نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Threaded View

200t
    Guest
    من نمیدونم ادمینای فروم چیکار میکنن والا

طرف اومده پست گذاشته کافر همه را به کیش خود پندارد

اگه موردی نداره ، منم بگم سلام افشین چطوری ؟ شب بیا با هم کانتر بازی کنیم تورو خدا اینایی که اینجوری میان پست میذارنو از فروم جمع کنین

با 100 تا دلیل و منطق اومدیم حرف زدیم طرف اومده یه اسپم داده کسی نیست پاکش کنه آیا ؟

لایک هم داره جمع میکنه

بابا با اکانت مولتی اومدین توی ساید ما ده زدین (کل سرور هم میدونه مولتیه ) بعد با اکانتای مولتی دفاع ریختین ، دیگه خب به قرآن تخلف یعنی این به ولاه

بعد اومده افتخارم میکنه

تازه خوبه 37 تا اکانت با 37 تا هیرو و دف نتونسته یه همر رو دفاع کنه ، همری که 8600 پیاده با 3700 تا سواره و + مخلفاتشم نرسیده با اتک

( با این همه ستاره ، والا خجالت داره )

عزیز جان 3 نفر از ساید خودت به من گفتن حق داری این حرفا رو میزنی شما اومدی چی میگی ؟ به قرآن از ساید خودت گفتن

آقای لیدرت اومده به اکانت v10 گفته چون نمیناسیمت میزنیمت ، یعنی خیلی غیر مستقیم گفته همشون مولتین ، حتی 1% هم نمیتونیم به کسی شک کنیم ، بعد شما اومدی میگی کافر همه را کیش خود پندارد و لایک جم میکنی ؟ ( واقعا یعنی کسی حق نداره sw بازی کنه چون با تیم کامل اومده ؟

کل سرورای نرمال اینجا اندازه ساید sw اکانت نداره ، سوال من اینجاست بازم نمیخوای بگی مولتی بازی ؟

آیا ادمین نیست این پستا رو جمع کنه از توی فروم ؟

با لیدرت صحبت میکنم قانع میشه خودش میگه 20 تا هیرو ها مولتی بود بعد شما اومدی چی میگی عزیز جان ( خب لیدرت بگه مولتی بود یعنی لیدرت داره میگه من مولتی بازم ، خودم از خودم چیزی ندارم و با پول و مولتی میخوام یه سرور رو بگیرم )

اکانتی که توی ساید ما ریجست کردین نامه داده که کجا رو بزنم ؟ بعد جوابشو دادم ،اول خونده بعد نامه رو نخونده گذاشته ،پاپش داره میره بالا و غارتشم داره میکنه

یا اکانت دیگتون صبح نامه داده من دارم میرم کاری هست انجام بدم ؟ گفتم نه موفق باشین فقط اگه دوست داشتین اکانت رو بدین به ساید پلیر بزارم روش اگه هم دوست ندارین حذف کنین ،

جواب داده اوکی اگه خواستم برم خبرتون میکن توی 30 ثانیه نظرش عوض شده

عزیزم تلاش نکن که من با اکانت هایی که تو ریجست کردی بیام تورو بزنم یا آمار دربیاری ازش

من این اکانت هارو هم کاری ندارم تا آخر سرور وایسادم یه حرکتی باهاش بکنی پس در نتیجه من در جریان همه اکانتات هستم نمیتونی حرکتی کنی

در نتیجه داری وقت و پولتو هدر میدی فقط میتونی تایم آنلانی دربیاری که خب یا اتحاد جدید میزنیم یا اینکه وایمیستیم تام دربیاری و بهت بگین تمیز جون

راستی به آقا صادق بگین روی اکانت خودش B.S.G چرا با جانشینی جوا ب نامه رو میده ؟ بعد میره رو اکانت توتال seمیگه که اسم من صادقه ؟ خب داداچ اسمتو یه چی دیگه بگو خب
    خواهش میکنم سعی نکنین خودتونو خوب جلوه بدین

اینم اینسرت سایدتون

ytbsdds.JPG
    ویرایش توسط 200t : 12-24-2016 در ساعت 08:59 PM

2. تشکر M3nTaL, mhpooya تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, mhpooya پسندید

کلمات کلیدی این موضوع