-
بحث و گفتگو پیرامون سرور IranU3
سلام علیکم
از اونجایی که خودشون بخش این سرور رو ایجاد نمیکنن و از اونجایی هم که من بازی میکنم فقط واسه کف خوابی فروم . اینو راه میندازیم با نام و یاد خدا
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
علیکم سلام
خوب, الان چی بگیم؟
اعتراض کنیم به زاد و ولد ناتار و اباده ها؟
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
DoNa RoJa
علیکم سلام
خوب, الان چی بگیم؟
اعتراض کنیم به زاد و ولد ناتار و اباده ها؟
هرچقدرم که بخوایم اعتراض کنیم فکر نکنم سیستمش عوض شه .
اسکات زدم از یه ناتار 115 تا نیرو داشت :|
منابعشم فول بود البته اما خو زورمون نمیرسه بهش . اند گیم سختی خواهیم داشت فکر کنم با این اوضاع )
ویرایش توسط M3nTaL : 11-24-2019 در ساعت 12:08 PM
دلیل: رنگ فونتش بد بود :))
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
هرچقدرم که بخوایم اعتراض کنیم فکر نکنم سیستمش عوض شه .
اسکات زدم از یه ناتار 115 تا نیرو داشت :|
منابعشم فول بود البته اما خو زورمون نمیرسه بهش . اند گیم سختی خواهیم داشت فکر کنم با این اوضاع )
همه شون 115 تا نیزه دار دارند. هر سری بین 24-26 تا گرزی تلفات میدم.
دقیقا با این وضع همرسازی خراب میشه. نه میشه درست غارت کرد که منابعش تامین بشه ، از اونطرف هم همه ش تلفات میده.
واقعا دلیل این تغییرات رو برای خراب کردن بازی متوجه نشدم هنوز. در کمتر از 5 دقیقه 1 تا نیزه تو دهکده های ناتار ساخته میشه
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
DoNa RoJa
همه شون 115 تا نیزه دار دارند. هر سری بین 24-26 تا گرزی تلفات میدم.
دقیقا با این وضع همرسازی خراب میشه. نه میشه درست غارت کرد که منابعش تامین بشه ، از اونطرف هم همه ش تلفات میده.
واقعا دلیل این تغییرات رو برای خراب کردن بازی متوجه نشدم هنوز. در کمتر از 5 دقیقه 1 تا نیزه تو دهکده های ناتار ساخته میشه
تنها راه باقی مونده فکر کنم پاپ بازی و ساخت همر در حد 100 کی گندم خور با تولید کپ باشه )
فارم لیست 10 دقیقه نزد . همه ناتار هایی که خالی کرده بودیم پر شده . روی هر کدوم یه دونه شوال لاست دادیم .
تو یه هفته اندازه یه سال سرور نرمال لاست داشتم توی رید . اصلا قابل قبول نیست (
Omid جان یه فکری کن لطفا
- - - Updated - - -
خوب به سلامتی عکس هم نمیشه آپلود کرد
ناتار با پاپ 67 از ما 22 تا لاست گرفت با 61 دونه نیرو و البته همچنان 30 تا دیگه داره :|
فعلا غارت رو باس خاموش کرد فکر کنم . بهتر باشه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
وضعیت کلی سرور رو یکی توضیح میده ؟ کدوم ساید خلوته ؟اوضاع غارت ناتار هنوز این مشکلی که میگید رو داره ؟ الان بخوایم ثبت نام کنیم ایمیلمونو نمیتونیم باز کنیم که کد فعالسازی شو بزنیم کیو باید ببینیم ؟ اصلا سرور ارزش بازی داره از نظر دوستان ؟
سرور نرمال ای قرار نیست ران شه در آینده نزدیک آیا ؟
ویرایش توسط Osiris : 11-27-2019 در ساعت 01:17 PM
-
-
نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام به همه
وضعیت کلی سرور رو یکی توضیح میده ؟ کدوم ساید خلوته ؟اوضاع غارت ناتار هنوز این مشکلی که میگید رو داره ؟ الان بخوایم ثبت نام کنیم ایمیلمونو نمیتونیم باز کنیم که کد فعالسازی شو بزنیم کیو باید ببینیم ؟ اصلا سرور ارزش بازی داره از نظر دوستان ؟
سرور نرمال ای قرار نیست ران شه در آینده نزدیک آیا ؟
با سلام
پاسخ سوال شما در رابطه با فعالسازی ایمیل :
لطفا بصورت موقت و تا زمان حل مشکل از سرويس ميلي ايراني استفاده کنيد و بعد چنج ميل بزنيد ، سرويس ايميل زير با اينترنت داخلي باز ميشود.
https://accounts.chmail.ir/signUp
بعد از اقدام به فعال سازي ، لطفا حتما هم بخش ايميل هاي دريافتي و هم بخش ايميل هاي هرزنامه را چک کنيد چون ممکن است ايميل به بخش هرزنامه رفته باشد
-
-
نوشته اصلی توسط
moderator
با سلام
پاسخ سوال شما در رابطه با فعالسازی ایمیل :
ممنون از راهنماییتون،در مورد سرور نرمال بعدی هم میشه اطلاع رسانی کنید؟ اینجا که دیگه دیره :dچند وقتیه نبودم اینجا عجیبه که حتی یه سرور نرمال هم در جریان نیست برنامه ای برای شروع سرور جدید دارید؟
-
نوشته اصلی توسط
Osiris
ممنون از راهنماییتون،در مورد سرور نرمال بعدی هم میشه اطلاع رسانی کنید؟ اینجا که دیگه دیره :dچند وقتیه نبودم اینجا عجیبه که حتی یه سرور نرمال هم در جریان نیست برنامه ای برای شروع سرور جدید دارید؟
خواهش میکنم
قطعا سرور نرمال در برنامه قرار دارد ، اما قبل از برگزاری این سرور ، قصد انجام اپدیت هایی در بازی رو داریم که بعد از اتمام انها سرور نرمال برگزار خواهد شد.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
moderator
خواهش میکنم
قطعا سرور نرمال در برنامه قرار دارد ، اما قبل از برگزاری این سرور ، قصد انجام اپدیت هایی در بازی رو داریم که بعد از اتمام انها سرور نرمال برگزار خواهد شد.
احتمالا در آپدیت های جدید ناتار شروع به غارت بازیکنان میکنه !! و حیوانات آباده هم میان در ده سکنی میگزینند مثلا تو آپدیت های جدید موش بیاد تو انبار غذات گندمت صفر میشه نیروهات میمیرن
برادر من آپدیت ها رو بزار نظر سنچی ما هم بدونیم چه بلایی جدیدی سر این بازی دارید میارید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن