خو دوستان حرفاتونو خوندمولت بردم از خیلی پستها!!!
هر وقت شد ما هستیم واسه تشکیل جلسه.
چند تا پیشنهاد من دارم که هنوز موفق به حرف با عارف نشدم. مثلما" وضع سرور فرق میکنه به همین زودیا.
واندر 100 کردن والا مهم نیست بحث لذت بردن از دژکوب مهمه واسه se
نمایش نسخه قابل چاپ
خو دوستان حرفاتونو خوندمولت بردم از خیلی پستها!!!
هر وقت شد ما هستیم واسه تشکیل جلسه.
چند تا پیشنهاد من دارم که هنوز موفق به حرف با عارف نشدم. مثلما" وضع سرور فرق میکنه به همین زودیا.
واندر 100 کردن والا مهم نیست بحث لذت بردن از دژکوب مهمه واسه se
درود
با توجه به درخواست کاربران جهت گرفتن عیدی تیم مدیریتی تصمیم گرفت به بازیکنان فعال با شرایط ویژه عیدی بده.
قرار شد از این تاریخ یعنی هفدهم اسفند ماه تا شب عید در هر سرور به بهترین پلنی که اجـرا میشه گلد تعلق بگیره به اینصورت که اگر پلنی اجرا شد و موفقیت آمیز بود به تیم پلنری 500تا گلد و اکانت هایی که در پلن شرکت کردند هم در مجموع 750 گلد تعلق بگیره.
اگر پلن با شکست مواجه بشه به اکانت (ها) مدافع : 750 تا گلـد و دفکوردینیتور منطقه 500تا گلد تعلق میگیره.
شرایط کسب جایـزه.
1- پلن اجرا شود و نه یک تک حمله.
2- بعد از اجرای پلن اهداف خود از اجرای پلن را به طور کامل در فروم تشریح نماید.
3- مناسب بودن نوع پلن با زمان سرور مثلا اگر 2ماه از کتیبه ها گذشته پلن کراپلاکد کردن 2زار نمی ارزه چون هم منابع زیاده هم با گلد کراپ ها برمیگرده سرجاش.
4- در صورت دفاع شدن پلن ؛ تیم دفاعی باید چگونگی تشخیص تارگت اصلی رو توی فروم توضیح بدن.
توضیح: پلن= ارسال یک فیک لیست یا چندین فیک لیست منظمم در بازه زمانی مشخص روی چندین تارگت دست کم 6تارگت و زدن یک یا دو تارگت واقعی در نتیجه جایزه به تیمی تعلق میگیره با پلن کار انجام داده باشن و این که بیاید یه لینک تک اتک بدید مورد قبول نیست.
یه تشکر ویژه هم میکنم از مدیریت کل انجمن و مدیریت کل سرورها که این پست من رو حمایت کردند . جایزه رو 10برابر کردند.
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشیـد.
درود
آقا از وقتی این یه تیکه از پست شما رو خوندم دارم ذوق مرگ میشم که پست های سطح پایین من با پست های آیدین مقایسه میشه. آقا پست من کچا پستهای آیدین کجا ؟ ایشون هر پستی میذاشت علاوه بر تجربه بار علمی پشتش بود برای من فقط یه سری تجربه غلط غولوطه میدم به جوونای مردم.
نه متاسفانه این آیدین یه آیدین دیگه هست ؛ متاسفانه آیدین والس یه چند ماهی هم هست اکانت فیسبوکشون رو هم دی اکتیو کردن و چون ساکن امریکا هستند دسترسی دیگه ای نمیتونم بهشون داشته باشم.
باز هم تشکر میکنم که پست من با آیدین مقایسه شده.
اینم برنامه خوبیه ها یه پلن بریزید گلد ببریم . ما که پول نداریم گلد بخریم بلکه اینجوری گلد دار بشیم ؛بریم رودست آقا زاوش ودوستان اثر هنری بزنیم :دی http://www.pic4ever.com/images/smoke-3-2.gif
سربلند؛پیـروز ودنبالـه دار باشید.
درود بر همگی!
من هستم آقا :) منتهاش هفته پیش یک تصادف خیلی سنگین داشتم که یه کامیون بدون تعارف از پشت اومد تو ماشینم :o
یکم میزون شم میام اینجا یه هیجانی راه بندازم که کار به پف فیل خوردن پا اکانت برسه :) اندکی صبر... کمرم میزون شه بتونم بشینم پشت سیستم، هستم در خدمت دوستان :D
- - - Updated - - -
آخ آخ Eyedean !!! :D
هرجا هست موفق و سر بلند باشه.
شایان یه ما هم جایزه میدن عایا؟ چندتا پلن خوب دارم که 100% پیاده میکنم :) گلد بگیرم برم تو بازار حالشو برم
- - - Updated - - -
درود! ایولا
پیشنهاد چی داری؟ بده بیاد ببینم چی تو کله ات میگذره :)
سلام عارف جان
خدا بد نده .داداش یه خبری میدادی نگران شدیم.
امیدوارم زود تر سلامتیت برگرده .بیای این وضعیت و درست کنی.
همه حرف از این میزنن خسته کننده شده و این حرفا . اما بازم منتظر شما هستن که بیای. چون میدونن هیچکس جز تو نمیتونه سرورو جمع کنه.
خیلی حرفا از خیلیا شنیدیم که هیچ کاری نکردن. بازم همه چشم به دست توییم.
ارادتمند سجاد
درود
به تیم فاتب بابت برگردوندن کتیبه چکمه منحصر تبریک میگم
امیدوارم این پلن شروع بازی رو برامون رقم بزنه
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
البته جلو زن خوبه شما خیلی تاثیر داشت تو این اتک محمد رضا جان!!! بحرحال یه پلن از sw دیدیم که جای خوشحالی داره.
باشد که رستگار شویم همه
در ضمن دوستان با عارف صحبت شد و مطمئنن در طول هفته یه حرکت بزرگ برای زیباتر شدن بازی زده میشه.