احسنت بر تو ای جوانمرد پهلوان غیور چپ دست
ای پیر مرد چپ دست ای بزرگ ای جومونگ
باشه تو هم خوبی
دیگه چی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به دوستان گلم
خسته نباشید میگم به دوستان عزیز
همانطوری که دوستان خودمون هم میدونن من 3 روز کلا نبودم و کلا شاید در روز 2 تا 3 ساعت دوست گلم میثم میومد رو اکانت و همر شارژ میکرد و کسی دیگه نبود .
مهدی جان چند شب پیش قبل از رفتنم اومدم یه پلن بزرگ واسه این جنوب غرب چیدم که همشون رو تا صبح جمع کنم و نزدیک 30 تا همر میخواستم لانچ کنم که اولین اتک رو زدم رفتم دومی رو بزنم دیدم نوشته آی پی مشترک داره گفتم باشه ایرادی نداره رفتم سومی رو لانچ کنم باز هم گفت آی پی مشترک تا اینکه بی خیال شدم رفتم اتک اول رو هم کنسل کردم بعد از نامه نگاری با مولتی هانتر خودش هم متوجه شد که جوابی نداره با دلیل هاش نوشت که قوانین بازی اینطوری هست . ما هم بهش گفتیم شاید اینجا اگر دقت میکردی میتونست بشه دژکوب اصلی و جاش رو بگیره و برای سرورهای بعدی کلی از رفقا رو بیاریم اینجا و بزرگ بشی ولی مثل اینکه کلا خودتون دژکوب بازی نکردید و هنوز نمیدونید که لانچر عموما 1 یا 2 نفر میشه . خلاصه که ما هم بهش گفتیم که بیخیال عزیز شما این سرور رو ادامه بده ولی هر روز کمتر میشید تا جایی که کلا چنتا پلیر جدید و یه سری عقده ای که تا الان تو دژکوب اصلی چیزی نشدن بیان بازی کنن و کلی برای خودشون افتخارات بیارن .
والا اونایی که سابقه ی ما رو میدونن خوب میدونن که اگر اینجا مثل دژکوب اورجینال با قوانین اصلیش بود تا الان شاید به غیر از شمال شرق و شمال غرب که قدیمی های این بازی تو سرور اسپید که همیشه سختتر از همه سرورها بوده بیشتر نمیموندن .
در هر صورت اگر میبینید ما فقط گاهی اوقات میاییم یه چنتا میزنیم و حالا چه دیوار بشیم چه پلن موفق باشه . یا اینکه میان میزنن از ما کتیبه میبرن کلی هم ذوق میکنن ما زیاد عکس العمل نشون نمیدیم فقط به خاطر اینکه کلا اعتبار و ارزش این سرور برامون ارزشمند نیست و فقط برای بازی کردنش داریم بازی میکنیم و اکانت خودمون زیاد مهم نیست فقط بعضی از دوستانی که تازه شروع کردن و رفیقمون هستن رو داریم حمایت میکنیم .
وگرنه اکانت king_ne که در اصل ماله منم نیستش یعنی من هیچ اکانتی تو این سرور ندارم که میل اکانت برای خودم باشه همش برای تیم هستش که لطف دارن و من رو کل این اکانت ها میرم و بازی میکنیم .
اتک هایی که رو شمال شرق دیشب اومده بود جهت اطلاع دوستان رو هر اکانت تقریبا 1.5 میل یا بیشتر دفاع بود که اتک ریل رو king_ne بود و خداییش از اونجایی که هیچکدام از بچه ها نبودن ما رو کل اکانت ها اون مقدار دفاع رو تزریق کردیم و خوب کلی دفاع هم رو زمین موند که نرسید به احمق منحصر به دلیل همون آی پی مشترک بودن که باز هم مهم نبود .
نا گفته نمونه مهدی جان همونطوری که دوستان تایم انلاین و آفلاینی ما رو دارن حتما از کتیبه هم میتونن استفاده کنن .
در کل مهدی جان من تو کل این سرور به غیر از شاید 7 یا 8 نفر دیگه کسی رو ندیدم که بشه حتی باهاش بحث در مورد بازی کرد . چه برسه بخواهیم اینجا تحلیل هم بزاریم .
بسته به سطح سرور دوستان دارن کل کل میکنن من و تویی که عمری ازمون تو این بازی گذشته نباید تو این بچه بازی ها وارد بشیم .
