایت چی شد بعد بگید خرید ساید!! این سایت و این حرفها؟؟
یه نکته جالبی هم که هست همه از مولتی اکانت و خرید و... مینالند ولی به هر سروری که ران میشه نگاه میکنی حضور دارن:|
نکته آخر هم اینکه حرف زدن من از مولتی اکانت و خرید دلیل بر قبول این اتفاق تو این سرور نیست و کلا به علت مشغله کاری در جریان نیستم! ولی اونشب که تو تلگرام بچه ها خبر دادن حمله اس منم آنلاین بودم و شاهدم خیلی ها آن بودن اونایی هم که نبودن با یه زنگ بیدار خواهند شد و کلا چیز زیاد سختی نیست نمیدونم با کجاش مشکل دارید بگید تا با تیم لیدری اس دبلیو صحبت کنم کلاس خصوصی براتون بزارن:|
تبریک میگم به کار زیبای بچه های اس دبلیو/ ان دبلیو و تماشاچیان
سرور
از حذف اکانت بپرهیزید که تیم هماهنگ تر از تیم اس دبلیو این سرور تاریخ سایت به خودش ندیده عمرا نخواهد دید!(البته اگه میخواید از بازی لذت ببرید)
هیرو منو کی کشت؟ نمیگذرم ازتون:|
نخوندم پست و حسش نیست غلط و ... به بزرگواری خودتون ببخشید
دوستان ما از لایک کردن این پست به شدت بپرهیزید که کسی ناراحت نشه:|
خب بسم الله
اول اینکه 37 تا هیرو با کلی دف مولتی رو رد کردیم با همر ناقص ، این یعنی دیوار :)
دوم اینکه یکی از بزگاتون میگه که به همه اکانت ها دسترسی داشتین که دف و هیرو فرستادین یکی مثل شما میگه که همه آنلاین بودن یکی هم توی تلگرام که پستای الکی لایک میکنه(نیما) گفت که مولتی بودن :) شما توی همون گروه که ساعت 2 شب 37 تا آنلاینی داره :) با هم به یه نظر واحد برسین بعد پست بزارین
سوم اینکه دلیل حذف ما پانیش خوردنمون سر اینکه اومدیم گفتیم مولتی بازی کاره خوبی نیست، بوده :) وگرنه اکانت رو که دیدی ؟ با اختلاف 10م رنک یک تاپ غارت بود ، این هفته هم همون روالو داشت :)
چهارم اینکه اکانتی که باهاش توی ساید ما ده زدین مولتیه ! نیست ؟ خب از نیما بپرس ، اون بهت میگه که خودش اکانت رو بالا آورده
حالا فرض کن من اون ده رو چیف کنم ، چه اتفاقی افتاده ؟ هیچی ، جر اینکه یه فیدر از یه مولتی کم شده ، با این همه تلفات ، الان میتونی درک کنی مولتی بازی چقد کار ضعیفیه ؟
میتونی درک کنی کسی که هیچی از خودش نداره مولتی بازی میکنه ؟
میتونین درک کنین که با مولتی بازی زحمت n نفره دیگه به باد میره ؟
میتونین درک کنین تعداد مولتی نتیجه پلن ها و برنده سرور رو تعیین میکنه ؟
اینا رو بیخیال
من دارم با 2 تا دهکده که هیچ فارم مشترکی ندارن با میدون تمرین سطح 20 هر 5 دقیقه تا 70 خونه ناتار با پاپ بالای 150 رو غارت میکنم ( با رعد )
به نظرت کجای این غارت میتونه پوش باشه ؟
جمله ی قرمز : میتونین باهاش یاد بگیرین غارت رو چجوری انجام بدین تا همه از روی فشار بهتون بگن داری مولتی غارت میکنی :) با یان همه پلیر و مولتی که دارین بازم مجبورم کردین که یه چیزی بهتون یاد بدم ، به دوستان خود اطلاع رسانی کنین ،
پ.ن : حرفاتونو با هم هماهنگ کنین ، لیدرتون به من گفت 15 تا مولتی بوده بعد گفتم 20 تا خندید :) بالاترم راه داشت فدات شم :)
