-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
علیرضا جان ببخشید عزیزم فقط یکم فکرکن تسویه حساب باشه پس چرا کتیبه نبرده؟ این نامه را بخون

مال دیشبه اخه اصلا اسم اون پلیر شهاب نبوده !!! اخه واسه کی می گی علیرضا؟!

اون پلیر اصلی سرباز بوده
الان پادگان است
نکنه مرخصی گرفته؟

http://upload7.ir/viewer.php?file=53...5877090521.jpg
من نمیدونم اون کیه که جواب میده و به من هم ربط نداره کی* هست .
شما هم سایدتو سفت بچسب هم سایتو دزد نکن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
عجب سرور سطح بالایی شده خدا وکیلی حرفه ای ! همه وفادار به ساید احترام هم سایدی رو نگه میدارن !
اینجا سروری برای انتقام
i lovw u pmc
پ.ن. تو سرورهای نرمال مدتهاست فیدرزنی خز شده ! یادمه سرور 7 ،2 تا فیدر کراسوس خورد ملت کلی شاکی شدن که چرا فیدر میزنین !!!!!!!!!!!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-

نوشته اصلی توسط
Eshbil
هنوز 30 تا فیدر دارم من
منتظرم استاد از خواب نازشون بیدار شن و کلاس درس دوباره برپا شه

))
یکی بیاد به من بگه لیدر های شمال شرق کجان ؟!

))
من که لیدر نیستم !
احسان جان
دیروز هم تو گارنا بهت پی ام دادم لینک هم بهت دادم
اگه نیازی به دف یا چیزی داری به اکانت من نامه بزن مرسی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
چرا دروغ می گی علیرضا؟ارمان اکانت خریده واقعا علیرضا دیگه از تو تعجبم جای خجالت کشیدن اومدی این طوری می گی؟فکرمی کردم پلیرهای بزرگی هستید ولی واقعا کوچیک ترین پلیرها را دیدم اکانت A.C و کلیه اکانت های گروه روی حذفه من فقط مونده بودم منم رفتم
یاحق
Ali Chiefer
علی جان بنظرت کسی که اکانت بخره میاد باهاش کتیبه احمق میزنه؟ بنظرت اگه واسه کثیف بازی بود بهتر نیود از یه اکانت بدرد نخور مث بقیه تک هیرو لانچ بشه تا اکانت خودمون؟؟؟بنظرت کسی که بخواد همچین کاری کنه هیروش و با 30 دقیقه اختلاف زمانی لانچ می کنه؟؟؟ اگه بنا به اینکارا بود بنظرت به سهیل می گفتیم فلان اکانت می خواد بفروشه؟؟؟ یا با اینکه اکانت اس ای سهیل و می دونستم روش همر لانچ نکردم(چون سهیل گفت اس ای باهاش نمیزنم)..سرور پیش باهام بازی کردی..میزنم میخورم..ولی اهل کثیف بازی نیستم
بهت گفتم خیلی چیزا میدونم ولی الان نمیگم!!! اگه بخوام sw رو بزنم از se میزنم نه مث یقیه
--آرمان
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
من که لیدر نیستم !
احسان جان
دیروز هم تو گارنا بهت پی ام دادم لینک هم بهت دادم
اگه نیازی به دف یا چیزی داری به اکانت من نامه بزن مرسی
1 - شوخی کردم
2 - احسان کیه ؟ من افشینم 
3 - کجا باید با مدیریت یه صحبتی داشته باشم ؟!
طرف تو یه تایم مشخص روی 38 تا دهکده 26 موج لانچ کرده !
هم زمان روی کپ هم 520 تا لانچ کرده و یه چیز جالب تر اینه که حملات از 6 دهکده مختلف لانچ شده !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Xyster
سلام
علی* جان من کاری با گیجه یونیک و .... ندارم ولی* این اتک که من با قهرمان زدم دیدم ۲ تا اکانت تو تاپه هجوم و دفاع هستن که نگاه کردم پاپ ده mr hunter ۰ هستش دیدم احمق کوچیک داره با قهرمان زدم برداشتم
(اگه تایم اتک هارم بذاری ممنون میشم)
ولی* واسه بقیش در جریان نیستم
و این که ما ازsw اکانت نخریدیم . بهمون هم کم هم پیشنهاد نشد ولی* نخریدیم دادا
عزیز این موضوع رو که میگی باید طرف مقابلت دارای:
1.یال
2.گوش دراز
3.مخملی بودن پشت گوش
4.دم
باشه تا باور کنه.
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
اهان ارمان جان ببخشید ! من سوادتم پایینه گیج منحصر کننده چه طوری رفته se? باقهرمان دیگه؟! اخه هنوز ده طرف سرجاشه می دونی؟

منم اهلش نیستم اسم پلیر اون علی بوده دیشب یک هو شد شهاب !
طرف سربازه!من رو اکانتش بودم می دونم ! الان برام از vps اتک لانچ می کنه! خط شکن best roman شده الان !!! اتکش هنوز لند نشده واین بدون لند نخواهد شد! اون وقت ببخشید تو بودی چه نظری پیدا می کردی؟وقتی ببینی 28موج کاتا داره میاد بعدش از بست رومن یک اتک هست واسه بردن کتیبه خودت نظر بده من قبول می کنم؟
ایا اتفاقی بوده؟
علی کتیبه گیچ و با این قاطی نکن پلیز...من هیچ اطلاعی درباره اون ندارم...من فقط فقط درباره این اتک که اکانت خودم ازش لانچ شده دارم حرف میزنم ولاغیر
کتیبه گیچ دوجور جابجا میشه دیگه....خودت بهتز از من میدونی..حالا اکانت دست کی بوده؟!!!
من نه با پلیر اون اکانت کار دارم نه هیچی ...درباره اتکم روی کتیبه احمق حرف میزنم
راستی نیما جان اگه میشه خواهشا واسه احترام به بقیه،جایی که حرف از یازی پاک میشه شما پست نزار
--آرمان
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام
در کل تا جایی که اطلاع دارم:
مشکل از خود swبوده و seهم از این موقعیت سو استفاده کرده که کارش درست نبوده!(تا جایی که من اطلاع دارم)
مشکل swاز اون وقتی شروع شد که روزانه 10تا همر تو سر من زدن و اخر هم نفهمیدن کی زده!(90% نیروهای کوبیده شده به اکانت ارتمیس خورده که 2بار اول جاخالی داده شده)
امروز صبح هم از اکانت ستاره ها رو 3تا دهکدم لانچ شده بود و جالب اینه فقط دفاع کوبیده شد(محافظ و لژیون)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
life_4_ever
علی کتیبه گیچ و با این قاطی نکن پلیز...من هیچ اطلاعی درباره اون ندارم...من فقط فقط درباره این اتک که اکانت خودم ازش لانچ شده دارم حرف میزنم ولاغیر
کتیبه گیچ دوجور جابجا میشه دیگه....خودت بهتز از من میدونی..حالا اکانت دست کی بوده؟!!!
من نه با پلیر اون اکانت کار دارم نه هیچی ...درباره اتکم روی کتیبه احمق حرف میزنم
راستی نیما جان اگه میشه خواهشا واسه احترام به بقیه،جایی که حرف از یازی پاک میشه شما پست نزار
--آرمان
یکی دوتا سرور قبلی رو فکر کنم یه جا بودیم یه موردش رو ممنون میشم مثال بزنی
با تشکر!
-