سلام و درود فراوان به همه ی دوستان و مدیران محترم.
الان حدود چند ساله سایت دژکوب مشغول به فعالیت هست دستشونم درد نکنه زحمت کشیدن حالا بماند که توی بعضی از موارد مشکلاتی هم بوده ولی... انشالله که همیشه موفق باشند
و اما در این چند سالی که گذشته. متاسفانه سرور های زیاد جذاب و شلوغی به چشم نیمده! و حتی میشه گفت: اصلا هیچ سرور جذابی وجود نداشته:d( به جز چندتا سرور) دلیل این مشکل که اساسی ترین مشکل این بازی هست. بر میگرده به دوستان و پلیر های پر ادعاااا دوستان ماییییییه دار که وقتی سرور ها استارت میخوره سریع رجیستر میکننو خرج میکننو همر میکشنو زحمت میکشنو ادعا میکنن ولی وقتی به اندگیم نزدیک میشن همگی جا میزننو فرار میکننو حذف میکننو واگذار میکننو و میرن سرور بعدی.! و اما در سرور بعدی دوباره همین کارو میکننو و این روندو از هر سرور به سرور بعدی منتقل میکنن. (البته! بماند که خدایی همه ی پلیر ها این طور نیستن). اما بیشتر پلیر های دژکوب همین گونه که گفتم پلی میدن. از این سرور به سرور بعد. هر دفه هم یه بهونه میارن یه بار میگن سرور باگ زد. یه بار میگن هک شدیم. یه بار میگن بن شدیم. یه بار میگن لیدر نداشتیم. یه بار میگن گلد نداریم. یه بار میگن حال نداریم. و. و. و. و. و. و و و و و در اخر از این سرور به اون سرور هر دفه هم یه تیم حذف میکنه و در اخر میبینیم که دوستان سوپر پلیر پر مدعا از اول فعالیتشون در این سرور ها فقط و فقط همر کشیدنو خرج کردنو بدون این که یه دونه از اون همرهاشونا روی واندر لانچ کرده باشن فقط پلن زدن و بعدم حذف کردن و دلیلشم واقعا مشخص نیست
حداقل فینال که حذف کردیم یه سرور 3ایکس استارت بزنین دوستان دور هم جمع بشیم :دی
دوست عزیز این پست رو گذاشتم که خدائی نکرده آقا صابر از قضاوت من دلگیر نشده باشی
شما بهتر از من آگاه هستی که یک بازیکن حرفه ای هیچوقت و در هیچ شرایطی دوستان سایدش رو تنها نمیزاره که حذف بکنه همونطور که تعدادی بازیکن هنوز تو ساید جنوب شرق دارن بازی خوبی ارائه میدن و در حقیقت باخت جوانمردونه رو به خالی کردن و تنها گذاشتن دوستان سایدشون ترجیح میدن
اونهائی که میدون رو خالی میکنن حالا به هر بهانه ای بازیکنانی هستن که دنبال رتبه بندی ایمیلشون هستن و بازیکن زمان سختی نیستن و شما حتی اگر بازیشون عالی باشه نمیتونین بهشون بگین بازیکن حرفه ای و فقط باید اونها رو بازیکن فزصت طلب اسم برد که اگر بتونن ببرن میمونن مثل کری خوندنشون در اول بازی و تا شرایط سخت بشه به بهانه های مختلف میدون رو خالی میکنن و دوستان رو تنها و سایدشون رو ضعیف تر میکنن که باعث تاسف و شرمندگی اونها پیش دوستان هم سایدیشون میشه
همیشه شاد و سربلند باشید
عطا
سلام خدمت دکتر عطا عزیز
اول یه معذرت خواهی کنم دکتر بابت اینکه زنگ نزده بودم هم گله کرده بودی ازم هم خودم دوست داشتم زنگ بزنم باهات صحبت کنم
دکتر شما خودتون به شخص جلو پلیر های جنوب شرق که حذف کردن به قول شما بازی کردید مثل e1/h1 و یا بقیه دوستان و خوده بنده هم افتخار داشتم باهاشون بازی کردم و دوست بودیم
به شخص ترجیح نمیدم کسایی که الان این سرورا بازی نمیکنن دیگه پشتشون حرفی زده بشه و نیستن که جواب بدن ولی من هنوز سرور ال 1 کارم تموم نشده بخاطر همین موندم وظیفم دونستم جواب بدم...