خلاصه که لینک کامل اتک ها رو هم براتون میزارم که دوستانی که ندیدن ببینن .
باز هم تشکر میکنم از رفقای گلم که در نبود من واقعا سنگ تموم گذاشتن و شرمنده کردن
http://dejkoob.ir/ir/report...8a,106451501c5
با تشکر
شاد باشید
علی
ThE HeRoES
سلام
دوستان خوبم، ما قدیم که دژکوب بازی می کردیم وقتی میدیدیم یکی اینجوری می شد یک لیوان آب یخ براش تجویز می کردیم که مقداری حالش بهتر بشه ولی فکر میکنم که شما دو نفر باید دنبال راه حل های درمانی جدیدی برید!!
قبلا هم توصیه کردم که قبل هر گونه پست یه نفس عمیق بکشید و اگر هم قبلا سابقه فروم نویسی ندارید بهتر اینه که متن نوشته شده خودتون رو داخل word بنویسید و چند بار مرور کنید ببینید اگر معنی خاصی واسه خودتون داشت پست کنید!! هر چند که ما به این جور اسپم ها عادت داریم ولی شما که نباید سوء استفاده کنید :))))
پ.ن. وقتی دیدم یکیتون پست گذاشت اون یکی هم (به اصطلاح جوونا) لایک کرد یاد یه ضرب المثل افتادم :
به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم...
نمیدونم ربطی داشت یا نه ولی خوب من یاد این افتادم دیگه :)))
قسمت قرمز اول : عزیزم شما خفن ترین پلیر دنیا هم که باشی باید بدونی که اینجا فیلم هندی پخش نمیشه که شما تو یه پلن کل ساید رو جمع کنی و بقیه بازی رو پاتو بندازی رو پات بشینی تخمه بشکنی!!! این حرف رو صرف نظر از سطح سرور می زنم
قسمت قرمز دوم : خوشگلم بنده هم ممکنه این قانون رو قبول نداشته باشم ولی بهتر نیست به قوانینی که اطراف ما هست احترام بزاریم و سعی کنیم بر اساس اون قوانین زندگی خودمون رو شکل بدیم؟!! آیا بهتر زیر سوال بردن کل سرور یه راه حل دیگه پیدا می کردید؟!! همون جوری که دوستان پلن اجرا میکنند (چه موفق باشه چه نا موفق)
قسمت قرمز سوم : دل بندم زمانی که سرور های ایران شروع شد بنده فقط یک سرور استارت کردم و وقتی دیدم سطح سرور پایین هست حذف کردم رفتم نموندم غر غر کنم که این سرور ال و بل!!!! در ضمن من با پلیر هایی که تو این سرور می بینم باید بگم که یکی از بهترین سرور های سرور دژکوب ایران هستش!! در ضمن سطح یک سرور رو پلیر های اون سرور تعیین می کنند نه کس دیگه!! سعی کن خودت رو بهتر کنی
قسمت قرمز چهارم : بهتر یک نگاه دیگه به فروم بندازی تا ببینی چه کسانی کل کل می کنند :) دوستان خودت هم شامل کل کل کنندگان هستند :) در ضمن اگه شما فروم دژکوب قدیم میومدی باید میدونستی که کل کل کردن یکی از لازمه های بازی دژکوب هستش! (از علی چیفر بپرس بهت میگه :) )
پ.ن. دوست خوب وقتی از بالا به همه نگاه می کنی طبیعتا همه رو کوچیک می بینی
پ.ن. دوست خوب وقتی کتیبه از دست میدید و بخشی از همرتون هم خفت میشه بهتر به جای فرافکنی یه تبریک بگید و در ادامه اگر نقدی هم دارید ارائه بدید
پ.ن. خسته شدم دیگه لطفا دفعه بعدی پست طولانی ندید :)
علیرضا جان جواب شما رو میدم چون میشناسمت .
دادا والا از خود علی کینگ اس ای هم میتونی بپرسی من هیچ موقع نگفتم همچین حرفی
همیشه گفتم دادا شما بزنید ما حرف زدیم کاری نمیکنیم . مگه اینکه خلافش از سمت شما ثابت بشه که اون بحثش فرق میکنه
خواستید نامه های علی رو هم براتون کپی کنم که همیشه اون گفته دادا ما رفیقیم نمیزنیم . ما هم گردنمون از مو نازک تر گفتیم چشم دادا شما بزن میگیم از رفیق خوردیم .