پ.ن 2 : اصولا کسی که هیچ جوابی برا هیچی نداره :) فقط میخواد یه پستی بده و بگه به من توجه کنین :) میاد یه چیزایی رو پست میکنه و هارد کامپیوتر رو ربط میده به یه سری بیماری های واگیردار در شمال شرقی آفریقا :)
پ.ن3 : یکیشون میگه مولتی بودن ، یکی میگه آنلاین بودن ، یکی میگه به همه اکانت ها دسترسی داشتن ، یکی جدید اومده میگه زنگ زدن بیدار شدیم هیرو فرستادیم:)
دمتون گرم با این تیم وورک و هماهنگی :)))))))))))))))))))))))
فقط یکمم با همدیگه هماهنگ باشید که چی پست مذارید :))))))
سلام به همه عزیزان مخصوصا میلاد عزیز
میلاد جان در مورد اون اکانت هم خودت و هم افشین میدونید که اکانت نیماست پس خواهشا نگو مولتیه
این که میگی تخلفه این کار هم از تو بعیده چون سرور i3 ما همین کار رو اول با اکانت علی21 کردیم و بعد که اون بلا رو سر اکانت علی درآوردن رفتیم با اکانت dirty اونجا ده زدیم که فکر کنم خودتم به اکانت dirty سر میزدی البته زحمت اصلیش گردن علیرضا بنیتو بود پس وقتی اون موقع خوب بوده الان هم خوبه
در مورد دف و هیروها هم که میگید مال مولتی ها بوده باید بگم که وقتی شما اتک گذاشتید فکر کنم ساعت 12-1 بود که نیما تو گروه گفت 5 ساعت دیگه لند میشه و بچه ها هیرو فرستادن و اونایی که نزدیک بودن دف فرستادن
اون موقع از شب ما تو گروه مراسم داریم(یک ماهه موقعیت اکانتم همینه) همیشه به همین خاطر بیشتر بچه ها اونموقع هستن و از شانس شما وسط مراسم نیما گفت اتک روشه و تعداد بالای هیروها(جا داشت بیشتر باشه)به همین خاطر بود
خلاصه اینکه هدف از ده زدن تو ساید شما هیجان دادن به بازی بود که سرگرم بشیم و کمتر ریزش پلیر داشته باشیم و توقع داشتیم که شما هم انگیزه بگیرید و عکس العمل نشون بدید تا بازی جذابتر بشه برامون
این اولین و آخرین پست من تو فروم این سرور بود
میثم
پ.ن: مسعود داداش سوژه امشب با خودت :)
پ.ن: بعد از چند وقت یه پست گذاشتم،شرمنده طولانی شد
سلام خدمت همه دوستان
جا داره تشکر کنم از همکاری و هماهنگی بچه های جنوب غرب در دفاع از دهکده ای که فاصله زیادی با اکثر بچه ها داشت
بدون کوچکترین سوالی که کی حمله کرده و چرا باید نیرو بفرستیم. همه کمک کردن و هر کی نتونست قهرمان فرستاد جالب اینکه حتی داخل مجموعه نامه عمومی هم داده نشد و فقط پیام تلگرامی بود
یک تشکر هم میکنم از بچه های شمال که با این کارشون هماهنگی بچه های مارو بهمون نشون دادن
در مورد اینکه کی مولتی باز هست یا کی مولتی باز نیست فکر کنم بهتره با ادمین سرور صحبت کنید اگه مولتی باز بودیم که رنک های بالای تاپ غارت مال ما بود
اکانت صادق ماشالا خیلی پلیر داره ما خودمون هم وقتی به اکانتش نامه میدیم حتما بعدش پیگیری میکنیم که خودش خونده باشه
دوست عزیز این جنوب غرب که میبینید از قبل با برنامه ریزی رجیستر کرده و من خدمت همه گفته بودم کارهایی که ما قراره بکنیم مثل افتخارات شما لینک نداره