دکتر با تمام این مسائلی پیش امده هنوز هم میگم اگر بچه ها میخواستن و میموندن تنها سایدی که میتونست خیلی زیاد nw رو اذیت کنه , و حتی متای 3 به 1 هم باشه جلوشون وایسن بازی کنن و راه کار هم بود برای برد بازی ..همین که میموندن بازی رو فرسایشی میکردن و خیلی کار های دیگه و چون بازیکن نرمال هستن این کارو خوب بلدن و این نیست که بخوان نیمه سرور ول کنن برن ... همچنین که تو چندتا سرور نرمالی که خیلی از دوستان هم بودن و ادعا هم داشتن بازی کردن و با همین تعداد کم و همیشگی که دارن بازی رو بردن
وگرنه هنوز خیلی همر بود از بیگ همر های امپریال بگیر که الکی زد در و دیوار چون دیگه نمیخواستن بازی کنن چه از علی فلوید یا مهدی و سایر دوستان
پس از نظر دف و همر و اینکه اگر خودتون هم قبول داشته باشید از لحاظ تجربه پلن و ... هم بنده به شخصه ازشون یاد میگیرم همیشه...
پس مطمئنا بدونید مسئله ای پیش امد که همشون ول کردن و این سایت هم دیگه بازی نمیکنن ..
باز هم میگم به نظر من nw شانس بیشتری داشت اونموقع سرور برای بردن واندر و nw هم از دیدگاه من با توجه به یه سری چیزا که دیدم برنده میدونستم ..
فقط حرفی که میمونه این بقیه دوستان اینقدر یه جوری برخورد نکنن که انگار کسایی که رفتن دشمن خونین یا ادمای بدی بودن که اینقدر سریع سر رشته حرف رو میگیرن و ادامه میدن و حرفای خودشون رو میزنن
بالاخره تو یه ساید بازی کردید با هم یا 1 سال همو تحمل کردید و اینو بدونید از بچه های اونور اگر هم مخالف شما بودن یا خوششون نمیومد پشت سرتون حرفی نزدن چون هرچی بود بعد از 2 سرور شما ها رو هم سایدی و هم تیمی میدونستن ...
یا حق...لول:دی
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
اول یه معذرت خواهی کنم دکتر بابت اینکه زنگ نزده بودم هم گله کرده بودی ازم هم خودم دوست داشتم زنگ بزنم باهات صحبت کنم
دکتر شما خودتون به شخص جلو پلیر های جنوب شرق که حذف کردن به قول شما بازی کردید مثل e1/h1 و یا بقیه دوستان و خوده بنده هم افتخار داشتم باهاشون بازی کردم و دوست بودیم
به شخص ترجیح نمیدم کسایی که الان این سرورا بازی نمیکنن دیگه پشتشون حرفی زده بشه و نیستن که جواب بدن ولی من هنوز سرور ال 1 کارم تموم نشده بخاطر همین موندم وظیفم دونستم جواب بدم...
دکتر با تمام این مسائلی پیش امده هنوز هم میگم اگر بچه ها میخواستن و میموندن تنها سایدی که میتونست خیلی زیاد nw رو اذیت کنه , و حتی متای 3 به 1 هم باشه جلوشون وایسن بازی کنن و راه کار هم بود برای برد بازی ..همین که میموندن بازی رو فرسایشی میکردن و خیلی کار های دیگه و چون بازیکن نرمال هستن این کارو خوب بلدن و این نیست که بخوان نیمه سرور ول کنن برن ... همچنین که تو چندتا سرور نرمالی که خیلی از دوستان هم بودن و ادعا هم داشتن بازی کردن و با همین تعداد کم و همیشگی که دارن بازی رو بردن
وگرنه هنوز خیلی همر بود از بیگ همر های امپریال بگیر که الکی زد در و دیوار چون دیگه نمیخواستن بازی کنن چه از علی فلوید یا مهدی و سایر دوستان
پس از نظر دف و همر و اینکه اگر خودتون هم قبول داشته باشید از لحاظ تجربه پلن و ... هم بنده به شخصه ازشون یاد میگیرم همیشه...
پس مطمئنا بدونید مسئله ای پیش امد که همشون ول کردن و این سایت هم دیگه بازی نمیکنن ..
باز هم میگم به نظر من nw شانس بیشتری داشت اونموقع سرور برای بردن واندر و nw هم از دیدگاه من با توجه به یه سری چیزا که دیدم برنده میدونستم ..