ولی میدونی کلا علیرضا جان من خودم کلا از ضعیف کشی بدم میاد اینکه بیام رو کل اکانت های مهم یه منطقه فیک بزارم بعد برم اکانت هایی که زیر 3 ک پاپ دارن رو کپشون رو 0 کنم دیگه جای ما نیستش . چون این بازی ما نیست در نتیجه دیگه میشه فان که فقط وقت بگذره نه بازی واقعی .
پس فرقی نمیکنه کتیبه بره همر بره . دیگه مهم نیست چون به این میگن سبک کسایی که 2 روزه بازی رو یاد گرفتن و هنوز جرات اتک دادن ندارن .
ما هم که برامون مهم نیست این سرور . خواستی از مولتی هانتر بپرس از وقتی که جواب نگرفتم کلا بچه های ما بیخیال شدن دیگه کسی زیاد هزینه نکرد دنباله این نبود که همرش 2 ساعت ساختش خوابیده .
خواستی برو از اونایی که من رو میشناسن بپرس با 4 تا اکانت یه منطقه رو میزدیم / یادش بخیر چه کسایی رو هم میزدیم . بگذریم سابقه ی ما روشن
مشکل اینجاست که سابقه ی این دوستان برای ما روشن نیست . به قول یه دوستی بابا چیکارشون داره بزار حالشو ببرن .
شبتون خوش
یا حق
علی
ThE HeRoES
چطوری علی جون.علی منم یکی از دلایلی که نه پلنی زدم نه این حرکت ها به دلیل همین ای پی بود گفتم اگه بخوام بزنم مثل دیگران به مشکل میخورم این خیلی خراب کرده و نقطه ضعف بزرگی برای این سایت که ایشالا بتونن درستش کنن.داداش لینک که گذاشتی دیگه خودش مشخص میکنه سطح پلنر رو.تایم های جالب و اینکه حتی هنوز هیچ کدوم از بازیکنانشون تو سایدشون نمیدونن برای زدن گیج کننده به چندتا ویو نیازه خیلی بده.همین چیزا باعث میشه ادم حس حتی حرف زدن باهاشون نداشته باشه دیگه.کتیبه اکانت king ne هم که زدن هرجور حساب میکنه ادم سودی نمیبینه برای مهاجم.هرکی رسیده یه ایدی فروم ساخته پست میذاره نه سابقه ای نه حرکت شاخی فقط تعداد پستشونو زیاد میکنن کلی هم حال میکنن.خخخ.فقط باید بشینیم ببینیم اند گیم چی میشه و سیاست کدوم ساید بهتره برای اخر بازی.
sathe lunch ba ply dadane shomam balast be mola
http://dejkoob.ir/ir/report...2f,10635077414
be mot ghasam plan ali asghari tar az in nadidam
طرف اومده ادعا میکنه ما اسپید بازیم !
اونوقت نرمال بازا با روزی 2 ساعت آنلاینی کل سایدشون رو اتوبان کردن ! چاله چوله هم نداره
دم از سابقه هم میزنه ترکیدم از خنده
خدایی سرور باحالیه خوش میگذره
دوست عزیز شما به این میگی پلن علی اصغری :)
اگه تایم هارو میگی با فاصلست وقتی همر میخوره و ریل نیست خودمون اینکارو کردیم ...
بعدم تو همین ثانیه جنگ بزرگ و معماری یونیک هم زدیم ...
پلن شما علی اصغری نیست 21 موج کاتا میرید رو مولتییی یا حسییییین همشم دیوار میشه :)))
شما یه دونه ای ;)
ما انقد مرد هستیم منم منم نمیکنیم ...
کسی کتیبمونو میزنه میریم میاریم :))
پلنی هم لازم نبود تو روم خود sw نشسته بودیم همرارو لانچ کردیم قصد ما این بود بکوبیم حذف کنیم هنوزم قصدمون همینه ;)
فقط تارگت چنج شده ...
پلن هایی هم که ما از شما دیدیم پلن نبوده ...
21 ریل گزاشتن مولتی زدن یا کتیبه بردن تو تایم اف بودن بدون تلفات ...
شما پلن جیمز باندیاتو برو ما همون علی اصغریامونو میریم ;)
http://dejkoob.ir/ir/report/10646189821
چشمان یونیکو پس گرفتیم اونم نه با 500تا کاتا با ی همر چون ما چشم بصیرت نداریم ک بازیمونم زیاد خوب نیس
پ.ن علی دهیروز مهدی زنگ زده میگه چرا 25k گرزی تلفات دادی تو ک گفتی اینا نوبن رست هم میگه موندم
خبر امد خبر در راه است ....
