-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
دوست عزیزی که خیلی خیلی بازی هم بلدی
عزیزم . شما بیا تلگرام . بهت بگم توی .کام چجوری میشه منابع خرید . پوش کرد . بدون آی پی . بی دردسر . حتی نیاز نیست بری روی اکانت مولتی و اول اکانت رو بکشی بالا !
مدیران محترم فروم اگه اجازه بدن همینجا میگم . اینقدر سنگ .کام و .آی آر رو به سینه نزن .
عزیزم ، من شخصا 2 تا اکانت دارم . میدونی چرا ؟! فقط واسه اینکه پلیر کمه . بدون پلیر نمیشه از واندر دفاع کرد . یه اکانت نهایتش توی نرمال میتونه 300 کی دف بده . بعد شما حساب کن چند نفر تا اند گیم میمونن !
تا جایی که یادمه از ورژن 3.6 تا الانش هم توی .کام هم همینطور بوده . بعد کتیبه مشکل آی پی کلا برداشته میشه و تیم لیدری روی همه اکانت ها میرفتن
به قول احسان شانیز
مولتی بازی خودش هنره 
)))
بازی بلدی ، میتونی ، بفرما بیا من آمار همه مولتی ها رو میدم توی هر 4 ساید . بشین و کاتا کن . ببینم میتونی ؟!
کلا هیچ حرکتی نزدی . فقط نشستی اینجا توی هر صفحه فروم یه بار گفتی من دفعه اول و آخرمه که بازی میکنم اینجا

))
قضیه شما هم مثل دوستان بی خودکار شده که همیشه میان اعلام میکنن خودکار ندارن

)
میخوایی بیا بگو چقدر هزینه کردی همین اولین و آخرین سرور ، هزینه هات رو برگردونیم بهت و با خداحافظی جمع رو خوشحال کنی
نشستی دور میدون و داد میزنی لنگش کن !
آرمان عزیز و تیم لیدری شمال غرب و بچه های خوب جنوب شرق ، کمترین کاری که کردن این بود به سرور جذابیت دادن . شما هم یادبگیر وقتی پلن میبینی بیا یا تبریک بگو و برو و یا اگه اشکالی هست توش اظهار نظر کن و بگو .
نمیدونم چه فازیه دوستان برداشتن همه میان و فقط میگن فلانه و فلان شده
در مورد دوست عزیز پژی هم باید بگم . میشدن هم فکر نکنم میتونستن ده همر رو نجات بدن . چون جلو زنهای سنگین زده شده بود و بعد از اون هم اینسرت شکن برای هر ثانیه زده شد که اینسرت نشه
آنتی :
http://final1.x.dejkoob.org/statistiken.php?tid=7
همین که صادق هستی و خودت رو راست میگی واسم کافیه ، دمتم گرم .
مطمئنن همه جا میشه تقلب کرد ولی من اهلش نبودم و دنبالش نرفتم .
ولی خدایش هم حتی یه دونه پلن هم تو ان ای لیدرا نگفتن که من بخوام انجام بدم
دیگه اینو کجای دلم بذارم ؟!
ویرایش توسط MRs : 11-14-2016 در ساعت 04:43 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام بر تمامی دوستان حالا چه هم سایدی چه ساید مقابل دوستانی که می گن اس ای تمیز بازی کرد باید یه چیز اول سرور یادوری کنم مگه همین سما نبودید که اکانت مولتی زدید SHAPOLI تو ساید nw و شبونه همر بلند کردید الحمدالله هنوز اکانت شاپولی حذف نشده سندش هنوز هست حالا من کار ندارم کار کی بوده ولی در جمع ساید se تمیز یازی نکرد البته به همه خسته نباشید می گم
-

نوشته اصلی توسط
ldragon
سلام بر تمامی دوستان حالا چه هم سایدی چه ساید مقابل دوستانی که می گن اس ای تمیز بازی کرد باید یه چیز اول سرور یادوری کنم مگه همین سما نبودید که اکانت مولتی زدید SHAPOLI تو ساید nw و شبونه همر بلند کردید الحمدالله هنوز اکانت شاپولی حذف نشده سندش هنوز هست حالا من کار ندارم کار کی بوده ولی در جمع ساید se تمیز یازی نکرد البته به همه خسته نباشید می گم
دوست گرام ساپورتر لطفا وقتی داری در مورد se صحبت می کنی یاد سرور W1 رو هم تو ذهنت مرور کن
والسلام
- - - Updated - - -
مشکل شما اینه که se رو خلاصه کردین تو اکانتهایی مثل لوسیفر. پسر خوب ما یکدفعه دیدم یه اکانت به اسم شاپولی اومد تو تاپ. روحمونم خبر نداشت. پس نگو کلا se تمیز بازی نکرد. تمیز یعنی استالکر یعنی پژی ، بدون پوش و مولتی ، همرمونم صفر شد نیومدیم بگیم اتک چرا جابجا شد، دیوار چرا قبل اتک صفر شد. در کل هم ما در درجه اول به لیدرامون، در درجه دوم به گلد، تعدد پلیرهای 3 ساید و انسجام ساید nw باختیم.
-

