-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
ســـــــــلام
زیر آبـــی
کجایـــــــــــــــــــــ ـی ؟؟
دلمون برات تنگ شده بود داداش .
هرجا باشی ایشالا موفق باشی :دی
جایی که غم نباشه
نتیجه که زیاد مهم نیست بالاخره سرور تموم میشد مهم منم که برگشتم :دی
دل منم واس فروم و شما تنگ شده بود
سجاد توله سگ من به دنیا نیومد بیام ببرمش ؟ :دی خخخخخخ
بگذار هرچه از دست میرود برود
من آن را میخواهم
که به التماس آلوده نباشد ؛
حتی زندگی را ...
-

نوشته اصلی توسط
Brain
جایی که غم نباشه
نتیجه که زیاد مهم نیست بالاخره سرور تموم میشد مهم منم که برگشتم :دی
دل منم واس فروم و شما تنگ شده بود
سجاد توله سگ من به دنیا نیومد بیام ببرمش ؟ :دی خخخخخخ
والا دست رو دلم نزار که خونه ..
حالا بعدا واست همه چیو میگم ..
آقا آرش یادش رفت اسم محمد رضا بیاره منم یادم رفت اسم مجتبی Tired Team بیارم ..
دقیقا انگار قرار بود جداگانه اسمشو بیارم.
کل اکانت TRaMaDoL و کل کارای جانبی اکانت TRaMaDol ، مجتبی زحمت میکشید .
همیشه خدا اکانت من روی لاست بود چون زیاد روی اکانت اصلی لاگین نمیکردم .
مجتبی همیشه حواسش به همر اکانت من بود . هر موقع هم اتک میومد چک میکرد .
دمش گرم ..
مجتبی سربازی بود و اصلا وقت نداشت اما به خاطر من میومد توی سرور لاگین میکرد .
هر جای دیگه افتخار بده و ازم کمک بخواد در خدمتشم .. پرچمش بالا در بست درخدمتشم..
بازم مرسی که خیلیا به خاطر من خیلی چیزارو تحمل کردن..
مچکر
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
با سلام خدمت تمامی بازیکنان این سرور - به امید خدا این سرورم بات تموم زد و خوردش - مهاجم و دفاع کردنش تموم شد
یه تشکر ویژه دارم از تنها بانوی سرور به نظر خودم مریم خانوم که از اول بازی خیلی به من کمک کرد در بازی تا همین حالا . از عباس و حسین آل استار هم همینطور که چند بار میخواستم حذف کنم ولی دلگرمی این بچه ها باعث شد بمونم . یه تشکر از آرش دوست و پلیر قدیمی که این سرور باز با هم بازی کردیم ولی زیاد غرغرو شده ولی غرغرش هم دلیل داره واسش - از عارف عزیز که هنوز خیلی از چیزها رو باید ازش یاد بگیرم که در مقابلش نوبی بیش نیستم با این پست های جالب فرومش - از محمد رضا اسپارتان که خیلی عزیزه مخصوصا رمزهای اکانتش من رو کشته - از مجید و بهزاد که به خاطر مشغله کاری گذاشتن رفتن از بعد کتیبه ها - از علی گرین که اکانتش رو تحت اختیار من گذاشت -
همچین از بچه های ساید های دیگه - از سجاد عزیز که پلیر خوبیه - از مصطفی بی نام که چند تا سرور رو در روی هم بودیم از علی ستاره ها از پلیرهای قدیمی - از محمد اولدراک که نمی دونم یار همیشگیش حمید سوزوکی باهاش بود یا نه -
به امید موفقیت روز افزون تک تک شما عزیزان در تمام مراحل زندگی
MoStafa
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خب خدا روشکر این سرور به خوبی و خوشی تمام شد خوشم اومد اینجا همه ثابت کردن دوستی و مرام و معرفت خیلی با ارزشتر از یه بازیه
همه بچه های سرور برنده شدن.برنده واقعی این سرور رفاقت بود.