ما یک اکانت نیستیم که به دف و همرش بنازیم دف و همر در یک اتک در صبحگاهی از بین میره (همونطور که دیدیم و باز هم میبینیم )
ما یک تیم هستیم که در حال صد کردن واندر رفاقتیم
حالا شما کجای این داستانید و به قول معروف هیچ چیز تصادفی نیست حتی کاتاهایی که تصادفی لانچ شده
سلام میثم برادر گل
اکانت نیما معلومه ، خودشم به من گفت که کی تصمیم گرفته اون اکانت رو اونجا بزنه :) با هم صحبت کنین بعد پست بزارین
علی21 خودش بازیکن بود و ماشاله خیلی ام بازیکن بود ، این مولتیه که توی سایده مائه :) میخوای پلیر هاش رو دونه دونه نام ببرم ؟ بعد از نام بردن بهت بگم که اکانت های اصلیشون کدومه ؟
اکانت stiupid dirty players هم بنده سر نمیزم و زاکی سر میزد ، اون موقع ساید حریفت کی بود ؟ ماهان مانی سپهر :) ماهان جلوت با چند تا مولتی بازی میکرد ؟ خیلی ! پس طبیعی بود تیم اس ای جلوش همینجوری بازی کنه ، اونم جلوی متای 2.5 به یک :)
میثم حرف من اینه که نصفتون میگه مولتیه ، ثلثتون میگه رمز داشتیم ، ربعتون میگه آنلاین بودیم ، جدیدا خمستون اومده میگه زنگ زدن بیدار شدیم هیرو فرستادیم خوابیدیم :)
خواهشا حداقل با هم هماهنگ باشین
شما برا یه پست هماهنگ نیستین چجوری 37 تا هیرو ساعت 2 شب فرستادین آخه :)
از ته دل نمیخواستم پستتو ریپلای کنم و جواب بدم خودتم میدونی واسمون عزیزی و کلی تیم اسپیک خاطره داشتیم جدایه بازی :)
هرکی دلش میگرفت میومد تیم اسپیک پیش منو علی میخندید شاد میشد میرفت :) از این پستا نزارین ، ما همرو شاد کردیم ، ناراحتون نکنین خواهشا
ماشاالله هم تو سرور مولتی اس دبلیو زیاده هم تو فروم:|
به به جدید باز
یاالله
ما ام تشکر میکنیم ازشون ولی جمع نبدین ، چون زیاد نیستن ،
برای یه هیرو فرستادن سوال میخواستی کنن که کی حمله کرده ؟ بهشون میگفتی توتال se رو که خریدیم حمله کرده :) خب معلومه کی حمله میکنه دیگه فدات شم:)
نحوه غارت رو توی پست بالا نوشتم ، شما اینگونه که من یاد دادم با نژاد گول غارت کن اگه از من غارتت بیشتر نشد نتیجه میگیریم من مولتی غارت میکنم
اها راستی چرا راه دور بریم ؟ از میثم و نیما بپرس نمیخواد این همه زحمت بکشی چیزایی که گفتمو یاد بگیری
اکانت صادق کدومه ؟ B.S.G آره ماشاله برو بیایی داره :) بیا و ببین :) ببین انقدی برو بیا داره که خودش روی اکانت خودش با جانشینی جواب نامه رو میده :) مدیونین فکر کنین داره روی اکانت توتال se بازی میکنه ها :) اگه اینجوری فکر کنین قهلم اصن :) فقط بهش بگین وقتی کسی اسمشو پرسید نگه صادقم رو اون اکانت :) این همه اسم :) البته شاید خواسته بگه من آدم پاک و با صداقتی ام خدا میدونه
پ.ن حرفه ای : تا زمانی که ریجست سرور باز بود حدودا توی این 2 ماه من حواسم به تاپ پیشرفت بود و دونه دونه اکانت هایی که ریجست میشد رو میدیدم
خیلی تمرین کنین برا فروم پست گذاشتن :)
بعدی لطفا ....................:)
درود وخسته نباشید
دوستان من هم تمایلی ندارم که اینجا پست بذارم ولی خب همه بچه ها اومدن پست گذاشتن من هم مجبور میشم بیام یه صحبت تکمیلی بکنم