نوشته اصلی توسط
STALKER-01
دوست گرام ساپورتر لطفا وقتی داری در مورد se صحبت می کنی یاد سرور W1 رو هم تو ذهنت مرور کن
والسلام
- - - Updated - - -
مشکل شما اینه که se رو خلاصه کردین تو اکانتهایی مثل لوسیفر. پسر خوب ما یکدفعه دیدم یه اکانت به اسم شاپولی اومد تو تاپ. روحمونم خبر نداشت. پس نگو کلا se تمیز بازی نکرد. تمیز یعنی استالکر یعنی پژی ، بدون پوش و مولتی ، همرمونم صفر شد نیومدیم بگیم اتک چرا جابجا شد، دیوار چرا قبل اتک صفر شد. در کل هم ما در درجه اول به لیدرامون، در درجه دوم به گلد، تعدد پلیرهای 3 ساید و انسجام ساید nw باختیم.
دوست گرامی
یاداوری در خصوص w1 من ساید ne بود البته 110 ده داشتم که حدود 20 تاش تو se بود خوب همانطور که در جریانید بابت یکسری درگیری داخلی (خرابکاری در اکانت injustic) ساید اس ای با شروع حمله از طرف اطرافیان شما اس ای خیلی خیلی ضعیف شد راحت می تونستید سه تا واندر رو هم صد کنید که نشد من تا اخرش دف ام رو واندر اس ای و همرام در خدمت اس ای و واندر رو هم خودم اپ می کردم البته سر مرام معرفتی که میلاد اکانت قاتل گذاشته بود من منظورتون رو متوجه نشدم
2- در خصوص کتیبه اورده شده خیلی راحت می تونستید شورا بگذارید کتیبه رو برگردونید البته بردار ارمان و بهداد لانچ کردن و اوردن در خصوص ارمان بگم که جزو تعداد محدود پلیرهایی که رتبه ایمیل براش اهمیت نداره
3- وقتی یه سایدی رو در موردش قضاوت می کنن بیشتر به پلیر نه به لیدرهاش نگاه می کنن پلیرها هستن که لیدرها رو اتخاب می کنن
با تشکر از همه
-
-

