بازی خودش 2 بخش ولی ان ای خودش 3 4 بخشه :d
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
ما الکمون رو خیلی وقته اویختیم به دیوار فلش بک به:
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...=7776#post7776
اما یه اصل هست که همیشه در همه جا صدق میکنه اونم اینه که حتی اگه از دست دوستان کاری برنیاد
گذر زمان بخودی خود همه چیز رو حل میکنه پس یا تامل کنید یا تحمل.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان
باز هم خودزنی های شمال شرق و باز هم رفتن کاتا تو در و دیوار
http://dejkoob.ir/ir/report...e1,10676500b6e
میخواستم بپرسم الان این جنگ داخلی حساب میشه یا نه؟ :D
یه سفارش و نصیحت به پلنر بزرگ این اتکهای زیبا یه کلاس آموزشی پیش پلنرهای بزرگ سایدتون برو بتونی اینجوری اتک لانچ کنی
http://j.mp/1t7av5p
پلنر:جنوب غرب - ماهان هلسیکر علی ویسکی و...
مدافع جنوب شرق : دفاعی شخصی دکتر مهرداد ( 4میلیون دفاع جنوب شرق رو بک داد ) دلیلشم این بود که این جنوب بین من و جنوب غربه
http://j.mp/TjbxmP
پلنر:یاسین دنجر ساید:جنوب غرب
مدافع : خودم جنوب شرق
دوستان پلنری که دیشب با این بیگ پلن رفتن تو دیوار بدونن همر ساختن یه مساله است و لانچ اون به طور صحیح یه مساله دیگه
دوستان اگه میخواید بگید سرعتتون پایین بوده قابل قبول نیست لینک زیر مربوط به سرور اسپید .کام هست که با وی پی ان زده شده تمام اتک ها
http://j.mp/16uzSxm
پلنر خشایار وایور سربازکوچولو شمال شرق
مدافع یکی از نخاله های ایرانی در .کام
فقط 4 ویو در ثانیه بعدی میشینه حالا شما چجوری هر 4تا ویو 1ثانیه اخلاف افتاده خدا میدونه
Amir Alone
درود
یه تعریفی بهتون ارائه میدم خودتون تحلیلش کنید ببین مفهومش دقیقا چی میشه؛
اختلاف سلیقه برگرفته از متفاوت بودن تفکرها و مسیر انتخابی افراد هست!
اختلاف عقیده برگرفته از متفاوت بودن اعتقادات و باورهای افراد هست که مسیر انتخابی رو ناخوداگاه بوجود میاره!
جنگ داخلی براساس اختلاف عقیده شکل میگیره نه اختلاف سلیقه!
اما وقتی بیشتر بررسی میکنیم به این نکته باید توجه کرد که اگر اختلاف عقیده باشه پس نباید دو عقیده مختلف در یک مجموعه وجود داشته باشه!
این یعنی اینکه وقتی علی تایتانیک توی مجموعه ی لیدری شمال شرق هست پس یک دست باید بوده باشه که درودن مجموعه قرار گرفته!
اینجا چ اتفاقی میفته؟دو حالت داره پیش روی ما قرار میگیره؛
حالت اول اینکه مجموعه به اشتباه و با فاکتورهای خطا شکل گرفته،که در این صورت هیچ توضیحی برای این حرکت نیاز نیست!
حالت دوم مجموعه به درستی شکل گرفته و این مورد ربطی به اختلاف عقیده نداره که در این صورت دوستان نیاز هست بیان و توضیح بدن!
موفق باشید.
- - - Updated - - -
درود
ممنون از پاسخ بجاتون بنابراین همون مورد دوم بود این قضیه..
موفق باشید
بنظر من شما جوابتون رو گرفتید دوست عزیز!
اینکه چگونه برخورد بشه با این قضایا کاملا به نوع نگاه افراد و تفکرشون برمیگرده نه هیچ چیز دیگه ای
و شاید این دوستمون هم تفکرش این هست که تا وقتی اکانتش وجود داشته باشه توی مجموعه در قبال مجموعه مسئول هست نه بعد از اون!
بنابراین منطق حکم میکنه به این بحث بیشتر از این بیهوده دامن نزنید.
