دوستان یه عکس از تاپ10 بزارید ببینیم چه خبره :)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یه عکس از تاپ10 بزارید ببینیم چه خبره :)
با سلام
هههههه
داداش تا وقتی من توی جنوب غرب هستم حتی مهران هم بیاد درگیری نخواهیم داشت
این اکانت های که میبینی درگیر شدن مولتی های شمال غرب هستن که دارن به حساب خودشون شیطنت میکنن
و جو میدن
با تشکر کسری
- - - Updated - - -
به به رفیق قدیمی و شفیق خودم
داداش سرور 50 فینال هم دیدی اس دبلیو به هم نریخت اینجا هم نمیریزه
درضمن بیشتر از این که به خودت متکی باشی به کسایی متکی باش که برات دارن بازی میکنن
قدیما و الان هم بازیت رو دیدم هم میشناسم
کمتر اکانت بچه ها رو ازشون بگیر بزار بازی کنن طرف خودش صبح گفت از ان دبلیو نامه دادن
بعد میگی کی اکانت بچه ها رو میگیره!!!!؟
خخخخخخ
داداش یادت رفته سیاست بازی منو؟؟؟؟
کاروجان این سرور رو به رو وایسادی امیدوارم باز اخر سرور باز از اون حرف ها نزنی!!!؟
ادم میبره میبازه
قرار نیست که هروقت ادم باخت هرچی دلش خواست بگه
خطاب به بعضی ها که میگن
موفق باشید
پرچم جنوب غرب همیشه بالاست این یادت باشه
لیدر قدیمی جنوب غرب کسری کینگ توتنز
[QUOTE=behrooz;22789]با سلام
هههههه
داداش تا وقتی من توی جنوب غرب هستم حتی مهران هم بیاد درگیری نخواهیم داشت
این اکانت های که میبینی درگیر شدن مولتی های شمال غرب هستن که دارن به حساب خودشون شیطنت میکنن
و جو میدن
با تشکر کسری
- - - Updated - - -
به به به جو متمرکز حال شما چطوره آقای لیدر جنوب غرب هم بازی اقای ناراتو
حالا خوبه تو سرور فینال 50رفتید دست به دامن ماهان شدید که بیا برو کارو رو بزن
بعد خودت اومدی تیم اسپیک گفتی ما داریم رو ماهان فیک میریم تا بچه ها مون بیان پلن اصلی رو بریم خخخخ
من گفتم با چی فیک میرید با لهجه شیرینت گفتی بلدیم فیک بریم همونجا فهمیدم یه روده راست تو شکمت نداری ;)
شما جنگ منحصر جنوب غرب رو ندادی سهیل بعد گفتی کار عارف بوده اومده رو اکانت
هر چی حافظه یاری میکنه چیز درست و حسابی ازت یادم نمیاد
اصلا از لیدر های جنوب غرب تو این دو تا فاینال چیزی جز متاهای پشت پرده وخریدن اکانت یادم نمیاد
شما هم که همیشه یه گوشه ای و برا کل سرور ادعای لیدری جنوب رو میکنی آخر هم نشد یه سرور ببینیم هولدری چیزی شدی
- - - Updated - - -
سلام
ما که تو شمالغرب پلی میدیم از این جریانات و این اتفاقات و رویا پردازیهای شما بی خبریم
جو چیز خوبیه اما برای کی ؟؟؟
مگه جز خودمون کی تو سرور هست که شما برای حرفات عکس رو میکنی و مستند میسازی ؟؟؟
اگه قراره دوستانی که خارج از سرور هستند با خوندن این مطالب از جریانات سرور با خبر بشن که شما فقط تراوشات ذهنی خودتون رو ارائه دادید
حالا خوبه فیلمی چیزی نساختید اینجا اکران کنید مبنی بر متای 3 به 1 سرور
در مورد متا هم بهتر لیدر هاتون بیان اینجا تو ضیح بدن که چرا انقدر دوست دارن اتحاد دوم NW رو تحریک به جنگ داخلی کنن و صحبت از متا باهاشون میکنن شما میگی کل سرور بر علیه جنوب غرب متا کردن پس لطف کن برای اثبات حرفات یه لینک از اتک ساید های NE , SE به ما بده حالا ما پلن مشترک نمیخوایم تا ثابت بشه کل سرور متا کردن SW رو بزنن خخخخ
فاینال 50 3 به 1 متا کردید ضد شمالغرب از اون متاهای پشت پرده حالا بازم دارید تو سروری که از این خبرا تو شمالغرب نیست کارای خودتونو میچسبونید به ما
[QUOTE=cyrous;22810]بیا من لیدر جنوب
برادر من سرت تو لاک خودت باشه نوید خان خودشون یه پا لیدر هستن و کمک دست همه لیدر های جنوب
والا تا جایی که من میدونم فینال50 این اندبلیو بود که اصرار داشت با جنوب غرب متا کنه درصورتی که ما با جنوب شرق متا داشتیم
ولی با شمال غرب نپ بسته بودیم حالا لیدرات معنی نپ رو نمیدونن من چی کار کنم
لیدر شما اومده میگه ما پلن مشترک رفتیم پس متاییم خیلی جالب بود برام که کسی که خودش رو لیدر یه ساید کرده هنوز معنی متا رو با نپ نمیدونه