فقط حرفی که میمونه این بقیه دوستان اینقدر یه جوری برخورد نکنن که انگار کسایی که رفتن دشمن خونین یا ادمای بدی بودن که اینقدر سریع سر رشته حرف رو میگیرن و ادامه میدن و حرفای خودشون رو میزنن
بالاخره تو یه ساید بازی کردید با هم یا 1 سال همو تحمل کردید و اینو بدونید از بچه های اونور اگر هم مخالف شما بودن یا خوششون نمیومد پشت سرتون حرفی نزدن چون هرچی بود بعد از 2 سرور شما ها رو هم سایدی و هم تیمی میدونستن ...
منم میتونستم اینجا بچه های NE و بزنم ، چون دلم بیشتر از شما پر بود تا NW
اما نزدم
همون بچه های SE هم گفتن نزن !
گفتن خوبیت نداره هم سایدیت رو بزنی...
بازم به همون بچه های
SE
حداقل آزاده هستنو بهم خیانت نمیکنن.
حداقل وجدانم راحت و مثل یه برده اینجا پلی نکردم .
به شما بازیکنای Ne هم اینجا چیزی نمیرسه ، نه مدالی میبرید ، نه اسمیش واستون میمونه
فقط خودتون و خراب کردید .
اینم همری که به لطف دوستان قدیمم از بین رفت.
باز افتخار میکنم با یه اکانت و با یه پلیر و بدون پارکینگ و کتیب و هیچی همینو ساختم . betray.jpg
منم میتونستم اینجا بچه های NE و بزنم ، چون دلم بیشتر از شما پر بود تا NW
اما نزدم
همون بچه های SE هم گفتن نزن !
گفتن خوبیت نداره هم سایدیت رو بزنی...
بازم به همون بچه های
SE
حداقل آزاده هستنو بهم خیانت نمیکنن.
حداقل وجدانم راحت و مثل یه برده اینجا پلی نکردم .
به شما بازیکنای Ne هم اینجا چیزی نمیرسه ، نه مدالی میبرید ، نه اسمیش واستون میمونه
فقط خودتون و خراب کردید .
اینم همری که به لطف دوستان قدیمم از بین رفت.
باز افتخار میکنم با یه اکانت و با یه پلیر و بدون پارکینگ و کتیب و هیچی همینو ساختم . betray.jpg
سلام
دوست عزیز من که تو نامه به شما گفتم اینجا شمال غرب
لیدرای ما شب و روز دارن برای ما زحمت میکشن و از اول سرور برنامه دارن و با برنامه داره کارا انجام میشه!
مورد دوم همه دوستان حتی سرور های دیگه هم میدونن سوپر کول بوی چه قبل پت و مت چه الان که اینا روش بازی میکنن اکانت شمال غرب به حساب میاد دیگه جای حرف نمیزاره
همین دوستان آزاده شما 1 ماه پیش اینجا رو به آتیش میکشیدند شما کجا بودی؟((البته تو بازی دیوار میشدند))
همرت هم عالی دستت درد نکنه وکی این کیفیتش خیلی بده در حد سونوگرافی افتاده!
آرزوی موفقیت برای همه دوستان((واندر شمال غرب 100 میشه))
سلام دوست عزیز.
جواب قسمت اول که میتونستی مارو بزنی.باااشه بهش میگم:d
جواب قسمت دومش.چون دفت تو جنوب شرق بود زدیمت.
ثالثا من صدهابار گفتم اومدم کمک ارامان و بهدادشون.ما خیلی وقت باهم پلی میدیم.و ساید معنی نداره.هرجا باشیم همو پیدا میکنیم.
مدال ایناهم به اندازه کافی گرفتیم.شما نگران ما نباش.:d
خوب شد معنی آزادگی و خیانتو به ما یاددادی.lol
ویرایش توسط virangar73 : 12-02-2016 در ساعت 09:47 PM
سلام دوست عزیز.
جواب قسمت اول که میتونستی مارو بزنی.باااشه بهش میگم:d
جواب قسمت دومش.چون دفت تو جنوب شرق بود زدیمت.
ثالثا من صدهابار گفتم اومدم کمک ارامان و بهدادشون.ما خیلی وقت باهم پلی میدیم.و ساید معنی نداره.هرجا باشیم همو پیدا میکنیم.