در شرایط عادی شاید حرف شما درست باشه ، هر چند من هم تو خودم نمیبینم این صبر و استقامت رو که کسی بابت یک بازی بخواد به خانوادم توهین کنه اون هم مادر که واقعا برای همه عزیزترینه اما برای علیرضا که مادرش همین یکی دو ماه قبل به رحمت خدا رفته شرایط فرق میکنه
شما از زاویه دید من نگاه کن به جریان : چرا یک پلیر در یک بازی بخواد به کسی توهین کنه دیگه خانواده که بدتر ، حتی دلیلی نداره کسی بخواد به دشمنش در ساید مقابلش فحش بده ساید خودت که هدفتون یکی هست دیگه جای خود داره
ذوست عزیز دژکوب بازی تک نفره نیست که شخص تصمیم بگیره، منظورم فقظ به این دوستمون نیست حتی به لیدرهای خودمون هم میگم. وقتی یه مجموعه میاد تیم لیدری تشکیل میده پس نمیتونه شخصا تصمیم های اینجوری رو بگیره. اسمش روش هست تیم لیدری، پلیر ساید، پس برخورد شخصی کاملا اشتباه است که چون به قلانی فحش داده باید بزنیم، نه دوست عزیز اگر قرار باشه اینجوری باشه که تو هیچ سایدی هیچ اکانتی دیگه باقی نمیمونه 4تا لیدر میمونن واسه خودشون بازی میکنن. چند روز پیش هم به یکی از دوستان گفتم که کسی رو که بازی تیمی بلد نیست اعصاب نداره یا پرخاشگره نباید بزارن لیدر ( به خاطر این اتک ها نمیگما) متاسفانه همه سلیقه ای برخورد میکنن درحالی که این اشتباه هست و باید چیزی رو که به نفع ساید هست انجام داد.
اصلا همه راست میگن به من چه
صحبتتون تناقض داره توی تحلیل اتفاقی که افتاده جمع رو تارگت قرار میدی توی جواب گرفتن فرد رو میخوای!!!!!؟
اگه یه نفر قراره جواب بده خب دیگه چه دخلی به جمع پیدا میکنه !؟
اگه جمع زیر سوال برده میشه دیگه چرا باید فرد جواب بده!؟
در ضمن صحبت شما کاملا درست هست اما وقتی حرفتون قابل استناد میشه که این دوستمون درون مجموعه باقی بمونه!
وقتی کسی حذف میکنه یعنی نمیخواد توی مجموعه به هر دلیلی باقی بمونه یا شرایط بازی کردن رو نداره یا هرچیز دیگه ای که قابل احترام هست!
پس اینجا دیگه بحث شخص هست نه جمع!شخصی که تصمیم گرفته درون مجموعه نباشه و طبق دیدگاه خودش درس میده به یه فردی که توهین کرده!
دوست عزیز حرف شما کاملا درسته و من هم نمیگم اون آقا کار درستی کرده که فخش داده و بدترین اشتباه و زشت ترین کار فحش دادن بخاطر یک بازی هست اما خوب باید یکم هم به ساید فکر کرد و اما خوب خداروشکر که لااقل شما میگید این استقامت رو ندارم و این خودش جای شکر داره که رو راست هستید. ولی نظر شخصی بنده اینه که کسی که فحش میده داره شخصیت خودشو میبره زیر سوال و بهتره اون شخص رو شرمنده کرد چون این سرور میخوره بعدش میره سرور دیگه و باز همون کارو تکرارا میکنه.
در ثانی به آقا علیرضا تسلیت میگم هرچند کمی دیر شده اما خوب در جریان نبودیم که زودتر تسلیت بگیم .
امیدوارم پلیرهای همه سادیها اینو بفهمن که بازی ارزش اینکه خانواده همدیگرو بخواید زیرو رو کنید نداره. به هم احترام بزارید و دوستان خوب پیدا کنید نه دشمن
- - - Updated - - -
بله عزیزم اسم اکانت به این بزرگی زده شده matrix iii
- - - Updated - - -
نه عزیزم در چنین مواقغی باید تیم لیدری جوابگو باشه که میشه همون جمع. ایشون هم به عنوان یکی از اعضای تیم لیدری جواب دادن.
شاید الان بگید تو جنوب غرب هستی به تو چه. خوب حق دارید ولی من این حرف رو برای کل سایدها زدم و اگر بخوام به حرف شما استناد کنیم پس ایشون پلیر شمال شرق نبوده بلکه پلیر خودش بوده ( جدا از چیزایی که خودشون گفتن از استقامت که حق هم دارد)
ولی من که میام تو جنوب غرب اکانت میسازم برای سایدم ساختم و همرم رو اکانت خودی لانچ نمیشه مگر اینکه اول تارگت بشم بعد بزنم و بعدشم من یه پلیر نوب هستم ازم نمیتونه کسی انتظاری داشته باشه اما انتظار از لیدرا بالاست. اسمش روش هست لیدر راهنما رهبر پس وقتی میخوان برن هم باید به نفع ساید کنار برن نه اینکه ککاریر کنن ساید ضرر ببینه.