خخخخخخخخخخخخخخ
قدیما لیدر های خوبی داشت شمال غرب ولی الان چیزی اشون نمونده
یه سری که ان ای بازی میکنن میان اینجا ادعای این رو دارن که شمال غرب بازی میکنن
برادر من برو ساید خودت بازی کن ساید خودت رو قدرت مند کن
شما که میای اینجا توضیح میخوای از لیدرا اول تکلیف خودت رو مشخص کن چه کاره ی شمال غربی؟؟؟؟
والا هنوز پیام های زیبای لیدرتون رو بعد از باختن توی فینال50 رو دارم و سیوشون کردم حیف اگه اینجا بزارم یکم زشت میشه ولی اگه دوست داشتی برام پیام بده تا به شکل مکتوب برات ارسال کنم
خخخخخخخخخخخخخخخخ
جواب هات با رنگ قرمز نوشته شده
مخلص اونای که دوست دارن برای سایدشون بازی کنن کسری
[QUOTE=behrooz;22815]آخه اینا رو به یکی بگو که ندونه چی به چیه
ما میخواستیم با شما تو فینال 50 متا کنیم خخخخ
شما نبودی میگفتی تیم اوردم میخوام خودم 100 کنم تو فاینال 50 نمیگفتی بعد حمایت واندر رو میگیرم نمیگفتی سرور اخرم هست دارم زن میگیرم
میبینی که تو جلسات تیم اسپیک بودم واز همه چی خبر دارم از حرفهای رکیک کارو هم بهت خبر دارم
بهت گفت تو اسم خودتو گذاشتی مرد که واقعا هم راست گفت
خودتون میدونید تو فاینال 50 چیکار کردید دیگه حالا هر چی هم بزنید بوش بلند میشه
سر کتیبه جنگ اموز بازی در اوردید و به خیال خودتون کل سرور هم که خریده بودید دیگه شاخی بودید برا خودتون
شما معنی نپ و متا رو میدونی بسه برا همه ما
حالا هی با اب و صابون میشورن مگه پاک میشه
برو عزیزم برو اینجا صحنه نمایش نیست
سلام بر همه دوستان خوب و قشنگ و مهربون سرور
عزیزان در کمال خونسردی به بازی ادامه بدید...
از پرداختن به حاشیه جدا خودداری کنید....
شمال غرب متشکل از 52 میلیون پلیر کارکشته - دوره دیده توسط کشور روسیه - لاکپشتهای نینجا - بابا سمور - سرندیپیتی و کنا
با ارزوی رو به روی با جنوب غرب کبیر(چقدر شاخه این جنوب غرب) پا به میدان گذاشت.
آرزوی ما این است که در پناه حق و لطف ایزد منان بر شما شاخان فایق ( اگه درست نوشته باشم)آییم...
دوستان جون بچتون انقدر مولتی نکشید جاسوسام تموم شد هنوز اکانتا جنوب غرب تموم نشد :|
میگن خبر آمد خبری در راه است...
امشب از جفتم نزنن منو صلوات
دوستان از توهم بیرون بیاید بازی کنید(البته درست) وگرنه کپ رید زدن بازی نیست
شب خوش
خدانگهدار
Amir
مرسی امیر بابت نکات اموزنده
- - - Updated - - -
[QUOTE=cyrous;22817]خخخخخخ والا اینی که گفتی رو من توی نامه هاش ندیدم میشه متنش رو بزاری؟؟؟شاید تو خوندی اون حرف هاشو
هههههه
سرکتیبه جنگ اموز یا منحصر احمق که زده بودید؟؟؟
سرور اخرم بود ولی قبلش یه قولی به بچه ها دادم سرهمون قول اومدم
این که واند بگیرم یا نگیرم برام مهم نیست
برام این مهم هست که سایدم با قدرت تمام برنده بشه
چه حالا که 3ساید جلومون جبهه گرفته اند چه موقعی که با ساید ها دیگه متا میکنیم
کارو جان هم که شنیدم اومده خودش 100کنه به نظرت ساید های دیگه اینو میدونستن؟؟؟؟
برام مهم نیست که من واندر بگیرم یا هولدر بشم
درضمن خیلی دوست داری نمایش ببینی؟؟؟برو سینما ما بلد نیستیم مثل بعضی ها فیلم بازی کنیم
نگفتی کی هستی؟؟؟معرفی کن بشناسیم بدونیم کیه داره واسه ما شاخ شونه میکشه
سوپر پلنرهای جنوب غرب شاخخخخخخخخخخ در حال صفر کردن کینگ =))
معلومه اکانت شش سوراخ بد داغ داشته - اشکالی نداره بابا 7-8 پاپ بود و یه کپ که سبز صفر شد عجبا شماها این همه مولتی دارید
من و نیما تنها زدیم حالا هر اکانت اومده یه فیدر از ما صفر کنه بعد میان همرا منو فیک میزارن :| آخه 1% فکر کن شما به صفر کردن همر بخورید
- - - Updated - - -
بله پلن جنوب غرب عوض میشه
خسته کردن پلیرها و لانچ ریل ها ساعت 5-6 صبح :دی
دوستان این پلن برای دوستانیه که میخوابن نه ما که کارمون از 48 ساعت بیداری میگذره
نیما 4 دهکده ای بازی کنم مسخرم نمیکنی؟:|
[QUOTE=behrooz;22824]مرسی امیر بابت نکات اموزنده
- - - Updated - - -