از همتون تشکر میکنم که همکاری کردید.اسم نمیارم چون عملا هممممه بچه های سرور همکاری کردن.همه
دوستتون دارم
کوچیک همتون صادق
- - - Updated - - -
داشتم فروم j3 رومیخوندم متوجه شدم باز اون بچه چه گندی زده
فاینال پارسال اولین سروری بود که با این بابا بازی میکردم و نمیشناختمش و فقط بواسطه سجاد قبول کردم که باهم باشیم وگرنه تیم خودمون کامل بود.(سجاد اگه دفه دیگه هم طرف اونم بگیری ...) بعد که شخصیت جالبشو شناختم و سرور 3یکس بعدی( i3) شروع شد متوجه شدم نه فقط من بلکه همه همین نظرو در مورد شخصیتش دارن تصمیم گرفته شد یه درس حسابی بدیم که متوجه بشه بخاطر یه بازی نباید این اخلاق کثیف رو پیش بگیره.ولی مثل اینکه نمیشه.
حالا اینجا ربطی به j3 نداشت.فقط خواستم ما این همه زور میزنیم که به همه بگیم بابا این فقط یه بازیه و بخاطر بازی ارزش نداره .....ولی جای دیگه یه بابایی میاد بخاطر 4تا مدال و افتخار و اتحاد برنده چه کارا ک نمیکنه.بهرحال به خودتون افتخار کنید که پرچم مرام و معرفتو بالا بردین
جناب مولتی خدا خیرت بده اخه این اتحاد برنده و افتخارات و مدال و... چه صیغه ای بود؟
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh Game OveR
خب خدا روشکر این سرور به خوبی و خوشی تمام شد خوشم اومد اینجا همه ثابت کردن دوستی و مرام و معرفت خیلی با ارزشتر از یه بازیه
همه بچه های سرور برنده شدن.برنده واقعی این سرور رفاقت بود.
از همتون تشکر میکنم که همکاری کردید.اسم نمیارم چون عملا هممممه بچه های سرور همکاری کردن.همه
دوستتون دارم
کوچیک همتون صادق
- - - Updated - - -
داشتم فروم j3 رومیخوندم متوجه شدم باز اون بچه چه گندی زده
فاینال پارسال اولین سروری بود که با این بابا بازی میکردم و نمیشناختمش و فقط بواسطه سجاد قبول کردم که باهم باشیم وگرنه تیم خودمون کامل بود.(سجاد اگه دفه دیگه هم طرف اونم بگیری ...) بعد که شخصیت جالبشو شناختم و سرور 3یکس بعدی( i3) شروع شد متوجه شدم نه فقط من بلکه همه همین نظرو در مورد شخصیتش دارن تصمیم گرفته شد یه درس حسابی بدیم که متوجه بشه بخاطر یه بازی نباید این اخلاق کثیف رو پیش بگیره.ولی مثل اینکه نمیشه.
حالا اینجا ربطی به j3 نداشت.فقط خواستم ما این همه زور میزنیم که به همه بگیم بابا این فقط یه بازیه و بخاطر بازی ارزش نداره .....ولی جای دیگه یه بابایی میاد بخاطر 4تا مدال و افتخار و اتحاد برنده چه کارا ک نمیکنه.بهرحال به خودتون افتخار کنید که پرچم مرام و معرفتو بالا بردین
جناب مولتی خدا خیرت بده اخه این اتحاد برنده و افتخارات و مدال و... چه صیغه ای بود؟
صادق جان شما دیگه چرا این مدلی حرف میزنی؟؟ از تو بعید بود
یعنی میگی الان دوستات واسه گرفتن مدالا تقلب نمیکنن؟؟ برای گرفتن رنک یک مدافعینو مهاجمین و....؟؟؟
نگو توروخدا این حرفارو بعدا میرن یه سرور دیگه میگن سرور k1اونقدر قدر بودیم که این افتخاراتو کسب کردیم
برات یه سری عکس از همین تقلبها فرستادم. به نظرم تا وقتی دوستان خودت این شکلی هستن چیزی در مورد دیگران نگی بهتره
یه دعای خوبم برات بکنم : الستارزی بشی انشالله ☺
ﻣﺘﺮﺳﮏ: «ﻣﻦ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺗﻮ ﺳﺮﻡ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻮﺷﺎﻟﻪ!»
