سلام و خسته نباشید خدمت نوید جان و بقیه سروران و اساتید
چون پست هاتون زیاد بود منم خواستم یه اعلام حضور بکنم و هر سوالی داشتید پاسخگو باشم و در مورد یه سری اتفاقات هم توضیح بدم
اول این که یکی از بهترین اتفاقات زندگیم اشنایی با دژکوب هست و خواهد بود چون الانم که دارم میبینم با این روحیه دارید کل کل میکنید سره موضوعات بیهوده دلم حال میاد ولی وقتی یه سرور دیگه میبینم شدید رفیق فابریک دلم بیشتر حال میاد
برای مثال سجاد سرورe1 یه مدت دشمن خونی من بود ولی بعدش شد رفیق فابریک و جالب اینه که دوستان بعضی وقتا میپرسن چرا اتحاد خارج شدی دلیلش رو همینجا میگم
متعصفانه وقت کافی برای بازی ندارم و اک رو ساختم تا در دنیای دژکوب حضور داشته باشم سجاد عزیز لطف داشتن و هرازگاهی به صورت جانشینی راید منو میزدند و به اکانتم سرو میزد تا لاست زیاد نداشته باشم منم از اتحاد خارج هستم تا بعدا هیچ احدی جسارت نکنه بگه از ساید دیگه بهت کمک کردن جاسوسی یا هرچی
چون اگه قرار به زدن و غیره باشه پلن رو سجاد هم باشه میزنم و همین طور سجاد اگه منو بزنه ناراحت نمیشم چون فقط بازیه
در مورد سرور e1 که دم نیما لینچ و بقیه دوستان گرم که 1ماه نبودم جور منم کشیدن اکانت نخوابید و همرش تا300کی گرزی متمرکز هم بالا رفت که خیلی از دوستان جانشین شده و دیدن اونم زمان ازادسازی نقشه ساخت نه زمان لانچ و غیره
و در مورد h1 که رفتم یه به قول شما متواری شدم همون اولش گفتم تو لیدری احتمال داره در خدمتتون باشم و موثر هم باشم ولی لانچر خوبی نیستم و متاسفانه گند زدیم به پلن و مشکلات طوری درگیرمون کرد که کلا سمت دژکوب نیومدم
http://uupload.ir/files/sszl_photo_2...7_00-19-31.jpg
این لینک عکس تصادفی بود که اون موقع کردم و خدارو شکر چیزی نشد
و بعدا از تک تک دوستان عزرخواهی کردم که متعصافانه نمیتونم برگردم و کمکتون باشم و دلیل دوم نیومدنم همون محدود شدنم بود که به عنوان شورا بودیم ولی اختیارات تام نه من نه هیچ کس نداشت حالا خودتون جریان رو بهتری میدونید
و اینکه عارف میگه ممکنه یه سرور ادم بهترین باشه و یه سرور کلا اسمی ازش نباشه صد در صد حرف درستیه و نمیشه همیشه بهترین بود مگر اینکه با دژکوب زندگی بکنی که به نظر شخصی من یه اشتباه هست که بعدا متوجه میشه
نوید جان من در زندگی واقعی دارم بازی میکنم زمان ما در دژکوب تمام شده
http://uupload.ir/files/58tm_untitled1.jpg
اینم یه سند که سرور واقعی دژکوب رنک هجومی هولدر و لیدر ساید و...... و حتما به اتکها روی فیدرها هم توجه کنید
و هر بدی که از ما دیدید به بزرگی خودتون ببخشید و تنها خواهشم اینه که پای منو در هیچ کدوم از بحث هاتون در فروم وسط نکشید
من یه پلیر ساده و اماتورم که تنها در سرورk1 فعلا مشغولم:cool:
و هر سوالی هم داشتید در خدمت خواهم بود
یاعلی
با تشکر محمدرضا اسپارتان