خیلی دوست دارید بگید جلو 3 تا ساید بازی میکنید ;)
اصن فکرشم قشنگ نیست اینکه فکر کنی من برا شما شاخ و شونه میکشم
باو شما نیاز به شاخ و شونه کشیدن ندارید شما با یه تلفن سوپر همرهای NW رو با وعده بیگ همر از اقا معین خریدید معین هم روی همه رو سفید کرد و وقتی میدونست ما رو اکانت نیستیم زد اکانتهای مارو 0 کرد دیگه کی جراءت میکنه با این کارها جلو شما شاخ بشه اسطوره های پاکی خخخخ
قبلا هم گفتم یه لینک اتک از ساید های دیگه جز NW رو خودتون بیار حالا ما پلن نخواستیم ازت میگیم یه اتک پلن مشترک با ما هم ن یه اتک بیار اینجا بزار بعد ادعا کن جلو 3 تا ساید بازی میکنید
باو چقدر SW شاخ داره این سرور کل شاخهای ساید های دیگه رو جمع کرده میخواد جلو 3تا ساید بازی کنه اون هم جوانمردانه :D
بیخود هم رو 100 کردن کارو مانور نده که بی نتیجه اس بزار ببینیم این سیاستتون با اون اقا معلماتون به کجا میرسه
-----------------------------------------------------------------------------------------------
به به درود بر دوستان خود شاخ پندارشمال غرب
بله در ادامه ی صحبت دوستان مبنی بر گزارشات رسیده 2 شب پیش حملات مرگبار از شمال غرب بر روی ساید sw شروع شد
در ادامه ی این حملات سوپر پلنر های قوی nw با فیک های از قبیل
1 عدد کاتا :دی
1عدد نیزه :دی
1 عدد رم + 1 عدد کاتا
حتی اینقدر پلن های قوی دیده شد که 21 موج فیک 10 تای اول رو لانچر حواسش بود حمله عادی زد و 11 تای بعدی رو پشتیبانی فرستاد
همچنین با 20 21 موج فیک فقط از یک ده(حتی نتونستن 6نا اکانت نفری 4 تا موج تو 1 ثانیه بیان/که حداقل ما شک کنیم دف جابهجا کنیم)بر فیدر های sw روانه کردن
بله شلوغ کردن اردوگاه حوبه (اقا 1 دونه نیزه فیک دادنتون(اونم خوبه)چرا دیگه غارت میزنی) ---> تنها از این موضو ع این نتیجه رو میگیریم که سوپر پلنر nw حوصله ی فیک دادن نداشتن و توی لیست فارم میزارن تارگت هارو
بعد یه سوال دیگه؟25 تا موج فیک 1 دونه ای رو کجا جاش کنیم؟
اوکی مسئله ی بعدی ... ایا میدانستید زمانی که روی یک ده با 25 تا موج کاتا میایید 4 تا جای اینسرت داره و راحت اینسرت میشه
(خب دلبندم 4 تا اینسرت شکنم بزار لاش دیگه)
و در اخر نتیجه ی حملات گهر بار nw 3 تا فیدر پروندن که و یک کپ دف ساز (;*) که در عرض 1 ساعت اوک شد و امااااااا
در قسمت بعد
حال توضیحی بر پلن های دیشب که از sw بر nw
جاری شد بر تمام تارگت ها فیک های منظم و (با 21 نیرو) و با حمله ی عادی زده شد(یاد بگیرید نزارید تو لیست فارم :دی )
هم زمان با فیک ها و لند شدنشون اسکات ها کشیده شدن
و امار تمام همرها و فیدر ها و دهایی که دف انویل شدن و همچنین دف شناور (یعنی فکر کنید 1 دونه دف جابه جا کردن :دی) و مواردی که خواستیم بدست اوردیم
و در نهایت فلج شدن کا مل batboy و پریدن کپ a.c
بله بچه ها پرسیده بودن چرا موج حملات تغییر کرد.. در زمان فیک ها و پلن اسکاتی کامل کشیده شد که دیدیم اکانت dicaprio در تمام دهاش انویل کرده بود و پالاد نیزه کشیده
در این موقع تصمیم شما چیست؟بلی/درسته با همر بریم تو دفاع حریف
ولی چون ما مثل شما نیستیم(یعنی 1% فکر کن) پلن رو خیلی خب چنج دادیم به یه پلن دیگه
پ.ن: طرف یه جوری میگه مارو با فیک ها فکر کردی خسته میکنی ؟ خدایش مگه میفهمی فرق فیک و ریل مارو/ما مثل شما که با یه دونه کاتا یا گرزی فیک نمیزاریم که :دی
پ.ن 2 :در ضمن با این اسکات های که کشیدیم از همراتووووووون (نیمه لنگ دنپایی :دی ) امیدوارم در بلند کردن کتیبه هاتون موفق باشید(بعید میدونم)
اه اه اقا صبر کنید امدم پستو ببندم که سوپر پلنر nw اتکاش لند شد :دی
فقط عکس میزارم و حرفی نمیزنم( خشک خشک :دی اونم کاتااااااا :دی ) نمیگی الان sw حذف دسته جمعی میکنه :دی
*1: http://dejkoob.ir/ir/report/16928f9d59d خفت شدن همر پارک شده
2*:http://j.mp/25nrm4W اینم حرفی ندارم راجبش (سوپر پلنر :دی)
با ارزوی موفقیت برای تیم لیدری و پلنری nw