ﺩﻭﺭﻭﺗﯽ: «ﺍﮔﻪ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﭘﺲ ﭼطوری ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟»
ﻣﺘﺮﺳﮏ: «خب... بعضی ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻐﺰ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ! نمیزنن؟!»
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
همونطور که همه میدونن این سرور توافقی تموم شده پس بحثش فرق میکنه باسرورای دیگه.توافق هم از اسمش مشخصه دیگه .یعنی یه چیزی میدی یه چیزی میگیری
خواهشا اینا رو به من نگو چون من اینجا نه اکانت دارم نه مدال واسم مهمه نه اتحاد برنده.خداروشکر اینم همه میدونن
بابت دعات هم ممنونم.همون یکی دو هفته ای که افتخار دادین رواکانتتون بودم ازتون تشکر میکنم.کلی چیز ازتون یاد گرفتم.تو و عباس و حسین بازیتون عالیه
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh Game OveR
همونطور که همه میدونن این سرور توافقی تموم شده پس بحثش فرق میکنه باسرورای دیگه.توافق هم از اسمش مشخصه دیگه .یعنی یه چیزی میدی یه چیزی میگیری
خواهشا اینا رو به من نگو چون من اینجا نه اکانت دارم نه مدال واسم مهمه نه اتحاد برنده.خداروشکر اینم همه میدونن
بابت دعات هم ممنونم.همون یکی دو هفته ای که افتخار دادین رواکانتتون بودم ازتون تشکر میکنم.کلی چیز ازتون یاد گرفتم.تو و عباس و حسین بازیتون عالیه
خوشبختانه منم دیگه اکانت ندارم که بگی نگران مدال خودم هستم،فقط خواستم کسیو متهم نکنی
مام هم نوبی بیش نیستیم.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh Game OveR
سلام صادق جان توافق شده درست ولی نه به هر قیمتی بگیرن از کسی یه عکس میزارم از مهاجمین تا کسانی که نیستن بفهمن توافقی یعنی چی !!!
photo_2016-08-24_21-25-44.jpg
با تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Sadegh Game OveR
سلام صادق جان توافق شده درست ولی نه به هر قیمتی بگیرن از کسی یه عکس میزارم از مهاجمین تا کسانی که نیستن بفهمن توافقی یعنی چی !!!
تاپ دفاعی هم عکس داشتم ولی یکی دیگه گرفتش نمی دونم چی زدن بهش حمله ناتار که نبوده .
با تشکر
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
shoshor
با تشکر
- - - Updated - - -
تاپ دفاعی هم عکس داشتم ولی یکی دیگه گرفتش نمی دونم چی زدن بهش حمله ناتار که نبوده .
با تشکر
الان بحث دقیقا چیه ؟
مشکلتون چیه ؟؟
میشه دقیقا به من بگین ؟؟
الان شما گراز کشتی منم گرزیایی که خودم ساختم .مشکلش چیه ؟!!!
من بیشتر وقت گذاشتم یا شما ؟
شما هم وقت میزاشتی 17تا همر استارت میزدی توی سایدت که این موقع سرور بزاری خفت کنی رنک یک هجومو بگیری ..
پلنی هم هنوز نزدم در ضمن هنوز مهاجمین نزدم!!همش اسکاتو گرزیه !! اونم خودم ساختم.
خواهشن بحثای اضافه رو کات کنید .که کسی از کسی ناراحت نشه ..
به احترام آرش هم پست نذاشتم از ظهر عزیزم..
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
مصطفی جان همه میدونیم تو سالم بازی کردیو این رنک هجومی رو چجور بدست آوردی. خوبه که دو روز مونده به صد شدن واندر عکس گذاشتی
تا اختلافت با بقیه ی دوستان کاملا مشخص باشه
میگما کاش یه مدال تقلبم سرور میذاشت، اگه بود که عالی میشد.