نوشته اصلی توسط
ldragon
دوست گرامی
یاداوری در خصوص w1 من ساید ne بود البته 110 ده داشتم که حدود 20 تاش تو se بود خوب همانطور که در جریانید بابت یکسری درگیری داخلی (خرابکاری در اکانت injustic) ساید اس ای با شروع حمله از طرف اطرافیان شما اس ای خیلی خیلی ضعیف شد راحت می تونستید سه تا واندر رو هم صد کنید که نشد من تا اخرش دف ام رو واندر اس ای و همرام در خدمت اس ای و واندر رو هم خودم اپ می کردم البته سر مرام معرفتی که میلاد اکانت قاتل گذاشته بود من منظورتون رو متوجه نشدم
2- در خصوص کتیبه اورده شده خیلی راحت می تونستید شورا بگذارید کتیبه رو برگردونید البته بردار ارمان و بهداد لانچ کردن و اوردن در خصوص ارمان بگم که جزو تعداد محدود پلیرهایی که رتبه ایمیل براش اهمیت نداره
3- وقتی یه سایدی رو در موردش قضاوت می کنن بیشتر به پلیر نه به لیدرهاش نگاه می کنن پلیرها هستن که لیدرها رو اتخاب می کنن
با تشکر از همه
سلام به دوستان و رفقای عزیزم،
تاریخ رو فاتحان مینویسند ، شما هم تو دبلیو وان فاتح بودید ما هم بودیم ، پس با هم نوشتیم . الان هم شما بنویس ما میخونیم ، بله پلیر ها هستند که لیدر ها رو انتخاب میکنند ، بشرطی که پلیر ها در اقلیت نباشند ، که در اقلیت هستیم ما فعلا ، اتحادمون هم که از اول سرور جدا ، اینکه پتانسیل ساید در اختیار تعداد معدودی قرار بگیره و این معدود نفرات در جهت مصالح ساید حرکت نکنن شما که هیچ بزرگتر از شما هم نمیتونه ساید رو جمع کنه، وقتی یه ساید که اس باشه در مجموع بیس تا پلیر داره که پونزده تاش از یه تیم هستند پنج نفر هم بگن نه شما لیدر نباش ، به چی میرسیم هیچی ، پس یه کوچولو تفکر بعد تعقل و بعد انالیز و بعدش تصمیم گیری و در آخر کلامی بر زبان جاری کنیم، اینکه شما قوی هستید نسبی هست ، نسبت به ما قویترید چون شما متشکل از سه ساید هستید و ما یه سایدی که تضعیف شده، حالا شما فاتحید و باید بخود ببالید و این حق رو دارید که شادی کنید و منم تبریک تو اجرای پلن هاتون گفتم و میگم ، اما قضاوت در مورد افراد نه کار شما و نه تخصص شماست ، خدا هم انسان رو تا بوقتش که قیامت نباشه بازخواست نمیکنه ، شما که جای خود دارید ، اما تشکر ویژه دارم ، از دوستان ان ای که وفای به عهد کردند و تو پلن ها شرکت نکردند ، خدا رو شاکرم که دست رفاقت به ه*یچ سایدی دراز نکردم که وسط کار دستشون رو تو حنا بذارم ، و وفای به عهد نکنم .
هیچ سروری حذف نکردم امیدوارم این سرور هم بتونم تا آخر بازی کنم حتی با پاپ صفر .
شعار همیشگی ما : سربازان ما ایستاده میمیرند.
یا حق
SILENC IS FOR STATUS
من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !
-
-
یه بحثی جدیدا شده طرف داره دژکوب بازی میکنه هر چی میشه مزنه به .ir یا .com یا سوابق درخشانش تو گذشته رو میگه
1- داداش عزیزم اینجا دژکوبه نمیتونی با قوانینش کنار بیای http://www.dejkoob.ir/ برو .ir بازی کن یا برو دات کام بازی کن خرجش یه فیلتر شکنه
2- عزیزم ک تو هر پستت اسم .ir میاری گذشته گذشت خوب یا بدش گذشت اینکه بیای خاطرات .ir تو اینجا بگی جاش نی
این سرورم یکی از بدترین سرورایی بود ک بازی کردم به آرمان و بهداد عزیزم بابت تیم منسجمشون تبریک میگم
بیاید m1 قشنگ تر از اینجاست
)
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
پست اون دوست اول كه امار داد پلني زده شده اشتباه دستوري داره، جنوب نه دوست عزيز جنوب شرق
جنوب غرب كه اين سرور جنوب غرب نيست عزيزم
در مورد مورد پست دوم هم كه دوستمون ازمايشش هم + اعلام شده بايد بگم كه روزي در افتي به پايش چو ....
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
پست اون دوست اول كه امار داد پلني زده شده اشتباه دستوري داره، جنوب نه دوست عزيز جنوب شرق
جنوب غرب كه اين سرور جنوب غرب نيست عزيزم
در مورد مورد پست دوم هم كه دوستمون ازمايشش هم + اعلام شده بايد بگم كه روزي در افتي به پايش چو ....
کلمه جنوب و شمال رو برای اختصار عرض کردم. دوستان ما برخلاف یه عده که نزده خودشون رو برنده اعلام میکردن و اینجارو با چاله میدون اشتباه گرفته بودن الانم اثری ازشون نیست با اینکه میزنن و میترکونن و جارو میکنن باز هم مراتب احترام و تواضع رو نسبت به جریف رعایت میکنن شایسته نیست القابی که بهشون نمیچسبه یا شعارهای که مصداقی در مورد شخصیتشون و بازیشون نداره رو اینجا مطرح کنی در جواب شعرتون من هم میگم از کوزه همان تراود که در اوست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خدایی ادبیات خیلی هاتون در حد سیکل هم نیست !
یه 4 تا عکس بدید ببینیم ما ک تو سرور نیستم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Amir Lantuori
خدایی ادبیات خیلی هاتون در حد سیکل هم نیست !
یه 4 تا عکس بدید ببینیم ما ک تو سرور نیستم

شما اسم اکانتت رو بگو ببنیم این مهندس کیه ما نمیشناسیمش!
-