لول:دی
باید بابت پلن به sw تبریک گفت 6 تا همر اوردید 6 تا ده یه اکانت دفساز رو پروندید با اون همه نظم و اون همه فیک واقعا کار بزرگی کردید
پلیر های nw هم با تموم بی حوصلگی و بی دست و پا بودنشون البته به قول شما
به جز دوتا ده پریده از اکانت n1def رتبه 17 سرور شد 105 البته فکر کنم فلج شد بنده خدا
فایل پیوست 1669
تبریک بزرگ به پلنر بزرگ nw
پلن چیف بسیار زیبا از دوستان شمال غربی
فایل پیوست 1670فایل پیوست 1671فایل پیوست 1672فایل پیوست 1673فایل پیوست 1674
واقعا با این پلن باید کل sw حذف کنه بره / چون واقعا دیگه سطح سرور نمیخوره
حداقل خودتون نمیتونید بگید خودمون بیاییم لانچ کنیم روی خودمون :دی
دقیقا همینطوره داداش گلم متاسفانه بچه ها و لیدرای ساید مقابل خیال میکنن خبریه ولی نیست :)
نکته بعدی هم که لازم دیدم بگم اینه که چقدر لیدر شمال بد دهنه تا چیزی نشده فوش میده :)
دقیقا بعد سرور فینال 50 که کل همرای سایدشو کرد تو دیوار اکانت gaz anbor اینجور شدا قبلا اینجور نبود k50 متا بسته بود باهامون خخ
در آخر هم
amir alone boy پلنت موفقیت آمیز بود ؟
چیف شد ؟؟
RAST DAST
ههه خدایی تنها افتخار nw اینه کل میاد عکس یکی از م.. :دی نه (دف ساز) میزاره که ده دف ساز کاتا کردن :دی
نکنه 4 روز بعد سرور میخوای بگی همر توشون بوده
من دیگه نمیدونم چی بگم بهتون با همر زدید به دف اونم ده های که انویل کردن و دف کشیدن
این وسط فقط شما ضرر کردید
حالا یه سوال دارم؟
به نظرتون nw با این اوصاف همر برای بلند کردن کتیبه ها داره ؟
با سلام خدمت همه دوستان
در صورت تکرار روند موجود و عدم رعایت قوانین انجمن در ادامه مجبور به بستن تاپیک خواهیم شد
لطفا با رعایت قوانین ما را در پویاتر شدن انجمن یاری نمایید
با تشکر
سلام به همه دوستان گلم
به مهران استاد و دنیل پلنر های دیشب جنوب غرب
تشکر از همه برو بچی که دیشب وقت گذاشتن . اقا بهداد .مصطفی جان معین عزیز ارمین( از شیراز که با گوشی پلی میده) محمد ویس کبیر که عضو جدا نشدنی تیم ما شده کسری عزیز علی مولتی و هامر اسکات موفق ما و بقیه اعضای تیم از همتون تشکر می کنم بابت این که وقت گذاشتید این تشکر حسابش از موق بودن پلن جداست اما تبریک میگم بخاطر اینکه هم پلن عالی وهم لانچ های موفقی داشتید و چه فول دفی که انجام داداید و هامر های ساید مقابل رو فرستادید کنار لینک های گاز انبر سرور فینال قبل
لزومی نداره اینجا جوا ب هر پستی رو بزارید البته خوبه شفاف سازی بشه ولی بنا داریم تو بازی جواب حرفهای ارزون قیمت دوستان رو بدیم
HIV+
آرمان
اخبار تیم sw فقط از طریق نوید جان داخل فروم قرار می گیره و بقیه پست ها پست های شخصی دوستانه و ممکنه داخلش دخل و تصرفی صورت بگیره که به خودشون مربوطه کما اینکه دوستان ساید های دیگه با فوتو شاب پلن شکست خورده رو تبدیل به پیروزی می کنن و مارش پیروزی هم می زنن
درود بر دوستان هوشیار شمال غرب
این هم سوپرایز sw و ارمینsilent عزیز برای بروبچه ها
فایل پیوست 1680
http://dejkoob.ir/ir/report/16969a00c08
فایل پیوست 1681
این ده خزانه سطح 20 و دارای یک همر بیگ بود که بدون کوچکترین لاستی پرید
با تشکر_ لول:دی
سلام به همه
چطورین دوستان امیدوارم سال خوبی برای همه باشه
چند روز نبودم بدلیل مسافرت و میبینم اتفاقات زیادی تو سرور افتاده هیچی و بدتر ازون علی عاااقاا چیفر هم رمز اکانت عوض فرمودند و تلفن هم جواب نمیدن و به احتمال زیاد به هلاکت رسیدن انشاا...:)
دوستان اگر دوال خواستین که وسط راه و بعد هزینه کردن و وقت گذاشتن رمز عوض نکنین یه پیام بهم بدین. با تشکر:p
با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز تبریک میگم برای دهکده ای که صفر کردی و 0کردن سوپر هامری خیالی(اگه جاسوسی ای دارید که نشون بده سوپر هامر بوده خوش حال میشیم ببینیم)
اما متاسفانه سطح پلن توی سرور بسیار پایین هستش