دوستان عزیز اینجا نه ما قصد داریم چیزیو به کسی اثبات کنیم نه دوست داریم چیزیو اثبات کنیم به کسی که مصرانه سرشو کرده تو برف- مهم واسه ما تیم خودمونه که اومده اینجا بازی کنه و لذت ببره
در مورد اون دوستانمون هم به نظرم حتما پیگیر باشن تا مولتی اکانتها پیدا بشه تو سرور ما هم استقبال میکنیم از اینکه حدود 35تا اکانت تو اتحادای شما بالای 3 دهکده ندارن تکلیفشون معلوم بشه
اینکه تعداد پلیرهای جنوب غرب تو این سرور زیاده نباید باعث ناراحتی بقیه بشه یکم واقع بین باشید
اون دوستمون هم که میگن ما با هم هماهنگ نیستیم اره داداش ما اصولا تو فروم حرفامونو با هم هماهنگ نمیکنیم چون نمیخواییم چیزی رو پنهان کنیم
فرومه دیگه هرچه میخواهد دل تنگت بگو- توی سرور منتظریم با کمال احترامات
- - - Updated - - -
شما همچنان به شاخ بودن در فروم ادامه بده ما هم لذت میبریم از این حالاتت دوست عزیز
آقا ببخشید دلیل حذف ما اصلا مولتی بازی شما نیست
ما اومدیم یه حرف انداختیم زمین همه اومدن قسمت خودشونو برداشت و هرکی یه جواب متناقض داد
کاری نداریم چون خب اگه مهم نبود که انجام نمیدادین :) مگه نه ؟
دلیل حذف اکانت ما پانیش بی مورد بود بخدا وگرنه ما رنک 1 تاپ غارت هرهفته ایم با 10 میلیون اختلاف :) من الان باید 2 تا میدون تمرین و 2 تا اصطبل بزرگ و تالا و تجارتخونه و سربارخونه کوچیک بزرگ و داروالفنون و کارگاه 20 کنم :) همینجوری مارو کردین توی دیوار (همون 37 تا هیرو و 35ک دفی که مرد) :) بعد بیام اینا رو 20 کنم خیلی فشار بهم میاد خدایی :)))))))))))))
گل من اینکه هماهنگ نمیکنی افتخار نیس که :) اول اینکه سوتی مدین و 4 تا حرف متفاوت میزنین دوم اینکه از پایه ریشه کارتون اشتباهه که 4 تا جواب متناقض میدین
فایل پیوست 2638
میلاد جان ، من صبح تا شب به خاطر مشغله کاری که اتفاقا در جریانش هستی زیاد نیستم
زحمت اکانتم کاملا رو دوش بچه هاست ولی دلیلی نیست که این اکانت مولتیه .
در مورد نحوه اجرای پلن هم خیلی حرف هست ولی چون خود اهالی سرور ترجیح میدن در مورد حواشی صبحت کنن ما حرف نمیزنیم !
اون ده نزدیک 1ماهه اونجا خورده . از جمعیت ده هم مشخصه چه زیرساختی داره
اقا بر فرض اکانت من مولتیه ، ش.غ اینقدر بی در و پیکره که نتونن یک ده مولتی که در شبانه روز 2ساعت بیشتر روشن نیست صفر کنه؟
حدود 6 روز بعد از احداث ده تو اون مختصات ، توتال ش.غ این نامه میده به اکانت
فایل پیوست 2639
در این حدود 23-4روز توتال ساید شما خبردار بوده از وضعیت ده
اگاهانه هم خودتون رفتین تو دیوار . تقصیر ج.غ هست عایا؟
اتک اول ساعت 11شب لانچ شده
لندشم 6صبح بوده
خوب انتظار داشتین ما خواب باشیم و یا پلنتون خیلی سرعتی میدونین که همر ناقص و بدون رم زدین؟
بچه ها نباید دف میریفتن تا نرین دیوار ؟ چنج کپ نباید میکردیم و و ...؟
یک سرور کنارت بودم از بازیت و سطح بازی و رفاقتت لذت بردم میلاد . این حرفای خاله زنکی هم خرج امروزه و فرداس .