به جان خودم الان میشم تارگت شمال شرق. خخخخخخخخخخخخخ
اما حرفایی که زده شد فقط با دوستان اکانت تایتانیک نبود در مجموع با همه لیدرها بود
من کلا با همه مشکل دارم مگه نه سهیل؟ لول
لطفا دوستان از حرفایی که زده شد ناراحت نشن این نظر بنده بود
اوکی پس از دیدگاه خودتون جواب میدم کل حرفایی که نوشتم رو فراموش کنید
شما میفرمایید که این بازیکن رو میشد خجالت زده کرد و حفظش کرد واسه شمال شرق درسته؟
خب من اعتقادم اینه کسی که توی مجموعه ای حضور پیدا میکنه یعنی اون مجموعه رو قبول داره لیدر اون مجموعه رو هم قبول داره تا اینجا درست؟
طبق تعریف خودتونم باید در راستای جمع و ساید حرکت کرد اینم درست؟
خب حالا اون بنده خدا بجای اینکه پشت سر اون لیدر نماز بخونه به اون لیدر فحاشی کرده!
خب این بدین معناست که این بنده خدا اصلا اون لیدر رو قبول نداره!
این بدین معناست که وقتی لیدر رو قبول نداشته باشه یعنی مجموعه رو هم قبول نداره!
این بدین معناست که هیچ دلیلی واسه بودن ایشون توی مجموعه وجود نداره!
این بدین معناست که فردا هیچ تضمینی نیست که با بها دادن به این اکانت فردا روزی تاوان سنگین تری شمال شرق نپردازه...
پ.ن:طبق اساس نامه شمال شرق این اکانت میتونست فارم عمومی ساید بشه!لطف زیادی در حقش شده!
پ.ن:اکانتی که از شمال شرق باشه بازیکن جنوب غرب واسش اینسرت کنه اونم کاتاهای شمال شرق رو مشخص هست که شمال شرقی نیست اون اکانت!!!!!
موفق باشید
ببخشیدا ولی حرف شمارو قبول ندارم
خود من برخی از لیدرهارو قبول ندارم بخاطر برخی عملکردهاشون پس دلیل نمیشه چون لیدر رو قبول نداره بعنی ساید رو قبول نداره. طرف شاید علی رو قبول داشته باشه پس میشه پلیر ساید؟ اگر ایکس رو نداشته باشه میشه دشمن؟ بنده خدا میشه یویو این وسط که.
درضمن اکانتی که بیاد اکانت شمال شرق رو بزنه شمال شرقی حساب نمیشه یا اکانتی که برای دفاع از خودش از کسی کمک میگیره؟ خدایی خیلی باحال بود این حرفت. همه ما توی همه سایدها دوست داریم و به هم کمک کنیم این دلیل نمیشه پلیر باشه یا نباشه. اگر این پلیر نیست پس اونم نیست. اون اکانت که لیدر بود چرا زد؟ میزاشت ساید تصمیم میگرفت.
دیدگاه من و شما 2 دیدگاه کاملا متفاوت به بازی و ساید هست که نظر هر دو محترم هست.
اما دوست عزیز دلیل نمیشه چون من اومدم جنوب غرب باید هر چی لیدر بگه بگم چشم شاید اون لیدر اشتباه کنه پس باید با اشتباه اون حلو برن همه؟ نماز خوندن چیه داداشم مگه اینجا همه چی با زوره؟
منم با علمبکرد برخی لیدرهای جنوب غرب مخالفم پس باید الان رو من اتک بزارن؟
مهم اینه که ساید با دموکراسی اداره میشه یا با دیکتاتوری که فهمیدن این قضیه میشه به بقیه جوابها رسید (اوه اوه فضا سیاسی شد )
با تشکر که تحملم کردید ناراحت نشید بحث بازیه و همتون رو دوست دارم ماچ ماچ مخصوصا سهیل
اصلا همه راست میگن من برم به لیدرهای جنوب غرب گیر بدم یکم
نکته اول
این که یه اکانت تو شمال شرق اکانتی دیگه از شمال شرق رو زده ! مساله کاملا داخلی هست علت هاش رو هم من جویا شدم جدا از بحث فحاشی و ... موارد دیگه ای هم بوده که صلاح نیست اینجا باز بشه ! این از این
دوست دلسوز جنوب غربیمون هم حرف هاتون بسیار منطقی و متین
یه روشنگری کوچیک هم بفرمایید اینکه از یه ساید دیگه تشریف بیاورند دف و اینسرت بنمایند لینک بذارن تو فروم اسمش چیه ؟!!