که نامه میزنید و مثلا میبینید اکانت پلیر نداره و 0 میکنید دیگه فکر میکنم این پلن ها و این کار ها مربوط بشه به زمان دایناسور ها :)))))
فایل پیوست 1682
اون اکانت پلیر داشت و متاسفانه علی عزیز سطح پلنتون رو اینقدر پایین نمیدید برای همین نامه رو نخوانده کرد اما دیگه از این به بعد سطح پلن هارو باید پایین در نظر بگیره:دی
خلاصه در ادامه ی بازی امیدواریم شاهد پلن های قشنگ تر از 2طرف باشیم
درود بر دوستان
بامداد امروز شاهد پلنی از ساید nw شاهد بودیم که طی این پلن برای پروندن ده های فیدر sw امدن
اما هر چه بچه های انالیزور sw تحلیل کردن نتونستن هدفی از این پلن دریابن
بنده اتک هارو میزارم لطفا دوستان بیان و تحلیل کنن/شاید ما چیزی فهمیدیم
فایل پیوست 1684فایل پیوست 1685فایل پیوست 1686فایل پیوست 1687فایل پیوست 1688
باشد که رستگار شوید
لول:دی
- - - Updated - - -
فایل پیوست 1689
فایل پیوست 1690
فایل پیوست 1691
فایل پیوست 1692
فایل پیوست 1693
- - - Updated - - -
درود بر دوستان
خبر رسیده بعد از جمع شدن کتیبه ها و عملکرد عالی تیم SW
ساید های دیگه علت عدم موفقیت خود را در جمع کردن کتیبه ها و فشار وارده را سعی کردن به گونه ای سرپوش بزارن و با جو سازی و اتهام های به تیم موفق sw بزنن از جمله:
اکانت خریدید_وعده دادید_کثیف بازی و . . .
در اینجا اعلام میکنم تیم sw از ابتدای تیم با اقتدار و مدیریت صحیح و هماهنگی کامل وارد سرور شدن و بازیکنای و اکانت های خودشون رو مستقرکردن
حال ساید های دیگه به این برنامه ی هماهنگ میگم کثیف کاری :P
ولی بر عکس این موضوع مثلا اکانت get me feed که مولتی ساید nw بود از اول سرور کشیدید بالا و شروع به خرابکاری کردید رو نمیبینید
اینکه پسورد اکانت HIV رو زدید و خواستید همر های خودمون رو به دف مون بزنید ولی سریعا بازیکن اکانت فهمید و چنج پس داد
اینکه بازیکن وارد اتحادامون کردید و شبانه چراغ خاموشا رو میزدید
شما هنوز تفاوت کثیف کاری که شما انجام میدید با مدیریت صحیح و با بنامه ریزی وارد سرور شدن رو درک نمیکنید
فقط زمانی که کم میارید و همراتون میره تو دیوار و همراتونو میپرونیم و . . . بجای پذیرفتن واقعیت / انکار میکنید دلیلش هم همینه که هیچوقت پیشرفت نمیکنید
سعی کنید بپذیرید و یاد بگیرید تا پیشرفت کنید . . .
در ضمن همینجا از مولتی هانتر خواهشمندیم که تمام اکانت های ساید SW رو چک کنه و ای پی مشترک و . . . داشت اعلام کنه
ما همینجا سرور رو تقدیم شما میکنیم
زشته به خدا زشته برای امثال شما که ادعاتون سر به اسمون میکشه
الان چندتا سرور میخورید بهونه میارید/دوستان همونطور که گفتم اولین مرحله پذیرفتن هست بپذیرید :))
پ ن 1 : دوستان NW ایا با توجه به این همرهای دف شده از اول سرور تا حالا و ته مونده ی همراتون که به زور 4 تا کتیبه برداشتید ایا همری براتون مونده برای ادامه بازی ؟
پ ن 2 : یه جمله ای هم هست که میگه هر چه ادعای بیشتری میکنی یعنی توانایی کمتری داره
پ ن 3:راستی ادما تو محدودیت ها ستاره میشن :دی _لطفا به بازی ادامه بدید :)))))))))
لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــول :دی
سلام نوید جان
عادت بد خود بزرگ بینی هنوز تو خونت هست
اینهمه ادعا برای کی؟ کسانی که میشناسنت، پاک و کثیف که خودمون نباید تعریف کنیم دوست عزیزم این مطلب باید قضاوت بشه
هر سروری بالاخره هم برنده داره هم بازنده ولی جو خیلی ها روتو فروم میگیره چه اوطی رو چه نا لوطی رو
کجا هستن بازیکن هائی که بحث فنی میکردن جای کری خوندن و خود بزرگ کردن
عزیزم هیچکس با کوچیک کردن دیگران بزرگ نشده و نمیشه حتی اگر یکی دیگه بگه نمایند ساید هستش
بحث فنی بکنید بزارید یک عده تو فروم بازی یاد بگیرن منجمله من
جای بازیکن های بی ادعای قدیم خالی که حداقل از لوطی گری احترام گذاشتن به کوچیک و بزرگ رو بلد بودن و فرافکنی نمیکردن
خوشبختانه با اینکه اسم اکانتم رو دوستان استفاده میکنن من تو هیچ کدوم بازی نمیکنم