همون حرف همیشگی که دژکوب بهانه دور هم بودنه . حذف نکنین: دی
پ.ن : هیرو میثم فقط: ))
دوست عزیز
مشکلی با دفاع و یا ساختن ده در ساید حریف نداریم
اتفاقا دفاعتون خیلی هم خوب بود . توی نامه هایی هم که دوستان دادن . همین رو گفتیم . همینطور که دوستان هم گفتن همر خوبی هم بود .
دلیل حذف ما هم ضعف مدیریت در برخورد با مولتی باز ها و پانیش بی دلیل ما هستش . اصلا ارتباطی به اون اتک و دیوار شما نداشت .
چیزی که هست اینه که من درک نمیکنم چرا یک سری دیگه این وسط دارن شلوغش میکنن ؟!
همینجا از میلاد هم خواهش میکنم دیگه جوابی نده و اینجا پستی نزاره . ما هم ادعایی نداریم .
چنانچه کسی فکر میکنه ما مولتی رید میدیم ، 67 ساعت فرصت داره پیگیری کنه و بفهمه مولتی رید میدیم یا نه .
اگر هم کسی فکر میکنه بهتر از ما بازی میکنه ، همینجا اعلام میکنم ما نوب و شما خوب . این یه بازیه و واسه یه بازی به هم دیگه نباید توهین کرد . از ابتدای سرور واسه ما و اکانت ما پروفایل نویسی انجام میشد . حالا هم که روی حذفیم بازم ناراحتید و دارید فروم نویسی میکنیم ؟
پ ن : سلطان هیرو میثم ::)
شاد باشید و موفق
افشین
از اتاق فرمان اشاره کردن اذیت نکنیم:)
پ.ن: اقا تایم لند امشب ندادین بما ...
اگه مراسم فرادا هست بگین ما منتظر جماعت نباشیم
یه عذر خواهی از آقا نیما و آقا صادق جلوی جمع میکنم که به خاطر پست آقا صادق ، من فکر کردم منظورشون من بودم که بعد متوجه شدم حرفه اون یکی میلاد لیدره ساید بوده و من اصلا در جریانش نبودم ( شرمنده )
بقیه دوستانم کل کلمون ته کشید دیگه ، دوست داشتیم وایسیم ولی خب طبق همون دلیل که گفتم باید حذف کنیم که باز پس فردا حق 4 نفر دیگه ضایع نشه
به قول نیما و افشین و balck rose بازیه و دیگه کم کم داشت به یه جای دیگه میرفت که فک کنم رفت :)
بزرگترا ببخشن :)
فایل پیوست 2652
فایل پیوست 2653
خداحافظ همگی
میلاد
سلام و عرض ادب
اول از همه تبریک میگم خدمت ساید جنوب غرب برای دفاعی که کرده
و در ادامه برای ساختن و اداره ی این همه مولتی اکانت(شایدم صادق جان لطف کرده قهرمان هارو فرستاده)
یه تبریک هم به ساید شمال غرب و بیشتر از همه اکانت منتال که هامرشو بدون هیچ بهونه ای بلند کرد در حالی که هرکسی جای میلاد و افشین بود شاید قبول نمیکرد
اما من خارج از بحث پلن ترجیج میدم به یه سری نکات برای ادامه ی بازی برپردازم که تا الان هیچ وقت گفته نشده
برد به چه قیمتی
خب قطعا هر ساید بازی میکنه تا برنده ی بازی باشه اما آیا قشنگ بازی کردن مهم هست یا فقط بردن ؟
قطعا اونهایی که توی سرور های آی ار بازی میکردن و کسی بودن برای خودشون دیگه بازی توی این سرور هارو فان و برای سرگرمی میدونن و بازی قشنگ براشون مهم هستش
تا این جا که داره دیده میشه انگار بعضی از دوستان فقط و فقط برای برنده شدن معیارشون دست به هر کاری زدن هستش من به چند نکته میپردازم و قضاوت با خود شما باشه در هر بحثی که مطرح خواهد شد تعداد محدودی عکس میفرستم چون ادیت زدن و کات کردن خارج از وقت بنده هستش
1 - خب اول از همه میپردازم به نامه هایی که برای رفرش داده میشه توی اکانت های مختلف در ساید SW