دوستان شمال شرقی مشکلات ساید داخل ساید حل بشه بهتر هست نه تو فروم !
شاد باشید و پایدار این بحث هم تموم شده هست
دوست عزیز کلا داری حاشا میکنی خوب متوجه حرف بنده شدید!
یه عده بعنوان مجری قوانین مجموعه و نظارت بر کار اعضای مجموعه در راستای رسیدن به تعالی مجموعه هستن که بهشون میگیم لیدر!
قوانین مجموعه هم که برگرفته از دیدگاه و استراتژی در هر مجموعه منصوب میشه که بهش میگیم اساس نامه!
حالا شاید توی اساسنامه ی شما یویو خطاب بشه اون بنده خدا اما اینجا اون بنده خدا یه عضو شمال شرقی هست و نباید خلاف تعریف عضو شمال شرقی عمل یا رفتار کنه وگرنه باهاش طبق ضوابط برخورد خواهد شد و حتی با ناسازگاری از مجموعه حذف خواهد شد!
بنده به عنوان یه عضو شمال شرقی که دارم وقت میذارم هزینه میکنم کار درستی کردن که اتک دادن و به اون فرد که اخلاق بازی کردن رو نداره بها نداد!
به یه پلیر نوب میشه اعتماد کرد و بها داد اما به یه پلیر بی اخلاق به هیچ وجه!
حالا شما توی سایدتون شاید چهارتا دهکده واستون همه چیز باشه شاید 10 کیلو نیرو واستون همه چیز باشه اونش دیگه برمیگرده به دیدگاهی که دارید.
نهایتا هم اینا همش حاشیه هست اصل قضیه رو خوب متوجه شدید که چی بود.
میگن کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد!
موفق باشید.
- - - Updated - - -
عذر میخوام مانی جان نبودی و پستت رو ندیدم و اون پست اخرم قبل این پستت بود وگرنه وقتی شما بگید تمام یعنی تمام؛
کاملا حرفت منطقی هست و ممنونم از توضیحت؛
و امیدوارم این موضوع به مغوله ی بازی پاک و این حرفا برنگرده و ما هم فکر کنیم همه چیز کاملا اتفاقی بوده!
موفق باشی یاعلی
نه عزیزم اتفاقا به نظر من شما دارید خودتون رو میزنید به اون راه وگرنه منظور منو خوب گرفتید. تو یه مجموعه هیچوقت همه با هم هم نظر نمیشن ولی این دلیل نمیشه اون افراد مورد هجوم قرار بگیرن و به لیدرها بر میگرده که چطور با این قضیه برخورد و اون تعداد رو قانع کنن
در کل دوست عزیز با همه حرفایی که زدید با عرض شرمندگی باید بگم به نظر بنده شما دیکتاتور طلب هستید و همه چیز رو با دیکتاتوری میخواید حل کنید و در کل همه حرفاتون هم همین معنی رو میده که یا با ما یا بره از ساید نقش لیدر هم که هیچی. یادم علی دهیروز خیلی منطقی تر برخورد میکرد. منم اگر اینسرت زدم براش حتما طرف خیری از لیدرهاش ندیده که به دوستش تو ساید دیگه گفته
سلام ابوذر
بیا تو اول گلدای منو بده
بعدشم من 400*400 چیکار دارم همین دم در هستم
دخالت نکردم که ابوذر. یکی دوست بود کمک خواست منم کمک کردم اما باشه چون تو میگی دیگه کمک نمیکنم. الان خوبه؟
بعدشم من نظر شخصی خودم رو درباره لیدریر و ساید گفتم و این حرفا مختص شمال شرق نبود. نمیخواستم لیدرهای یک ساید رو زیر سوال ببرم که. ابودز کی گلد منو میدی
ابودر جان صبح وقت نداشتم کامل جوابتو بدم اما الان جهت روشن شدن بیشتر مساله یه سری توضیحاتی رو میدم که سوءتفاهمی هم اگر شده برطرف بشه.
خودت منو میشناسی و آدمی نیستم که به سایدی توهین کنم و یا سایدی رو زیر سوال بخوام ببرم و بقیه رو به تمسخر بگیرم.