آقا شایان گل شما چطوری دیگه حالی از ما نمیپرسی
در نهایت سال نورو به همه شما و بقول خودتون دوست و دشمن تبریک میگم و برای همه از خالق زیبائیها آرزوی بهترین ها رو دارم
پاینده و سربلند باشید
عطا
لطفا جوابیه ندید چون جوابی از من نخواهد آمد
سلام نوید جاندرود بر شما عمو عطا
عادت بد خود بزرگ بینی هنوز تو خونت هست ]چنین چیزی فکر نمیکنم چون بر عکس بقیه که فقط بی بازی بودنشون رو با گلد جبران کردن بنده بازیمو هر روز بهتر وبهتر کردم و اینکه خیلی ها بهم اعتماد میکنن از اکانت و پلن و لانچ و . . . ولی بعضی ها تنها هنرشون اینه که تو بازار حود نمایی کنن
اینهمه ادعا برای کی؟ کسانی که میشناسنت، پاک و کثیف که خودمون نباید تعریف کنیم دوست عزیزم این مطلب باید قضاوت بشه
عطا جان صحیح میفرمایید همین چندتا سروری که بازی کردیم دیگه همه میدونن کی درست بتزی میکنه کی نه
مثلا کی کتیبه میخره کی اکانت میخره کی چیکارست و چه جور بازی میکنه پس قضاوت با دیگران
هر سروری بالاخره هم برنده داره هم بازنده ولی جو خیلی ها روتو فروم میگیره چه اوطی رو چه نا لوطی رو
کجا هستن بازیکن هائی که بحث فنی میکردن جای کری خوندن و خود بزرگ کردن
عزیزم هیچکس با کوچیک کردن دیگران بزرگ نشده و نمیشه حتی اگر یکی دیگه بگه نمایند ساید هستش
بحث فنی بکنید بزارید یک عده تو فروم بازی یاد بگیرن منجمله من
بحث فنی چی بشه/ زمانی که اوج پلن ساید nw فیک با 1 گرزی برای پر کردن اردوگاه هست
ما که هیچی یعنی به معنای واقعی پلنی ندیدیم ازتون چون نهایتش این بوده تارگت رو گذاشتید تو لیست فارم فیک غارت دادید
جای بازیکن های بی ادعای قدیم خالی که حداقل از لوطی گری احترام گذاشتن به کوچیک و بزرگ رو بلد بودن و فرافکنی نمیکردن
خوشبختانه با اینکه اسم اکانتم رو دوستان استفاده میکنن من تو هیچ کدوم بازی نمیکنم
آقا شایان گل شما چطوری دیگه حالی از ما نمیپرسی
در نهایت سال نورو به همه شما و بقول خودتون دوست و دشمن تبریک میگم و برای همه از خالق زیبائیها آرزوی بهترین ها رو دارم
پاینده و سربلند باشید
عطا
در نهایت با احترامی که قائل هستم برای عمو عطا شاید میونمون زیاد خوب نباشه
عمو عطا خوبه همه واقعیت های که پیش میاد رو بپذیرن /تنها با گلد زدن و پول خرج کردن نمیشه راهی به پیش برد وگرنه از e1/h1/final و .. . حتما چیزی برای نمایش داشتید
لطفا جوابیه ندید چون جوابی از من نخواهد آمد[/QUOTE]
واقعیت رو بپذیرید/یاد بگیرید/پیشرفت کنید
سلام
24 ساعت فروم نیومدم ببین چه اتیشی میسوزونن خخخخ
آقا یه سوال داشتم ؟؟؟؟ این گلدهایی که میدید به پلیرهاتون چی توش میریزید انقدر توهم میاره ؟؟؟؟ همش فکر میکنن تو فضا دارن سیر میکنن!!!!
اقای لیدر محترم ساید sw چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است
دیگه این سرور خبری از متای پشت پرده نبود کلا سرور رو کنترات برداشتید برا خودتون نوش جونتون
حالا میزاشتید دوتا کتیبه هم سایدهای دیگه داشته باشن حداقل کیفیت سرور بالا میرفت الان شما جز nw تارگتی دارید ؟؟؟
پس چی شد اون حرفهایی که میگفتید سرور 3 به 1 شده همه میخوان sw روبزنن
حالا جالب شده sw داره میزنه ولی بالینک سبز میاد خخخخ
من که فکر نکنم اسم این بازی رو بشه گذاشت دژکوب باید گذاشت بنگاه معاملات sw و دوستان ;)
خیلی خوبید به خدا ادم دلش نمیاد تنهاتون بزاره امیدوارم سالهای سال تو ایام نوروز بساط شادی ما رو فراهم کنید دوستان
با این میزان پلیر کم و ضعف ساید ها هی میان فروم عکس میزارن باو همه خبر دارن چی به چیه واس کی زیر و رو میکشید
یارو هیچی نداره یه چکمه و یه جنگ بهش دادن بگن این مثلا بزرگ شده دیگه اون پسر بچه سابق نیست نه عمویی هنوز مث بچه گربه باد کرده میمونی بیخودی دارن هوات میکنن دف بریز رو فیدرات کاتا خالی 0 نشن :d
با تشکر از تمام بچه های sw
لازم دونستم اینو بگم داش گلم پتانسیل sw این سرور بالاست تحمل دیدن قدرت رو ندارید!!
