هر بار که مدیر و مولتی کم میارن بحث قیمت کم رو پیش میکشن
هر بازی و یا نرم افزاری حق انحساریش دست شرکت هست مگر اینکه به نوعی این حق رو واگزار کنه
شرکت دژکوب این حق رو به هیچ شرکتی یا شخصی نداده
افشین و اشکان (اگه درست اسمشون رو یادم باشه ) خیلی سعی کردن که بازی رو بخرن یا اجاره کنن از دژکوب که نتونستن
چون شرکت دژکوب صاحب بازی هست میتونه قیمت سکه ها رو تعین کنه (گوگل گلس هذینه ساختش 80 دلاره اما قیمتش...)
عصر پادشاهان فک کنم خودشون طراحی کرده باشن بازی رو (تا حالا بازی نکردم ) میتونن خودشون قیمت بزارن
این دژکوبی که داریم بازی میکنیم یک نوع دزدی هست (مثل ویندوز خودم ) که چون تو ایران حق کپی رایت وجود نداره قانونی هست
(قرار بود ایران هم قوانین کپی رایت رو بپزیره که یه حساب سر انگشتی کرد دید چندین ملیارد باید به ماکروسافت بابت افیس که رو سیتم های دولتی هست بده )
شما قیمت گلد رو کم کردید بابت جذب پلیر و اگه همون قیمت رو بزارید کلی جوجه اعتراض میکنن و دیگه بازی نمیکنن
خیلی هم اصرار دارید که دارید هذینه ها رو به یورو میدید که خیلی ارزون تر نسبت به ریال در میاد (همون داستان یک کیلو سنگ و یک کیلو پنبه )
اینجا 600 تا مشکل اعلام شد 1 دونه به نظر میرسید اشتباه باشه
کل تیم دژکوب اومد نظر داد و اعلام مشت نمونه خرورار کرد
در رابطه با اون سایت هم عنوان کردم که زیرمجموعه دژکوب نیست و توسط شخص یا اشخاصی که روس هستن نوشته و ساپرت میشه
اما جوابش خیلی به واقعیت دژکوب نزدیکه
تیم شما یک شخصی که دژکوب بلد باشه نداره (یا تو راس کار و در ارتباط با پلیرا نیست) من تو نامه 2 همین بالا عنوان کردم که میزان منبع غیب شده با غارت هیچ نوع نیرویی جور در نمیاد اما مدیر سرور به احتمالات رو آوردن و با یک سوپر همر قوانین احتمالات رو کلا با خاک یکسان کردند
و خیلی هم از خودشون دفاع میکنن و مشکل رو نمیپذیرن آخرش هم میندازنش گردن خود آدم که رفته تو 25% واسه 8 کیلو
در صورتی که من از لیست فارم واحه دارای نیرو رو پیدا کردم و جاسوسی زدم 8 کیلو منبع داشت واسه 8 کیلو رفتم و تا آخرین نامه نفهمیدم واحه 25% هست
نمیدونم در جریان گندمزار سطح 21 هستید یا نه
اما سرور تا سطح 20 اجازه ساخت رو میده اگر کسی بخواد زیرساخت 21 رو آماده کنه دهنش کاملا سرورسه فرض کنید کسی زیرساختشو بعدا متوجه این موضوع بشه اعلام باگ میکنه 100 تا گلد میگیره (200)تا گلد خرج زیرساختمیشه حدقل(پلیر های پرو و پرفشنال قبل از اعلام نظر تحقیق کنن)
مشکلات تو سرور زیاد هست که من باهاش کار ندارم
اما وقتی گزارش دادم توقع برسی دارم نه نظر مدیر
من با دوالم مشورت میکنم ازش نظز میخوام میگه فک کنم اینجوری بهتر باشه
من مشکلی با فکر کردن دوالم ندارم چون میدونم 5 سال تجربه بازی داره
اما به مولتی میگم منجنیق فیک هم بدی گزارش میده به چی زده
نقل قول:
به نظرم نباید نشون بده
چون اینطوری با یک فیک مثلا یک منجنیق طرف میتونه امار در بیاره که توی دهکده شما اقامتگاه هست یا قصر
نتایج تخریب هم شامل 25 درصد باید بشه منطقا
به نظر شما این شخصی که جواب داد اصلا دژکوب رو تو عمرش دیده؟؟
نقل قول:
خوب مدیر صاحب و اختیار دار سایت هست نمیتونه برای سایت خودش نظر بده؟
مدیر سایت میتونه تو بازی و طراحی نظر بده مثل استیو جابز که پاشو کرده بود تو یه کفش که ایفون باید یک دکمه داشته باشه
اما چون بازی رو طراحی نکردن و از مهندسی معکوس ساختن نه نمیتونه در صورتی که خودش اطلاعاتی نداشته باشه
و تو جواب من اگه تجربه بازی داشتن میتونستن نظر بدن که نیازی نبود و همه ما میدونیم که تجربه بازی ندارن
نقل قول:
خوب دوساله ترک کردی ! من چیکار کنم ؟ :دی (جنبه شوخی داشت)
دو سال از دژکوب و قوانینش دور بودم اگر تعقیری کرده باشه در جریان نیستم
نقل قول:
الان این همه نوشتی کجاش جواب پستای من بود که رپلای منو دادی؟!!!!!! سعید جان آرامش خودتو حفظ کن و درست و حسابی جواب بده !!!