پستهایی که امروز از طرف من گذاشته شد رو توهین به شمال شرق و یا لیدرهای این ساید و یا دخالت در شمال شرق ندونید
این اتفاق در شمال شرق بهانه بود برای زدن این حرفا و انتقاد از عملکرد کسایی که اسم لیدر رو به دوش میکشن. البته از نظر خودم کار اشتباهی نکردم که به یه دوست کمک کردم اما حرفای گفته شده در مورد لیدر و پلیر و ساید بخاطر مجموع مشاهداتی که تو این سرور از طرف لیدرهای سایدها داشتم گفتم و طرز برخوردهایی که با برخی پلیرها بخاطر یک سری مشکلات انجام میشه. و بازیکنی که کلی زحمت کشیده بخاطر کوچکترین اشتباهات از اتحاد اخراج یا فرم اعلام میشه. پس اصلا قصد توهین و یا دخالت در ساید خاصی در کار نبوده و نظرات شخصی خودم درباره نوع لیدری بود که برخی لیدرها انجام میدن. شایدم اکانت تایتانیک حق داشته شایدم نداشته اما مهم این نیست مهم نوع برخورد با پلیر هست که متاسفانه در همه سایدها وجود داره اگر کسی بیاد بگه تو ساید ما نیست من که باور نمیکنم. همین جنوب غرب هم امثال این مشکلات رو داره و حرفای امروز من بیشتر جنبه یه گفت و گوی دوستانه با همه لیدرها بود. توی هر سایدی هم موافق هست هم مخالف و نقش لیدر اینجاست که اجرا میشه و ساید رو بکدست میکنه اونم با سیاست های دوستانه نه سیاست های جنگی اونم توی خود ساید. بازم میگم کسی که لیدر میشه یعنی اومده برای سایدش بازی کنه، به نفع سایدش بازی کنه, و اینکه یک پلیر رو بخاطر خودخواهی یا اینکه مخالف یه سری عملکرد لیدرها هست یا اینکه مثلا ضرب شست به بقیه نشون بدن نباید از بازی بندازن. اگر قرار باشه مثلا چون مجتبی مخالف فلان نوع عملکرد لیدرش هست از اتحاد اخراج و یا زیر اتک بزارنش پس دیگه چرا نیاز به لیدر باشه هر کی زورش بیشتر باشه برای خودش حکومت میکنه تو سایدش. باید با موافق ها ساخت و با مخالف ها کنار اومد نه اینکه حذفشون کرد. لیدرها بیشتر برای مسائل وقت بزارن و اگر هم وقت ندارن کار رو به کسی که وقت بیشتری داره بسپارن.
امیدوارم لیدرها اینجا رو با بیرون اشتباه نگیرن و احساس قدرت طلبی بهشون دست نده و با خودخواهی کاری کنن که یه پلیر از یه ساید کم بشه و یا به ظاهر کنار بیاد و در اخر مشکل درست کنه برای سایدش. من به شخصه روش صلح امیز و صحبت کردن رو بیشتر قبول دارم تا جنگ مخصوصا توی ساید خودی.
در پایان هم اگر دوستان از حرفای من ناراحت شدن و یا توهین و یا دخالت دونستن از همشون معذرت میخوام چون این حرفا با قصد و نیست تخریب کسی یا سایدی زده نشد.
مجتبی
matrix iii
همه زدن رو حذف كه :D
توتال sw اكانت ClubSWingeR هم رو حذفه ظاهرا
با اين وضع سرور جذابيتش رو از دست ميده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
اونجوری که تو فروم خوندمو تو پروفایل چندتا از دوستان دیدم مثل اینکه یه سری از بچه های ne دارن حذف می کنن...
باور نمی شه واقعا تا ۲روز پیش همین دوستامون اینجا داشتن ادعا میکردن ...کلی با ما کل کل میکردن ...
آخه شمای که نمیتونین برین یه ساید جم کنین چرا نمیرین ساید خودتون رجیستر کنین مگه مجبورین ؟! :)
تازه الان میفهمین من سرور پیش ne بودم میومدم می گفتم اینجا شیر تو شیره ...
ولی با این حل تکی بازی کردم ... شما که ۲۰نفرین همتونم دارین حذف می کنین ... لول
شمایی که به چلنج دعوت شدی و داری فرار میکنی واقعا روت می شه دوباره بیای دژکوب یه سروری رجیستر کنی با اسم خودت ؟!!! روت می شه بری جلو آیینه خونتون آسن ؟؟:))))
مهم نیست شما برین ne بازم از همه سایده ها بیشتر پلیر داره ...
فکرشو نمیکردم انقدر زود متوجه قدرت بشیدو دکمتنو بزنین ( دکم حذف منظورمه ها )
پ.ن: حاج ممد راسته که میگن هرکی با ما در افتاد ...
.
.
