نوشته اصلی توسط
BlueBoy1988
قبلا اول نامه هام مینوشتم سلام بر دلاوران شمال غرب اما دیگه لیاقتش رو نداریم چون نامردی کردیم چون زیر حرفمون زدیم . شاید من تری داتی نیستم اما کسایی که خودشون رو تریداتی میدونن کی تریدات نامردی کرده کی زیر حرفش زده؟؟پس ما تریداتی نیستیم حداقل اسم تریدات رو خراب نکنید با کثیف بازیتون
از اول سرور هر کاری هر مشکلی داشتین پشتتون وایستادم کل جنگ مید گیم رو یه تنه رفتم توی دل دشمن که یه موقع روی شماها اتک نذارن . حتی بخاطر شماها با اینکه بیگ همر سرور بودم خیر زدن رکورد بیگ همری این سرور رو زدم و همر رو لانچ کردم واسه اینکه جنگ اموز و چکمه ای که طی 2 هفته ای که نبودم توی سرور از شما زدن رو پس بگیرم
کتیبه جنگ اموز که میگرفتین کل اکانتام در اختیارتون بود که غارت کنید که بتونید صف ساخت پر کنید
منت نمیذارم سرتون هر سروری بازی کردم همین بوده این سرورم وظیفم بوده کمک کنم به هم سایدیم
اینارو گفتم که بدونید از روزی که سرور شروع شد خودم رو وقف شمال غرب کردم
سرور ادامه داشت تا روزی که واسه اینکه بازی رو زود تموم کنیم چون همه خسته شده بودیم تصمیم گرفتیم در جواب پیشنهاد جنوب شرق برای همکاری که بازی رو زودتر تموم کنیم جواب مثبت دادیم و قرار شد هر سایدی 100 کنه 20 نفر از هر ساید یه اتحاد با نام nw&se تشکیل بدهند و افتخار برد نصیب هر 2ساید بشه
این توافق با ضمانت دوستان مشترک از هر 2 ساید انجام شد
اوضاع خوب بود تا زمانی که یه روزی توی روم گارنا بچه های جنوب شرق اسم واندر نبادین رو که AVISHAN بود رو مسخره کردند و از اونجایی که محسن NOBODY با اویشن دوست بودند کل کل رو شروع کردند و شروعی شد برای زنده کردن مشکلات گذشته اقا محسن و بچه های جنوب شرق از سرور های قبل
از اون روز بود که محسن خان شروع کردند به برنامه ریزی برای بهم زدن توافق ما با جنوب شرق و هر روز مخ یک نفر از ساید رو زد تا با تصمیم من مخالفت کنن و به طرق مختلف از قبیل اینکه به ما خیانت میکنن و لحظه اخر واندر ما رو میزنند و این حرفا ساید رو شست و شوی مغزی میداد در حالی که همین دیشب اکانت lucifer و stalker به امید اینکه واندر داره 100 میشه همراشون رو زدن درو دیوار که ترشی نشه (اگه اینا میخواستن بزنن که واندر رو میزدن 100 نشه چرا کپ ناتار یا واندر جنوب غرب رو میزدن 20 ساعت مونده به 100 شدن وتندر ما)
یه سوال از همتون دارم ! اگر محسن nobody قرار بود در مورد توافق من با جنوب شرق تصمیم گیری کنه برای ساید پس من که یه سال زحمت این ساید رو کشیدم و لیدر ساید بودم چیکارم این وسط؟؟؟ و ایا اگر محسن سر دوست دخترش با بچه های جنوب شرق دعواش نمیشد بازم با تصمیم من مخالف بودند؟چون بعد توافقات من و محسن و بچه های جنوب در روم گارنا مشغول بگو بخند بودیم تا اینگه اون بحث پیش اومد
این اواخر من محکوم شدم به اینکه ساید خودم رو فروختم به جنوب شرق. چون گفتم من توافق کردم چون گفتم قول دادم چون نخواستم شمال غربی که یه رگش تری دات ه نامردی کنه و زیر حرفش بزنه شدم وطن فروش؟؟؟؟ من 8 سال دارم توی ایران بازی میکنم کم و بیش یه اعتباری کسب کردم . اینکه میگم من تا حالا زیر حرفم نزدم اینکه میگم ما مردونه میخوایم بازی رو ببریم نه اینکه با دوز و کلک و نامردی حقم اینه که بهم بگین ساید رو فروختی به جنوب شرق؟؟؟منی که کل سرور در حال جنگیدن بودم برای بردن شمال غرب؟؟؟ شرم و حیا هم خوب چیزیه بخدا!!!!!!!!!
من برنامه ریزی کرده بودم طی هفته گذشته کل همرای جنوب غرب رو با کمک جنوب شرق 0 کنم تا واندرمون در راند اول برنده بازی بشه همونطور که طی 1 هفته بالای 7 تا همر ازشون گرفتم اما امثال nobody جلوم وایستادن و همر ندادن
اما بازم راند دوم برنده بازی ما بودیم چون واندر جنوب شرق هم قراره 0 بشه و راند بعدی جنوب غرب همری نخواهد داشت که واندر بزنه و واندر l cid براحتی 100 میشد
اما الان که دارم این نامه رو مینویسم بخاطر فشاری که از طرف اکانت mr kian nobody و blackwhite رو ما وارد شد که زیر توافقات با جنوب شرق بزنم تا بریم با جنوب غربی که یکبار به متای ما خیانت کرد دست دوستی بدیم و از اونجایی که خیانت و نامردی در مرام من و بازیکنای دیگه بلوبوی(مصطفی و میلاد که بیشتر از من زحمت اکانت رو کشیدن) نیست تصمیم گرفتیم سرور رو ترک کنیم
شرمنده که نتونستیم تا اخر بازی در کنارتون باشیم و برد سرور رو جشن بگیریم
امیررضا
سرباز شمال غرب