جوابتون رو دادم شمت متوجه نشدید
نقل قول:
در مورد واحه چند بار باید بحث شه؟ گفتن مدیریت که مقدار تخم ریزی کم شده , نکنه انتظار داشتین بیاد کل واحه ها رو خالی کنه؟ البته یادمه یه بار یه مقداری از تعداد حیوانات کم شد تو سرور .
الان بحص رو نیروی واحه نیست سر مدیریت و مسخره بازیشونه اونجا هر جور که تونستن سعی کردن نیروی واحه رو کم نکنن من فقط داشتم سعی مدیریت رو به فروم نشون بدم که رفتن از سرور 3x برای من عکس فرستادن (حتی اگر همزمان بوده باشه استارت بازی تایم سرور 3 برابر ما بود )
تا جایی که تونستن زیر باز کم کردن نیرو ها نمیرفتن منم تیکه مینداختم تا جایی که میتونستم
نقل قول:
در مورد مدیر بودن شما و تحقیق ! مگه اینا بدون تحقیق عمل میکنن؟
یه بار میگی وقتی مردم نامه میدن فلان کار باید بشه بدون تحقیق درست کنن !
یه بار میگی اینا چه جور مدیری هستن که هیچی نمیفهمن و میرن تحقیق میکنن از .کام (باید خودشون فول همه چیزو بلد باشن )
یه بار میگی باید تحقیق کنن اگه بلد نیستن !
اصلا" حرفات جور در نمیاد !
فک کنم جوابت این نامه بالایی باشه که توش مقاومت شدید مدیر سرور رو نشون دادم
تو نامه دوم ایشون باید به تیم فنی شون ارجا میدادن نه ااون کاری که کردن
نقل قول:
کلا" این قسمت معنی نداد واسم !
خوب گزارش معلومه که یدونه هست , فقط سطح دسترسی افراد به این گزارش متفاوت هستش , الان منظور ؟ !
عنوان کرده بودی که گزارش مال قبل از یه تعقیری بود
فرقی نداره گزارش مال کی بوده چون سیستم جوری که توضیح دادم بود هر تعقیری رو همه گزارشا اعمال میشه
و اون تعقیری که عنوان کردی اصلا ربطی به بحص ما نداشت
بحث ما این بود که با منجنیق فیک هم که بدی به مینوسه به کجا خورده و چه قدر آسیب دیده
مثلا به اردوگاه اسیبی نرسید یا قصر از سطح 10 به 9 کاهش یافت چه 100% نیروی مدافه رو کشته باشی چه 01% نیروی مدافع
نقل قول:
میخوای با این حرفا بگین که این سایت و ادمیناش کلا" ایراد دارن دیگه ؟ در این حد هست تفکر شما؟ جــــــــــــــــــــــــ ــــالـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــب بود )
پ.ن: حرص میخورم وقتی که با تنفکر های ناقص پست میزارید و همیش میگین باید همه چیز همیشه اوکی باشه.