ِ زبونم لال اینا اصلا به در افتادن نمی خورن ... :))
ببخشید واقعا
حاج ممد اینا همش شایعس هیچکی با ما در نمیوفته اصلا ... =))
پ.ن: تاپ لیدری شمال شرق به ابوذر نیم کیلو تبریک میگیم...آغا ابوذر از همین الان واندر چند؟
پ.ن: پیشنهاد ما به شما ... یقول دوقل :))
EMPEROR Arash
ُسوژه جدید دژکوب
بنده سیامک هستم و در حال حذف در این بازی
در این چلنج اکاتنت اکسه رو هم دعوت میکنم که یه بارگی رنک یک و دو بپرن :d
پ.ن:بعد چهار روز به لطف دوستان از بن بودن در اومدم
پ.ن:علی چیفر کجایی این چیفرا خوابیدن:d
پ.ن:سهیل میزنمت که دفعه دیگه پروفایل عوض نکنی
پ.ن:نمیدونم چرا اینقدر عاشق ابوذرم:d
دوستان من تا الان نمیخواستم پستی راجع به مشکلات ساید های دیگه بزارم ... الانم یک انتقاد دارم از یه سری پلیر ...
دوست عزیز اینکه تو تیم فوتبال بازی کنی .. بارسلونا هم باشی بعضی وقت ها میبازی ... که مربوط به شرایط هست ... منظورم اینه که یه تیم به اون بزرگی یا میبره یا میبازه ... چون داره بازی میکنه ... تا هر موقعی هم که تیمی به اون بزرگی به ضعیف ترین تیم ها هم ببازه چیزی ازش کم نمیشه و همه چی مربوط به شرایطش هست ... ولی اصول بازی رو رعایت کرده ... به اونایی که تو تیم بارسلون بازی میکنن حتی بعد باختم میگن بهترین بازی کن های دنیا و اسم بازیکن روشونه ... اما شما تا حالا دیدین یکی از بازیکنا وسط زمین قهر کنه بره ؟؟ یا مثلا وسط فصل قهر کنه بره ؟ :)) دیگه به اون بازیکن نمیگن ... میگن کسی که هیچ ارزشی نداره برای اون بازی به عنوان فوتبال ... اینم یه مثال نوعی بود دوستان عزیز ... اونجا بازیه و اینجا هم بازیه ... بازی دو اصل داره برد و باخت ...
اصل قهر و بچه بازی جزوش نیست ...
هر سروری که رفتم جز یکی 2 تا که تو زندگی واقعیم برام مشکل شدیدی پیش اومد همرو بودم ... توی دژکوب ای ار و . کام هم به اندازه ی یه پلیر معمولی تجربه دارم ... اما پلیری که رو اصول برد و باخت بازی کرده ... نه قهر کردن ... نه یه سرور بیام همه چی بر وفق مرادم باشه یکی تو سایدم باشه 36 میلیون دف بکشه با 5 6 میلیون خرج کردن بمونم و سروری که ازین ادما توش نیستن بزارم حذف کنم برم ... به این نمیگن پلیر ... به این نمیگن بازیکن ... حالا هی همتون بیاین کل کل کنید بگید اینو زدیم اونو زدیم اونقد تجربه داریم فلان و بیسار ... !
من این سرور به حرف و دعوت دوستانه ی یه سری از دوستان به عنوان کل کل سالم و رقابت جذاب اومدم که همشون رفتن ...
پس دو مورد هست اینجا ...
امیدوارم دیگه هیچ سروری نبینمتون ... چون اصلا دوست ندارم با بازیکنای این مدلی همبازی شدن رو ...
دوم اینکه امیدوارم اصول بازی رو کمی یاد بگیرید کسی که اصول بازی کردن رو بلده اسمش بازیکن هست ... تو هر بازیی ...
نه کسی که کم میاره جلوی اصول بازی ...
با این شرایط من هم برای سرور به اندازه ی خودش وقت و هزینه میکنم شاید دیگه رو اکانت mr-axe هم نرفتم و خیلی فان بازی کردم ... اونم به خاطر حضور دوستانم تو ساید nw و sw هست ...
