-

نوشته اصلی توسط
Osiris
ممنون از راهنماییتون،در مورد سرور نرمال بعدی هم میشه اطلاع رسانی کنید؟ اینجا که دیگه دیره :dچند وقتیه نبودم اینجا عجیبه که حتی یه سرور نرمال هم در جریان نیست برنامه ای برای شروع سرور جدید دارید؟
خواهش میکنم
قطعا سرور نرمال در برنامه قرار دارد ، اما قبل از برگزاری این سرور ، قصد انجام اپدیت هایی در بازی رو داریم که بعد از اتمام انها سرور نرمال برگزار خواهد شد.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
moderator
خواهش میکنم
قطعا سرور نرمال در برنامه قرار دارد ، اما قبل از برگزاری این سرور ، قصد انجام اپدیت هایی در بازی رو داریم که بعد از اتمام انها سرور نرمال برگزار خواهد شد.
احتمالا در آپدیت های جدید ناتار شروع به غارت بازیکنان میکنه !! و حیوانات آباده هم میان در ده سکنی میگزینند مثلا تو آپدیت های جدید موش بیاد تو انبار غذات گندمت صفر میشه نیروهات میمیرن
برادر من آپدیت ها رو بزار نظر سنچی ما هم بدونیم چه بلایی جدیدی سر این بازی دارید میارید
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
احتمالا در آپدیت های جدید ناتار شروع به غارت بازیکنان میکنه !! و حیوانات آباده هم میان در ده سکنی میگزینند مثلا تو آپدیت های جدید موش بیاد تو انبار غذات گندمت صفر میشه نیروهات میمیرن
برادر من آپدیت ها رو بزار نظر سنچی ما هم بدونیم چه بلایی جدیدی سر این بازی دارید میارید
لطفا نگران تغییرات نباشید چوت ارتباطی با مواردی که فرمودید پیدا نخواهد کرد.
-