فایل پیوست 2654
فایل پیوست 2655
و خیلی از این عکس ها که خود دوستان بهتر میدونند راجبش
و اصلا به هیچ عنوان مولتی ندارن دوستان
2 - خرید اکانت توتال جنوب شرق
فایل پیوست 2658
حتی MM هم با اون اکانت میدن و نظارت داره آقا صادق با اکانت FFF روی ساید SE
نکته با مزه و خیلی فان داستان : (کوچیک همتون صادق) هست که صادق جان خوراکش این جملست انگار(چند وقت پیشم بلاک بودی توی تلگرام گفته بودی استیکر بدیم از بلاکی در بیای کوچیک همتون صادف :دی )
لطفا MM ببینید حتما
پیشنهاد : پسورد اکانت هاتون چه در ساید خودتون و ساید های دیگه رو عوض کنید:دی (اینطور جانشینی پشت هم دردسر سازه و اگه کثیف باز بودیم فکر میکنم اکانت BSG یکی از اکانت های کلیدی میتونست براش اتفاق های جالبی بیفته و دیگر اکانت ها
برای نمونه یه عکس از اکانت توتال SE میزارم که به طوره غیر منتظره سورپرایز شدم و خوشحال برای چک کردن حانشینی اکانت سوخته ی fff
فایل پیوست 2659
نکته: ما از رگ گردنتان به شما نزدیکتریم
3 - غارت پراکنده و پوش به صورت خیلی خیلی واضح و نادیده گرفتن مولتی هانتر بر روی سرور (انگار مولتی هانتر سرور رو ول کرده)
نکته 1 : به دلیل این که در هر پست میشه 5تا عکس اپلود کرد باقی عکس هارو از سایت دیگه ای اپلود میکنم
نکته 2 : از پوش اکانت BSG عکس2 گذاشتم که نگید تعداد اتک ها بالا بوده
http://www.axgig.com/images/67561589402186308941.jpg
http://www.axgig.com/images/72772576419664608822.jpg
http://www.axgig.com/images/22752946192096327471.jpg
و دیگر عکس ها
4 - برای دفاع گرفتن توی گروه تلگرام پیام داده شد تعداد پیام نمیشه گفت زیاد بود اما از چندین نفر بیشتر نبود اما 37تا قهرمان فستاده شد در هیچ اتحادی MM داده نشد اگه دوستان اکانت مولتی ندارن 5-10نفر که آنلاین بودن برای فرستادن دفاع چطوری 37تا قهرمان فرستاده شد
http://www.axgig.com/images/30717951105223258827.jpg
و دوست گلمون تو اون دهکده دلاور میسازن از کپشون غارت میکنن تا دلاوراشونو بیشتر کنن
خب این همه کار این همه کثیف بازی برای برد ؟ آیا واقعا می ارزید ؟ بر فرض NE و NW بزارن رو جذف و برن از سرور اون موقع شما این همه هامر و دف میخواین چیکار کنید ؟با ناتار ها بشینید بازی کنید ؟خودتون تقسیم بشین به دو دسته برای لذت بدن از بازی ؟لذت از بازی خیلی مهمه و میشه بدون اکانت مولتی شاخ بود و گنده بود
در مورد ادامه ی بازی نظری ندارم اما با کمال احترام و ارادتی که نسبت به همه ی دوستان دارم از نظر من این بازی بی معنی هستش اگر بخواین میتونم براتون اثبات کنم که با 20تا اکانت مولتی و 5 دهکده چفدر میشه دفاع کشید از هر نژادی پس وفتی تعداد پلیر های 1ساید چندین برابر ساید های دیگست دلیل این همه مولتی جز به دست آوردن برد به هر قیمتی خرید اکانت در ساید های مختلف ساخت اکانت در ساید های مختلف چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟
همگی خسته نباشین مولتی بازا دمشون گرم خوب سرور رو خراب کردن و در نهایت از ادمین محترم سرور تشکر میکنم برای نظارت بالاشون بر روی سرور
یا علی