سهیل mr-president
ااااا یعنی دیدن ما این سرور قوی تریم رفتن "؟؟ : )))))خیلی فانید دمتون گرم سرور پیش با اون همه کمبود تو ساید شمال غرب باز ادامه دادیم تا آخرشم بودیم یدونه دهم از اکانت بنده نتونستید بزنید یعتی اگه اسکریپت ویو هم نبود اون چندتا ویو هم نمی تونستید بزنید حالا که اوضاتون مثل ما شد ترسیدید ؟؟ ترس نداره فوقش میخوردید ازمون بعد مبخندیدم بهتون بعد سرور بعدش بیشتر تمریین میکردید ترس نداشت که جنبه باخت ندارید چرا بازی میکنید سهیل جان اینا بودن گفتی بیا باز بازی کن ؟؟ تبم فان سرورن اینا داداش هر بار برد 100% داشته باشن میمونن : )) که اینم باز برمیگرده به جنبه و اینکه دژکوب رو از این سایت شروع کردن : مخاطبین : رضا هویج ، علیرضا نیدونم چی ، مانی خفن که آخرشم نفهمیدیم کدومم اکانته سرور پیش و امثالشون که دیدن اوضاع خیته گفتن حذف کنیم سنگین تریم درود بر شرفتون شادمون کردید جای شما باشم بازیو میبوسم میزارم کنار : )) اگه از سرور پیشم عقد ه ای چیزی دارید در جواب این پست میتونید بزارید مثلا بگید یادته سرور قبل فلان کردیم فلان کردیم آره یادمه بگید بگیذ » » »: )))
با تشکر
کارو
سلام سهیل جان
حذف اکانت ما بهترین کار برای ساید ne بود، اینجوری ساید تفریبا بک دست شد، جنگ داخلی شاید نباشه ، حذف اکانت ما خداقل شاید به شک برای ساید ne باشه که به خودشون بیان و خودشون جمع کنند.
سرور پیش من تو فروم گفتم دیگه بازی نمیکنم؛ اینکه قرار شد تو این سرور بازی کنم فقط به اصرار بعضی دوستان بود، وتنها دلیلش بودن پیش رفقا و لذت بردن از بازی پبش اونها بود.نه کل کل و این حرفا، ولی وقتی آدم بجای لذت بردن هرروز باید از کارش بزنه با اون بحث کنه، با اون سروکله بزنه..من برای این توی این سرور نیومدم(نقشی هم تو ساید نگرفتم دلیلش این بود)...اومدم خوش بگذرونم...ولی تنها چیزی که نشد همون بود
بنابراین ساید و به وارثاش سپردیم و رفتیم
هرکدوم از دوستان می تونن هرجور دوست دارن نظر بدن پست بدن...نظر بذارن...حرفشون متین، تفکرشونم محترم..نیکه هاشونم با جون ودل می شنوم ولی اعصاب من ارزشش بالاتر از همه ایناست برای من
نوب سرور آرمان
پست ها زیاد بود برای همین یه پست کلی میذارم امیدوارم جواب پست های بالا رو توش بتونید پیدا کنید
مورد اول دست دوستانی که افتخار دادن این سرور اومدن شمال شرق درد نکنه حالا هم که تشخیص دادن حذف کنند به هر دلیلی امیدوارم تو زندگی واقعیشون شاد باشن و پایدار .
مورد دوم یه سری پستهای بچه گونه و خز دوباره مشاهده شد ! اینکه ترسیدند و نمیدونم ما قوی هستیم و سرور پیش ما شاخ غول شکوندیم موندیم و .........
جواب این دست دوستان عزیز اگه سرور پیش اکانتی تارگت نشد صرفا به این دلیل بود که ارزش پلن ریختن نداشت ! آخه کدوم آدم عاقلی میاد 4 تا همر رو لانچ کنه که بره 300 کیلو گرزی رو بپرونه ! اونم موقع واندر ;);)
مورد بعدی در مورد بارسلونا و تشتک سازی قرچک و .... هدف این بازی حال کردن و لذت بردن هست نه داشتن جنگ اعصاب ! و اثبات اینکه من پلیرم ! شاخم ! سابقه و رزومه همه هم الحمدالله مشخصه تو ای ار
کلا محمد اکس من حرف قشنگی زد این سرورهای اینجوری که ران میشه کلا جنبه تفنی داره نه بیشتر !
در مورد بازی پاک و ....
وقتی اکانت تو شمال شرق رو جانشینی میگیریم توش از جنوب غرب همر پارک شده !!!
وقتی اکانت شمال شرق نژادش توتن هست تا 4 روز قبل هم بحث فروشش بوده پسش عوض میشه پلیرش هم میگه فروختم ! 70 کیلو شمشیر زن رومن و 30 کیلو سزار توش پارک میشه ! آمارش از اسکات یه فارم در اومده بد بهش میگیم آقا این نیروها مال کیه برمیگرده میگه نمیتونم بگم کل رومن های ساید رو هم چک میکنیم میبینیم کسی اونجا پارک نکرده !!