مدال ایناهم به اندازه کافی گرفتیم.شما نگران ما نباش.:d
خوب شد معنی آزادگی و خیانتو به ما یاددادی.lol
سلام
دوست عزیز این که میفرمایید همدیگه رو پیدا میکنید رو متوجه نمیشم ، خب چرا تو ی ساید بازی نمیکنید اگه با هم انقدر دوستید ، بنظر خودتون معقوله این حرفتون ، اگه مثال ان ای با اندبلیو متا نمیکرد اونوقت دوستتون واسه سایدش بازی نمیکرد واسه شما بازی میکرد ، یا اینکه با برنامه قبلی سفیر ارسال میشه به ساید های دیگه ؟ یا فرضا اگه ساید دوستتون متا نکنن اون دوستتون تحت حمایت شماست که اگر سایدتون قویتر بود نزنید اونو یا بالعکس ،
در مجموع این صحبت خیلی جالب نیست بازگو کردنش ، البته با عرض پوزش ،
پایدار باشید
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
سلام
دوست عزیز این که میفرمایید همدیگه رو پیدا میکنید رو متوجه نمیشم ، خب چرا تو ی ساید بازی نمیکنید اگه با هم انقدر دوستید ، بنظر خودتون معقوله این حرفتون ، اگه مثال ان ای با اندبلیو متا نمیکرد اونوقت دوستتون واسه سایدش بازی نمیکرد واسه شما بازی میکرد ، یا اینکه با برنامه قبلی سفیر ارسال میشه به ساید های دیگه ؟ یا فرضا اگه ساید دوستتون متا نکنن اون دوستتون تحت حمایت شماست که اگر سایدتون قویتر بود نزنید اونو یا بالعکس ،
در مجموع این صحبت خیلی جالب نیست بازگو کردنش ، البته با عرض پوزش ،
پایدار باشید
درود بر تو.
حقیقتش متوجه منظورت نشدم.اما یک توضیح کلی بدم براتون.
اول این که من با شمال شرق مشکلی نداشتم.چون امیر پرشین دوست چند ساله ی ماست تو سرور 1000.
خوب همین شمال شرقم در صحبت به ما گفتن با شمال غرب متا هستیم.(چقدر عمل شد؟یا نشد؟دیگه وارد جزییات نمیشم)
میریم سر بحث دوستی ما با ارمان اینا که خیلی وقت باهاشون ارتباط داریم از سرورای قبل و تو همین سرور هم به ما کمک کردن.
(یکی میگفت :کسی هست یه جو معرفت برا ما بزاره تا ما خروار خروار معرفت براش بزاریم)
والله ارمان اینا خیلی به ما کمک کردن این سرور ماهم سعی کردیم در حد توانمون کم نزاریم براشون.جدا از این بحث ،پلیرای اکانت ما اومدن بازی کنن نه این که مزرعه داری.ما جاییو میخواستیم که پلن بزنن.همکاری کنن باهم.تیم داشته باشن.لیدری داشته باشن.خلاصه از بازی لذت ببرن که ما اینو توی شمال غرب دیدیم.
فقط نمیدونم الان مشکل شما چیه با این موضوع؟سوالت چی بود؟امیدوارم جوابتو گرفته باشی
مشکل اینجاست که تا ی ساید قوی دیدین بجای مقابله با ساید ؛سریع میرید زیر پرچم اون ساید.. و با این حرفها خودتون رو گول میزنید....
کل سرور رفته زیر پرچم شمالغرب و همتون جمع شدید اینجا و دارید از قدرت حرف میزنید!!!
این پیام اکانت رایس سیروس هم که تو این روزها از خوشحالی داره بال در میاره.. آخه یکی نیست به این بنده خداها بگه آخه شمارو چ آید؟!! کل سرور مشغول پاپ بازی بودی و این اواخر هم رفتی زیر پرچم شمالغرب! الان خیلی خوشحالی؟!
آفرین به شمالغرب که با قدرتش تونست حرف اول رو بزنه و همه رو جذب خودش کنه..
سرور زیباتر میشد وقتی که سایدهای ضعیف بجای متحد شدن با قدرتمند ، در کنار هم مقابل قدرت می ایستادن!
شمالغرب که قوی هست...شمالشرق و جنوبغرب هم رفتن زیر پرچمش ....فقط این وسط ی جنوب شرق دشمنه و هر شب راحت میاید میزنید و میرید....
این اخریه خوشحالم که جنوب شرق ایستاد و حداقلش این بود که بازی زیباتر شد....