در آخر هم بزار یه کم بازی رو جذاب بکنیم نظرتون چیه
هر کتیبه ای که لازم دارید بگید ما بهتون تحویل بدیم یک کم خوشحال بشید
کاتا خشک :)
فایل پیوست 1695فایل پیوست 1696
بدون شرح جهت یاد آوری دوستان لیدرمون در شمال
:d:d
لقب بهترین بازیکن دژکوب میرسه به جناب King Of Se که جرات نداره خودمو بزنه میره اکانت*هایی* که پلیر ندران و اکتیو نیستن می*زنه داداش تو دیوار SWخوش گذشت؟؟ حالا با دیوار من آشنا شو
یه سلام ویژه به کل پلیرهای فینال
یه خسته نباشید هم خدمت دوستای گلم که خیلی زحمت کشیدن این سرور و نتیجه زحماتشون رو خوب گرفتن
داداشای گلم همیشه همینه هر کی موفق می شه پشت سرش حرف در میارن
موفق باشید
فایل پیوست 1699 کجایی دقیقا کجایی؟
سلام به همه
دوستان یک تحلیلی از سرور داشته باشن بدک نیست. اما تا اونجا که یادم میاد ان دبلیو همیشه اقتدار لازم تا ته سرور داشته و جزو بهترین ساید های سرور بوده همیشه الی این چند ساله دلیلش ممنون میشم تحلیل بشه؟
درود بر دوستان عزیز
فروم خیلی سوت و کور شده
لطفا بچه های ساید های دیگه بیان و برنامه ی سایدشون رو ییان کنند؟ایا هنوز یاری ادامه بازی رو دارند؟
از بین ساید های se/sw/ne/nw
عملکرد ساید sw از همه بهتر بود و کتیبه ها رو خیلی خوب جمع کرد و بیشترین همر ها رو از ساید های دیگه دیوار کرد
حال به نظر میرسه سایدهای ne و se دیگر زیاد جدی بازی نمیکنن و ساید nw به 3 دسته تقسیم شده و با توجه به تاپ مهاجمین و مدافعین شاهد درگیری داخلی در nw هستیم
ایا لیدر های محترم nw تصمیمی برای این موضوع گرفتند؟ایا شاهد این هستیم ساید nw جمع و جور بشه و بتونه به بازی برگرده؟
علت از هم پاشیدن متای 3v1 چی بود؟
چرا بی اعتمادی ها بین ساید های دیگر شکل گرفت؟
چرا ساید های دیگه دلیل ضعف شدید لیدری خود را به گردن بازی کثیف میندازن؟
لطفا دوستان نظرات و تصمیمات خودشون رو بگن تا شاهد بازی زیبای باشیم و بازی از حالت یکطرفه بودن خودش در بیاد و شاهد عملی شدن ادعا های که بازیکنان ساید های دیگر داشتن باشیم
با تشکر_لووووووووووووول:دی
درود بر دوستان پلنر شمال غرب یه خسته نیاشید از همینجا به همتون میکنم بابت این پلن زیبا
چرا حالا رو به زد و خورد داخلی اوردید :دی
فایل پیوست 1703فایل پیوست 1704فایل پیوست 1705فایل پیوست 1706فایل پیوست 1707
لطفا لیدر های محترم nw یه تحلیلی از این موضوع انجام بدن :پی
لــــــــــــــــــــــــ ــــــــــول:دی
عجب دفاعی کرده خدایی. حیف داخلی بوده. اما دمتون گرم میذارین گزارشها رو. یکتنه ان دبلیو رو تِکوند:p
- - - Updated - - -
بنظرم بالای یک میل دف بوده اونجا
سلام :D
دوستان شاخ NW نتونستید بزنید من خودم دهامو 0 کردم براتون الان ۱ دهکده مونده تمرکز کنید رو این یکی* ببینم چیکار می*کنید loooooool
در آخرم تشکر کنیم از آقا مهدوی کیا علی* آقا کریمی* داداشی*های تو دیوار پلانر*های رو دیوار
سلام خدمت بزرگان شمال غرب
دوستان ببخشید که این سرور زیاد حوصله بازی نداشتم....
پلنی که زده شد فقط و فقط برای این بود که ته کثیف کاری جنوب غرب نشون داده شه ....
همرهایی که زده شد جز همر ناصر عزیز و آرین اکانت GOD بقیه از اکانتهای ناشناخته شمال غرب بود البته با تشکر از alireza vip و فرهاد و مهدی....
همین که به خاطر این اتکها یه بچه 10 ساله میره با دادن گلد دفاع میگیره نشون دهنده سطح خوب پلن بوده سرور 25 x هست و لنگه دمپایی هایی که لانچ شده نهایتا 4 روزه ریکاوری میشه
اما دانیال چنج میل کردن مرد میخواد داداش...(من رو تو یکی خیلی حساب میکردم )
به هرحال شمال غرب درمقابل متای سه ساید وایساد و بدون چراغ و جاسوسی کوچولوی ساید ما و ...له جنوب غرب کسی توان صفر کردنشو نداشت....
مدرکشم اینکه تا اتحاد عوض شد اتکی لانچ نشد اما اکانت سیاهی لشگر که اتحاد قبلی بود تا چراغش سبز شد همر روش لانچ شد...
دوست عزیزی که جاسوسی میکنی سنت در همون حد تکست کردنه ....