وقتی اکانت جاسوس رو میخوان بزنن از جنوب غرب براش دف و اینسرت انجام میشه ! میان تو فروم بهش افتخار هم میکنن ! از اونور هم دوستان عزیز هم سایدی تو فروم براشون بوس میفرستن ! ادعای بازی پاک رو نداشته باشید ! من سر قولم هستم و تا زمانی که اکانتم تو شمال شرق باشه نمیذارم بکس شمال شرق بازی جز بازی پاک ارائه کنه !
حرف خاص دیگه ای هم نیست
اکانت من هم هم اسم آیدی فروم هم هست ا
والسلام
سلام
دوست عزیز فقط این تیکه حرفتو که به مساله دیروز ربط داره جواب میدم
شاید شما بازی رو جدی بگیرید و توی سایدهای دیگه دوست نداشته باشید و همه رو دشمن خودتون بکنید اما من نه عزیزم توی همه سایدها دوست داریم و به هم کمک میکنیم و کسی به اون اکانت دف نداده.
ابودر میگی دخالت نکن ولی امثال این دوستانت میخوان لیدری بلد نبودنشون رو یه جوری ماست مالی کنن و الان این حرف بهترین حرف هست که طرف جاسوس بود.
عجبا تا دیروز طرف فحش داده بود حالا شد جاسوس . لول
به به استاد کارو از اینطرفا ! از اول سرور تا الان کلن تشریف نداشتین چجوری شد تا ما رفتیم یهو نطقتون باز شد؟! خوب نیست یه وقت کسی ندونه فکر میکنه میترسیدی تا ما هستیم چیزی بگی فکر بد میکنن درموردت عزیزم
استاد کارو جان اول اینکه ما چرا باید از سرور قبل عقده داشته باشیم ؟ مگه ما از شما خورده بودیم که بخوایم عقده داشته باشیم؟
بحث ترس و اینا کردی بزار یه حساب دو دو تا چهار تا برات بکنم سرور قبل ما تو جنوب شرق کلا 4 تا اکانت بودیم نرسیده به واندر کار به جائی رسید که دیگه تو شمالغرب نه کتیبه به درد بخوری بود ( به جز منحصرتون که کلا هر کی تو شمالغرب بود نشسته بود پاش ) نه اکانتی وجو داشت که همری داشته باشه و ازش احساس خطر کنیم قربونت برم . خب یه بار مرور میکنم سرور قبل 4 تا اکانت بودیم شماغرب پکید، اون سرور تموم شد اومدیم اینجا ، اینجا چه جوری بود حساب؟ حداقل 30 تا اکانت همر دار بود و شما فرض میکنیم همونا حالا یکی دو تا اکانت بالا پائین ، حالا خداوکیلی کلاتو قاضی کن ما از چی باید میترسیدیم قربون شکلت خوشتیپ
اما در آخر یه توصیه برای شما و بقیه عزیزانی که نطقشون باز شد دارن بلبل زبونی میکنن : ما درسته که اکانتامون به هر دلیل حذف شد اما یهو چشم باز میکنید میبینید اومدیم رو اکانت بغل دستیتون ، زیاد شلوغ نکنید دلبندان من :)
گل پسر اسمم رو که میبنی تو پروفایل اتحاد از اول سرور بودم نکنه فقط فرومو دنبال میکنی ؟؟ : ))) اگه اینجا نیستم دلیل نمیشه که تو بازیم نباشم یه نگاه مینداختی تو سرور حداقل ببینی چند چندی چرا داری بی راهه میری گلم بگو این سرور زورمون نمیرسید گفتیم حدف کنیم سنگین تریم 100 بارم از خاطرات کودکیت بگی باز چی ؟؟ این سرور مثل این پلیر عقد ه یا که هر جا برد 100% نباشه و ساید قوی نباشه حذف میکنن میبینمت سرور پیش 4 نفر بودید بنده یه نفر بودم واسه زدن 4 تا پلیر کافیه که اونم نتونستید باز بزنید مهم منحصر معماری بوود که زورتون بهش نمیرسید مام که برندرو تعیین کردیم جنوب غرب برد نوش جونش این وسط به توه هویج مثلا چی رسید ؟ اکانتمو زدی ؟ دهمو پروندی ؟؟ همر چیف کردی ؟ چه حرکت شاخی زدی بگیم اره بارشه : ))) داش من جات باشم جدی میگم بازیرو میبوسم میزارم کنار حداقل تا کتیبه میموندید بازی یادتون بدیم بفهمونیم بهت بابا بازی فرا تر از یه اسکریپته ویوه : ))) .
پ.ن : زورت به ساید مقابل نرسه حذف کنی بدلیل شکستن ناخن یکی از گرزیات صلوات .
با تشکر
کارو