نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان بنده هم خیلی دوست داشتم این سرور برم SE و حتی اکانتمم SE ریجستر کرده بودم چون دوست داشتم بازی کنار Ali 21 و مهدی عزیز و علی عزیز و بقیه بچه هارم تجربه کنم ... و واقعا اکانتمم ریجستر کرده بودم ... اما مانی از اونجا که اکانتمو هر جا که باشم بخواد بهش میدم و خیلی برام عزیز هست باهام صحبت کرد که برم NE و باهم بازی کنیم ...
    من و علی چیفر که همیشه با همیم ... احسان هم هست ... مانی هم که سربرست اکانت هست
    در خدمتتون هستیم ... بازیم از علی و مهدی عزیز عذر میخوام که این سرور قسمت نشد کنارشون باشم ... عزیزین همه ...

سهیل
    Real Madrid

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr-president نمایش پست ها
    دوستان بنده هم خیلی دوست داشتم این سرور برم se و حتی اکانتمم se ریجستر کرده بودم چون دوست داشتم بازی کنار ali 21 و مهدی عزیز و علی عزیز و بقیه بچه هارم تجربه کنم ... و واقعا اکانتمم ریجستر کرده بودم ... اما مانی از اونجا که اکانتمو هر جا که باشم بخواد بهش میدم و خیلی برام عزیز هست باهام صحبت کرد که برم ne و باهم بازی کنیم ...
    من و علی چیفر که همیشه با همیم ... احسان هم هست ... مانی هم که سربرست اکانت هست
    در خدمتتون هستیم ... بازیم از علی و مهدی عزیز عذر میخوام که این سرور قسمت نشد کنارشون باشم ... عزیزین همه ...

سهیل
    real madrid
    :|
    سهیل بیا بشین شوالیه تحقیق کن:d
    چرا ماجراجویی ها این شکلی شده؟:|
    روز عاشقی اخرین روز بودلطفا ثبت نام کنید.
    کاش باز صبح بشه کاش باز افتاب بتابه
    هی وای که افتاب من غروب کردهلطفا ثبت نام کنید.
    بدرود