«مهم»دوستان لطف کنید احترام متقابل رو حفظ بفرمائید.
پست های توهین آمیز حذف شد اگه پست توهین آمیزی مونده و از دستم در رفته! برام ارسال کنید تا حذف کنم.
لطف کنید به هم احترام بذارید.
یه اخطار هم واسه دوستانی که از عبارات امداد غیبی و این مسائل و این تهمت ها استفاده می کنند دارم. اگه مسئله مستند و قابل اثباتی دارید شجاعتشو داشته باشید و تو یه تاپیک مجزا مطرح کنید تا سو تفاهمتون برطرف بشه و الا اگر چیزی شنیدید یا چیزی می خواهید بگید که بهانه ای باشه برای توجیه شکست در بازی، مدیریت به هیچ عنوان این استراتژی تخریب رو نمی پذیره و ممکنه فعالیت فرد خاطی در انجمن ملغی بشه.
و در جواب شما:
خیر دوست عزیز اگه شما برای لانچ رو اکانت های دیگران بری به مشکل ip نمی خوری. حتی اگه برای شارژ نیرو هم رو اکانت شما بیان همینطور.
هر اکانتی که پلیر مجزا داشته باشه به مشکل نمی خوره.
اما اگه به قول خودمون 4 نفری بخواهید جور یه اتحاد 20 نفری رو بکشید بله به مشکل می خورید. شاید تو دات کام به مشکل نمی خوردید و شاید به همین خاطر اونجا تعدادی از پلیرها با همین روش اسم و رسمی پیدا کردند. اما اینجا با تخلف نمیشه شاخ شد و حق دیگران رو ضایع کرد.
اگر محدودیتی هست برای رقیب شما هم هست. پس حرفهای شما و گلایه از سطح سرور قول معروف «زمین کج» رو تداعی میکنه.
توجه توجه دود غلیظی شمالغرب رو فرا گرفته !
هر همری به دژکوب بیشتر میدهد صفا گلچین روزگار امانش نمیدهد
اقا ما که خوردیم :))
بدم خوردیم :دی
دم بچه های جنوب شرق گرم ...
زودتر دست جنبوندن ...
متاسفانه من خواب بودم دیشب تا 4 5 بیدار بودم یک سوم دفاع هم روی اکانت نبود 17 دقیقه مونده بود اتک ها بخوره پاشدم برم دستشویی دیدم :)))
حتی هیرومون هم تو دفاع نبود :دی
دیگه خدایی دراین حدم نوب نیستم ...
بازم دمشون گرم ... حال کردم ...
کوچیک همه
سهیل
بنا به توصیه دوستان عزیز شمالی مبنی بر ضرورت زدن پلنهای جیمز باندی توسط نوبهای جنوب شرقی ، جنگ آموز یونیک رو زدیم ، کپ و نان کپ هم صفر شد
:d
با تشکر از پلنر و لانچر و اکانتهای درگیر در ماجرا و آقای ..... پوریان در واقع الهام از پلنهای ایشون گرفته بودیم
داداش کتیبه چیرو بردم ؟؟
واللا 20 مین مونده بود اتک بخوره پاشدم ...
1 میلیون و نیم دفاعی هم حقیقتش یه جا پارک بود که از کپ رید بزنم و گندم دها ازاد باشه دف شارز کنم :دی
دیگه زدید دیگه دمتون گرم :دی
پاپ دهامم نیم ساعت اخر تغییر کرد برادر :دی
نگفتم که نبودم کلا موقعی دیدم که حتی قهرمانم هم نمیتوستم بدم تو راه بود :))
بازم میگم که دمتون گرم ما جنبه برد و باخت رو داریم :دی
سلام بی زحمت لینک اتک ها رو هم بزارید
این عکس بعد از اتک .... !
http://upload7.ir/imgs/2014-09/45243297555178810306.png
بهونه نیست بازی به همین چیزاشه ...
ولی یک سوم دفاعی اکانت خودمم روش نبود حتی ...
چه برسه که بخوام دفاع جمع کنم دیشب 3 و نیم رفتم خوابیدم ...
20 مین قبل اتک اومدم ...
بازم بهونه نیست .. بازی همین چیزاشه دیگه عرضه داشتم الان اکانتم نمیخورد ...
مرسی از همه هم بازی های گل ...
