-
salam Dostan fekr konam NW BA SW META Mikone in Server vali server ghashangi mishe
-

نوشته اصلی توسط
Ara3h
salam Dostan fekr konam NW BA SW META Mikone in Server vali server ghashangi mishe
به چه علتی اون وقت؟
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
به چه علتی اون وقت؟
به دلایل زیادی البته احتمالا عرض میکنم شاید بشه .
یکیش اینکه 2تا اتحاد تو Sw از دوستان صمیمی ما هستن و اینکه کا قرار بود همه یه جا جمع بشیک ولی نشد کلیم اومدی تو NW اک زدیم به همین خاطر احتمال متا هست . چون عوض کردن منطقه اذیت میکنه بخوایم همه ده هامونو بیاریم اونور .
شما الان کدوم منطقه هستی دوست عزیز ؟
-
خیلیم خوب دوستان گلم ماهم میایم Sw البته همین الانشم تو اتحاد Sw هستیم بقیه دهامون اونطرف هست .
Artmis بی معرفت چه خبر
-

نوشته اصلی توسط
Ara3h
خیلیم خوب دوستان گلم ماهم میایم Sw البته همین الانشم تو اتحاد Sw هستیم بقیه دهامون اونطرف هست .
Artmis بی معرفت چه خبر
خیلی هم خوبه وعالی ازاین طرف کمک پوش اینارا من واستون اگه لازم بوداوکی می کنم
عزیزی
یاحق
Ali Chiefer
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
خیلی هم خوبه وعالی ازاین طرف کمک پوش اینارا من واستون اگه لازم بوداوکی می کنم
عزیزی
یاحق
Ali Chiefer
قربون دستت تو که دست بخیر داری !
فقط پوش میکنی یا امکانات دیگه هم در اختیار میذاری اگه حقوق ماهیانه میدی خوردو خوراک ایاب و ذهاب اینا ما هم بیایم جنوب غرب !!
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
قربون دستت تو که دست بخیر داری !
فقط پوش میکنی یا امکانات دیگه هم در اختیار میذاری اگه حقوق ماهیانه میدی خوردو خوراک ایاب و ذهاب اینا ما هم بیایم جنوب غرب !!

چه کنیم توهم بیا رید بزن تجارندارم دیگه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ara3h
Artmis بی معرفت چه خبر
سلام
کلا همه با هم اومدین :دی
من دیگه سرگرم c3شدم نه شد سرور دیگه بیام حالا هم که شما اومدین اینور 100% سرور خوبی میشه:دی