پ.ن: یادت بنداز وقت های که چندین ساعت میرفت به بروز رسانی تو دژکوب قدیم
پ.ن: یادت بنداز سرور های که میلیونی نیرو ساخته شد از طریق باگ تو دژکوب قدیم
پ.ن: یادت بنداز کسای که گلد زدن به جیب تو دژکوب قدیم
پ.ن: یادت بنداز جواب ندادن ها و بی ربط جواب دادن های مولتی های دژکوب قدیم
پ.ن: انقدر مشکل داشت دژکوب قدیم که بازم بگم کمه
پ.ن: الان چیو میخوای ثابت کنی با این به روز رسانی؟
پ.ن: سجاد تو دیگه چرا؟ :دی
این پست من مال قبل از این بود که بگن چه اتفاقی افتاده چون مدر سرور تو فروم بودن خواستم بگم همیچن مشکلاتی هست ولی ما به اونا توجه نمیکنیم
البته عکس العمل شما جالب بود که هممون دلیلشو فهمیدیم
همه چیز اوکی نباید باشه یکی باشه که بتونیم بهش مشکلات رو عنوان کنیم و جواب بگیریم کافیه ( من از رو سماجت جواب گرفتم وگرنه به من جواب ندادن )
در ضمن اوکی همه فهمیدیم بالای 20 تا سرور بازی کردی
اون سروری که ساعت جلو رفت یک ساعت و واند ر100 شد هم یادت رفت
نقل قول:
این الان منطق شماست ؟ :دی
مخاطب پست مدیر سرور بود بعد از اون نامه ها این پست خیلی رو اعصابه
نقل قول:
طی یه سری نامه نگاری های که با امید و حامد ادامین سایت داشتیم مطلع کردیم که نحوه ی گزارش ها اشتباه هست و جریان 25% رو هم گفتیم !
این گزارشی که شما در موردش حرف میزنی مال قبل این بود که 25% رو تو سرور ها اعمال کنند
وقتی هم که اعمال کردن منجنیق رو هم طبق این فرضیه برداشته بودن , اگه کمی دقت کنی متوجه میشی که چیزی اینجا از عمد نبوده یه اشتباه ساده واری هست که بازم شامل هر سیستمی ممکن است مشکلات و ... میباشد .
اگه شما هم لحن حرف زدنت رو بلد باشی و با توضیح و منطق حرف رو به کرسی بنشونی میبینی که همه چیز درست میشه.
و اخر سر در این مورد به حامد ادمین سایت اطلاع دادم که در این مورد تحقیق کنند و درستش کنند .
اشتباه ساده رو باید خیلی ساده پذیرفت قطعا تو نامه ها یا اشتباه ساده نبوده یا پذیرفتن اشتباه
و مسئله فیکس نشد به صورت دستی سطح دست رسی من بالا رفت
نقل قول:
در این مورد من شب برم از .کام پرسجو کنم ببینم قضیش چیه واقعا" برام جالب شد , ای کاش فروم دژکوب قدیم بود و یه عده ادم حسابی که بشینیم دور هم بحث کنیم روش .
نتیجه ای داشت ؟؟
نقل قول:
واسم عجیبه , انتظاراتی دارید از ادامین !
حالا برن یه مولتی هانتر بازی بلد بیارن بزارن اونجا , فردا خود شما حرف در میاری که این مولتی هانتر دستش تو یه کاسس با فلان بازیکن !
یادمه تو .آی آر از ساپورت سوال میکردیم بعضی وقتها ساپورت جوابشو نمیدونست یا عجق وجق ج میداد !
سعید جان شما برو دعا کن که ادمینای اینجا با عشق و علاقه به ما پلیر ها خدمت میکنن و احترام میزارن ! ولی جوابشون رو شما با جک و مسخره کردن و لحن بد میدی ؟ واقعا" متاسفم برات
مولتی هانتر با تجربه کسی نیست که 4 ملیون سرور تموم کرده باشه
کسی هست که قوانین سرور رو کامل بلد باشه
مثل همون کسایی که تو فروم قشنگ بحص میکردن (یه رومن باز بود تو فروم سرور 1 و 8 بازی کرده بود ) یه شخصی با همون اندازه اطلاعات
من خودم رو به عنوان مولتی هانتر قبول ندارم با این که اطلاعاتم خیلی بالاست
.