داداش به جون مادرم تاریخ پی سی اشتباهه :|
اصلا من دقت نکردم به چیزی که بخوام درست کنم :))
یه عکس گرفتم برم بخوابم فقط :دی
زاااارت همین امروزم علی چیفر دفاعیه پایان نامه داره :))))))
ولی من یه سرور میام انتقام اون محافظی که کتفش در رفت اومد نیزه دارای مارو ... میگیرم :)))
ولی خدایی خیلی سرور بهم حال داد ...
یه درصد برای اکانتم نارحت نیستم ...
سرور خیلی خوبی بود :دی
شبایی که میخندیدیم حال داد ...
کنار ... مهندس :))))))))) عجب ک.... مهندس :))))))))))))))))))
اون Buzz هایی که کارو چپ دست میزد همش :)))
اون ممد اکس من که لیست میزدم براش :))) قول های بد بد بهم میداد =))))
اون پسره که میمردیم حرف میزد :)))
خاطرات خوبی برام موند ...
اقا راستی تو دلم موند خدایی :)))
اون همری که زدین بیگ همر بودا :))
900 کیلو گرزی 195 کیلو تیکی :)))
نشد بریم تو اون قسمت :))))
علی گفت بک بده بزنیم واحه دیشبا :)))))))))))))))))))))
دوستان خوبی هم پیدا کردم .. از جمله خود علی کینگ اس ای گل و ارمان و بچه های گانز ...
ضمن عرض خسته نباشید
تشریح پلن رو براتون میذارم
شاید آقای .... پوریان باری به دانش بازیش اضافه بشه !
لانچ کردن تارگت به قصد صفر کردن تو ساید شمالغرب کار سخت و بغرنجی بود
بدلیل وجود مولتی اکانت های فراوان - دف سازی با گلد روی کلیه دف سازها و تعداد کم کتیبه های ارزش دار برای زدن ! و کلا شاید 4 تا اکانت ارزش ریسک برای زدن داشت
با اسکات ها و جاسوسی های که از حدود 15 روز پیش بصورت مداوم از هدف های احتمالی میشد دف ثابت کتیبه جنگ منحصر در بهترین حالتی که فیک روش نبود 1.3 میلیون دف استاتیک بود بقیه کتیبه های دارای ارزش هم حداقل در بهترین حالت دارای 600 کیلو دف بود
تصمیمی که گرفته شد ابتدا تضعیف و متوقف کردن روند دف سازی شمال غرب بود زدن شاید بیشتر از 30 تا کپ از مولتی ها باعث شد روند دف سازی و دادن گندم دف با مشکل مواجه شه که این امر باعث شد خود اکانت پریزدنت اقدام به دف سازی کنه !
گام بعدی و مشکل اصلی بعدی این بود که دف رو از تارگت ریل خالی کنیم و پراکنده شدن دف روی مولتی ها
برای این قضیه چندین اکانت از بعد از ظهر دیروز اقدام به زدن فیک و حملات ریل به کپ های مولتی های لب مرز شمال غرب کردند مثل slipkniot ، lol، که بعد از دو ساعت نشستن اتک های تک موج ریل میزان دفاعی جمع شده برای این اکانت ها به حدود 1 میلیون رسید
بلافاصله این اکانت ها و سایر مولتی ها از ساعت 6 غروب دیروز تا لانچ همر اصلی شدیدا زیر فیک دستروی رفت !
برآورد منطقی و آنالیز شده توان دفاعی اکانت پرزیدنت در حدود 7 میلیون دف 1.8 میلیون دف روی خود اکانت ! ، 4 میلیون دف روی مولتی ها و مابقی هم از دو تا سه اکانت فعال شمال غرب بود بعد از اطمینان از پخش شدن دف اقدام به لانچ شد
http://dejkoob.ir/ir/report/10646577437
همر اکانت هویج یه خط کوچولو روش افتاد
بوگاتی ما کاملا سالم !
http://dejkoob.ir/ir/report/1064663d337
همر کینگ اس ای که فکر کنم از سرور بعد اسمش رو باید بذاره کینگ اس ای و ان دبلیو
http://dejkoob.ir/ir/report/1064659827a
و همر تموچین که روش پلیری هم بازی نمیکرد و همرسازیش هم متوقف شده بود بعنوان تنها همری که خرج شد
http://dejkoob.ir/ir/report/1064666fbd6
نتایج پلن استفاده بهینه از همر در حال درجا زدن تموچین !