دهکده های این فارمم رضای عزیز صفر کردن
اتحادشم بنده و رضا صفر کردیم
یاد بگیر با هم قد و سنت کل کل کنی که 200ک گرزیتو تو مولتیای اتحادت دیوار نکنم آفرین عمو
فارم دژکوب هم برای ما شاخ و شونه میکشه
درضمن به والدین محترم بگو یکم بالا سرت باشن انقدر شغلاشونو تو گارنا به ما یادآور نشی
سرور اسپید کام 3x خرداد 95 ( اگه عمری باقی بود)
لطفا ریپلای نشه(چون پاسخ داده نمیشه)
یا حق خدانگهدار
پی رو حرفای دوست خوبمون امیر باید بگم که عزیز ما هرچی در مورد سوابق شما توی سرورهای دات کام پرسو جو کردیم به این رسیدیم که شما همیشه بعد چند وقت یا فارم میشدی یا به علت چنج آی پی یا مولتی اکانت بودن حذف از بازی میشدی پس از یه مدت کوتاه...
جالبتر از همش این بودش که شما دارین چوب لیدریتونو میخورین و هیچ کثیف کاری یا چراغ خاموشی یا خرید اکانت از سمت جنوب غرب رخ نداده و از همه جالبتر اینکه لیدر شمال غرب روزگاری رو با ما گذرونده و از اخلاقو خلقاتش باخبریم و میدونم که چراخ خوندن یا لاگین کردن روی اکانتای دیگه رو خوب بلده پس لطف کن به تیم یکپارچه و تک جنوب غرب احترام بزار و براشون بایست
معین BBoy
این متن هم برای لیدر شمال غرب که نزار برای بار سوم بطور متوالی هتریک بشی و صفر مطلق شدنتو توی پروفایلای بچها ببینی .....
پستم بلدی بزاری :)))) اسم اکانتتو بگو شاد بشیم هم لیدر شمال غرب میشناسه تورو هم لیدرای جنوب غرب میشناسنت اومدی اینجا چی کار پسر آدم زمانی خودشو تو یه تیم حساب میکنه که لیداری همون تیم پشت سرش حرف نزنن بگن این آدم هر جا زیاد تر باشه میچسبه اونجا یه زمانی صفرت که میکردم سرور بعدش میومدی با ما صفرت که میکردن میرفتی با اونا ایشالله که صفر نشی این سرور همون جا بمونی .
تیم شمال غرب شمال ۵ ۶ نفرن
تیم جنوب غرب متشکل از جنوب شرق سابق شمال شرق سابق و جنوب غرب سابقه اگه غیره اینه من هیچ حرفی دیگه نمیزنم حداقلش الان ۴۰ پلیر با دوال دارن اونجا بازی میکنن اگه نبرید شک میکنم واقعا بودن تیم فروهر همیشه بازی رو جذاب کرده و همیشه ۴ تیم باید جمع شن تا بتونن بزنن مگر نه هر سروری توازن بر قرار بوده زدیم ۱۰۰ کردیم اینو دیگه هم آرمان خان میدونه هم مصطفی هم علی آپاچی میدونه اگه غیر این بوده بگید
خندم میگیره که میگی منو صفر کردی .... خداییش یادی ندارم از اینکه تو منو صفر کنی ولی خب آرزو بر جوانان عیب نیست
راستی اون سروری که اومدم کمکت کلا 3نفر بودیم که وقتی همرای منو دیده بودی کفت بریده بود دهنتم باز مونده بود در شرایطی که تیم علی آپاچی اینا بالغ بر 20 تا پیلر توی تیمشون بود پس چطوره که الان من سمت تیمی میرم که تعدای پلیراش زیاد باشن ...(منظورتون اینه که به پلیرا بگیم نیان جنوب غرب ؟؟؟ یا به مولتی بگیم اینارو اینجا ثبت نام نکن خخخخخخ)
قسمت سوم حرفتم که باید بگم جنوب غرب همین بوده و خواهد بود و هیچ پلیر دیگه ای هم بهش اضافه نشده ولی همیشه ما با احترام به کسایی که دوست داشتن با تیم بزرگ جنوب غرب پلی بدن و با این تیم باشن با کمال میل میپذیریمشون و همیشه برا همشون احترام قایلیم
راستی اگه تونستی باز با یه تیم قوی تر بیای بهمون قبلش بگو چون دیگه فکر نکنم جایی توی دژکوب داشته باشی اینجا جای پلیرای خودخواه و مغرور نیست و در آخر باید بگم که توی پروفایلت که نوشتی نازنین و شقایق تو کدومشونی پس هروقت تو گفتی کدوم اکانتی منم حتما میگم
معین Bboy
سبک بازی مارو که میدونی همه جا هستیم اما تو چی ؟؟ یعنی الان تو همیشه جنوب غرب بودی سروری که صفرت کردم شمال شرق بودی دوستان شاهدن سروری که با ما بودی و رات دادیم ۱۰۰ کردیم تو شمال غرب بودی سروری که زدنت جنوب غرب الان استاد بگو بینم از کی تاحالا تیم داشتی ؟؟؟ :**))) تو خیلی خوبی شاید مغرور باشم اما هیچوقت زیر نرفتم حداقل جوری حرف بزن که لیدرت پشتتو پیشه ما نکوبه
این یه تیکه جنوب غرب همین بوده و خواهد بود نابودم کرد یکی از رومان های تخیلی سالی ۹۵ میشه حداقل ماهان اینو بگه آدم بدش نمیاد میگن یارو .ir جنوب غرب بوده الانم جنوب غربه