bvgd.JPG
سلام خسته نباشید ، دفاع خوب بچه های sw که یه خسته نباشید بهشون میگیم بابت این دفاع ( با تاخیر )
امیدوارین از این حرکتا زیاد باشه تا سرور براتون گرم باشه و با این تعداد کم پلیر و تعداد بالای مولتی اکانت ، یه لذتی چیزی توی بازی باشه
2-3تا اینسرت قشنگ هم طبق آمار بنده آقا نیما وسط پلن زدن و دیگه اونو حوصله نداشتم بزارم
خب همینجورم که از تاپ پیداست اکانت منتال چیزی از ارزشاش کم نشده![]()
ولی یه چیزی واقعا هر سرور اذیت میکنه ، نتیجه بازی و همه چی رو تعداد مولتی ها مشخص میکنه
حدود ساعت 2-3 شب لانچ شده همر ، تا 3-4 ساعت بعدش دفاع اکانت 2 برابر شده ( با توجه با جاسوسی ) و 37 تا هیرو جمع شده ، واقعا توی مغز میگنجه که ساعت 2 شب 37 تا پلیر بیدار باشن همزمان ؟یا 2 شب کل سایده همدل دفاع رو 2برابر کنن و 3 تا هم اینسرت بزنن ؟
با این همه فاصله ی بین سایدی ؟
مثلا این اکانتی که توی ساید nw دهکده زده ، خیلی راحت 5-6 تا پلیر داره که هر کدوم اکانت منحصر به فرد خودش و مولتی های منحصر به فردی دارن
خیلی بده واقعا با یه اکانت مولتی این حرکت رو بزنن ، خب اگه ما بزنیمش چیزی نشده ، چون یه فیدر از یه مولتی کم شده ، ولی اگه نتونیم بزنیم نتیجش میشه این تلفات سنگین ( این جمله ارزش اکانت مولتی رو کاملا نشون میده )
کاره مدافع عالی بوده ، میدونم اینو ، همه هم میدونن ، اینسرت های سنگینی با توجه به فاصله زیاد ، زده شده
ولی بحثم اینه مولتی بازی کم شه
ساید خریداری نشه
پ.ن 1 : همر اکانت کامل نخورده ، 3700تا رعد + 8600 تا شمشیری + مخلفات نرسید که زده شه
پ.ن 2 : آقا صادق حرف بالا که نوشتی یه اغراقه ، حرفی که من زدم این بود که توی ساید حریف ریجست نکنین ، که بعدا ثابت میکنم ، البته نیازی نیست کسی که این حرکتا رو میکنه خودش وجدان دارهاگه تونست اسم خودشو بزره تمیز ما هم حرفی نداریم
پ.ن 3 : ساید نخریمهمانا که خداوند ساید خر ها رو دوست ندارد
پ.م 4 : اکانت من خسارت زیادی دید ولی خب باز جیگر میخواد این تام از سرور بهترین اکانت سرور همرش رو اینجوری بیاد واسه ساید بذاره وسطجیگر میخواد
پ.ن 5 : همونطور که مدالای ایمیل من نشون میده ، به جز سرور فینال نرمال بقیه سرور ها زحمت کشیدم برا ساید که نتیجش شده این مدال ها ، دوستان هم با خبرن ، سرور فینال 3 ایکس 20 30 تا پلن موفق با پلنای ماهان ، سرور i3 هم 2تا همر نان کپ اول بازی کردیم تو دیوار برا ساید + 5 میل دف ، سرور K1 خالی کردن واندر اول بازی ، منظور اینکه کلا مهم نی واسم این اعدا ارقامه جلوی نیرو ، برا ساید بازی میکنم همیشه
دم همه بچه های سرور هم گرم که نامه زدن و بابت همرمون بهمون خسته نباشید گفتن
فعلا یه مدت تو سرور نیستم ، کسی از ما دلخوری داره ، امیدواریم دل گنده باشه و ببخشمون
اگه به نا حق هم حرفی زده شده بازم شرمنده
موفق و سلامت باشید زیاد تا
کوچیک همگی
میلاد