زدن 2 تا از بیگ همرهای سرور و خلع سلاح کردن کامل اکانت پرزیدنت !
زدن جنگ آموز منحصر با کمترین تلفات ( یه مقایسه ای بشه با لینگ زدن جنگ منحصر از جنوب غرب)
کلام آخر
1- ما نرمال بازیم ! اینجوری میزنیم !
2- مهم نیست چقدر دف رو اکانت هاتون جمع کنید ! مهم اینه زمانی که ما میزنیم چقدر دف رو اکانت هست !
3- چیزی از ارزشهای بکس پرزیدنت کم نمیشه ! شاید دست تنها بازی کردن بار یه ساید رو تنهایی به دوش کشیدن واقعا باعث شه بهترین پلیرها هم عطای بازی رو به لقایش ببخشند ولی بکس پرزیدنت عین مرد وایستادن
شاد باشید و پیروز
سلام دوستان ماشالله خیلی خوب بود
تبریک به مهاجم و مدافع
دوستان سرعت این سرور چنده ؟
با سلام و خسته نباشید خدمت رفیقای گلم :
اگه دقت کرده باشید من زیاد پست نمیزارم فقط میخونم. اما امشب جا داره اول از همه تبریک بگم به اخلاق حرفه ائ سهیل جان
که نشون میده بازیکن امروز دیروز نیستش و واقعا با جنبه هستش احسنت داری...
به هر حال پلنی که زده شد پلن خوبی بود حالا درسته سهیل جان روی اکانت نبودن اما 100 درصد دوستانشون بودن رو اکانتها به خاطر اینکه 1 ساعتو نیم بعد لانچها تعقیرات روی اکانتهای مدافع مثل جا به جا کردن کتیبه و پائین بالا شدن پاپ دها و... انجام میشد . اما ریل تشخیص داده نشد چون دفاع بیشتری میتونست اونجا باشه.
نا گفته نمونه ارمان گانز و علیرضا زاکستر واقعا زحمت کشیدن. و مثل همیشه خودشونو اثبات کردن . واقعا از ارمان و علیرضا جان کمال تشکر رو داریم.
از رفیقای گلم که مثل کوه پشت ما همیشه ایستادن کمال تشکر و سپاس رو دارم.
با احترام
کوچیک همتون Ali_KinG_sE
سلام به سهیلای خودم!
بچه جون شما مگه دسترسی به اکانت ها و دف سازای من نداشتی فدات شم ؟
مگه نمیدونی چند میل دف خوابیده بود همونجا که هم خودت میدونی و هم من؟
تو چرا سهل انگاری کردی؟
البته فدای سرتا :دی
حالا میشی دف ساز خودم!
به بچه های جنوب شرق هم تبریک میگم بابت همرهای واقعا زیباشون نمیخواستم تبریک بگما ولی واقعا جای تبریک داره !
ولی از دستت ناراحتم نا فرم سهیلا !!!!
پ.ن: اون تبرایی که میگفتم هنوز هستا !!!
سهیل داداش گلم این سرور افتخاری بود در کنار شما بازی کردن .
و امیدوارم جنگهای تو بازی تاثیری رو رفاقتا نداشته باشه.
اگه روزی خواستی ماشین عوض کنی در خدمتم... از دلت در میارم.
و در اخر... سرورا میاد میره. رفاقتاش میمونه.
و جا داره اینجا از تمام رفیقام تشکر کنم مخصوصا رضا پیچپیچی اکانت havij که با همر زیباش و دفاع بی نظیرش منو خجالت میده همیشه...
به امید موفقیت روز افزون برای همه
Ali_KinG_sE
شرمندم کردی علی جان ، متاسفانه تو این سرور درگیر یه سری مشکلات شخصی شدم که در جریانی و هیچ چیز اکانت اونی نشد که باید میشد و اگر تا اینجا هم موندم رو اکانت به خاطر همین مرام و معرفت به خصوص تو و سایر بچه های گل ساید بوده ، ممنون از لطفت
سهیل پرزیدنت عزیز قبلا هم تو یکی از پستها از ادبیاتت و شخصیتت گفته بودم و این طرز برخوردت و تبریکت به ساید مقابل بعد از خوردن اکانتت نشون دهنده همین موضوع هست امیدوارم این طرز رفتار و برخورد برای همه دوستان سرمشق باشه و ادبیات بهتری رو حداقل تو فروم شاهد باشیم